Min kæreste har en storesøster som hedder Helle. Hun er 45kæreste er den mere stille type, ligesom jeg selv, en helt almindelig mand i begyndelsen af 30érne.

Som advokatsekretær er Helle klassisk påklædt, med højeog ofte når jeg knalder med kæresten, er det Helle jeg fantaserer om.

Helle har været gift med Steffen i næsten 15 år og alleaf, og det var kun et spørgsmål om tid og hensyn til børnene, hvornår Helle ville smide ham ud.

For et par måneder siden skete det endelig, eller rettere,nederdelen, når hun gik op af trinene.

Ved 18 tiden var alt båret op og hun afregnede medpå køkkenbordet og nød en kold pilsner da hun havde lukket døren og kom hen til mig.

–       Du skal ha´ så mange tak for hjælpen, sagde hun med et smil.

–       Det manglede da bare, svarede jeg.

Hun begyndte at rumsterer med en pose fra Irma.

–       Jeg har pizza til os, og flere øl, eller vil du gerne have lidt hvidvin?

–       Et glas Chardonnay gør altid gavn, sagde jeg og hoppede ned for at finde en proptrækker, jeg selv lige havde lagt i en af skufferne.

Vi hyggesnakkede lidt om hendes nye liv og skuffelsen overhavde skype-forbindelse med en kvindelig kollega.

–       Det var dråben. Jeg blev stiktosset og skreg ind i hans computer, at hun var en tæve og en møgso og så trak jeg stikket ud. Steffen gloede bare dumt, da jeg sagde jeg havde fået nok af ham.

Så tog jeg hende om skulderen og gav hende et knus.

–       Sikke et fjols han er, for du er da bare så lækker, sagde jeg trøstende.

–       Mener du det, sagde hun og kyssede mig hurtigt på munden, inden hun trak sig lidt tilbage.

–       Jeg trænger til et bad, gider du holde øje med ovnen, sagde hun.

Jeg nikkede og kunne mærke at min pik blev hård. Tænk atunder 10 meter fra mig og det slog mig, at det var allerførste gang vi var helt alene sammen.

Lidt efter kom hun ud iført en dueblå badekåbe og med vådtfjernsynet.

– Hvor fanden mon den nu er henne, sagde hun iltert til sig selv og skrævede mere på tværs af sofaen, således at badekåben gik op og jeg fik udsyn til hele underlivet i nogle sekunder.

– Sidder du og prøver på at se min mis, sagde hun ligefremt.

– Tja, det var svært at undgå og endnu sværere at modstå, svarede jeg diplomatisk.

Hun stirrede intenst på mig og rettede sig langsomt op. Så løftede hun begge ben op på flyttekassen og sparkede pizzabakken ned.

–       Jamen, så kom dog nærmere og få et ordentligt kig.

Hun åbnede badekåben helt og lænede sig tilbage. Jeg var paralyseret og så til, at hun begyndte at røre kussen med højre hånd. Med et gisp sank jeg ned på knæ, kravlede over til hende og ind mellem hendes spredte ben. Det var lidt appelsinhud på hendes inderlår, men det vidnede om hendes modenhed og kussen var vidunderlig og kun let behåret på venusbjerget. En duft af shampoo og kussesaft strømmede imod mig.

Jeg kyssede hende på inderlåret, tæt på kussen.

–       Bare lige kig lidt først, lød det oppefra.

Fuck dig Steffen, hørte jeg hende hvæse, mens hun kørte to fingere rytmisk rundt om sin klitoris og safterne begynde at pible ned mod mellemkødet. Efter et minuts tid kunne jeg ikke nære mig og stak min tunge ind i revnen, lige under hendes roterende fingre.

–       Hov hov, vent nu… Du skal nok få lov at gennemslikke mig om lidt, men lige nu skal du bare kigge på hvordan jeg kommer, stønnede hun.

Jeg bakkede lidt tilbage og var tæt på at gå i bukserne, uden at have rørt min pik. Hendes baller begyndte at dirre let og hendes lange fingre dansede tango om hendes stive og blodrøde klitoris. Så kom hun med et støn og sagtnede tempoet, mens safterne silede af kussen.

Så rettede hun sig op i sofaen, stadig med badekåben på og satte benene på plankegulvet, mens hun trak mig op og vi kyssede i en ordentlig tungeslasker.

–       Det her må aldrig komme frem, hviskede hun.

–       Nej, selvfølgelig. Det er vores aften alene.

–       Bare denne ene gang og aldrig mere, sagde hun og begyndte at knappe mine bukser op, så jeg rejste mig og stod rank foran hende.

Hurtigt trak hun min stive pik frem og begyndte at slikke langsomt og dybt, mens mine bukser sejlede ned mod fødderne. Hun varierede rytmen og holdt små pauser hvor hun gokkede let hen over pikhovedet, mens hun kiggede på mig med sine blå øjne. Det var så uvirkeligt og hamrende sjofelt, at jeg måtte kigge lidt rundt på flytterodet for ikke at komme.

–       Jeg har en ide, sagde hun.

–       Ja.

–       Vi filmer det her på min mobil, uden at man kan se dig, og så sender jeg sgu filmen til røvhullet.

Jeg nikkede og vi stoppede op, mens hun gik hen og fiskede sin mobil frem i tasken. Hun stillede den på videofunktion og rakte den til mig.

–       Hold den tæt på mit ansigt fra siden, så man kun ser mig og din pik, befalede hun og vi begyndte med et klik.

Igen slikkede hun langsomt og grundigt, men holdt også små pauser og kiggede direkte på kameraet i min hånd.

–       Kan du se det her Steffen, en rigtig mandfolkepik. Hold kæft det er godt og bedre en din peberrod. Denne her pik må gøre alt ved mig, sagde hun og suttede løs igen.

Jeg var meget tæt på at komme og stoppede optagelsen.

–       Vi må lige have en pause for ellers går det alt for stærkt.

Hun nikkede og jeg lagde mobilen på sofaen.

–       Læg dig på ryggen gulvet, sagde hun, så skal du få lov at smage min kusse så meget du vil. Det optager vi ikke, for så kan han genkende dig.

Jeg gjorde som hun sagde, lagde mig til rette og så sænkede hun sin vidunderlige og brede røv ned over mig ansigt, stadig iført badekåben, i en 69ér. Jeg lagde hænderne på hendes baller og slikkede løs efter alle kunstens regler, langes skamlæberne, på klitoris og med tungen dybt inde i skeden. Varierende mellem let og hårdt.

–       Hold kæft hvor er du god, det tænkte jeg sgu nok, stønnede hun.

Der gik mindst 10 minutter, hvor hun ikke rørte min pik, men bare kyssede min nosser indimellem, mens jeg utrætteligt afsøgte alle hjørner af hendes lækre kusse og røv.

–       Åh gud, gi mig en finger i numsen, så kommer jeg.

Det skulle hun ikke sige to gange, så jeg stak min pegefinger halvt ind og pulede ganske let hendes ringmuskel og holdt nu tungen cirklende omkring klitoris. Igen dirrede hendes underliv af indre rystelser og kom hun med et større støn end første gang.

Vi klaskede sammen på gulvet og lå et stykke tid og pustede ud.

–       Nu skal du kneppe mig bagfra og filme det, sagde hun og tog mobilen.

Imens gik jeg på knæ og gjorde mig klar. Heldigvis var pikken på højkant og havde haft godt af pausen. Hun rakte mig mobilen og vendte sig om på alle fire. Hendes indbydende skræv var lige uden for min pik og jeg aktiverede mobilen og zoomede ind så man kun kunne se hendes røvballer og min pik, mens hun rutineret førte den ind i den våde kusse.

Vi fandt hurtigt rytmen og jeg pulede løs med mobilen holdt hen over hendes røv og baller, så man bare kunne se pikken pumpe løs som et stempel i en motor. Jeg var ved at eksplodere, men det hjalp lidt at tænke på hvad Steffen ville sige og tænke når han fik disse optagelser. Så kunne jeg mærke at hun igen begyndte at onanerer med det ene hånd. Jeg skiftede mobilen over i den anden hånd og stak min pegefinger ind i røven.

Der var bingo omgående og hun fik sin tredje orgasme på under en halv time. Jeg stoppede optagelsen og en gang til, tumlede vi ned på gulvet og tog en pause.

Vi kyssede dybt og inderligt og så hviskede hun, at nu var det bestemt min tur.

–       Vi skal kneppe meget mere i aften, men nu skal du filme, at din pik sprøjter ud over mine bryster.

Hun satte sig på en flyttekasse og gjorde mobilen klar igen. Samtidig stillede jeg mig foran hende og var mere end klar til at få fyret kanonen af. Hun tændte for optageren og skiftede fokus mellem sine bryster og min pik, som hun med den anden hånd begyndte at spille af. Jeg lænede mig tilbage og holdt begge hænder på min lænd. Det her ville ikke tage mange sekunder.

–       Kan du se denne pik Steffen. Den har lige gennemkneppet mig og får nu sin belønning. Er det ikke ligesom i dine pornofilm, hvad, sagde hun ind i mobilkameraet, inden hun igen fokuserede på pikken og brysterne og med et fast greb behandlede min pik.

Så kunne jeg ikke holde mig længere og med en vidunderlig og langstrakt forløsning sprøjtede jeg løs og pøsede spermklatter ud over hendes bryster og hals.

Hun lo og slukkede mobilen og begyndte at tørre min pik ren med badekåben og lidt efter tørrede hun også min sperm af hendes krop.

Vi satte os og snakkede lidt på sofaen og kyssede. Så hentede jeg et par glas vin i køkkenet.

–       Du skulle faktisk være kommet i munden på mig. Det havde været bedre i filmen, råbte hun inde fra stuen.

Min pik rørte på sig og jeg gik tilbage til hende.

–       Hmm så må vi lige vente lidt, sagde jeg lidt genert.

I det samme ringede det på døren.

Hun rejste sig med et forskrækket udtryk og rettede på badekåben, mens jeg febrilsk fandt mine bukser og trak dem op. Hvem helvede er det som er udenfor, tænkte jeg hundeangst.

Helle gik hen til døren og kiggede gennem dørspionen.

–       Nå da, det er sgu flyttemanden, lo hun ude fra gangen og åbnede døren.

–       Undskyld, men jeg fandt deres fjernbetjening i vognen og ville lige aflevere den med det samme, brummede manden.

–       Jamen tak, kom dog indenfor, bød Helle kælent og jeg hørte han trådte nærmere.

Det var den ældste af de to, en halvskaldet håndværkertype med tatoveringer, overalls og et skælmsk smil. Han kiggede sig omkring og gav mig et anerkendende nik mens han indsnusede duften af sperm og kussesaft, som drev gennem stuen.

–       Jeg kommer vist til ulejlighed og det var også bare fjernbetjeningen, sagde han brummende og lagde den fra sig på en kasse.

Helle kiggede op og ned af ham.

–       Hør her. Vil du tjene en lille bonus på 500 kroner, spurgte hun frækt.

–       Hvordan det?

–       Jo vi er ved at indspille en lille erotisk film til en fælles bekendt, eller tidligere bekendt. Et dumt svin som har trådt på mig for sidste gang.

–       Javel.

–       Jo nu mangler vi lige en skuespiller, eller rettere en stivert der får udløsning i min mund, sagde Helle bramfrit.

–       Nå da da.

–       Det bliver helt anonymt, kun den stive kommer med i billedet, lo hun.

–       Det skal du da ikke betale for. Det gør jeg meget gerne, men jeg skal måske lige varmes lidt op, ikke, brummede han.

Helle nikkede ihærdigt og gik ned på knæ og lynede hans lynlås ned. Hun trak hans pik ud og den blev hurtigt stiv, mens hun slikkede og gokkede, ligesom hun havde gjort på mig. Med en hånd knipsede hun af mig og jeg fik fat i mobilen.

–       Nå sådan, brummede flyttemanden og stønnede let.

Jeg gik tæt på og filmede. Helle opførte sig som en professionel pornostjerne og smilte ind til kameraet.

–       Nå Steff, kan du se der kom en ny pik. En rigtig muskelpik der vil noget seriøst. Om lidt sprøjter den mig i munden. Hvor Fedt.

Flyttemanden nød det i fulde drag og jeg kunne mærke min pik blev hård igen ved den vilde situation. Helle øjnede min reaktion og tog mobilen i sin ene hånd og filmede selv flyttemandens pik i hendes mund. Jeg stillede mig ved siden af ham og begyndte at spille min.

–       Hvad søren, nu er der sgu to tykke pikke, hvæssede hun med munden fuld og dirigerede mobilen rundt i nærbilleder.

–       Jeg tror sgu at den ene skal spidde min kusse, sagde hun og stoppede mobilen.

Han bad mig lægge mig ned på ryggen igen og satte sig tilrette, mens hun stadig hold den anden pik i munden. Med ryggen til mig begynde hun at ride mig i lange seje træk og fik gang i mobilen igen.

–        Nu får jeg pik i kusse og mund.

Jeg trak badekåben op og kunne se hendes baller og røvhul gynge op og ned. Samtidig kunne jeg fornemme, at Helle skiftevis filmede tæt på kussen og tæt på hendes mund, med den ledige hånd.

Og så var der for alvor gang i festen. Jeg var superhård igen og kontrollerede pikken godt fordi den indimellem svuppede ud, da hun styrede flyttemanden og derfor var nødt til at læne sig lidt frem.

–       Århh, klar, nu sker det, stønnede flyttemanden og jeg kunne høre Helle smaske. Det hele rystede og idet samme som han gryntede ja, ja, lænede hun sig igen frem og min pik gled ud og sendte en ordentlig klat lige direkte op på hendes inderste venstre balle omkring hendes mellemkød.

Hele verden kom tilbage lidt efter, og jeg kravlede op på sofaen, mens Helle langsomt gav flyttemanden de sidste strøg og tørrede hans pik ren. Så rejste hun sig, slukkede mobilen og ville til at finde en plovmand frem til ham, men det ville han ikke høre tale om.

–       Det var da en skøn fyraften, smilede han til hende og gjorde mine til at gå.

Efter hun havde lukket ham ud, komme Helle hen og rakte mig et glas vin. Vi snakkede ophidset om hvor frækt og dejligt det havde været. Lidt efter fandt hun sin bærbare pc frem og vi lagde billederne ind i et simpelt redigeringsprogram. Vi opførte os som kåde teenagere og blev voldsomt ophidset af, at se optagelserne. Nogle var lidt uskarpe og rystede, men de var pivsjofle og ren porno. Flyttemandens cum shot i Helles mund og ansigt var en kaskade af sperm, som endda ramte hende i panden og håret.

–       Jeg sender filen i næste uge, så Steffen ikke kan regne noget ud, sagde hun.

Det var blevet mørkt udenfor og vi fandt et par stearinlys, inden vi gik i bad sammen. De næste mange timer fortsatte vi med et inferno af sex i alle afskygninger og tænkelige stillinger. Vi kunne selvfølgelig ikke komme hele tiden, men lirede hinanden op med at udleve de mest skumle fantasier.

Hun suttede mig mens hun tissede på toilettet. Jeg fik hende til at klæde sig på i sekretæruniform og slikkede hende, mens hun sad på kontorstolen. Vi gav hinanden massage og jeg smurte hendes bryster ind i glinsende olie. På et tidspunkt fandt hun sin lille grønne dildo frem og den indgik i vores lege og i særdeleshed i hendes numse.

Sandheden var at vi var dybt forelsket, men vidste, at situationen var umulig. Det var kun denne ene aften. Ud på natten vågnede vi i sengen og elskede inderligt i missionærstillingen, hvor hun havde en pude under sig og lå og onanerede stille, mens jeg langsomt gled ind og ud, indtil vi begge kom for sidste gang.

Skrevet af Vrigstad

Published On: juli 7th, 2015Categories: gruppesex3 Comments on Helles HævnLast Updated: marts 29th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...