Jeg sidder i bilen på vej hjem til ham. Klokken er over min sengetid, men trangen til at se ham er alt alt for stor. Parkerer bilen, og sidder lige 2 minutter i mørket og samler mig inden jeg står ud og går over til hans dør. Banker kort på døren, ved at han sidder og venter utålmodigt på mig. Han åbner døren med ordene “godt at se dig” og trækker mig indenfor. Så snart døren lukker i, går han helt tæt på mig og kysser mig, krævende.

“Tag dit tøj af” ordene kommer kærligt, men i en tone der markerer at jeg ikke skal sige imod. Da jeg har smidt bæltet på gulvet begynder jeg langsomt, drillende, at åbne knapperne i min skjortekjole. Han bliver utålmodig og trækker leggins og trusser af mig, og nærmest flår kjolen af. Jeg står nu kun iført en lille sort blondekjole som jeg tog på til lejligheden. 

Han kysser mig dybt og lader sin hånd glide ned mellem mine lår for at mærke om alt er som det skal være, hans anerkendende “mmmh” fortæller mig at det er det. Så tager han min hånd og trækker mig ind i lejligheden. “Sæt dig på den stol der, så dit højre ben kan hvile på sofabordet”.  Jeg føler mig ret blottet, men han ser ud til at nyde synet. Kan allerede mærke safterne løbe ud af mig af liderlighed og spænding over hvad der skal ske. 

“Jeg har fundet på en ny leg… men du må stadig ikke kunne se noget” siger han, mens han finder et tørklæde frem og binder for mine øjne. Han ved, at han må gøre næsten alt ved mig, når han blindfolder mig. Hans hænder glider ned af min krop og han fører bestemt et par fingre op i mig, han fingerknepper mig hurtigt og hårdt og mine støn fylder rummet.

Pludselig kan jeg høre at han går væk fra mig, men han kommer hurtigt tilbage. Jeg mærker et klask på låret, og pisken bliver langsomt kørt over mine lår, mave og mit blottede køn. Et par gange svirper den så det giver et ryk i mig, men den varme der breder sig lige efter slaget er tusind slag værd. 

Han kan se at jeg allerede nu er bundliderlig og jeg mærker pludselig noget hårdt og nubret mellem mine ben som jeg ikke kan genkende. Det er langt, hårdt og har en meget ujævn overflade. men hvad det end er, så rammer han helt rigtigt med den da han støder den hårdt og hurtigt op i mig, jeg kan på ingen måde sidde stille mere, og da han tager hårdt fat i mit bryst må jeg skrige orgasmen ud. 

Han lader mig få et øjeblik til at få vejret inden han beordrer mig til at rejse mig. Mine ben ryster helt under mig da han fører mig ud på sit badeværelse. “Sæt dig her” og jeg bliver skubbet ned på toiletsædet der er dækket med noget blødt .. “spred benene, ja sådan der, leg med dig selv nu!” Jeg lader mine hænder glide ned over bryster og mave og finder mit varme skød der stadig er ekstremt følsomt .. “mmmh, det ser godt ud det der… men du skal have din kjole af”. 

Det er ikke så nemt med bind for øjnene så han hjælper mig med at få den af. Jeg kan høre at han tænder for vandet, men han lader mig sidde og vente lidt i spænding. Det giver et sæt i mig da jeg mærker de første iskolde vanddråber løbe ned af kroppen, får kuldegysninger men nyder det alligevel. Blandingen af ikke at kunne se, sensitiviteten over behandlingen fra før og det iskolde vand får mig til at mærke hver eneste centimeter af min krop.

Vandet bliver varmere og jeg kan høre at han nu også smider sit tøj. “Ku du li det før?” mine støn er vidst svar nok for den hårde ting han kneppede mig med før trænger op i mig igen. Men kun i kort tid. “Slik på den her..” han holder den op foran mig og jeg tager det i munden – jeg kan smage mine egne safter, det smager sødt og liderligt.

Han tager min hånd og fører den hen til hans pik, der er stor og ret så stiv. Jeg forsøger at kysse den men bliver stoppet af en snerren “nej, du gør kun det jeg beder dig om”. Da jeg tager fat om den for første gang i aften, bliver klar over hvor meget jeg har savnet den.  Bruserhovedet sprøjter nu vand helt tæt på min fisse og min leg med hans pik bliver hurtigere.

“Rejs dig!” Jeg skynder mig at følge ordren, benene ryster under mig . Vandet løber ned af os, og i et kort ømt øjeblik holder han om mig og kysser mig dybt. 

“Buk dig ned og støt her” han fører mig over til toilettet igen og placerer mine hænder så jeg står bukket over det.  Mærker noget køligt tyktflydende blive hældt ud over min lænd og baller, gætter på glidecreme og fornemmer en svag duft af appelsin.

Han giver mig bruseren og lader sine hænder gå på opdagelse nedover min røv og mine lår. Han ved at jeg skal være helt vildt liderlig for at får lov til at nærme sig min røv, men han ved også at jeg lige nu knapt kan stå på benene af liderlighed. Hans finger finder mit stramme røvhul og jeg kan mærke at jeg faktisk nyder det da han lader den glide ind og ud lidt. 

Han forlader mig igen, men kommer kort efter tilbage og hælder mere glidecreme ud over mig. Sekundet efter trænger han ind i min røv med en buttplug, jeg stønner højt. Da hans lader et par fingre kneppe min fisse mens han bevæger buttplug’en kan jeg ikke rumme det mere men må overgive mig til en fantastisk orgasme… 

Han giver mig et øjeblik til at få vejret inden han rejser mig op, han tager mine hænder frem og hælder glidecreme i dem. “Nu skal du forkæle mig” siger han mens han fører mine hænder til hans røv. 

Jeg lader hænderne glide rundt på hans baller, mellem dem, forbi hullet og rører lidt ved hans lækre boller. Han bliver irriteret på mig og tager hårdt fat i min arm og fører hånden til hans røvhul igen… 

Jeg lader forsigtigt en finger trænge ind i ham, og at dømme efter hans støn gør jeg det ikke dårligt. Finder hans pik og kugler med den anden hånd og lader langsomt tempoet stige. Han stønner uhæmmet og i et kort øjeblik føler jeg at jeg har magten over situationen, selvom jeg stadig intet kan se. 

“Stop!” 

Jeg stopper og han vender sig mod mig, skubber mig ned på toiletbrættet igen. 

“Åben munden” siger han mens han tager fat i mit hår og skubber mit hoved ned foran hans pik. Jeg åbner munden og gør klar til at sluge ham. Han spiller pik og lader hovedet trænge ind i min mund for hvert stød.

“Ååårh det er godt”.  Han har stadig fat i mit hår og styrer fuldstændig mine bevægelser. Kort efter mærker jeg den varme sæd sprøjte ind i min mund og ud over mit ansigt. Jeg slikker det grådigt i mig og kysser hans pik. 

Han tager bruseren og skyller os begge rene og tørrer mig lidt med et blødt håndklæde inden han fjerner tørklædet fra mine øjne.

“Hejsa velkommen til ;)”. Jeg smiler til ham og siger tak. 

Jeg ryster stadig helt da jeg rejser mig. Mit blik falder på gulvet, der ligger en blå buttplug og pisken … smiler lidt da jeg ser at piskens håndtag er langt og nubret… 

 

Skrevet af Carina

Published On: september 9th, 2010Categories: analsex, dominans, tvang11 Comments on Helt i hans magtLast Updated: januar 7th, 2011
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...