Min hustru og jeg havde planlagt weekendturen i lang tid. Målet var at nyde tosomheden på en herregård i det jyske, hvor man kunne overnatte og efter sigende spise godt.
Nu var weekenden der endelig, om så var det hele ved at vælte, fordi vi begge havde haft alt for meget at se til – og tænke på.
Lørdag lidt før middag fik vi dog samlet os sammen og fik sagt farvel til ungerne og barnepigen. Vi kiggede på hinanden. Sukkede lidt og tænkte vel hver for sig på, hvordan weekenden skulle komme til at gå. Jeg tænkte på, om hun ville være varm – så varm, at hun også ville overraske. Og jeg tror, at hun tænkte nogen lunde det samme.
Jeg havde i ugerne op til weekenden forsøgt at få kontakt til en mand i nærheden af det sted, vi skulle overnatte. Det ville være rart at have noget spændende i baghånden, hvis nu lysten var til det lidt mere grænsesøgene – og behovet for assistance skulle opstå.
Jeg havde fået kontakt til en mand på min egen alder, men det var ikke lykkedes at møde ham. Det var kun blevet til skriverier, en telefonsamtale og så nogle sms’er. Så det var lidt usikkert, om jeg kunne få lidt backup, hvis det blev nødvendigt.
På vej væk fra storbyen kørte vi ad nogle mindre veje. De smukke efterårsfarver skabte en god stemning og vi begyndte at slappe af – og på sin vis komme tættere på, som vi sad der i bilen. Jeg lagde min højre hånd på hendes lår og gav hende et klam.
Vi kom længere vest på og fandt en café en en mindre by. Vi nød nogle velsmagende pandekager og en kop kaffe, inden vi kørte det sidste stykke vej til herregården. Det var skumringstid, da vi ankom.
Damen i receptionen forklarede os, hvor vi skulle på, og hånd i hånd gik vi derhen. Det var en gammel portnerbolig, som osede langt væk af historie.
Vi fik tændt op i pejsen og lagde os på sengen. Lidt efter lagde min hustru sig om på siden, lod hånden glide ned over mit bryst og ned til mit skød, hvor den faldt til ro over bulen i mine bukser.
Skal vi ikke lægge os under dynen, sagde hun med den kælne stemme, hun bruger, når hun har lyst til mand.
– Jo, det kan vi da godt, sagde jeg.
Jeg skulle dog først ud og have vasket lidt af rejsen af mig, så jeg rejste mig og lod hende ligge på sengen.
Da jeg kom ind igen, lå hun under dynen. Hendes tøj lå på gulvet, så hun var nøgen.
Jeg krøb ned til hende og mærkede straks hendes lyst. Vi kyssede – hun spandt som en mis.
Jeg krammede hende og holdt hende tæt ind til mig. Hun pressede sit skød mod mit. Spredte benene, så hun kunne få mit lår op mellem sine. Hun gned sit skød mod mit lår og hviskede sagte:
– Tag mig.
Jeg lod mine hænder gå på opdagelse på hendes krop. Min højre hånd fandt hurtigt vej til hendes våde skød. Jeg pressede en finger op mellem hendes skamlæber og mærkede straks, at hun var drivende våd.
Jeg måtte smage hende. Jeg dykkede ned under dynen. Kyssede mig vej ned mellem hendes fyldige bryster, ned over maven og helt ned til den lokkende og varme grotte.
Jeg kyssede mig langsomt gennem hendes sparsomme kønshår, som jeg havde studset nogle dage forinden, så der kun var hår i midten.
Min varme og lysten hustru var parat til at åbne sig for en mand. Villigt spredte hun benene, så hendes indgang lå helt åben og jeg kunne komme til. Jeg mærkede duften af min varme kvinde i mine næsebor – og dykkede ned i hendes skød.
Jeg lod forsigtigt min tunge sprede hendes skamlæber. Langsomt slikkede jeg hende helt fra numsehullet – lidt op i missen for at ende med en kildrende leg på hendes kilder. Hun sukkede af lyst.
Jeg fortsatte min leg med hendes mis, hendes kilder og numse. Jeg tænke på, hvad min gode kammerat havde sagt til mig en gang, hvor hun havde været hos ham.
– Hun kan godt lide at blive slikket dybt.
Jeg slikkede hende så dybt jeg kunne og mærkede, at hun blev endnu mere trængende efter at mærke en mandepik glide op.
Jeg trak det ud..
Men så, da hun begyndte at fantasere om, hvordan portnerkonen i gamle dage havde sin gang oppe i de fornemme gemakker hos herremanden, når der var selskab, mens portneren måtte passe alt det andet, kunne jeg ikke holde mig tilbage. Jeg ville have min godt stive pik op i hendes våde fisse. Jeg lagde mig hen over hende og rettede min pik ind, så den pegede mod hendes grotte. Jeg behøvede ikke at hjælpe med hånden. Min stive og hårde pik spredte selv hendes skamlæber og gled i bund i et dybt stød.
Jeg kneppede hende langsomt.
Jeg var på samme tid både herremanden eller en af hans gæster, der muntrede sig med portneres yppige hustru – og så hendes hanrej af en mand.
Vi fantaserede længe om, hvordan herremanden nærmest rådede over hende – og hvordan portneren måtte finde sig i at blive jaget ud af sin bolig, når herremanden ville have portnerkonen…
Mens vi elskede kunne jeg mærke, at min kæreste var tændt – også på mere. Og jeg kom i tanke om den mand, jeg havde fået kontakt med. Han boede lidt afsides omkring 20 kilometer væk.
Jeg fortalte hende, at hun kunne få massage, da jeg kendte en mand, som gerne ville komme og tage sig kærligt af hende.
– Har du lyst, spurgte jeg.
Hun smilte bestemt ikke afvisende.
– Så vil jeg se, om jeg kan få fat i ham.
Hun spandt ved tanken, og vi legede videre i fantasierne om herremanden og hans gæster, som muntrede sig med portneres kone. Min kæreste fantaserede om, at de en gang havde været tolv velnærede mænd om at kneppe hende.
Herremanden havde på et tidspunkt kaldt portneren op på herregården, hvor en tjener havde vist ham op i herremandens soveværelse, hvor portneren så havde fundet sin ægtehustru bundet til herremandens seng – mens mandfolkene på skift eller flere af gangen tog hende.
Han måtte finde sig i at se, hvordan hun nød at blive taget, Hvordan hun sukkede og stønnede hver gang en af mændene kørte pikken dybt op i hende. Han måtte se på, at mændene løste hende og trak hende ned på gulvet, hvor de så stillede sig op rundt om hende og spillede deres store pikke og sprøjtede deres sæd ud over hendes ansigt, i hendes hår og ned over hendes store bryster.
De sidste fire havde fået hende op at ligge på sengen igen. Selvom hun var overspurt i sæd, krøb mændene på hende – denne gang for at tømme deres herresæd dybt oppe i hendes fisse.
Da de var færdige forlod de alle sengekammeret – undtagen herremanden selv. Han blev et øjeblik, blot for at sige til portneren, at han havde en dejlig kone, og at han forventede, at han slikkede hende ren for mændenes sæd.
Så var det, at hverken min hustru eller jeg kunne holde os tilbage. Udløsningen gennemrystede vores kroppe og vi faldt om i en døs.
Efter en times tid kom vi til hægterne igen. Jeg gik under bruseren, mens min hustru gjorde sig klar i sort kjole, stramme bukser, strømper og høj hælede sko. Da vi var færdige, gik vi over i restauranten for at nyde en dejlig middag med god vin….
Middagen var dejlig, og den erotiske stemning fra tidligere havde bestemt gjort sit til, at vi havde det rart sammen, mens vi spiste den gode mad og behagelige vin.
Men alting har en ende – det samme med middagen på herregården. Vi rejste os og sagde tak for i aften. Da vi stod ved udgangen, sagde jeg til min hustru, at jeg ligge skulle på toilettet. Det skulle jeg selvfølgelig – men jeg havde også et andet formål. Jeg måtte have kontakt til manden, jeg havde fået kontakt til. Stemningen var til mere end blot at fortsætte to-somheden, selvom det også ville være dejligt.
Jeg sendte en sms til ham og håbede at få svar, men jeg forrettede mit naturlige ærinde, men telefonen var stille.
Jeg gik ud til min hustru og sammen gik vi over i den fløj, hvor vores store værelse lå. Da vi kom ind i varmen, måtte vi bare have hinanden igen. Jeg fik skubbet min kvinde om kuld på sengen, så jeg kunne åbne hendes bukser og trække dem af hende. Hun lå iført små trusser og selvsiddende strømper. Det havde sin virkning. Lysten til at kysse mig vej op ad hendes lår – op til hendes varme grotte kom væltende, og snart havde jeg fået pillet trusserne af hende, så hendes skød lå blottet – lige til at begrave mit ansigt i.
Jeg nød hendes duft og kærtegnede hende blidt.
Pludselig hviskede hun:
Har du hørt fra din ven?
Hun havde regnet ud, at jeg nok havde forsøgt at få fat i ham.
Jeg sagde, at jeg endnu ikke havde hørt fra ham, men at jeg lige ville tjekke, om der var kommet en sms.
Jeg rejste mig og fandt telefonen frem. Der var kommet en besked – en positiv. Men manden kunne ikke komme ud til os, men vi var meget velkomne til at komme ind til ham.
– Der er kommet en hilsen fra ham, og han vil meget gerne have besøg, sagde jeg.
– Men vi skal ud at køre.
Det havde hun bestemt ikke noget i mod. Hun ville rejse sig og tage sit tøj på igen, men jeg stoppede hende.
– Det bliver uden trusser. Dem tager jeg, sagde jeg og greb trusserne og puttede dem i lommen.
– Og bukserne kan du også godt lade ligge.
Hun rejste sig, trak ned i den lange bluse, der også kunne bruges som nederled, selvom den var noget kort til hende. Den kunne lige dække hendes numse og lidt mere.
Jeg tænkte på, at det ville blive svært for hende at skjule for ham, vi skulle besøge, at hun ikke havde trusser på.
Jeg fandt hendes frakke frem og hjalp hende den på. Jeg fik også min frakke på og sammen gik vi ud til bilen.
På vej til byen, hvor vi manden boede i en lejlighed på første sal i et hus, kunne jeg ikke lade være med at lægge en hånd på hendes lår – helt oppe ved kjolekanten. Hun var varm, kunne jeg mærke.
Jeg tænkte på, hvad aftenen mon ville udvikle sig til. Forhåbentligt til en fræk oplevelse…
Efter et kvarters kørsel var vi fremme, hvor manden boede. Vi ringede gik op ad trappen – min hustru gik forrest, så det var hende, der bankede på – og først blev budt indenfor af manden, der smilende tog imod os. Han havde et rart ansigt og gav min hustru et varmt knus. Jeg fik også et knus.
Sammen blev vi budt ind i hans stue, hvor vi tog plads i sofaen. Min hustru satte sig sådan, at hun havde en mand på hver side. Hun smilede til ham. Han bød på vin. Min hustru sagde starks ja tak, mens jeg nøjedes med vand, da jeg jo skulle køre hjem igen.
Manden løftede sit glas og sagde skål. Han så intenst på min hustru, og jeg kunne mærke, at der  var ved at opstå et eller andet mellem dem.
Min hustru sagde også skål og så ham direkte i øjnene. Han smilede….
Vi faldt i snak om lidt af hvert. Han lagde ikke skjul på, at han kunne lide, hvad han så. Lidt efter havde de to tømt deres glas, og han bød på et glas mere. De skålede igen. Denne gang uden at ænse, at jeg også var til stede. Han lagde sin ene hånd på min hustrus lår og lod den glide lidt op.
Hun sukkede kælent.
Det var tydeligt, at han havde opdaget, at hun ingen trusser havde på.
Jeg kunne mærke, at der var ved at ske noget mellem min hustru og manden. Hun var varm – meget varm. Spørgsmålet var, hvordan hun ville komme videre.
Lidt efter rejste hun sig for at gå ud på toilettet. Lidt efter kon hun tilbage. Men i stedet for at sætte sig ned igen, rakte hun hånden ud efter manden og sagde smilende:
– Jeg har hørt, at du er god til at give massage – og jeg trænger sådan til at blive masseret.
Han rejste sig, drejede hovedet mod mig som for at spørge, om det var i orden, at han gik med hende. Jeg fik ikke mulighed for at svare. Min hustru kom over til mig, greb fat i mig og gav mig et intenst og dybt tungekys, der uden et ord sagde: Jeg vil have pik – hans pik!
Derefter trak min hustru ham med sig ud i gangen og ind i hans soveværelse, hvor hun skubbede døren til.
Jeg blev stille siddende i sofaen. Lidt forladt, men også meget pirret af situationen og af at tænke på, at min hustru nu var sammen med manden, der boede i lejligheden. De var sammen de to i hans soveværelse – uden mig – og døren var skubbet til.
Jeg sukkede dybt og kunne mærke liderligheden komme rullende. Jeg lyttede. Der var ikke noget at høre inde fra soveværelset.
Jeg måtte finde mig i at være den lille hanrej og sidde alene tilbage, mens min hustru hyggede sig med en fremmed mand. Jeg satte mig i sofaen og forsøgte at finde et eller andet interessant i fjernsynet. Men der var ikke rigtigt noget.
Jeg så mig om i stuen. På en reol lå nogle ugeblade. Jeg tog et nummer af Euroman og bladrede i det, mens jeg lyttede efter, om jeg kunne høre min hustru og manden. Der var meget stille.
Jeg sad måske i fem minutter, så kunne jeg ikke holde mig tilbage. Jeg måtte hen til soveværelsesdøren og lytte og måske kigge ind gennem nøglehullet. Jeg listede ud i gangen. Døren til soveværelset stod en smule på klem, og jeg kiggede ind.
Det var et utroligt smukt og erotisk syn, der mødte mig. Min hustru lå på maven på sengen. Manden havde fået pillet næsten alt tøjet af hende, så hun kun havde selvsiddende strømper på. Han var i gang med at masere hendes ryg. Ind i mellem lod han en hånd glide ned mellem hendes balder. Det var tydeligt, at min hustru nød den fremmede mands hænder på sin krop. Det var også tydeligt, at han havde været i gang med hende et stykke tid, for hun lå med let spredte ben, så han uden besvær også kunne masere hendes skød.
Lige inden jeg vendte mig bort fra døren, kunne jeg ane, at han havde stukket to fingre op i min hustrus varme grotte. Han maserede også hendes kilder ind i mellem. Jeg vidste, at det var noget, hun kunne lide og blev lidt misundelig på manden.
Men jeg havde set nok i denne omgang og besluttede mig for lade de to elskende være alene og satte sætte mig ind i stuen igen.
Jeg så lidt mere fjernsyn. Programmet var skiftet til en krimi, der vakte min interesse. Den udviklede sig hurtigt til at være så spændende, så ikke lige tænke på, at min hustru var mig “utro” med en fremmed mand få meter væk.
Men med ét, kom jeg på andre tanker. For nu lød der højlydt stønnen fra soveværelset. Min hustru måtte være blevet meget varm af mandens massage. Jeg lod krimi være krimi og listede atter hen for st smugkigge gennem sprækken i døren.
Manden var stadig i gang med at massere hende. Hun lå nu på ryggen med armene over hovedet, der var drejet til den ene side. Hun havde åbnet sit skød for ham. Hun lå med lårene vidt spredt, så han kunne komme til at kærtegne og hendes skød. Og det gjorde han. Han lå på alle fire med hovedet begravet mellem hendes lår. Han slikkede lidt, rejste sig lidt op for at stikke et par fingre op i hendes fisse – først to, så tre og til sidst pressede han hele på med hele hånden. Hun stønnede dybt og hviskede halvhøjt: Jahhhhhh, åhhhhh jahhhhh.
Han fortsatte med at presse hånden op. Jeg kunne se, at hun havde åbnet sig så meget, at knoerne snart var væk. Med ét stønnede hun endnu højere: Jahhhhhhhhhh.
Hans hånd var gledet helt i bund. Det var tydeligt, at hun kunne lide at blive fistet af ham, for hun vred sig af lyst.
Jeg trak mig væk fra min post bag døren og listede tilbage igen. Det var vist ikke en leg, hvor jeg – hendes ægtemand – var velkommen.
Da jeg havde sat mig til rette, hørte jeg min hustru og manden snakke og le sammen. Hvad de snakkede om, fik jeg ikke at vide. Det eneste, jeg hørte, var soveværelsesdøren, der blev lukket helt i – og en nøgle, der blev drejet rundt i låsen. Det kunne kun betyde én ting. Hun ville have ham for sig selv, og han ville have hende. Den låste dør og deres stemmer og latter var et tydeligt signal om, at jeg ikke var velkommen. Jeg må indrømme, at det pirrede mig enormt, at hun gjorde mig til hanrej på den måde.
De næste timer var nærmest som en lang pirrende, men også ulidelig døs. Til at begynde med, kunne jeg høre, hvordan min hustru og manden morede sig sammen. Jeg kunne høre på hendes latter, at hun var helt oppe at køre. Ind i mellem kunne jeg fornemme, at han lukkede munden på hende med et intenst kys – eller måske var det fordi, hun tog hans pik i munden. Jeg ved det ikke – og min hustru har ikke villet fortælle mig om det. Hver gang jeg senere har spurgt, har hun bare smilende svaret: Det kan du jo gætte på.
Ind i mellem listede jeg hen til soveværelsesdøren for at lytte – og måske få et kig gennem nøglehullet. Nøglen var faldet ud, så jeg kunne se lidt af dobbeltsengen i soveværelset. Første gang jeg kiggede, var der ikke noget at se, men jeg kunne høre min hustru hviske kælent:
– Hvor er du en dejlig mand. Du giver mig meget mere og noget helt andet, end min mand. Kys mig igen.
Manden hviskede tilbage, at han syntes, hun var en dejlig kvinde.
– Jeg er varm på dig og har lyst til at tage dig igen og igen, sagde han, kunne jeg høre.
Jeg kiggede igen, og denne gang kunne jeg se dem. Min hustru lå på alle fire med numsen strittende, så jeg kunne se lige op i hendes skræv. Lidt efter kom manden og stillede sig bag hende og greb fat om hendes hofter for at kneppe hende bagfra.
– Åhhh ja. Tag mig som den tæve, jeg er, hørte jeg min hustru sige.
– Knep mig med din dejlige pik. Du gør mig totalt liderlig, stønnede hun.
Lidt efter hørte jeg hende sige til ham, at han var en rigtig mand, og at hun altid havde drømt om en mand, der bare ville tage hende.
– Du er så skøøøøøøn, og hvor er det frækt at få en rigtig pik, mens min mand sidder inde i stuen, skreg hun.
Der var ingen tegn på, at min hustru og manden havde lyst til at have mig med i deres leg, så jeg listede tilbage til sofaen, hvor jeg døsede hen.
Klokken var hen ad halv fem da jeg vågnede. Jeg opdagede til min forskrækkelse, at jeg havde fået bundet hænderne samme over hovedet. Det var min hustru, der havde vækket mig. Hun havde ingen tøj på bortset fra de selvsiddende strømper, som hun havde iført sig, inden vi skulle spise middag på herregården.
– Hej min kære, nu skal du se noget spændende og frækt, sagde hun og begyndte at knappe min skjorte og bukser op. Manden stod bag ved hende. Mens hun stod lænet ind over mig, greb han hende om hofterne. Uden at jeg havde sanset det, havde han fået lirket sin pik op i hende bagfra. Jeg ved, at det er noget, hun kan lide, så det overraskede mig ikke, at hun pludselig lukkede øjnene og stønnende tog i mod hvert eneste gang, han stødte sin pik op i hende.
Lidt efter havde hun dog fået skjorten åbnet og bukserne fjernet, så jeg kun lå med trusser på. De kunne ikke skjule min rejsning.
– Nå, er du blevet liderlig af at høre, hvordan jeg er blevet kneppet i nat, spurgte min hustru drillende.
Inden jeg nåede at svare, havde hun trukket bukserne ned og fundet min pik frem, som hun derefter tog under en kærlig behandling.
Hun slikkede min pik, mens manden tog hende bagfra. Hun nød det i fulde drag.
Lidt efter rejste hun sig op, så mandens pik gled ud af hende. Hold kæft en pik, der strittede ud fra hans skød. Den var meget tyk og ret lang, og så pegede den opad på lige netop den måde, min hustru elsker aller mest.
Hun smilede og skrævede hen over mit ansigt, så jeg kunne se lige op i hendes skød, der drev af safter. Hun sænkede sig ned over mit ansigt for at jeg kunne smage.
Hun smagte ikke, som hun plejede. Hun smagte af mand – fremmed mands sæd.
Hun havde bollet uden kondom.
– Slik mig, min lille hanrej af en mand, sagde hun med en krævende stemme.
Jeg slikkede hende så godt, jeg havde lært. Mens jeg havde tungen dybt i hendes fisse, lænede hun sig forover.
Jeg tænkte på, hvad der  mon skulle ske nu. Jeg fik kun lov til at tænke i et splitsekund, for med et kunne jeg fornemme mandens store pik på min underlæbe. Min hustru trak sig lidt væk, så han kunne presse sin pik helt ind i munden på mig. Jeg prøvede at protestere, men uden held. Min hustru holdt mit hoved fast mellem sine lår, mens manden kneppede mig i munden.
Da hans pik var blevet stor og stiv, trak han den ud af munden og pressede den mod min hustrus våde kusse, som jeg lige havde slikket ren.
Hun skulle have mere pik – og jeg var tvunget til at se på, mens han bedækkede hende, som en hingst bedækker en hoppe.
– Jeg vil have din pik igen, nærmest skreg hun. Og det fik hun.
Han kneppede hende dybt og længe, og jeg kunne mærke, at hun var ved at være oppe at køre i det erotiske univers igen.
– Jeg vil have din sæd, sukkede hun.
– Jeg kunne mærke, at manden ikke kunne holde igen ret meget længere. Efter få stød i min hustru kom han. Han pumpede sin sæd dybt op i min hustrus varme skød, mens hun selv vred sig i en kæmpemæssig orgasme.
Da han trak sig ud af hende, løb der sæd ud af kussen på hende. Den varme saft dryppede ned i ansigtet på mig og understregede  endnu en gang, at jeg blot var en hanrej, som måtte finde sig i, at hustruen muntrede sig med andre mænd, der både kunne mere og havde mere at byde på.
Min hustru rejste sig og så på mig.
– Nu må du sove godt, jeg sover inde i soveværelset, sagde hun.
Henvendt til sin nye sengekammerat, spurgte hun, om han havde et tæppe. Så ville hun lægge det over mig. Det havde han selvfølgelig.
Min hustru lagde tæppet over mig og kyssede mig godnat med et let kys på kinden.
– Kan du sove godt, sagde hun rejste sig op for at gå hen til manden, der stod i døren ud til gange og ventede.
Jeg sagde stille, at jeg ville forsøge.
Hun smilede og gav manden et stort knus. De blev stående et stykke tid i en intens omfavnelse, så jeg rigtigt kunne se deres begær og begyndende kærlighed til hinanden. Han gramsede hende på balderne, mens de tungekyssede. Lige inden de gik videre ud i gangen og lukkede døren efter dem, lagde min hustru sig på knæ foran ham og tog hans pragtpik i munden og slikkede den begærligt.
Han tog hende om nakken for at kunne stikke pikken helt ned i halsen på hende. Så rakte han ud efter dørhåndtaget og trak døren i…
Jeg var overladt til mig selv med smagen af min hustrus safter blandet med en anden mands sæd i munden.

Skrevet af Jesper

Published On: juni 21st, 2015Categories: gruppesex, sex, utroskab4 Comments on Herregården inspirerede og gjorde mig til hanrejLast Updated: juni 21st, 2015
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex