Den unge fyr var kommet til skade under en fodboldkamp på gymnasiets årlige idrætsdag. Hans lærer mente, at han kunne risikere en lyskenskade, og bad ham holde fri resten af dagen og få tjekket det hos lægen.

 

Hjemmefra ringede han til lægen for at høre om han kunne få en tid. Lægesekretæren fortalte, at hans sædvanlige læge var på ferie, men at han kunne komme til hos den midlertidige lægevikar. Sekretæren gav ham en akuttid sidst på dagen.

 

Han træder ind i lægepraksisen lidt i seks, hvor han forventer at finde lægesekretæren, men forkontoret er tomt. Han tænker, at sekretæren nok allerede er gået hjem og lægen måske har en anden patient. Han sætter sig og venter. Han begynder at bladre i de fremlagte ugeblade. Pludselig kan han høre en sagte stønnen og klynken inde fra lægens kontor. Med tiden blev lydene mere højlydte. Han ved først ikke, hvad han skal gøre, men ender med at gå hen til døren. Han åbner døren og lukker den igen så hårdt, at den smækker højlydt. Samtidigt siger han højt ’Hallo’.

 

Der bliver først helt stille inde på lægens kontor. Så kan han høre en masse lyde. Det lyder som om nogen pludselig har fået enormt travlt. Så hører han lægen råbe: ”Lige et øjeblik, så skal jeg være der”.

 

En smuk kvindelig læge i midten af 30’erne med mørkt pagehår hår kommer hastigt ud fra et kontor og skynder sig med gyngende barm hen ad gangen mod forkontoret og venteværelset. Hun er iført en kort hvid kittel med knapåbning foran, som hun er i gang med at knappe (en knap ad gangen), mens hun går med hurtige skridt. De øverste knapper når hun ikke at knappe førend hun står ude ved den uventede patient. Dette gør, at han kan se hendes velproportionerede kavalergang. Lægen har umiddelbart ikke nogen bukser eller nederdel på under kitlen, men han ser udelukkende et par hvide strømpebukser.

 

Lægens kinder er helt røde og hun er helt forpustet, og hendes store barm bevæger sig i takt med åndedrættet. Hun fortæller ham, at hun lige var i gang med noget vigtigt arbejde, som hun skal have klaret inden fyraften, og at hun fuldstændig havde helt glemt, at der endnu kom flere patienter. Hun står lidt og vurderer ham et kort øjeblik. Smiler så og beder ham gå ind på hendes kontor. Idet han går ned ad gangen, hører han hende låse døren til lægepraksisen.

 

Da de kommer ind på lægens kontor, ser han at der på gulvet henkastet ligger en nederdel, en bluse og et par sorte stiletter. Idet hun bukker sig forover for at samle tøjet op fra gulvet, glider den korte kittel tilstrækkelig op til at han kan se blondekanten af et par selvsiddende strømper. Hun lægger tøjet på sin skrivebordstol, og går hen til de sorte sko. Han betragter hende, imens hun stikker fødderne i stiletterne, og ligger mærke til, at hendes tånegle har samme mørkerøde farve som neglene på fingrene, og at hun under den ene strømpe har en gylden ankelkæde. Hun beder ham fortælle, hvad der er sket.

 

Efter at har hørt om hans uheld og smerter i lysken, beder hun ham om at tage sine bukser af og ligge sig på briksen. Hun stiller sig foroverbøjet briksen og mærker med begge hænder på hans inderlår – langsom fra knæet op mod skridtet. Han hæver sig op på albuerne for bedre at følge med i hendes behandling, og får dermed igen frit udsyn til hendes yppige kavalergang. Efter lidt behandling siger hun, at det er vist kun er en forstrækning af låret, men at det stadig kan gøre temmelig ondt, og tilbyder at give ham lidt massage af den ømme muskel. Hun siger: ’Læg dig bare ned og nyd det!’ Hun masserer grundigt i lysken og snitter herved flere gange hans skridt med håndryggen. Først kun nogle gange, men i takt med at massagen nærmer sig hans skridt, bliver berøringer mere og mere hyppige.

 

Hendes berøringer føles skønt og uden at han kan gør fra eller til, så begynder hans pik at vokse: Resultatet bliver selvfølgelig, at der aftegner sig en kæmpe bule i hans tights. Hun kommenterer rejsningen med et ”Nå da, du er da kommet i et godt humør’. Han bliver flov og undskylder.

 

Lægen siger, at det er helt normalt, at unge mænd let får en stiv penis, og at han kun skal være glad for at han ikke lider af rejsningsproblemer. Hun spørger ham bramfrit, hvorvidt han for nyligt har fået tjekket om hans testikler nu også er faldet helt på plads? Han ryster på hovedet og siger, at det er mange år siden, at folkeskolens sundhedsplejerske har tjekket det med et hurtig greb i hans underbukser.

 

Lægen siger, at hun hellere lige undersøge om hans testikler, idet det er vigtigt at følge grundigt op, nu hvor han har nået den seksuelt aktive alder. Hun beder ham om at stille sig på gulvet. Lægen går ned i knæ foran ham, således, at hun har sit hoved lige ud for bulen i hans underbukser. Lægens bevægelse ned i knæ gør, at kitlens nederste knapper går op og kitlen falder ud til den ene side og egentlig ikke skjuler særligt meget. Han kan nu se lægens højre ben langt op ad inderlåret – både hendes hvide selvsiddende strømper med en bred hvid blondekant og hendes blotlagte lår helt op til trussekanten. Han kan også se helt ned i udskæringen på den hvide kittel. Her kan han se en hvid blonde BH og hendes velformede bryster, samt det øverste af hendes mørke brystvorter, som titter frem over BH’ens blondekant. Synet ophidser ham yderligere og hans pik begynder at rykke kraftigt og bliver meget hurtig næsten helt stiv. Da lægen samtidigt trækker underbukserne ned, svupper den store pik ud med en voldsom fart og rammer lægen på hagen for derefter at glide yderligere op og snitte hendes læber.

 

Han er enormt flov og undskylder mange gange. Hun siger, at det ikke gør noget, imens hun hurtigt slikker sig om læberne, der hvor pikken ramte hende. Derpå kommenterer hun hans store stive pik, og sidder at hun ikke lige havde forventet, at han var så veludrustet. Lægen tager et målebånd frem og måler hans store pik fra spids til rod. ’26 centimeter’, siger hun imponeret. Hun spørger om, han ikke har den største pik i klassen. Han nikker og siger, at hans er den største i klassen, men at hans gode ven Peter fra fodboldholdet, også har en ret stor pik. Måske endda lidt længere, men ikke nær så tyk som hans pik.

 

Hun føler bagefter på hans pung. Hun nulrer længe hver kugle og vejer dem i hånden. Han stønner og pikken løfter sig det sidste og stritter nu lige ud i luften. Hun siger, at stenene er faldet på plads, og at hans pung ser fin ud. Hun bemærker dog, at testiklerne er meget spændstige og virker noget tunge.

 

Hun spørger om han hyppigt masturberer. Han forstår hende ikke og spørger, hvad mastudere betyder. Hun spørger om han tilfredsstiller sig selv ved at gnide på sin tissemand. Han nikker og rødmer. Hun spørger, hvor tit han gør det. Han siger lavt ’tre gange’. ’Er det tre gange om ugen?’, spørger hun. ’Nej, øhh tre gange om dagen’ siger han noget stammende. Hun spørger om han ikke nogen gange bliver øm eller får ondt i pikken af at gøre det så tit. Jo, indrømmer han, en gang imellem bliver hans pik så øm og rød, at han må holde pause et par dage. Hun siger, at hun så hellere må undersøge ham for forhudsforsnævring. Med to fingre tager hun fat om pikken og trækker forhuden helt tilbage og blotter dermed et stort blåviolet pikhoved. Han stønner og ryster over helt kroppen. Hun trækker langsomt forhuden frem igen og der pibler lidt præsæd ud på spidsen. Hun siger, at forhuden virker lidt stram og at hun hellere må se, hvad der sker, når hun fortsætter med at gnide. Hun begynder at spille frem og tilbage. Først langsomt, så hurtigere og hurtigere. Han stønner mere og mere, og kan mærke at hans klunker trækker sig sammen. Hun siger, at hun også hellere må tage en sædprøve, når hun nu er i gang med sin undersøgelse af hans penis. Uden at stoppe med at spille hans pik, rækker hun ud efter et papbæger. Han kan dog ikke længere holde sig tilbage og sæden sprøjter pludselig ud. Det første to sprøjt lander på hendes hvide kittel. De sidste par sprøjt fanger hun med bægret.

 

Han undskylder for at svine hendes tøj til. Hun siger, at det ikke er slemt, men at hun hellere må tage kitlen af, så sæden ikke bliver smurt mere ind.

 

Hun rejser sig og lader langsomt kitlen glide af kroppen. Hun står nu kun iført den hvide blonde BH med passende hvide g-strengstrusser, de hvide selvsiddende strømper og de sorte stiletter.

 

Han stirrer på hendes veltrænede krop og det sexede undertøj, men selvom hun ligner noget fra billederne i hans mange blade under sengen, er han så befippet over situationen, at gejsten går af hans pik.

 

Desværre havde lægen ikke fået sæd nok, og hun spørger, om han kan levere en portion mere. Han siger, at det plejer han da at kunne, men at den ikke rigtig vil og han peger ned på sin pik, som nu hænger slattent ned. Hun siger, at hun godt vil hjælpe ham lidt på vej. Hun tager hænderne om bag ryggen og hægter BH’en af.

 

Han ser på hendes store tunge bryster, og de stive brystvorter, som stritter opad. Hun tager fat om hans hænder og fører dem op til brysterne. Hendes åndedræt lyder tungt og hun siger med en hæs stemme, at han godt må ælte dem. Han begynder forsigtigt. Hun beder ham tage hårdere fat og også klemme om vorterne. Hun stønner et ’åhhh, hvor dejligt’. Hans pik begynder at løfte sig igen og hurtig den står strunk igen.

 

Hun går igen ned på knæ og tager fat om pikken og fører den op imod hendes læber. Langsomt begynder hun at slikke langs skaftet. Derefter tager hun med lidt besvær hans enorme violette pikhoved i munden. Der er lige tilstrækkelig med plads til at hun med tungen kan spille hen over det store hoved, imens hun kører hånden op og end ad skaftet. Han kigger drømmende ned på hende og ser, hvordan hendes ene hånd lister ned i g-stregen og flittigt kører frem og tilbage. Hun begynder langsomt at æde mere og mere af den store pik. Men da han samtidigt skubber hoften lidt frem, bliver hun fyldt ud langt ned i svælget. Det giver hende umiddelbart følelsen af at skulle kaste op, men hun får dog kun tårer i øjnene. Den fyldte situationen får dog hendes mundvand til løbe ekstra meget og pikken bliver hurtigt savlet godt til.

 

Ligesom ved den første udløsning, går der ikke lang tid inden han kommer igen. Det hele går så hurtigt, at han kommer uden at kunne nå at advare hende. Hun når derfor ikke at tage pikken ud af munden, men lader ham brølende pumpe alt sæden ind i hendes mund for derefter at sluge hele ladningen.

 

Desværre fik hun ikke noget sæd til prøven og hun spørger, om han kan prøve en gang mere? Jeg ved ikke. Jo, lad os nu prøve. Jeg hjælper lidt mere. Hun tager g-strengstrussen af, og sætter sig op i den gynækologiske stol, spreder benene og sætter fødderne op i bøjlerne. Hendes glatbarberede fisse ser indbydende ud med de store adskilte skamlæber, som hænger langt ud af fissen og åbenbarer et glinsede indre i flere røde nuancer. Kom her og stil dig foran mig. Hun begynder at kæle for sine opsvulmede skamlæber og masserer sin udstående klit. Han kigger velfornøjet på. Og da hun samtidigt med den ene strømpebeklædte fod gnider hans nosser og halvfede lem, begynder den igen at rejse sig for til sidst at stå helt stiv. Hun beordrer ham at gå ned i knæ og slikke hende. Han gør som befalet, og slikker med stor iver hendes sjaskvåde fisse og nyder den salte og lidt jernagtige smag. Hun stønner højere og højere indtil hun kommer i en bragende orgasme, som får fissesafterne til at løbe end ad låret.

 

Hun beder ham om at ligge sig på briksen igen. Hun sætter sig oven på ham og fører langsomt det store pikhoved op imellem hendes våde fisselæber. Centimeter for centimeter bliver hun spiddet af ham. Langsomt begynder hun at ride ham, mens hun stønner og jamrer sig højlydt. Han stirrer intenst på hendes gyngende bryster. Til sidst bliver det for meget og han kommer for tredje gang. Denne gang lige op i lægens udblokkede fisse.

 

Hun stønner et ’åhhhh hvor skønt’. Derefter lader hun langsomt pikken glide ud af fissen og hopper hurtigt af ham. Hun stiller sig derefter ved siden af briksen med det ene ben oppe. Så tager hun en træpind, som normalt bruges til halsundersøgelse og skraber langsomt hans sæd ned i bægeret. Bagefter slikker hun veltilfreds pinden af for sæd.

 

Hun ser ned i bægeret og siger, at det desværre ikke var nok sæd til prøven, men han derfor skal komme igen i næste uge, så de kan få lavet en ordentlig sædprøve, og at han nok skal holde igen med sit hyppige pikspilleri indtil da. De tager begge deres tøj på igen og går ud i venteværelset, hvor de aftaler en ny tid – den sidste eftermiddagstid ugen efter. På vej ud af døren, siger hun, at hvis han vil og føler sig bedre tilpas ved situationen, så kan han jo tage hans kammerat Peter med.

 

Skrevet af Ungus

Published On: september 17th, 2010Categories: sex15 Comments on Til undersøgelse hos lægevikarenLast Updated: september 17th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex