Den første pik der gled ind igennem hullet i væggen var en ung fyrs. Den var helt almindelig af størrelse men så viril og stiv at den ikke var til at bøje. Cecilie tog fat om den og begyndte at spille den nænsomt. Hun stak tungen frem og begyndte at slikke det lille pikhoved. Hun kunne se nosserne på den anden side af væggen. De var små og helt udspændt. Cecilies mund legede ivrigt med den stive pik. Hun lod sin varme tunge glide op og ned ad skaftet mens hun pressede pikken op imod væggen over hullet. På den anden side kunne både hun og Thomas høre den unge fyr klynke af liderlighed. Så slap hun den kun for at tage den mellem sine læber og sutte den dybt. Det var ikke noget problem at tage den helt til roden og det var tydeligt at det passede pikkens unge ejer der sikkert aldrig havde mærket en mund på begge sider af sit lem så langt nede. Der gik da heller ikke lang tid før det første presperm løb ud af det lille hul i pikken og kun nogle minutter senere kom han da også uden varsel udover Cecilies ansigt. Han sprøjtede langt og kraftigt og Cecilie nød at mærke hvor ivrig han var og hvor hurtigt han kom. Hans sperm var tyndt men der var meget af den. Cecilie nåede kun at sluge lidt af det, resten drev nu langsomt nedover hendes næse og kinder. Hun slikkede sig om munden og legede lidt med hans sæd før hun kyssede den unge fyrs pik farvel og så den forsvinde igennem hullet i væggen. Cecilie så ned på Thomas der lå under hende med hænderne om hendes talje og sin pik langt oppe i hendes våde revne. Hun skubbede underlivet lidt bagud, vred sig liderligt rundt og nød at mærke ham i sig. Thomas lagde en hånd om hendes nakke og trak hende blidt ned mod sig. Hendes kraftige mørke hår føltes beroligende mod hans ansigt. Deres læber mødtes i et vådt kys og Cecilie nød at se lidt af den unge fyrs sperm dryppe ned på sin mands ansigt. Hans pik var langt oppe i hende og hun kunne ikke sidde stille men red ham hele tiden blidt og vuggende.

 

Så blev den næste pik skubbet igennem hullet i væggen. Den var stor, sort og knudret som en kæp. Cecilie stønnede forventningsfuldt og greb om den med begge hænder. Hendes spinkle fingre lukkede sig om den enorme pik, men kunne ikke nå helt rundt. Liderligt lænede hun sig frem og lod sin varme tunge cirkle om det store mørke pikhoved. Veltilfreds kunne hun høre en lav grynten på den anden side af væggen. Det var den største pik hun nogensinde havde haft i munden og hun gav den al den opmærksomhed den fortjente. Hun løftede den op og slikkede undersiden, stak tungen ind igennem hullet og kunne lige akkurat mærke de tunge nosser på den anden side. Hendes hænder gled ned om roden og begyndte at spille den. Den voksede sig hård for øjnene af hende og pegede snart direkte på hendes mund. Cecilie sukkede og lænede sig frem over pikken. Det prikkede i hele hendes krop da den gled ind i hendes lille varme mund. Hendes tunge snoede sig om den og hele tiden spillede hun den med to hænder. Under sig kunne hun fornemme at Thomas var lige så opslugt af den store pik som hun selv var, men hun kunne også hele tiden mærke hvordan han bevægede sig blidt ind og ud af hende og langsomt drev hendes krop frem mod orgasme. Cecilie spyttede på den sorte pik og slugte den så igen. Denne gang kunne hun ikke tage den til roden og det pirrede hende helt vanvittigt at den var for stor til hende. Hun suttede og spillede den længe. Trak langsomt munden væk fra den så der hang en tynd våd streng af spyt og presperm og dinglede fra hendes hage. Så lukkede hun igen sine læber om den og kunne mærke at det var ved at være tæt på nu. Begærligt spillede hun den våde pik mens hun med åben mund var klar til at tage imod hans varme sæd. Men i stedet for at sprøjte sin orgasme ud, løb det nærmest ud af åbningen som havde hun åbnet for en vandhane da han kom. Hurtigt stak hun tungen ind under strålen så det løb ind i hendes mund hvor det blev til en varm sø. Inden hun kunne nå at suge den store pik tom forsvandt den ud af hullet i væggen lige så hurtigt den var kommet. Cecilie så ned på Thomas med et frækt blik i øjet, sank så spermen og nød at mærke den klistrede varme sæd forsvinde ned i sin hals. Så lænede hun sig frem over sin mand, støttede med hænderne på hans brystkasse og trak røde striber med sine lange negle i hans lyse hud alt imens hun red hans stive pik hårdere og mere krævende.

 

Den tredje pik var smuk og lige præcis den størrelse Cecilie helst ville have. Skaft og nosser var glatragede, ikke et hår ville hun få i munden Den var tyk, men ikke for tyk og så var den helt lige med et dejligt stort pikhoved. Cecilie nød længe synet af den flotte pik inden hun lukkede sine læber om den. Hun kunne mærke Thomas kærtegne hendes bryster og klemme blidt om hendes strittende vorter og på den anden side af den tynde væg kunne hun høre en mørk stemme der stønnede i takt med at hun suttede. Kun sin mund havde hun om pikken da den blev trukket lidt ud for så at blive skubbet tilbage i varmen sekundet senere. Direktøren på den anden side begyndte at kneppe hendes mund blidt nu. Cecilie lænede sig helt frem så hendes åbne mund dækkede hullet i væggen og tog nu pikken helt ned i halsen. Presperm gjorde hende våd så det løb nedover hendes hage og dryppede ned på Thomas. Pikken svuppede ind og ud af hendes mund igen og igen og hun elskede at mærke den presse hendes drøbel til side og kræve hendes hals. Under sig var hendes mands hænder nu tilbage på hendes baller. Han holdt hende hårdt og kneppede hende i takt med Direktøren så det næsten føltes som én stor pik der tog hende og fyldte hende ud på samme tid. Cecilie trak vejret i rytmen til pikken der hele tiden åbnede og lukkede hendes hals. Et par gange holdt Direktøren pikken i bund så hun måtte holde vejret lidt indtil han igen gav hende luft. Så satte han tempoet op og tog hendes mund krævende som var han i gang med at kneppe hendes fisse. Så pludselig og uden varsel kom han. Direktøren. Han sprøjtede hende så langt ned i halsen at hun ikke skulle synke det. Hun hørte ham banke sig op imod væggen igen og igen mens den varme klistrede sæd fyldte hende helt op. Hun bed drillende sammen om hans våde pik med tænderne og hørte ham stønne af smerte. Hun grinede og slikkede den smukke pik ren og lækker igen før hun til sidste sagde farvel til den med et kys på det violette pikhoved.

Cecilie lagde sig nedover Thomas og hviskede et par ord til ham. Hans hænder gled over hendes lår og baller og op omkring hendes ryg. Han fyldte hende ud og elskede den måde hun engang imellem klemte krævende omkring hans manddom med sin skede. Så trak han sig ud af hende og møvede sig langsomt ned mellem hendes ben indtil hans ansigt var lige under hendes revne. Med hænderne spredte han hendes baller og i samme sekund hans tunge forsvandt op i hendes varme fisse kom en ny pik til syne igennem hullet i væggen.

 

Det første Cecilie lagde mærke til ved den fjerde pik var dens tykkelse og dernæst den lille piercing der sad igennem forhuden. Det var en lille sølv stav og hun betragtede den nysgerrigt mens hun lod sine negle glide over det massive skaft der var så tykt at det fyldte hullet i væggen helt ud. Med tungen undersøgte hun den lille stav og sugede den ivrigt ind mellem sine læber. Så åbnede hun og tag pikken indenfor. Hun strammede læberne om skaftet og nød at mærke den lille stav mod sine læber. Hun trak munden væk, spillede den tykke rocker pik med én hånd mens hun så ned på sin mand der var begyndt at slikke hende dybt og lækkert. Cecilie løftede blikket og slugte så den fjerde pik. Hun var nødt til at gabe højt for få den mellem sine læber og følelsen af at mærke så tyk en pik i sig pirrede hende vildt. Hun legede med den lille sølv piercing og kunne høre at manden på den anden side af væggen nød hendes begejstring for hans dejlige lem. Cecilie spyttede på pikken og gned det ud med sine hænder. Hun klemte hårdt om den kraftige pik og kunne næsten ikke vente på at den skulle sprøjte udover hende. Hun lod en hånd glide ned mellem sine ben hvor hun fik fat i Thomas korte hår som hun knugede mellem sine fingre mens hun krævende trak hans ansigt helt op til sin fisse. Så gled hendes opmærksomhed igen hen til den piercede pik som hun tog sultent i munden som var det den første pik hun suttede i lang tid. Med tungen og tænderne pirrede hun den lille stav og rev lidt i den. Så åbnede hun munden på vid gab og slugte den langsomt. Cecilie kunne mærke det tykke pikhoved der banede sig vej ned i halsen på hende og samtidig med at Thomas tunge var langt oppe i hendes underliv kom hun endelig i en langtrukken og befriende orgasme der sendte kramper igennem hele hendes krop. Hun slap pikken og lænede sig tilbage på sin mands ansigt. Hun klemte sammen med sine lår om hans hoved og holdt ham som i en skruestik indtil orgasmen var løjet af Det prikkede i huden og hun måtte trække vejret dybt før hun igen lænede hun sig frem mod rocker pikken, som hun greb om med to hænder. Hun spillede den mens hendes læber lukkede sig om det våde pikhoved. Det føltes som en evighed indtil Cecilie kunne mærke det endelig begyndte at rykke i pikken. Hun blev ved med at spille den, så trak hun ansigtet væk i sammen sekund spermen begyndte at sprøjte. Den varme sæd ramte hendes hals og bryster. Hun malkede pikken som blev ved med at sprøjte varm klistret sperm udover hendes barm. Endelig var den tom og hun lukkede sin mund om den trætte pik og gav sig til at suge den helt tom. Cecilie kunne mærke hvordan det drev nedover hendes bryster og begyndte at dryppe ned på gulvet. Så rettede hun sig lidt op og brugte pikken som pensel til at smøre spermen udover sig selv. Hun nåede lige at gnide piercingen mod sin ene brystvorte før den forsvandt igennem hullet i væggen ledsaget af et befriende støn fra den anden side.

 

Cecilie så ned på sin mand der stadig lå under hende, godt i gang med at slikke hendes skamlæber. Hun kørte en hånd kærtegnende igennem hans korte mørke hår og skubbede ham så ud under sig. Nu ville hun mærke ham i sig. Thomas satte sig på knæ bag hende og kørte sin hårde pik mod hendes lår. Hans hænder spredte hendes baller og afslørede hendes glinsende åbning der kun ventede på ham. Han pressede pikhovedet mod revnen og gled langsomt op i hende bagfra. Cecilies stønnen steg jo dybere han trængte op så det næsten var som et spille et instrument. Så gled endnu en pik igennem hullet i væggen. Denne her var slap og hang tungt. Cecilie greb om den med en hånd og kørte pikhovedet rundt på sine røde læber før hun tog den i munden og begyndte at sutte. Hun brugte tungen på undersiden af skaftet, klemte sammen om den og trykkede pirrende sine lange negle ned i kødet, men reaktionen udeblev. Hun trak ansigtet lidt væk, stirrede vantro på den slappe pik og tog den så i munden igen. Intet skete, pikken hang der bare stor og slap. Cecilie kiggede på Thomas der sendte hende et kryptisk blik, som om han kendte svaret på gåden, der hang slap igennem hullet i væggen. Så med ét gik det op for hende at manden på den anden side måtte være bøsse og Cecilie overvejede et øjeblik at lade Thomas sutte den stiv for hende. Men inden hun nåede at tænke den tanke til ende, rejste pikken sig pludselig for øjnene af hende. Cecilie stirrede igen på den, mens hun hørte en liderlig stønnen på den anden side af væggen. Hun kunne for første gang høre to mænd nu og med et så hun for sig at bøssen lige havde fået en pik i røven og var ved at blive kneppet op ad væggen. Selvom det ikke var Cecilies fortjeneste at den femte pik nu endelig var stiv, tog hun den alligevel i munden. Hun kunne mærke hvordan det rykkede i den hver gang den fremmede mand på den anden side af væggen bankede sig selv op i røven på bøssen.  Samtidig med Thomas tog hende hårdt bagfra med hænderne lukket hårdt om hendes talje fik hun nu endelig alt det pik hun trængte til. Presperm løb ud af bøssepikken og Cecilie slugte det hele, tørstig efter mere. Og så uden varsel, blev hun ramt at kaskader af sæd. Bøssen tømte sig udover hendes ansigt. Han kom så voldsomt at hun et øjeblik lukkede øjnene og åbnede munden på vid gab. Thomas kneppede hende hårdt bagfra og Cecilie var på randen af ekstase. Hendes ansigt var vådt af sæd, selv hendes lange mørke hår var blevet ramt. Hun skulle lige til at gribe om bøssepikken og suge den tom da den blev revet ud af hullet og pikken der havde været oppe i røven på ham kom til syne i stedet. Hun nåede ikke at tænke denne gang. Hendes krop eksploderede i en ny orgasme samtidig med at Thomas tømte sig langt oppe i hende. Hun kunne høre ham brøle af liderlighed og hun nåede kun lige at lukke sine læber om den beskidte pik der var kommet til syne før den nu sendte kaskader af kraftig varm sæd ned i halsen på hende mens endnu en mandestemme rejste sig mod loftet. Cecilie sank og sank og dejsede så om på gulvet foran hullet. Hendes krop skælvede, hendes tanker kørte rundt i hovedet på hende og det eneste hun følte nu var ekstase og liderlighed. Thomas lagde sig over hende og kyssede hende i nakken. Hun kunne mærke hans slappe våde lem mod sin ryg mens han kyssede hende igen og igen. Hun trak efter vejret og kyssede ham forpustet mens hun betragtede hans kærlige øjne.

 

Sjette gang en pik kom igennem hullet i væggen, undslap et overrasket støn Cecilies læber. Den lille stive pik der kom til syne, var rød af slag henover skaftet, sandsynligvis fra en pisk og helt ned ved roden og på nosserne som hun lige kunne skimte igennem hullet, var der dryppet sort stearin. Cecilie pustede nænsomt på den mishandlede pik og turde knap røre den af frygt for at det skulle gøre ondt på slaven. Lidt presperm dryppede fra det lille hul i pikken og Cecilie stak tungen frem og fangede den lille uklare dråbe. Hans sperm smagte helt anderledes end alle de andre mænds, nærmest sødt. Cecilie rejste sig op foran væggen. Thomas stillede sig bag hende og begyndte at kærtegne hendes baller. Så skubbede han hende blidt ned mod hullet og den røde slavepik. Cecilie åbnede munden og begyndte at slikke den blidt og stille mens hun kunne mærke sin mands hænder kærtegne hendes baller og bagerst hul. Hun kunne høre slaven stønne af smerte på den anden side af væggen, uanset hvor blidt hun slikkede hans stakkels pik. Hun kunne ikke lade være med at tænke på hvordan den var blevet så rød og hvem der havde straffet ham. Hun rakte en hånd bagud mod Thomas der greb den og holdt den fast. Så åbnede hun munden og slugte den dejlige røde pik til stor mislyd fra slaven. Hun kunne mærke hvordan det rykkede i den og vidste at han var tæt på at komme. Hun trak munden lidt væk og slikkede skaftet med tungen og lukkede så krævende sine læber om pikken igen. Et lille skrig undslap hende da Thomas trængte op i hendes røv bagfra. Hun mærkede hvordan hans stærke hænder lukkede sig om hendes talje og tog hvad der var hans. En bølge af begær skyllede igennem hende og næsten uden hun opdagede det tømte den slaven sig i munden på hende. Cecilie lagde hovedet tilbage og rakte tungen ind under pikhovedet så ikke en dråbe sperm gik til spilde. Der kom ikke så meget, men det der gjorde, lagde sig frækt på hendes tunge som en lille sø. Hun drejede hovedet mod sin mand, der sendte hende et skævt smil mens hun lukkede munden og sank den søde slave sæd.

 

Cecilie hørte igen noget pusle ved hullet i væggen og kiggede op for at se hvilken pik der nu kom til syne. Men der gled ikke en ny stiv pik ind til hende denne gang. Cecilie satte sig op på knæ og stirrede ind i mørket på den anden side og stønnede overrasket da hun kunne se at en glat fugtig fisse var presset mod hullet. Cecilie lænede sig frem og lagde begge hænder fladt mod væggen. Så stak hun forsigtigt tungen ind igennem hullet og ramte et par varme fugtige skamlæber. Cecilie kunne høre en kvindes stønnen og blev selv smask liderlig over at skulle slikke fisse nu. Hun kunne mærke Thomas bag sig der kærligt nussede hende mens han gned sin brugte pik mod hendes baller. Cecilie borede tungen så langt ind igennem hullet hun kunne og trængte op mellem skamlæberne. Hun kunne høre kvinden stønne af liderlighed som hun begyndte at slikke hendes glatte fisse med bred tunge. Så mærkede hun noget vådt oppe i kvinden. Det var sperm der var begyndt at flyde ud af hende og Cecilie kunne ikke lade være med at tænke på hvor mange pikke der havde været oppe i den revne hun slikkede nu. Hun slugte det og sukkede da hun så det blev ved med at drive ud af den nykneppede fisse. Cecilie fandt hendes klitoris og pirrede den med spidsen af sin tunge. Hun kunne mærke hvordan det sitrede i kvindes krop og kunne ikke lade være med at røre ved sin egen klitoris i takt med at hun slikkede. Kvinden på den anden side af væggen pressede sit underliv helt op mod væggen og gnubbede sig op og ned på Cecilies tunge. Varm klistret sæd blandet med kvindes egne safter drev nu ned af væggen. Cecilie blev ved med at pirre hendes klitoris som hun selv elskede at blive slikket af Thomas og der gik heller ikke mange minutter før hun kunne mærke orgasmen tage magten fra kvinden. Cecilie blev ved med at slikke fissen blidt og stille, mens hun mærkede orgasmen klinge af. Så kom et par fingre til syne igennem hullet. Kvinden gned sig selv lidt og stak en fugtig finger ind i munden på Cecilie som slikkede den kærligt indtil den også forsvandt som om det hele havde været en drøm.

 

Den sidste pik der kom til syne igennem hullet i væggen var den mindste og mest ynkelige af dem alle sammen. Den strittede ivrigt, forhuden var gledet tilbage og afslørede et lille pikhoved og skaftet var ikke meget tykkere end to fingre. Cecilie så utilfreds på den sølle pik og havde næsten ikke lyst til at tage den i munden. Hun sad længe og betragtede den mens undermåleren på den anden side var begyndt at lave kneppe bevægelser igennem hullet. Så forbarmede hun sig endelig over den lille tissemand og stak sin varme tunge frem for at lade den kærtegne det blottede pikhoved. Den smagte surt af tis og uren pik, en underlig frastødende smag der alligevel tændte Cecilie voldsomt. Hun åbnede munden helt og slugte den med lethed. Det var som at få en våd gulerod i munden så lille og stiv var den. Igennem den tynde væg kunne hun høre undermåleren stønne. Han lød som en pige med sin skingre lyse stemme. Cecilie suttede videre indtil hun pludselig fik et par varme strint i munden. Hun sank det i forventning om at han allerede var kommet, men smagte så det var tis og ikke sæd. Hun trak munden lidt væk og så på den lille usle pik. Han kan ikke engang sperme, tænkte hun og så hvordan de gyldne dråber begyndte at pible ud af det lille hul. Cecilie lænede sig lidt frem og pressede sine bryster sammen så hun fik hans tis på sig. Det var virkelig ynkeligt at se hvordan den lille pik strintede, men det tændte Cecilie der nu åbnede munden og lænede sig længere ind i den varme stråle så hun fik hans urin på tungen og i ansigtet. Det var pirrende at mærke den varme væske i munden og Cecilie sank så meget af det hun kunne. Så rakte hun tungen frem og lod det varme tis flyde udover hendes læber så det løb ned af hendes hals og bryster og helt ned til hendes skridt hvor det gjorde hende våd og klistret. Den lille pik blev ved med at strinte udover Cecilie, indtil det drev varmt nedover hele hendes smukke krop. Så forsvandt den og Cecilie smilede for sig selv da det gik op for hende at det lille skvat ikke engang havde fået udløsning.

 

Så vendte hun sig mod Thomas, trak sig væk fra hans pik og lagde sig på ryggen på det våde gulv og hev ham med ned over sig. Deres blik mødtes og de smeltede sammen da han trængte op i hende. Cecilie klyngede sig om Thomas, hendes hænder gled over hans baller og trak ham krævende op i sig. De kyssede vådt. Det ophidsede Thomas at kunne dufte og smage så mange mænds safter da hans tunge gled ind i Cecilies brugte mund. De var begge på randen af orgasme. Thomas drev sin pik op i sin smukke kone igen og igen mens han stønnede hendes navn. De havde lige udlevet hendes største fantasi og de følte sig tættere end nogensinde før. Thomas løftede sig op på strakte arme over Cecilie og så på hende med ømhed og liderlighed i blikket. Han havde aldrig oplevet hende så tændt og fri før. Hendes øjne strålede. Så sank han tung nedover hende og åbnede munden i et lydløst brøl. Cecilie lagde nakken tilbage og mærkede hvordan Thomas og udløsningen tog kontrollen fra hende da de begge kom i en voldsom og altopslugende orgasme, der sendte rystelser igennem deres sammenfiltrede kroppe. Mens forløsningen langsomt fortog sig, trak de vejret igennem hinanden i et lydløst kys der blev ved og ved. Så langsomt slappedes deres kroppe og Thomas så på Cecilie med et skævt smil på læberne. Hvad nu skat? Spurgte Cecilie og lagde sine hænder om sin mands ansigt. Jeg tror – han tøvede, jeg tror du skal have dig et brusebad nu og så kyssede han sin elskede kone igen.

 

Denne novelle er tilegnet Cecilie

 

Skrevet af Thomas

Published On: juni 1st, 2010Categories: gruppesex8 Comments on Hullet i væggenLast Updated: juni 1st, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex