Da den dumme ekspedient i byggemarkedet forgæves havde forsøgt at forstå, hvad Thea og jeg ville have, trådte en kunde ind på scenen med et skævt smil og intelligens i øjnene. Han havde en tommestok i lårlommen. Det tog ham kun tre sætninger at forklare, hvad vi skulle bruge, så ekspedienten i den blå pullover også kunne forstå det. Ekspedienten sagde vi kunne køre ind i trælasten og læsse varerne derfra. Men vi har ikke bil. “En levering koster 500 kroner”, siger fjolset så.

Thea og jeg forlod 3.g og Ribe i juni. Jeg begynder på lægestudiet og Thea på jura til september. Efter tip fra Theas storebror fandt vi en lille lejlighed ikke alt for langt fra Uni i Aarhus. Den har ingen udsigt, men et par store vinduer vender ud mod en lille gård, med en port til gaden. Lejligheden stank af røg, og gulvene var grimme, da vi overtog den. De blev høvlet af et firma og nu skulle vi altså male. Vi er ikke praktiske nogen af os, men glædede os virkelig til at indrette vores egen bolig. Vi har været veninder siden 2.g. De andre piger på gym hader os. Vi stjal al opmærksomheden og de kunne ikke tåle at blive oversete, når vi var i rummet. Drengene hang efter os, og vi scorede efter ønske. Og så fandt vi sammen. Vi står ikke i skyggen af hinanden, men Thea er afgjort mere udadvendt og vild end jeg.

Manden med tommestokken forstod vores frustrationer. 20 liter hvid maling, maleruller, bakker, pensler, stænger, spartler, tape og det der til at fylde i huller i væggen, var mere end vi kunne slæbe. Vi plejer at få tilbudt hjælp hurtigt. Det kræver intet særligt af os. Theas hvide T-shirt var strammet godt ud under klappen på smækbukserne. Hendes lange hår, var løseligt samlet på toppen af hovedet, der balancerede på den lange slanke hals. Vipperne over Theas meget mørkeblå øjne, er lange og sorte, men vi var begge usminkede den dag. Alligevel fik vi adskillige lange blikke fra mændende i trafikken, og fra en enkelt kvinde. Måske var det Theas blå øjne, måske var det mine stramme bukser, der gjorde, at han spurgte, hvor vi skulle hen. Måske var han bare flink.

Han slæbte spandende op til lejligheden. Jeg viste ham ind, så han kunne se, hvad vi skulle have lavet. Han forklarede om “polyfilla”, og vi så forvirrede ud. Så lagde han skjorten, tog pakken og en bøtte. Han blandede med en spartel, og kort efter var det første hul fyldt grundigt ud, med den gråhvide masse. Thea så til med hovedet på skrå, og jeg kunne se, at hun nød at betragte de stærke arme arbejde. “Hvad skal du have for at fortsætte med resten?”, spurgte hun så. “To smil, og noget at drikke”, var hans drilske svar. Smilene fik han med det samme, og jeg gik ned ad trappen og igennem gården for at hente øl og frokost i kiosken. Jeg havde favnen fuld, da jeg gik tilbage igennem porten til gården. Jeg var ved at tabe øllene, da jeg så op mod de store vinduer til vores lejlighed. Thea sad på øverste trin af min fars trappestige. Hendes lange ben var spredte, og bukserne hang nede om den ene hæl. Manden med tommestokken havde hovedet begravet i hendes skød. Der var ingen tvivl – han var ved at give min veninde sin tunge. Det sugede i min mave og underliv af forargelse og nysgerrig forundring. Jeg kunne se Theas faste tag i stigens sider og mandens hænder, der løftede hendes sommerben i haserne. Et stik af misundelse ramte mig. Jeg følte mig snydt, men vidste med mig selv at jeg aldrig ville have givet ham lov.

What to do? Hvis jeg blev væk ville jeg afsløre, at de var opdaget. Hvis jeg gik tilbage, ville jeg afsløre dem på fersk gerning. Jeg valgte alligevel at gå op. Jeg løftede forsigtigt klappen til brevsprækken. Jeg kunne ikke se dem, men jeg kunne høre Theas små klynk. Der duftede af røg fra de nikotingule vægge, men da jeg hørte hendes orgasme blive sunget ud mellem hendes varme røde læber, følte jeg hvordan min lyst fugtede mit mørke skød. Trangen, lysten, liderligheden og misundelsen kæmpede om overtaget i mig. Lyden af skridt på trappen, fik mig til at slippe klappen til brevsprækken. Den gav et lille smæld fra sig. Jeg sprang op, og bankede på min nye hoveddør, mens jeg nikkede kort til avisbudet, der gloede på mine bryster. Thea lukkede op. “Hvorfor gik du ikke bare ind?”. “Jeg havde glemt min nøgle!”. “Men der var ikke låst”. “Nå”.

Manden med tommestokken var flittigt i gang med stuevæggene. Han stod med ryggen til mig, og så meget koncentreret ud, mens armene arbejdede med spartlen. Theas røde kinder lyste, som et provokerende trofæ mod mig: “Se mig, jeg har fået slikket fisse!”, syntes de at sige. Jeg satte øllet på køl, gemte smørret, og sagde: “Thea, vi har ikke mere smør, det er din tur!”. Hun fangede spørgende mine øjne, men gik så med et OK.

Da døren smækkede efter hende, gik jeg hen til manden. Jeg lænede mig ind til ham og hviskede: “Jeg så jer godt!”. Han vendte sig halvt rundt. “Gør det noget?”, spurgte han. Han så mig lige ind øjnene, da han spurgte om jeg var misundelig. Mit hjerte hamrede vildt, da jeg sagde: “Ja”. Uden et ord løftede han mig ubesværet op på trappestigen. Jeg vendte røven til ham, og han flåde mine jeans af. Mine små trusser fulgte villigt efter, og jeg mærkede hans ansigt presse mod mine baller. Hans tunge kunne lige netop nå min klitoris. Han slikkede hurtigt og præcist, mens jeg svajede alt hvad jeg kunne i ryggen for at give plads. Mine ben sitrede og min venstre hånd knugede hårdt om stigen. Min frie hånd strøg hen over brysterne, der hang tunge med huden rejst i små toppe af fryd. Jeg drejede hovedet mod vinduet. Dernede i porten stod Thea med blikket stift rettet mod os og krydsede ben. Så kom jeg. Min kusse strammedes om mandens tunge, safterne løb ud af mig, mine ben var ved at svigte, og jeg lod et lille hvin forlade mine læber. Så løftede han mig ned af stigen og kyssede mig. Jeg kunne smage min egen kusse, men jeg kunne også fornemme, hvad der måtte være Theas. De kolde bukseknapper fra hans jeans pressede mod min glatte mave et godt stykke over de sorte, krøllede kussehår. Han duftede af træ og mand og kvinde. Jeg ville føle hans pik i mig – nu. Så bankede det på døren.

Jeg fumlede mit tøj på plads og lukkede op. “Jeg så jer godt!”, hviskede Thea med et glimt i øjet. Jeg blev om muligt endnu mere rød. Jeg bar smørret ud i køkkenet. “Hvad skal du have for at male?”, spurgte Thea så. “To smil, og en lækker anretning!”, var Tommestokmandens hurtige svar. I køkkenet greb jeg brødet, men Thea kom ud, og lagde en hånd over min – “jeg tror ikke det var det han mente”, sagde hun med et hævet bryn. Jeg fulgte efter hende ind i soveværelset. Jeg kunne høre spartlen skrabe mod væggen, da Thea begyndte at klæde sig af. Jeg ville protestere, men tanken om, hvad jeg kunne gå glip af, fik mig til at knappe min skjorte op. Theas krop er en modelkrop, men på en sund måde. De lange lige ben, slutter i en rundet, men smal hofte. Hendes lyse skød er præcist trimmet. Brysterne er idéelt formet og deres størrelse er perfekt dimensioneret til skulderbredden – hun kan give enhver kvinde mindreværdskomplekser. Men jeg ved, at jeg ikke har noget at skamme mig over, så jeg lod skjorten glide ud over skuldrene, så min top kunne krænges af. Jeg trak de stramme bukser ned over hofterne og skrællede dem af sammen med trusserne. Thea smilede fnisende til mig og vinkede mig ned på gulvet til hende.

“Så er der serveret”, kalder Thea, og jeg hører spartlen stoppe. Da han kommer ind ligger vi tæt, men vi rører ikke hinanden. Jeg er usikker på, hvad der skal ske, jeg er nervøs. Han smiler sit skæve smil, og prøver ikke at gemme bulen, der vokser i cowboybukserne. Thea rejser sig på knæene og knapper op ind til pikken, der står på spring. Da den er ude, er det den største pik jeg har set i virkeligheden. Thea ser en smule bekymret på den, men lader så modellæberne kysse den. Jeg ser til med lyst til at røre det blålige og silkeglatte hoved, der svulmende sætter prikken over et utrolig flot i. Med munden på vid gab, lader jeg pikhovedet glide ind. Det fylder næsten min mund helt ud. Han lægger sig på ryggen, og vi kysser løs på hans pik. Han har en lys kusse i højre hånde og en mørk i venstre. Han stønner, og jeg kan mærke lysten vokse i mig. Jeg trænger til at glide ned over kæmpepikken, og mærke dens hoved ramme livmoderhalsen, og bunden af min kusse. Men Thea er hurtigst. Hun kysser pikken farvel, og sætter sig på hug over ham. Jeg flytter mig, og kysser ham op ad maven og brystet til halsen og munden. Han holder selv sin pik, mens Thea kæmper med at få den ind i den lyserøde fisse. Hun kan ikke. Hun stønner og sukker, hun presser sig mod den, men den unge stramme fisse kan ikke tage imod den. Jeg skubber hende blidt til side og placerer min meget våde kusse på toppen af hans tårn. Hovedet dækker næsten revnes længde, og jeg tør næsten ikke, men bukker mig så ned og lader mit spyt glide ned over pikken. Jeg sætter mig igen, parat, og presser pikken mod indgangen mellem mine mørkerøde kønslæber. Han stryger hånden over mine bryster, så vorterne stritter. Jeg slapper af, og med et er den inde. Det er intenst. Det er så voldsomt, men føles så godt. Han er næsten i bund, men der er masser af pik at se endnu. Thea stirrer ned mellem mine ben. Hun har to fingre kørende i cirkler om sin fine glatte klitoris. To af hans tykke fingre masserer hende et stykke oppe i fissen. Theas bryster vipper i takt med hans fingre, og kinderne blusser op igen. Jeg føler mandens pik presse mod siderne af skedevæggen og mod mit skamben. Han ligger helt stille, og jeg bevæger mig langsomt én centimeter op, og én centimeter ned over den stenhårde pik. Han ser nydende på os på skift. Jeg rækker ned og lægger begge mine hænder om roden af hans pik. Så glider jeg ned over den, og mærker den endelig ramme mig langt, langt inde. Jeg er fyldt fuldstændigt ud. Hver eneste bevægelse i værelset forplanter sig til min kusse. Jeg gnider roden af hans pik med hænderne, så min hånd en gang imellem trykker mod min udspilede fisse. Thea krammer sit bryst, og ser misundeligt ned på pikken, der fylder mig ud. Han ser mig i øjnene, og så løfter han langsomt sine spændte baller fri af gulvet. Jeg sidder som naglet fast på ham, og jeg kan mærke, at en total orgasme er ved at tage mig med. Så mærker jeg Theas ene hånd uden på mine. Jeg slipper og hun griber fast i pikken. De slanke fingre kan ikke nå rundt. Hun rykker i pikken med hånden, så den vibrerer. Det føles fantastisk. Alle mine nerveender mødes et sted oppe i min kusse. Jeg stønner, gisper og kan næsten ikke holde mig oprejst. Pludselig klynker Thea og falder forover, med dirrende lår, og brystvorter der er stenhårde. Hendes hoved lander på hans mave. Det lange hår ligger som et snelandskab op over ham. Hendes hånd stopper sin vibreren. Så drejer hun ansigtet og ser direkte på min kusse og pikken, der fylder hendes vendinde ud. Jeg kan mærke, at det er nu. Jeg forlader denne verden et øjeblik, mens orgasmen bærer mig rundt på vinger. Tre gange trykker han sin pik opad imens, og hver gang eksploderer min mave i liderlige kramper. Mine lyde kommer fra krybdyrhjernen, og fortæller at jeg er helt væk. Jeg vækkes af hans stønnen, da hans udløsning er på vej. Jeg løfter mig fri af ham, og jeg ser hans store nosser trække sig sammen, og jeg ser hvordan hans sæd forlader ham og hvordan den lander på Theas salige ansigt, og maler det hvidt. Jeg skælver, mens jeg gnider hans pik til de sidste dråber løber frækt den lange vej ned ad pikken. Så lader jeg mig synke tilfreds ned ved siden af Thea, og sukker mens mit skød brænder ud.

Skrevet af Peter

Published On: maj 4th, 2012Categories: ! vindernovelle !, gruppesex9 Comments on Hvid malingLast Updated: november 27th, 2012
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex