Han var lige skredet fra mig, fyren som jeg troede at jeg skulle dele min tilværelse med, men nej. Jeg havde en meget svær tid. Godt nok var jeg kun 22 på det tidspunkt, men jeg havde kommet sammen med ham i 4 år og jeg synes at vi havde det fint sammen, indtil han kom og meddelte at nu havde han fundet en anden. Vores omgangskreds var stort set fælles, hans venner var mine venner og omvendt.

Ca. 3 måneder efter han skred var jeg sammen med en veninde ude og se hendes fyr spille fodbold.. Kampen gik godt og i 3.halvleg skulle de fleste have en pilsner. Min veninde Lotte og jeg blev efter de fleste havde været i bad, inviteret inden for i deres omklædningsrum. Der var 7-8 fyre tilbage. Nogen fuld påklædt, andre kun med boxershorts på og to kun med et håndklæde omkring sig. Lotte og jeg satte os ved siden af Michael, Lottes fyr, som kun havde boxershorts på. Efter et par pilsnere blev Michael kælen og blev ved med at kysse Lotte, køre sine fingre spidser op og ned af hendes bare arme og ned af hendes ryg. Der var en pirrende stemning under opsejling i omklædningsrummet.
 
To af de fyre som var fuld påklædt rejste sig og takkede for pilsner og forlod selskabet. Michael rejste sig lige efter og sagde at han nu ville smutte i bad og spurgte om der var nogen der ville med. Hans øjne faldt hurtigt på Lotte. Lotte er af natur ikke genert men der var grænser, det kunne man godt se på hende. Michael tog sin shampoo op fra sin taske og smed sine boxere. Jeg havde før set ham i et par badeshorts og nu i boxere, men aldrig helt nøgen. Hans lem hang slapt mellem hans ben og hans nosser var helt glatbarberet. Jeg kunne ikke få øjne fra hans skridt. Det kunne Lotte heller ikke selv om hun flere gange havde set hans udstyr.

Han stillede sig op ved indgangen til den store brusekabine, “Skulle du med eller hvad?” spurgte han Lotte. Hun tøvede et øjeblik og til alles forbavselse rejste hun sig op og i lynets hast smed hun tøjet. Alles øjne var som klisteret på hendes slanke krop, inklusiv mine. Selv om jeg da mange gange før havde set hende nøgen, så var stemningen lidt anderledes nu, hvor jeg sad i et omklædningsrum sammen med 6 fyre, hvoraf den ene stod nøgen og ventede på sin kæreste.

Der blev piftet og klappet da Lotte smed de små trusser og spankulerede over mod Michael. Hun vrikkede ekstra meget med sin faste røv. Lotte og Michael forsvandt ind under vandes varme stråler, mens vi alle sad stille og kikkede ind i brusekabinen, uden dog at kunne se dem. Men man kunne høre at de begge grinede og pjattede, men pludseligt stoppede deres grin. Der blev helt stille ude på den lange bænk i omklædningsrummet. En af de andre fyre lettede sig og smed sit håndklæde.

“Jeg må vel også hellere se at komme i bad, så jeg kan komme hjem” sagde han. Han lem var noget tykkere end Michaels og tydeligvis var det også ved at rejse sig.
Han forsvandt ind i brusekabinen, hvor der stadig var stille. Et øjebliks tavshed blev brudt af en fyr der hedder Søren. “Gad vide om de knepper inde under bruserne?” sagde han.
Alle kikkede på Søren, som bare havde sagt det som vi alle nok havde tænkt. Jeg selv havde tænkt tanken og mine trusser var nu også ved at være godt fugtige bare ved tanken.
“Ja, hvem ved” fortsatte Søren, “Der er da vist ikke nogen af os herinde, der kan fortænke nogen i at springe på Lotte……. Ja eller for den sags skyld Lottes søde veninde”
Nu sad der fire mere eller mindre afklædte fyre og kikkede sultent på mig. Jeg var i syv sind. Min hjerne fortalte mig at jeg skulle se at komme ud derfra. Rejse mig op, løbe ud af døren uden at se mig tilbage.

Men mit underliv fortalte mig noget andet og det gjorde mine meget fugtige trusser også. Ud over lyden af bruserne hørtes også nu at Lotte var ved at blive grundigt behandlet, sandsynligvis af to mandfolk. Der blev pustet og stønnet under det varme vand. Søren rejste sig op og tog sine boxershorts af. Hans lem strittede lige ud i luften og vippede op og ned mens han gik direkte over mod mig. Jeg nåede dårligt at tænke, før Sørens blottede hoved var lige ud for mine læber. Som et refleks lukkede jeg munden op og mærkede hans stenhårde lem trænge ind i min mund. Jeg lukkede mine øjne og nød at mærke blodet i hans lem pulsere, mens jeg bearbejdede den med min tunge.

Jeg mærkede pludselige et par varme hænder inden under min T-shirt, et par hænder som hurtigt fandt vej til mine bryster og til mine brystvorter som langsomt blev hårde og følsomme. Nu er jeg ikke udstyret med en kæmpe barm, så de var som sædvanlig ikke lukket inde i en BH. Min T-shirt blev trukket op og Sørens lem forlod mine læber. Mens min T-shirt kom over hovedet på mig fik jeg set at der sad en nøgen fyr på hver side af mig. Den 4. og sidste fyr havde enten forladt os eller var gået ind under bruserne.

Jeg lænede mig over mod højre og tog endnu et stift lem i munden. Søren og den anden fyr trak forsigtigt i mine shorts, så jeg rejste mig op og stod med numsen lige i vejret, mens shortsene og mine meget våde trusser endte på gulvet. Det varede ikke mange øjeblikke får jeg mærkede nogle fingre sprede mine våde skamlæber og sekunder efter banede Sørens stenhårde lem sin indenfor i min ventende mis. Fyren, som jeg suttede pik på, begyndte at sidde meget uroligt, og skubbede mit hoved væk. “Jeg skal mærke hendes fisse” snerrede han, mens han trak i min arm, så Sørens pik smuttede ud af mig. Fyren på bænken vendte mig rund, så jeg stod med ryggen til ham. Han tog fat i mine baller og spredte dem, mens han trak mig ned over hans stadig stenhårde lem.

Nu tænkte jeg kun på pik, pik og atter pik. Jeg var helt andeles ligeglad med hvor den kom fra, jeg ville bare kneppes nu. Så snart hans pik var helt oppe i mig, vred jeg mig rundt på ham, jeg hoppede op og ned, mens jeg pustede og stønnede. Jeg havde aldrig været med til noget så frækt. Foran mig stod Søren og den anden fyr og spillede lystigt på deres pikke. Den anden fyr vendte en skrallespand på hovedet og stillede sig op på den. Hans pik var lige ud for min mund, så jeg satte tempoet lidt ned, og begyndte at sutte på hans pik.

Underligt, når man ellers kun havde prøvet en fyr af gangen, pludseligt at konstatere den forskel der er i størrelse og hårdhed på sådan en pik. Og deres udholdenhed. For fyren jeg nu havde i munden, hans udholdenhed var vist ikke noget at skrive hjem om. Jeg havde kun suttet på ham i et øjeblik før han gryntende og stønnende meddelte at han kom. Jeg fik ham ud af munden, inden han sprøjtede sin sperm ud over mig.

Han sprøjtede ud over mine bryster og ned mellem mine ben. Jeg lænede mig så langt tilbage jeg kunne, mens jeg gned hans sperm rundt i mit krøllede kønshår og ind mellem læberne.
Jeg begyndte at gnubbe løs på min klitoris, mens jeg red på fyren. Hans hænder krammede mine bryster og hev i mine brystvorter. Det sidste med at blevet hevet i brystvorterne, det er næsten lige så godt som at blive slikket direkte på klitorisen. Det resulterede selvfølgelig også med at jeg næsten skreg min orgasme ud i omklædningsrummet. Jeg blev så slap bagefter at jeg næsten faldt ned af fyren. Han holdte fast i mig, mens Søren trak en af bænkene ud fra væggen. Fyren rejste sig op, mens han holdte fast om mig og stadig med hans stive lem oppe i mig, lagde han mig ned på bænken. Han lagde mine ben op på sine skuldre og startede som et gammelt damplokomotiv. Langsomt, stabilt og øgede tempoet. Han fortsatte til han nåede et mega højt tempo, så jeg troede at jeg skulle besvime, inden han pludseligt pressede sit lem hårdt op i mig, og holdte det helt stille. Han brummede meget dybt, mens jeg tydeligt kunne mærke hvordan han rytmisk fyldte min fisse op med sin sperm. Sveden drev af ham, da han trak sig tilbage. Ham og den første fyr, satte sig ned på bænken, og trak to pilsnere op.

Søren stod ved siden af mig, han kikkede med blanke øjne på mig. ”Hvor er du dog smuk, som du ligger der” sagde han, mens han rakte en hånd ud efter mig. Han trak mig med ud i brusekabinen. Der stod Michael, Lotte og en fyr mere og vaskede sig, som om intet var hændt. Søren og jeg stillede os ind under bruseren. Jeg nød følelsen af det varme vand og at Søren blidt vaskede mig. Først blev jeg vasket på ryggen, dernæst blidt på mine bryster. Brystvorterne strittede selvfølgelig med det samme. Søren fortsatte ned af. Han satte sig på hug og vaskede mig forsigtigt mellem benene. Jeg nød hver en berøring fra hans blide hænder.

Da jeg var sæbet helt ind, skyllede jeg mig af under bruseren, mens jeg nærmest vred mig inden under de varme stråler. Søren stillede sig tæt ind bag mig og jeg kunne mærke hans stive pik ligge mellem baller. Jeg bukkede mig en smule frem, mens jeg stak en hånd bagud og kælede for hans stive manddom.

Han kørte sin hårde pik frem og tilbage i min hånd, mens jeg langsomt bukkede mig mere. Jeg pejlede hans pik ind mellem mine hævede skamlæber og langsomt trængte han op i min ømme fisse. Han kørte sin pik stille frem og tilbage, men det gjorde lidt ondt efter den omgang jeg lige havde været ude for. Jeg tog et skridt frem, så Sørens pik forlod min fisse. Så tog jeg shampooen fra gulvet og hældte en god håndfuld ud i hånden, som jeg smurte ud mellem mine baller, og meget grundigt omkring mit bagerste hul. Jeg bukkede mig frem og støttede til blandingsbatteriet, mens Søren gned sin pik imellem mine glatte baller, inden han satte sit blottede pikhoved mod mit lille brune hul. Langsomt gav det efter og med et dybt suk fra os begge smuttede det hårde hoved inden for i varmen.

Snart kneppede han mit røvhul i et højt tempo, hvilket endte med at han sprøjtede sin varme sæd ud over mine baller.

Vi vaskede os igen, og satte os ud i omklædningsrummet, alle nøgne, mens vi fik os en velfortjent pilsner. Stemningen var underlig og snart var vi kun Lotte, Michael, Søren og jeg tilbage. Vi tog tøjet på og kørte på pizzeria. Det er nu et halvt år siden. Søren og jeg overvejer nu at flytte sammen og vi ses jævnligt sammen med Lotte og Michael, hvor vi nyder hinanden.

Skrevet af Jan

Published On: november 23rd, 2008Categories: ! vindernovelle !, fulde piger, gruppesex12 Comments on I omklædningsrummetLast Updated: december 27th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex