Jeg har min skønne primære partner Anders – vi er i et åbent forhold – og så har jeg været i et forhold med Tobias i et halvt års tid. Tobias er fem år yngre end jeg selv, og han er noget af det frækkeste og dejligste, jeg har mødt. Vi er mega ny-forelskede og kan slet ikke få nok af hinanden. Her er en beskrivelse af en af vores lækre sex-oplevelser.

Tobias og jeg har skrevet sammen hele aftenen på Instagram – vi er begge ude i Københavns sommernat, og vi har en intens energi i kroppen, der søger os mod hinanden! Vi har begge planer med vennerne, men dropper dem for at mødes – vi er ligeglade med alt andet lige der. Jeg har fået et par drinks og skynder mig fra Dandy cocktailbar over til Gothersgade, hvor Tobias lige er trådt ud af en taxa… jeg får et sug i maven, når jeg ser ham og småløber i mine høje hæle over til ham – nærmest hopper ind i hans favn.

Han holder mig fast og snuser dybt til mit hår – tager sine store hænder om mit ansigt og kysser mine kinder, min næse, min hage og endelig min mund. Hans store bløde læber omslutter mine i et langt kys, der åbner sig, så vores tunger blidt kan kærtegne hinanden. Han trækker hovedet tilbage og kigger mig dybt ind i øjnene “shit det er dejligt at se dig, kan jeg mærke.” Jeg bliver lidt genert og kigger væk.

I stedet for at svare tager jeg hans hånd og siger “kom”. Vi går over til hotellet, der ligger lige ned af Borgergade, får lejet et værelse, og skynder os over i elevatoren. Tobias har et smørret gadedrengesmil på, som om han allerede glæder sig til at fortælle drengene om det.

Da dørerne lukker, forsvinder hans smil og udskiftes af et udtryk af målrettet begær. Med sin store krop maser han mig op mod elevatorens væg, holder mig fast om hagen og skubber mit hoved til siden, så hans mund kan få fri leg på min hals og mit øre. Det kilder hele vejen ned af min rygrad, og jeg fniser og kan mærke, at jeg bliver våd med det samme. Han presser sin store hårde pik op mod mig gennem sine jeans og kører sin hånd op af mit bare lår og strejfer min mis gennem trussen.

Vi kysser intenst da elevatoren siger DING og lander på vores etage. Vi vælter liderlige ud på gangen og ind på vores værelse for natten. Tobias skubber mig baglæns gennem hotelværelset og over på skrivebordet, hvor han krænger min stramme nederdel op over begge lår og maser sin pik ind mod mine våde trusser, så det kilder i hele mit skød. Han tager fat i mit baghår, kysser mig krævende mens hans hånd går på opdagelse under min top.

Han hiver min top af og får erfarent også min bh af – sætter sig ned på knæ, så han kan kysse og slikke mine smukke bryster. Tobias bevæger sine jucy lips videre ned af mit maveskin, slikker mig i lysken, op af mine lår – begynder at slikke hårdt udenpå mine trusser, mens han snuser ind og med sine store hænder griber fat om min røv og ælter mine baller.

Han hiver hurtigt mine trusser af, og jeg hjælper ham forfjamsket. Han begynder lige så stille at slikke mine kønslæber – slikker min fedtede saft i sig – bevæger sin tunge videre ned og slikker min numse. Jeg gisper og lader nydelsen fylde min krop. Hans bløde tunge bevæger sig nu roligt op til min klit, mens han lader en stor finger glide op i mig. Han finder mit g-punkt og masserer det rytmisk, mens hans tunge roligt leger med resten – det giver ikke nogen mening, så godt det er! Heldigvis er han utrættelig dernede, for han elsker at slikke fisse! Tak gud!

Men nu vil jeg mærke hans store pik oppe i mig, så jeg hiver ham i håret og får ham op at stå. Det er han rimeligt klar på, og han kysser mig vådt, så jeg kan smage mig selv – frisk havvand. Jeg får åbnet hans stramme Han Kjøbenhavn bukser og griber fat om hans sygt lækre bubble butt – hiver utålmodigt boksershortsne ned over hans smukke, stive pik – leger med den, forsøger at nå ned og sutte på den – er helt omtumlet af liderlighed.

Han trækker bare roligt min røv helt ud til kanten af bordet og løfter let mit ben op over sin arm, så der er fri adgang til mig. Vi kan ikke vente mere nu, og mens vi kysser hektisk lader han sit pikhoved glide på plads i min åbning og presser sin pik helt ind i min stramme fisse i tre gnistrende stød. Vi stønner begge to dybt! Han pumper rytmisk op i mit bløde indre, mens jeg klamrer mig til ham og presser mig op mod hans store læber. Han tager hårdt fat i mit baglår og smækker det, mens jeg læner mig tilbage og lader ham nyde synet af mine dansende bryster.

I et snuptag løfter han mig op så let som ingenting og stadig med sin store pik oppe i mig, går han over til sengen. Han maser mig ned i madrassen og løfter mine hofter op mod sig, mens han støder op i mit g-punkt. Det føles så lækkert, at jeg næsten ikke kan være i min egen krop. Vi får øjenkontakt og det føles enormt intenst, intimt og frækt. Jeg tager hans hånd og fører hans tommelfinger ind i min våde mund. Slikker og sutter den mens vi kigger hinanden i øjnene. Han bevæger sig roligt ind og ud af min fisse og bryder øjenkontakten for at se på sin pik, der kommer glinsende ud af mig.

Published On: juli 16th, 2018Categories: analsex0 Comments on Intens tiltrækning – afsnit 1 af 2Tags: Last Updated: juli 15th, 2018
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...