Læs også:
Jeg var tilskuer, da min kone blev voldtaget – del 2

Det så vidunderligt og frækt ud som min kone lå der med skrævende ben og lod sin gabende kusse  beundre, det var jo nok først og fremmest ”obersten”, hun gerne ville imponere. Da han stadigvæk havde meget til gode, var han også straks gået i gang med at rage min kone i den våde og varme kussekanal, og han kunne slet ikke holde sig fra den kraftige kussebehåring, som han igen og igen ruskede i, samtidig med at han talte om liderlig kællingekusse..

– Nåe, er det så ikke en lækker kusse, vi kan tilbyde dig? spurgte Vivi, da hun forfra bøjede sig ind over min kone, mens ”obersten” angreb hende mellem de spredte ben. Hun har altså også herlige patter, fortsatte Vivi og klemte i begge min kones vorter – og se, jeg tror sku hun kan li at få patterne brugt på en lidt brutal måde, fortsatte Vivi, mens hun løftede brysterne op ved at ruske i vorterne. – Kom dog og gennempul den liderlige tøs her, fortsatte Vivi, som nu var gået i gang med at klaske min kone blidt på hendes bryster, der tydeligt afslørede hendes liderlige tilstand ved vorternes hårdhed.

”Obersten” forlod – om end lidt modvilligt – dobbeltsengen for at komme af med festtøjet, og Ralf var dukket op i det bareste ingenting og med strittende pik, der helt sikkert var tiltænkt min liderlige kone, som den nu halvnøgne Vivi fortsat sad overskrævs på og bearbejdede hendes åh så herlige bryster. Vivi havde under sceneriet også fået sine lange støvler på, og det virkede meget ophidsende og frækt, som hun halvt lå ind over min kone på sengen med de sylespidse støvlehæle strittende bag ud og med et herligt kig til den faste røv og en kusse der mellem de fedtede lår viste gode tegn på liderlighed.

”Obersten” var hurtigt kommet af tøjet, og det overraskede mig, at han trods sine næsten 70 år var en så flot og sporty mand. Vel var hans røvballer lidt slappe og hængerøvsagtige. Der var da også lidt tendens til ”mavebælte”, men for helvede en flot pik han kunne præsentere. Stor og stiv – meget stiv og hårdt strittende, så den helt sikkert var den mest imponerende af de tre pikke, der var til stede denne aften.

Min kone og jeg havde imødekommet en indbydelse fra vore sex-venner, Vivi og Ralf, om at besøge dem i deres sommerhus i Nordsjælland, og de havde også overtalt os til at acceptere, at de også inviterede en gammel ven med til partyet.

Vivi og Ralf havde nemlig afsløret overfor ”obersten”, som deres ven og ældre herre blev kaldt, at min kone var en vidunderlig kælling, der bare ikke kunne få sex nok. Hun var vild med at blive ydmyget, udnyttet og misbrugt seksuelt, og så havde de også fortalt, at jeg som hendes mand elskede at se på, hvordan hun blev brugt af både mænd og kvinder.

Det var nu nok lidt af en overdrivelse, men det passede da godt nok, at vi havde haft mange herlige ”legeaftener” i sommerhuset i Nordsjælland, hvor det altid var min kone der måtte finde sig i grove sex-ydmygelser – såvel verbale som korporlige, og det var da også sandt nok, at både min kone og jeg nød denne form for sex med rollespil med ”episoder” omhandlende alt fra ”lege” om kvindelig butikstyv til ”heks”, der skulle afhøres om sit forhold til djævlen selv. Ralf var helt vidunderlig god til at foretage en såkaldt inkvisition som i den sorte middelalder, hvor han prøvede at få min kone til at tilstå erotisk leg med djævlen.

Så måtte hendes kusse, røv og patter holde for, og hold da kæft, hvor kunne han dog gøre sådan en afhøring langstrakt, fræk og liderlig, naturlig godt hjulpet af sin kone Vivi i rollen som den perverse abbedisse, der også godt vidste, hvad det var min kone ønskede.

Nu var vi altså så samlet her i sommerhuset. Vi havde fået en meget lækker anretning, vi havde da også fået el del alkohol, og der havde været en fri og temmelig liderlig snak, hvor ”obersten” ikke havde lagt skjul på sin store interesse for at dominere, kommandere og udføre frække og liderlige straffeforanstaltninger.

Efter middagen var  Vivi pludselig kommet ind i sommerhusets ”legerum” med min kone lagt i håndjern og blindfoldet, og hun havde præsenteret hende som en liderlig kælling, der trængte til en grundig ”efterforskning”, og mens Ralf og jeg havde holdt os ret passive, havde Vivi og ”obersten” faktisk voldtaget min kone på legerummets dobbeltseng.

Vivi havde efterhånden gejlet sig selv voldsomt op, og helt sikkert havde hun også taget min kone med i højderne. Ikke nok med at hun krammede og æltede min kones bryster. Hun kom også med frække og liderlige bemærkninger om min kones kusse og patter og ind imellem trak hun sig så meget tilbage, at hun kunne komme i meget vild kyssekontakt med min kone. Hun borede sin tunge ind i min kones mund og blev meget voldsomt gengældt med dybe tungekys og nu også kniberier i brysterne, som efterhånden var smuttet ud af deres indpakning og nu var frie til brug.

– Skal vi ikke vise de liderlige mandfolk, hvordan to kvinder kan glæde hinanden – også uden pikke? spurgte Vivi min kone, og uden at vente på svar, stoppede hun tungekysseriet og strakte sig frem til min kones kusse, hvor skamlæberne blev hevet fra hinanden og derefter angrebet af Vivis viltre og krævende tunge. Vi mænd stod bare måbende med strittende pikke og nød sceneriet, som blev vildere og vildere, mens kvinderne nu væltede rundt på dobbeltsengen i en ren lesbisk opvisning og tilsyneladende havde glemt alt om sted og ”publikummer”- eller var det måske netop vores tilstedeværelse der gejlede dem ekstra op.

– Åh, du skal også gi mig en røvfuld nærmest klynkede min kone og bød sine baller til…jo, du må godt, bare vær rigtig fræk…du må godt straffe mig, mens de liderlige mandfolk ser på det, du er så god til det, klynkede og stønnede min kone, nu ovre i en helt anden verden…Det var bare så frækt og ophidsende at opleve.

Pludselig mærkede jeg så et ryk i min stive pik – det var ”obersten”, der tog godt fat i den, samtidig med at han konstaterede, at min kone vist godt kunne lide den behandling, hun fik af Vivi.

– Gir du hende tit en røvfuld? spurgte han og begyndte at spille  min pik frem og tilbage i et par kraftige ryk.

Jeg blev noget overrasket – men også rigtig liderlig, idet jeg følte en slags trussel, hvis jeg ikke gav et fyldestgørende svar.

– Joe, hvis hun selv lægger op til det, kan det godt ske, men hun er nu mest interesseret i at få sin kusse taget under behandling, sagde jeg så – og følte en fortsættelse og forklaring var nødvendig.

Jeg blev dog overhalet indenom af udviklingen, da Vivi bad sin mand om at komme med ”japseren” – en lille pisk med et par tynde flade snerter.

– Hold så tøsens skanker i skræveposition, så skal jeg sørge for at hendes kusse får, hvad den har fortjent, sagde Vivi, og Ralf og ”obersten” tog straks kontant og bestemt fat i min kones ben og trak dem i skræveposition… hold da helt kæft for et fantastisk syn. Dels at se min kones kusse blive fremvist på denne håndfaste måde, savlende og liderlig med klitten struttende frem som en lille pik mellem de udspilede skamlæber, men også at se Vivi i den rolle hun nu havde tiltaget sig som en slags domina klar til straffeeffektuering. Det eneste klædningsstykke hun endnu havde på sig var den lille halvskåls brysteholder, som dog efterhånden hang hele nede over navlen. Ellers var hun – bortset fra de højhælede støvler – totalt nøgen og et pragteksemplar af en kvinde at se på, som hun stod der, klar til give min kones kusse nogle rap med den lille pisk, som min kone godt nok tidligere havde ”smagt”, dog dengang af Ralf og kun på røv og patter. Nu var det kussen, min kone faktisk selv havde bedt om at få straffet, og i hendes ophidsede tilstand genlød legeværelset af hendes hyl og frække opfordringer til sine ”voldsmænd” om at gøre noget ved hende.

Hun kom ikke til at vente længe, et par piskesmæld på inderlårene fik hende til at gå helt amok og vride sig i kamp med ”obersten” og Ralf. ”Obersten” greb fat i min kones kussebehåring og råbte op om, at kællingen skulle holde kæft, da hun ellers ville blive bundet op og gjort fuldstændig forsvarsløs.

– Gi så den liderlige kusse et ordentligt rap, kommanderede ”obersten” og trak samtidig min kones kusse endnu mere åben, og Vivi ramte direkte i skrævet med flere hyl fra min kone til følge.

Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvorfor fanden det gjorde mig så ophidset at se min kone blive udnyttet og ydmyget, men jeg vidste bare, at hun også nød det og var helt på toppen i liderlighed lige nu.

– Så knep mig da for fanden, råbte hun i sin blanding af stønnen og jammer. Kom dog og fyld min kusse med jeres piksafter – jeg vil også have pik i røven, stønnede hun, og da Ralf og ”obersten” havde godt fat i min kones ben og trukket dem godt tilbage, så både kussehul og røvhul var lette tilgængelige, var det jo bare en pik der manglede.

– Kom og prop din pik op i din liderlige so af en kælling, tordnede ”obersten” – også han var højt oppe nu. Vis mig, hvordan hun teer sig, når hun får din pik op i røven, råbte han og koncentrerede sig nu om, at åbne min kones røvhul op for min indtrængen. Nej, først skal den smøres godt ind i kussesavl, vrælede han og styrede min pik ind i min kones kusse – og så op i røven med den, råbte  han og fulgte meget nøje med i, hvordan denne røvpuling foregik.

Jeg var tæt på at sprøjte men forsøgte at holde meget igen, mens jeg trængte op i hendes bagerste hul. Min kone var også tæt på orgasmen, ikke mindst fordi Vivi nu havde udset sig hendes bryster som mål for brugen af ”japseren”- hun slog ikke hårdt, men min kone blev dog dasket hen over patterne med den specielle pisk, så de herlige kloder efterhånden var blevet godt røde og også havde fået nogle striber på tværs – og vorterne strittede i vellyst som bevis på min kones store ophidselse.

Mens jeg således meget forsigtigt lod min pik gå på opdagelse i min kones ret stramme ”baghul”, mærkede jeg pludselig noget hårdt presse sig frem mellem mine baller, og det gik straks op for mig, at det var ”obersten” der forsøgte sig. Jeg ved ikke hvor langt han kom indenfor, men pludselig blev jeg meget fugtig og varm mellem ballerne – ”obersten” lod simpelthen sin pik sprøjte og jeg fornemmede en ordentlig ladning fra ham. Det var så frækt og liderligt, at jeg ikke kunne holde igen, så jeg måtte også bare sprøjte løs i min kones røvhul, samtidig med at hun kom i noget af den vildeste orgasme, jeg havde oplevet sammen med hende – kussesafterne ikke blot flød ud af hendes kanal, de sprøjtede og løb ned over min pik som jeg langsomt trak ud af hende.

Vivi hylede som en gal, mens hun bøjede sig ind over min kone bryster som hun slikkede, suttede og bed, samtidig med at min kone i sin vilde orgasme på det nærmeste malkede Vivis vidunderlige patter med en lang, lang orgasme til følge. Og så kom der også varme strint fra Ralf, som simpelthen spillede sin pik ud over det sexorgie han oplevede lige foran sig.

Læs også:
Jeg var tilskuer, da min kone blev voldtaget – del 2

Skrevet af Jens

Published On: juni 9th, 2011Categories: analsex, gruppesex4 Comments on Jeg var tilskuer, da min kone blev voldtagetLast Updated: marts 29th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex