Jordbær

Her en lille sand historie

Det var sommer og jeg var lige gået fra min kæreste. Vi havde været sammen i to år og det tog hårdt på mig.

På mit arbejde i SuperBrugsen var der startet en sød ung pige på 17 ved navn Nadia. Jeg var selv 21 og vi havde en god kemi.

En aften var vi begge til samme fest sammen med nogle kollegaer og fælles venner. Da festen ebbede ud ville jeg videre på the Scottish pub i København og Nadia ville straks med.

Nede på pubben gav jeg en øl og inden jeg vidste af det sad vi og kyssede. Det varede ikke længe før vi var ude og på vej hjem til mig. Jeg boede på dette tidspunkt hos en ældre dame på 81 men hun havde det ok med at jeg havde min kæreste overnattende så jeg havde ingen bekymringer om at dette ville være et problem.

Vi kom hjem og rev tøjet af hinanden og vi havde sex som man nu har sex i en brandert med en man lige har hevet med hjem.

Næste morgen aftalte vi at vi skulle ses i løbet af ugen.

Da dagen endelig oprandt havde jeg provianteret lidt. Lidt øl, hvidvin, snacks og så jordbær. De skulle få en central rolle senere på aftenen…..

Nadia var på arbejde til lukketid og kl klokken var lidt i 20 ringede det på. Op ad trappen kom Nadia med sit lyse hår, blå øjne og smukke ungpige krop som alle fyrene vendte sig om efter. Blodtrykket steg og da vi kyssede steg det endnu mere.

Vi snakkede lidt løst og fast og kyssede lidt mere indtil hun sagde at hun gerne ville låne badet. Den gamle dame jeg boede hos var taget til Bornholm så vi havde hele hendes herskabslejlighed for os selv. Jeg havde fået lov til at låne hendes tv stue så jeg kunne se fodbold på et ordentligt tv. Så mens Nadia smuttede i bad så satte jeg mig til at se Liverpool give debut til Sami Hyypia i en ligegyldig træningskamp.

Jeg sad i udlejers store lænestol med brede armlæn da Nadia kom gennem lejligheden kun iført håndklæde. Det var et smukt syn. Så smuk og ren. Lige til at sætte tænderne i. Jeg rejste mig op og kyssede hende dybt og intenst og før jeg vidste af det havde jeg løsnet hendes håndklæde og hun stod nu der nøgen med sin smukke krop, små faste bryster og den glatteste mis der fandtes. Jeg vendte hende om og satte hende ned i lænestolen. Kyssede hende på munden, halsen, lod tungen glide ned over hendes nu hårde brystvorter og ned af den dejlige mave og navlepiercing som jeg var en sunket for den gang. Da jeg nåede lysken stoppede jeg op og førte først det ene ben og så det andet ben op på hvert sit armlæn så hendes dejlige mis lå åbenbaret for mig. Jeg nød synes af den i hvad der føltes som minutter men som kun var sekunder og så fangede hun mit blik og vi smilte frækt til hinanden velvidende hvad der nu skulle ske.

Langsomt kyssede jeg lysken og inderlåret og pirrede hende indtil min tungespids ramte hendes velduftende og velsmagende mis. Blidt på klitten, små sug og så hele vejen op af hendes nu drivvåde fisse. Ud af øjenkrogen så jeg skålen med jordbær. Hurtigt fik jeg fat i et jordbær og kildede med bærret på hende klit. Stak det langsomt op i hende så det blev rigtigt vådt inden jeg langsomt slikkede safterne af bærret og spiste det. Tog et nyt jordbær og gentog seancen blot med hende som skulle spise jordbærret med sine egne safter på. Og hun nød det. Og mellem hvert jordbær blev fissen slikket godt og grundigt og inden længe kom hun i en dejlig orgasme. Men hun tiggede om mere. Det var så frækt at inden længe var skålen til for jordbær. Ligeligt fordelt og med masser af fissesaft på bærrene.

Da skålen var tømt og Nadia kommet endnu engang var det nu min tur. Med benene stadig oppe på armlænene tog jeg og satte min pik til hendes fisse og gled langsomt op i hende. Hun var så våd og stram at det føltes som at penetrere en skruetvinge. Langsomt stødte jeg i bund og satte stille og roligt tempoet i vejret. Med dybere og hårdere stød tog hendes klynken til og kunne mærke at jeg snart skulle komme. Satte derfor tempoet ned, tog pikken ud og gled pikhovedet rundt på klitten for så at dyppe den igen i et dybt stød.

Så trak jeg pikken ud, tog hendes hånd og førte hende ind på mit værelse og ned på sengen hvor jeg bad hende sutte min pik. Det var et skønt syn at se hendes store blå øjne kigge op på mig med min pik i munden og mærke hende behandle den med stor behændighed. Hun slikkede og suttede både boller, skaft og hoved og tog min dybt i munden med kun lidt hjælp med hånden.

Til sidst tog hun pikken ud sf munden og bad mig om at tage hende bagfra. Hurtigt fik hun vendt sig om og skudt hendes lækre røv i vejret, satte pikken mod fissen og stødte i bund alt mens hun kælede mine boller og derefter nulrede sin klit indtil hun kom for 3 gang.

Nu kunne jeg ikke holde mere og med et fast greb om hendes hofter stødte jeg i bund og kom oppe i hende. Vi faldt sammen om på siden og lå og kyssede og kælede inden vi smuttede ind og drak et glas vin sammen.

Så gik vi i seng igen og havde ganske almindelig blid sex igen inden vi faldt i søvn i hinandens arme.

Om morgenen vågnede jeg først og så hun lå maven. Lagde mig op på ryggen og gled op i hende igen og mens hun lige så stille vågnede op igen tog jeg hende og kom ud over ryggen på hende.

Men lige siden den dag, hver gang jordbær sæsonen starter og jeg ser alle jordbærrene i butikkerne, så tænker jeg tilbage på denne aften.

Den var fantastisk. Nadia var fantastisk ….

Published On: juni 18th, 2020Categories: sex0 Comments on JordbærTags: Last Updated: juni 18th, 2020
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...