Jeg er så lykkelig over at Maria og jeg blev naboer.

Maria flygtede fra juntaen i Chile, og fik asyl i Danmark. Nu er hun min nabo i vores rækkehusbebyggelse.

Vi boede dør om dør i et års tid, hvor vi blot hilste på hinanden når vi tilfældigvis mødtes ved havelågen. Hen ad vejen blev vi dog mere og mere gode venner og vi byttede nøgler så vi kunne hjælpe hinanden, hvis vi havde glemt vores egne nøgler eller lignende.

En morgen i begyndelsen af december bemærkede jeg, at hende avis stadig lå ved hoveddøren. Det var usædvanligt fordi Maria altid mødte tidligere end mig og læste sin avis inden hun tog på arbejde. Jeg ringede på hendes dør, men fik intet svar. Jeg prøvede flere gange. Til sidst hentede jeg hendes nøgle og lukkede mig ind. Hun lå på køkkengulvet og var bevidstløs, så jeg skyndte mig at tilkalde ambulancen. Jeg tillod mig at køre med hende til hospitalet og meddelte mit arbejde, at jeg kom senere og orienterede dem om min situation.

Næste dag besøgte jeg Maria, som nu var kommet til bevidsthed og smilede til mig og takkede mig, fordi jeg havde reddet hende. Efter nogle dag kom hun atter hjem, men havde meget svært ved at klare sig selv, så jeg begyndte at lave mad til os begge to og i begyndelsen bragte jeg maden ind til Maria og spiste sammen med hende. Efterhånden som hun fik det bedre, begyndte vi at spise sammen inde hos mig, da det jo var lettere at spise, der hvor maden blev lavet.

Vi tilbragte nu en del tid sammen og jeg fortalte om mit forliste ægteskab og hun om sin flugt fra juntaen. – Iøvrigt meget spændende.

Julen nærmede sig hurtigt, så jeg fik købt to juletræer og noget pynt. Jeg købte også noget glanspapir og viste hende hvordan man flettede julehjerter. Hun var mildest talt begejstret. Så pyntede jeg mit eget træ og efterfølgende Marias. Selvfølgelig skulle der godter i kurve og kræmmerhuse, så jeg fyldte lakridskonfekt og noget Haribo miks i dem. Hun græd af lykke og taknemmelighed. På den måde begyndte vi at komme i julestemning. En stemning vi begge havde savnet i flere år.

Vi blev enige om, at det ville være dejligt, hvis vi holdt juleaften sammen. Hun ville stege ”fuglen” og jeg ville komme med grøntsager og andet tilbehør og selvfølgelig en god flaske rødvin. Jeg skulle også lave ris a la mande med kirsebærsovs, en ret hun ikke kendte.

I den mellemliggende tid hjalp jeg Maria med diverse praktiske gøremål, herunder også lidt personlig pleje, derfor kom jeg af og til, til at se hende uden tøj på, men jeg vendte mig altid hurtigt væk for ikke at støde hendes blufærdighed. Jeg troede at jeg kunne undgå at blive påvirket af at se Maria nøgen, men lidt efter lidt fandt jeg, at jeg så småt var ved at blive forelsket i hende.

Så kom juleaften og vi havde begge taget vort fine tøj på. Maria var i en rød kjole og let nedringet med firkantet udskæring. Hun så brand godt ud i sit fine tøj. Når hun rakte et fad over til mig, kunne jeg se ned i hendes lille, men smukke kavalergang. Det tændte mig. Jeg kunne mærke, at der blev liv i mine bukser og jeg have svært ved ikke at styrte over til hende og sige at, jeg elsker dig og har en voldsom lyst til at elske med dig. Jeg fik dog kontrol over mig, og jeg ventede på en bedre lejlighed. Den kom mens vi sad i hendes sofa og drak kaffe. Jeg tog en lille pakke op af min jakkelomme og gav til hende. Det var min julegave til hende. Det var en sølvarmkæde, som jeg købte for et par dage siden. Jeg købte også en ring, men den vil jeg først give hende, hvis hun sagde ”ja” til at gifte sig med mig.

Maria blev meget rørt og sagde, at hun havde noget, som hun håbede, at jeg ville bryde mig om. I det samme listede hun ud på toilettet. Da hun kom tilbage var hun kun iført et meget tyndt negligé. Hun havde bundet et bredt, rødt bånd om livet og gik hen mod mig og hviskede, ”Du må gerne åbne pakken, men pas på indholdet, det meget sårbart og tåler ikke at blive forladt”. Jeg gik hen til Maria og trak den store sløjfe op. Det lette stof åbnede sig og jeg kunne nu betragte min kære Maria i sit fineste evakostume. Jeg måtte straks hen og kysse hende og føle på min dejlige julegave. De første forsigtige kys blev hurtigt til hede, krævende kys og vore tunger slog smut i munden hos hinanden. Jeg lagde varsomt en hånd på hendes lille, hårde bryst, der nu tydelig viste en hård og stiv vorte. Hun sukkede af velvære og hviskede, at jeg skulle være forsigtig for hun havde ikke været sammen med andre mænd, siden hendes mand blev taget af juntaen. Da jeg fi
k flået mit tøj af, trak hun mig langsom hen til sofaen og vi lagde os tilrette og begyndte et langt og følsomt forspil. Jeg nåede til at kysse hendes kærligheds grotte, der duftede den af dejlig eksotisk sæbe og skøn kvindeduft. Min tunge spillede banjo på hendes fine, faste kilder. På rekordtid var min pik blevet stiv og jernhård. Nu kunne vi ikke vente længere. Hun begærede mig og jeg hende. Forsigtig nu hviskede hun atter, dog uden at nævne at hun ikke var beskyttet mod graviditet. Da vi havde lagt os godt tilrette, prøvede jeg at styre min pik ind i hendes grotte. Jeg var dog alt for ivrig til at ramme plet, men Maria var blevet utålmodig og greb fat om min stav, og førte den hen til indgangen. Da hun mærkede at jeg på plads, løftede hun sit skød op mod mig, så jeg blev presset ind i hendes dejlige snævre skød. Et stort suk af velbehag undslap hende, da jeg var trængt ind i hende. Vi var dårlig nok begyndt før Maria klamrede sig fast til mig og
hvislede at, nu kom hun. Jeg kunne mærke det. Hun formåed!
e at rive mig med i sin ekstase, og jeg var ikke i stand til at holde mig, men måtte lade det ene sprøjt sæd efter det andet fosse ind i Marias skød. En ordentlig ladning blev det til.  I samme åndedrag hviskede jeg, at jeg elsker dig. Vil du ikke nok gifte dig med mig. Hun svarede, det var du længe om at spørge om. Jeg har længe elsket dig og håbet på at du ville spørge mig, og jo ikke alene ville hun elske at blive gift med mig, men nu ville det måske også blive nødvendigt, thi ingen af os havde jo brugt beskyttelse. Hun var slet ikke indstillet på at stoppe for i aften. Hun ville ikke slippe mig løs foreløbig. Jeg blev i hende i mindst et kvarter, inden jeg forsigtigt trak mig ud af hendes dejlige våde, varme skød.  Vi havde så meget at indhente, så der blev kun tid til en lille pause.

Vi gik nu ind i hendes seng og begyndte forfra. På vej til hendes seng dryppede store klatter af sæd ud af hendes skød. Nu fandt jeg også den lille ring frem og gav hende den. Hun begyndte at græde af glæde og klyngede sig ind til mig og kyssede mig varmt og inderligt. Den tætte kontakt med hinanden fik hurtigt vores begær til at stige og vi smed os på hendes seng og begyndte at kærtegne hinanden overalt på kroppen. Maria ville drille mig. Hun lagde sig på ryggen med krydsede ben så jeg ikke kunne komme til hendes fisse, men så tog jeg fat i hendes ben og rullede hende om på maven, derved kunne jeg komme til bagfra og det gjorde jeg så. Jeg følte at jeg kom godt dybt ind i hende, men efter lidt roden rundt smed hun mig af og lagde sig på ryggen, idet hun hviskede, at når vi skulle have børn var det bedst at vi gjorde det på missionærvis så min sæd kunne blive inde i hende og besvangre hende. Hun lagde sin hovedpude under numsen, så hendes fisse pegede
op mod mig og derved trængte jeg endnu dybere ind i hendes dejlige snævre, stramme fisse. Hver gang jeg stødte ind i hende hamrede jeg min pik ind mod hendes livmoder. Vi kunne ikke lade være med at stønne ret kraftigt efterhånden, som det blev skønnere og skønnere. Da vi allerede havde haft én orgasme kunne vi holde til en del mere denne gang. Da vi nærmede os vores højdepunkt klamrede vi os til hinanden og jeg lod min sæd sprøjte vildt ind mod hendes livmoder.

Vi havde helt glemt at tænde julelysene på træet. Da vi var kommet lidt til os selv gik vi igen ind i stuen og tændte lysene. Hele tiden ville vi være sammen vi holdt om hinanden. Når Maria rakte op or at tænde et lys lod jeg min pik søge ind i hende bagfra. Min pik nåede ikke rigtig at blive slap, men stod hele tiden op, klar til at trænge ind i min kære Maria. Pludselig tog Maria et kræmmerhus af træet og holdt det hen til sin fisse og der lod hun noget af sæden dryppe ned over julegodterne. Så lo hun og sagde at, nu var der serveret julegodter med råcreme(pie) og stoppede en lakridskonfekt ind i min mund. Heldigvis var smagen af lakridsen stærkere end saucen.  Når det var min tur til at tænde et lys var Maria straks i gang med at gnide på min pik. Da alle lysene på træet var tændt satte vi os i sofaen og betragtede det ind til lysene var brændt ned. Der var dog kun ét lys tilbage der ikke lod sig slukke. Der måtte elskovens dybe grotte træde til
og Maria pressede mig ned på ryggen og så satte hun sig på mig med mit lys inde i sig. Hun red os til en skøn blid orgasme, hvor jeg ikke afleverede så megen sæd. Maria lagde sig ned over mig med min nu slappe pik i sit skød. Sådan faldt vi i søvn og havde haft den mest vidunderlige juleaften i vores liv.

Glædelig jul kære læsere.

Skrevet af Gamle Lars

Published On: december 18th, 2012Categories: sex0 Comments on Jul med Maria, min naboLast Updated: december 18th, 2012
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...