Det var tidlig morgen. Jeg kendte heldigvis kvarteret og fandt derfor hurtigt en parkeringsplads. Jeg steg ud af bilen, efter athave tjekket spejlene. Det var mit gamle kvarter og jeg havde ikke lige en undskyldning ved hånden, hvis nu jeg mødte nogen jeg kendte. Jeg fandt den rigtige dør og ringede på ud for dit navn. Det var koldt og blæsten greb op under min kjole inden du fik lukket mig ind.

 

Jeg prøvede at gå på trapperne, så man ikke kunne høre mine stiletter, men det var svært. Hvert et skridt klikkede, og jeg glædede mig så meget, at jeg næsten kunne høre mit hjerte slå. Jeg nåede din etage og lige som jeg nåede sidste trin, lukkede du op.

 

Jeg så dig først da jeg kom helt ind i entreen og der stod du, smuk og nøgen. Du lukkede døren bag mig og jeg vendte mig efter dig, så jeg kunne få et glimt af dine nøgne baller. Jeg lod frakken falde hvor jeg stod, og ventede på at du skulle vende dig. Jeg havde høje, pink stilletter på, en kort kjole og løst hår.

 

Da du vendte dig, så jeg først din rejsning, stor og mægtig. Du gik hen mod mig og dine øjne fortalte mig, at du kunne lide det du så. Du stillede dig helt tæt op af mig og min hånd fandt hurtigt din pik, mens du hviskede i øret på mig, hvor meget du havde glædet dig, hvor meget du længtes efter at mærke mig. Jeg aede dig blidt og mærkede hvordan dine frække ord fik safterne i mig til at aktiveres. Du kærtegnede min røv og jeg nød dine berøringer.

 

Jeg trak mig en anelse væk fra dig, så dig dybt i øjene. Jeg smilede og du kyssede mig, mens din ene hånd fandt mit våde skød. Jeg kyssede dig igen, meget liderligt og intenst, men kun kort. Jeg vendte mig hurtigt om, løftede op i kjolen og struttede med røven, så du kunne se, at jeg ikke havde trusser på og så jeg vidste at du ikke kunne sige nej. Og ganske rigtigt. Du tog ved i mine baller, og bankede dig hurtigt op i mig. Jeg vidste at det ville komme, og alligevel kom din kraft bag på mig, så jeg måtte række efter dørkarmen for at holde balancen. Du kneppede mig hårdt og kraftfuldt, i hurtige stød og jeg måtte bide mig selv i læben for ikke at lade mit begær slippe ud i et skrig.

 

Du talte til mig mens du kneppede mig, fortalte mig hvor meget du havde glædet dig til i dag, hvor liderlig jeg gjorde dig og det virkede. Jeg mærkede nu hvordan safterne i mig tog til og løb lidt ned af inderlårene. Dit begær tændte mig vanvittigt. Du fortsatte dit høje, kraftfulde tempo i mig, til du måtte give slip på alt. Du trak dig ud, vendte mig om, tog fat i mit hår og spillede din våde pik lige i ansigtet på mig. Jeg åbnede munden, satte mig ned på knæ foran dig og tog hver en dråbe, da du sprøjtede al din lækre sæd i ansigtet på mig. Jeg lod en finger finde resten af din sperm fra mit ansigt og slikkede det hele af. Nød hver en dråbe og nød dit ansigtsudtryk. Viste dig hvor meget cum jeg havde samlet i munden før jeg slugte det hele, som en artig pige.

 

Du tog min hånd og hjalp mig op og stå. Kyssede mig og førte mig så videre ind i lejligheden. På gulvet i stuen lå en madras, dyner, puder og håndklæder. Jeg lagde mig ned og du lagde dig ved siden af mig. Du stak hånden indenfor min kjole og kærtegnede mine bryster mens du kyssede mig. Jeg løftede lidt op i kjolen og begyndte at kæle for mig selv. Jeg havde stadig stilletterne på. Du betragtede min leg med mig selv og lod din hånd finde min mellem mine ben.

 

Jeg var meget våd og jeg fornemmede hvordan det tændte dig. Jeg tog ved din hånd og styrede den. Smurte den ind i mine safter og viste dine fingre hvordan min klit kan lide at blive forkælet. Du gjorde præcis som jeg viste dig og det var så frækt. Du var lærenem og jeg slap din hånd for at finde din anden, så den også kunne lege med. Du måtte flytte dig så du kunne komme til og satte dig ned mellem mine ben. Din ene hånd fortsatte med min klitoris, og uden jeg behøvede sige noget, lod du den anden finde min våde åbning. Først med en finger, så to og efterhånden som du mærkede hvordan jeg gav efter, havde du hurtigt 4 fingre oppe. Dumærkede mig indvendigt og med min hånd viste jeg dig, hvordan du kunne smøre fingrene ind i mine safter. Jeg trak din hånd ud så du også kunne fugte håndryggen og tommeltotten og førte den så tilbage. Jeg lagde mig helt ned, tog fat i mine bryster, skubbede numsen godt frem mod dig og slappede helt af. Du havde igen 4 fingre oppe og da vi udvekslede et kort liderligt blik, førte du tommeltotten ind langs de andre fingre og pressede mod. Du fastholdt dit blik på mine øjne, og jeg kunne mærke, at du ikke var i tvivl om hvor meget jeg nød det, hvor meget jeg havde trængt til dette, i SÅ lang tid.

 

Du drejede hånden forsigtigt rundt og skruede dig på den måde længere og længere ind i mig. Jeg tog nogle dybe indåndinger og mærkede hvordan der på den måde blev bedre plads til din hånd. Jeg sukkede dybt da du endelig var inde. Jeg smilede til dig og nu havde du frit spil. Jeg kunne mærke at du prøvede dig lidt frem, mærkede mig godt efter indeni. Knyttede hånden så meget som du kunne, kun for at rette den ud igen. Jeg tog ved om dit håndled og drejede din hånd, så håndryggen vendte nedad. Nu burde du kunne finde mit g-punkt og jeg bevægede dit håndled en anelse for at vise dig hvad jeg kunne lide. Igen forstod du hurtigt og nydelsen var stor. Din anden hånd fandt min klitoris og selvom jeg var meget udvidet, formod du alligevel også at tilfredsstille mig her. Inden længe måtte jeg give slip og hengive mig og orgasmen overtog langsomt hele min krop, og mens du kneppede mig roligt, selvsikkert og bestemt, mærkede jeg hvordan din hånd overtog hele mit skød. Orgasmen var een lang og fantastisk nydelse.

 

Da jeg var kommet bemærkede jeg, at du ville trække din hånd til dig og jeg tog et fast greb om dit håndled. Du forstod hurtigt hvad jeg ville og startede langsomt op igen med at kneppe mig. Nu havde du fået mere selvtillid og på eget initiativ kørte du nu hånden mere ind og ud end før, og drejede den samtidig. Det var fantastisk og jeg nød at mærke hvor våd du gjorde mig. Jeg nød lyden af din hånd omgivet af mine væsker og jeg nød din vejrtrækning imens. Da jeg kunne mærke orgasmen komme igen, tror jeg du fornemmede det på mig. I hvert fald øgede du hastigheden som før, og forsatte med at dreje din hånd rundt i mig. Og ligesom orgasmen fyldte allermest, greb jeg din hånd og flåede den ud af mig, og i samme øjeblik mærkede jeg væskerne sprøjte. Jeg var alt for langt væk i min orgasme til at sanse at se på dig, men da det hele lagde sig og jeg kunne koncentrere mig igen, opdagede jeg din glæde. Jeg kunne se at jeg havde ramt dig, din smukke behårede brystkasse glinsede af mine væsker, selv din pik var våd af mine væsker.

 

Jeg satte mig op, tog din våde hånd og førte den til din mund, så du kunne smage mig. Jeg slikkede også på dine fingre, og holdt mig helt tæt til dit ansigt, så jeg kunne kysse dig også. Mens vi begge smagte på mine safter fra din hånd, førte jeg min hånd til din stive pik. Din vejrtækning var tung og du hviskede igen til mig hvor ophidset du var. Jeg kunne se dit store smil, og høre på dine ord, at du havde nydt oplevelsen mindst lige så meget som jeg.

 

Du sad på dine knæ og jeg spillede din pik, stille og roligt, mens jeg fandt mig selv igen. Vi kyssede, dybt og liderligt. Jeg tog ved dig mens vi sad sådan, og viste dig, at jeg ville have du skulle lægge dig ned. Du lagde dig helt tilbage, med en pude under hovedet, og dit smil afslørede hvor meget du havde glædet dig til netop dette. Jeg lagde mig godt til rette mellem dine ben og lagde begge hænder på dine lår. Jeg lagde ansigtet over din pik, åbnede munden og tog dig ganske langsomt ind, så dybt jeg kunne, uden at berøre dig med hverken læber eller tunge. Da jeg kunne mærke din pik helt bagerst i halsen, lod jeg mine læber nå sammen om dig og endelig fik jeg dig at smage. Din pik var større end jeg huskede, og jeg måtte presse på for at tage dig helt til roden. Da jeg slap, hang strenge af spyt og halsslim fra min mund og jeg kiggede op på dig. Din vejrtrækning afslørede, at du kunne lide hvad jeg gjorde, og jeg var slet heller ikke færdig med dig.

 

Igen tog jeg dig helt til roden. Nu vidste jeg hvor langt ned du skulle, så jeg kunne gøre det med lidt mere sikkerhed. Savlet løb allerede ned af din pik, og jeg tog ved med den ene hånd for at fange det meste. Jeg smurte dine boller godt ind og fortsatte ellers med at sutte din pik, i lange seje træk, så du rigtigt kunne mærke hele min mund, mærke undertrykket i mig. Jeg kiggede op på dig ind imellem. Din pik havde ramt mig så dybt i halsen, at jeg havde fået tårer i øjnene, og der kom nu endnu mere saftog slim fra min hals. Jo mere jeg suttede, jo mere svinede jeg. Savlet løb ned omkring roden på din pik, og hver gang jeg tog dig til roden, dyppede jeg kinderne i det og blev mere og mere tilsvinet.

 

Jeg kunne høre din vejrtrækning ændrede sig, og jeg nød det. Jeg satte farten op, tog nu godt fat om roden med hånden, og lod den følge munden, op og ned. Jeg nød den svuppende lyd af safter, nød at mærke hvilken effekt jeg havde på dig. Jeg kunne mærke på dig at det var godt at du allerede var kommet en gang. Du var liderlig og stenhård og dine ord og lyde afslørede at du var vild med min behandling af dig.

 

Med savl om kinderne og hagen, satte jeg mig op. Jeg samlede dine ben og satte mig på din pik. Den kom ikke op i mig, men lå bare langs min revne. Din pik var våd og jeg var våd og jeg vuggede bare forsigtigt frem og tilbage så min fisse stille spillede din pik, mens jeg med en finger forsøgte at fjerne det værste savl fra mit ansigt. Jeg bukkede mig frem og kyssede dig. Du gjorde mig så liderlig at jeg igen kunne mærke hvordan safterne i mig bare steg og din stenhårde pik mod min klitoris gjorde mig bare endnu vildere.

 

Som jeg lå der ovenpå dig, tog du ved i mit hår og hviskede i mit øre, at du bare trængte til at kneppe mig sønder og sammen. Jeg trak mig væk fra dig, fjernede din hånd, og rejste mig fra dig. Jeg satte en stilet på din brystkasse så du forstod at du skulle blive liggende. Jeg nød synet af din pik som den vippede mod mig, nød at du var vild for at mærke mig. Jeg fjernede foden og stillede mig over dit ansigt så du kunne se lige op i min våde fisse. Jeg ønskede så meget, at jeg kunne dryppe på dig.

 

Jeg satte mig på hug med stilletterne lige om ørerne på dig og min våde varme fisse over dig. Du tog hænderne op til mig og skilte mine skamlæber så du rigtigt kunne se. Jeg vuggede lidt med mit underliv før jeg satte mig helt ned over dig. Jeg lod min fisse omslutte dit ansigt helt og nød hvordan dine hænder stadig arbejde sammen med dig, hvordan din tunge begyndte at gå på opdagelse. Jeg lænede mig lidt frem, så jeg lige kunne strejfe din pik med min hånd og lænede mig så tilbage igen. Helt tilbage, så mit stramme hul var lige over dit ansigt. Din tunge fandt hurtigt frem og jeg nød din tunge vejrtrækning og din ivrige, dygtige tunge. Du slikkede mig så lækkert og jeg var slet ikke i tvivl om, hvor meget det tændte dig. Dine hænder arbejdede stadig med og du var ivrig og super fræk. Mit klitoris modtog lækker behandling fra dine fingre, mens din tunge erfarent kælede for min røv. Jeg vuggede blidt frem og tilbage over dig, næsten som red jeg dit ansigt og inden længe måtte jeg give slip på det hele og lade mig selv komme. Din tunge fortsatte og jeg var i syvende himmel under din behandling.

 

Da orgasmen var aftaget, var jeg helt udmattet. Jeg lagde mig ned ved siden af dig, helt færdig. Jeg nød hvordan du stadig var top-liderlig og nød at mærke hvordan dine hænder gik på opdagelse på min krop. Jeg trak dig helt ind til mig, nød dine kys, nød at smage mig selv på dit ansigt, i dit skæg, og hviskede: “Nu må du kneppe mig Karsten, hårdt og liderligt”

 

Jeg vendte mig om og lagde mig som en kælen lille killing på knæ for dig. Det tog dig ikke mange sekunder, før du var bag mig. Du kælede for mine baller inden du lod dig trænge ind. Og så var det din tur til at vise dig som den frække mand du er! Du tog ved om hofterne på mig og bankede dig dybt op i mig, i et langt hårdt hug. Du bankede dig op i mig igen og igen, med en kort pause mellem hvert stød. Det var så frækt og jeg var super liderlig efter at mærke mere. Du havde tændt det vildeste dybe i mig efter at have slikket min røv så frækt, og jeg lænede mit hoved tilbage så du kunne nå mit hår. Du tog ved, trak mit hoved helt tilbage og kneppede mig noget så frækt!

 

Som om du vidste hvad jeg tænkte på, trak du dig ud og skubbede til mig så jeg kunne komme om på ryggen. Du lagde dig ind over mig og trængte op i mig igen. kneppede mig igen dybt og frækt, og fordi vi lå sådan, kunne du nu også kysse mig imens. Din vejrtrækning var tung og fræk og dyb og jeg kunne se sveden på din pande og smilet om din mund. Jeg skubbede dig lidt tilbage, løftede mine ben og krydsede dem foran dig, så du kunne holde ved hver sin stilethæl. Jeg kunne se, at du kunne mærke effekten af mine krydsede ben, som jeg strammede sammen om din pik, og du forsatte dine frække bevægelser, indtil du pludselig gav slip på mig, skubbede mine ben væk, greb din pik og spillede den så super frækt for mig.

 

Jeg lagde mig op på albuerne, åbnede munden og endelig sprøjtede du dit smukke hvide cum ud over mig. Du ramte min mave, mine bryster, mit ansigt. Du brølede din orgasme ud, det var simpelthen det frækkeste! Da du havde sprøjtet, faldt du udmattet sammen over mig, kyssede mig så du selv kunne smage dit sæd og lå så ellers bare og nød hvordan jeg med fingrene ledte efter al den sperm du havde efterladt på mig, så jeg kunne smage hver en dråbe.

 

Da vi havde ligget sådan lidt, smagt på hinanden og fået pulsen til at falde, rejste jeg mig, rettede kjolen og håret, og inden jeg lukkede hoveddøren bag mig, sendte jeg dig et vådt og liderligt fingerkys 🙂

 

Skreveta af Line

Published On: oktober 4th, 2012Categories: analsex, sex8 Comments on KarstenLast Updated: oktober 4th, 2012
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex