“Det er altså super sødt af dig, at du fik arrangeret at jeg også kunne flyve på business class”, sagde Karina taknemmeligt, “det er jo en lang tur til Singapore og vi skal bare være friske til i morgen!”. Vi havde netop gemt vores håndbagage af vejen og stewardessen kom vimsende med en forfriskning. Champagne, mmm.

Jeg er afdelingschef i en mellemstor dansk virksomhed og Karina er manager i vores procurement afdeling. Stillingen som manager berettiger i følge personalehåndbogen ikke til en billet på business, med mindre særlige omstændigheder gør sig gældende. Jeg havde bedt sekretæren om at opgradere Karina, da vi skulle diskutere de sidste ting på plads, inden vi skulle mødes med vores Singaporeanske leverandør i morgen. Vi skålede i champagne og talte om løst og fast. Karina og jeg havde gennem de sidste snart tre måneder forhandlet med forskelige firmaer og nu var tiden kommet til at se dem i øjnene og drikke sig i hegnet sammen – asian style…

“Ej, jeg kan altså ikke drikke så meget alkohol”, kvidrede Karina, “jeg bliver bare kælen”. “Tjae, det vil ikke gøre mig noget”, svarede jeg med et glimt i øjet. Udover at være en total hot og classy pige, var der også lidt drengepige i Karina. De slaviske rødder fornægtede sig ikke. Mørkebrunt, langt hår, dybe mørkebrune øjne, super slank uden at være benet, lille fast røv i de stramme jeans og små frække bryster under den stumpende trøje, skulle jeg senere erfare. Jeg ved ikke om det var tilfældigt, men hun skulle lige tjekke om hun havde slukket telefonen, der lå i hendes taske i bagagerummet lige over mig – og strækte sig op, så jeg havde frit udsyn til hendes stramme maveskind. Jeg kunne ikke dy mig og pustede hende i navlen. “Hov, du!”, smilede hun, “så du noget godt?”. “For lidt”, smilede jeg tilbage. Vores øjne fastholdt hinandens; ingen ord nødvendige.

Karina er midt i tyverne og har, som tidligere antydet, en gudindes krop. Jeg selv er midt i fyrrerne og har tydeligt “kontorkrop” – dvs tynde arme og stor mave – af alt for lidt motion og fysisk arbejde og alt for mange middage med god rødvin. Karina havde netop fortalt mig at hun og hendes kæreste forsøgte at lave børn og skulle giftes om et par måneder. Hun sukkede, “men det er altså svært at lave børn når man ikke er så meget sammen”. Han var åbenbart tit væk om aftenen på job.

Resten af turens trivialiteter, samt mødet med leverandøren skal ikke gengives her. Men om aftenen var tiden kommet til at vi skulle ud at drikke. Der var arrangeret bord på en bar i det gamle kvarter og drinks kom flyvende i en vældig fart når vores vært hævede armen. Karina så som altid fantastisk ud i sin korte, men classy nederdel og nedringet skjorte. På samme tid meget stilfuldt og frækt.

Klokken når alligevel at slå mange gange inden vi kommer afsted i en taxa mod vores hotel og vi er begge trætte efter en lang dag og siger ikke så meget på bagsædet. Sider bare og stener. Jeg må være faldet hen, for jeg vågner pludseligt og opdager at Karina sidder og putter ind til mig og har lagt hovedet på min skulder – men hvad værre er: jeg har min højre hånd klemt fast mellem hendes lår… Jeg forsøger desperat at udtænke alle mulige scenarier, for hvordan jeg kan slippe ud af den akavede situation, men beroliger mig selv med at hun også sover, så jeg har lidt tid endnu. Jeg forsøger at lirke hånden ud, men det er ikke nemt, da hendes ben er godt samlet. Hun mumler et eller andet i søvne og vender sig lidt i sædet. Min hånd er nu så tæt på hendes fisse at jeg kan mærkes trussestoffet og igennem det, hendes camel toe. Pokker stå i det! Hvis man står med nøglen til lysthuset, hvorfor så ikke prøve om nøglen passer? Jeg begyndte forsigtigt at bevæge langemanden omkring hendes clit og ret hurtigt blev trusserne fugtige. Hun bevægede sig lidt i sædet igen og stønnede svagt, mens jeg fortsatte min blide massage.

Taxaen var nu ved at være fremme ved vores hotel og jeg fik vristet min hånd ud af hendes nu ikke så samlede lår og kort efter vågnede hun. “Hov, er vi allerede hjemme?” – “jeg havde ellers lige sådan en fræk drøm”, sagde hun med et frækt glimt i øjet. Jeg betalte taxaen og vi gik ind på hotellet og ind i elevatoren. Mit forslag om en godnatdrink blev høfligt afvist, for som hun sagde: “jeg skal ind og drømme videre”.

Næste dag tog vi ind på kontoret og hilste på vores kollegaer og fik noget arbejde fra hånden, men til frokost havde Karina fået lokket en af vores danske kollegaer, der var udstationeret som expat til at vise sig de rigtige shoppingsteder i Singapore – så de to tøser tog afsted for at spise frokost og shoppe. Men inden det, havde Karina og jeg aftalt, at vi skulle ud at spise sammen om aftenen, da det var den sidste aften vi havde sammen i Singapore. Jeg bestilte bord på Marina Bay Sands – først til en “before dinner drink” i loungen, der ligger udenfor i 57. etages højde, med fantastisk udsigt over byen og alle skibene, der ligger for anker ud for Singapore. Derefter til dinner på den franske restaurant – nu skulle firmakortet bruges!

Jeg tog tilbage på hotellet og fik mig et bad og en frisk skjorte på og satte mig ned i hotellets bar for at vente på Karina. Da hun viste sig lidt senere, var jeg glad for at sidde ved baren, da min kæbe ellers ville have ramt gulvet med et brag. Hold kæft, hvor så hun totalt sexet godt ud! Hendes tynde krop var halvvejs dækket af en stramtsiddende, knaldrød kjole med tynde stropper og dyb udskæring foran – og endnu dybere bagpå. Det var meget tydeligt at hun ikke havde BH på og jeg var også i tvivl om hun havde trusser på – jeg kunne ikke rigtigt se nogle aftegninger på hendes dejlige krop, selvom jeg kiggede grundigt. Hendes lange, mørke hår hang løst og hun smilede til mig og drejede en gang rundt på de højhælede sko, der havde snører der gik på kryds og tværs op ad hendes lægge. “Hvad siger du?”, spurgte hun. “Jeg siger: Wauuw!”, indrømmede jeg, stadig med hagen hængende på baren. Jeg åd hende råt med øjnene, ligesom alle de andre mænd i baren, og hun nød det!

Vi fik en drink inden vi besluttede os for at gå det relativt korte stykke vej hen til Marina Bay Sands. Relativt, fordi den høje luftfugtighed i Singapore bevirker at man sveder pænt meget, og derfor helst opholder sig i airconditionerede rum. Det var, som altid, lunt og fugtigt udenfor, selvom aftenen var ved at vise sig. På vejen derhen, kunne jeg ikke undgå at bemærke alle de grådige blikke, der blev sendt i retning af Karina, samt den misundelige skæven til mig. Suk! Bare det at gå ved siden af hende kunne næste give mig tilfredsstillelse, men jeg glædede mig også allerede til at se hvordan hendes bryster reagerede, når vi kom ind i aircon’en igen. Ganske rigtigt! Inde i det mærkbart koldere område, kunne man straks se hendes brystvorter stritte bag det tynde stof. Det var altså pikant på en måde, det er svært at beskrive og jeg nød det. Det tor jeg også hun gjorde, for hun fangede mit blik og sendte mig et fræk smil og blinkede til mig.

Det blev til et par farverige drinks mere oppe i loungen, på toppen af den fantastiske bygning. Det er nok den bedste udsigt over Singapore, man kan få – og med mørket, der nu var faldet på, med baggrund, var det en storslået kulisse til vores aften sammen. De farvede drinks havde efterhånden gjort Karina i godt humør og snakken begyndte at blive lidt mere frigjort. “Fik du lunet fingrene i aftes?”, spurgte hun pludseligt. “Hvad mener du?”, forsøgte jeg at undvige. “Du ved udmærket hvad jeg mener! – Du var ikke så lidt fræk at begynde at massere min clit; det havde jeg ikke regnet med.” Hun kiggede intenst på mig, som om hun undersøgte det inderste af mine øjne. “Da du faldt i søvn i taxaen, gled din hånd ned og jeg lagde den over mellem mine lår for at se din reaktion, når du vågnede. Jeg havde regnet med at du ville blive befippet og pinlig berørt, men du begyndte sgu bare at gnide så jeg blev skide liderlig!”. Jeg var paf. Hun var i sandhed en pige med mange facetter. Jeg prøvede at skyde igen:”fingrene på den anden hånd fryser faktisk lidt…”. Hun grinede, “jaja, den er go med dig. Lad os gå ind og få noget at spise”.

Vi bestilte maden og jeg fandt en god pinotage fra Sydafrika, der blev skænket op – og vi skålede. “Jeg tror du har en stor pik”, sagde hun, “passer det?”. Tonen var lagt, det her kunne udvikle sig! “Jeg tror du har en stram fisse”, svarede jeg, “passer det?”. “Den er så lille og fin og stram, at du ikke vil holde i to minutter!”, sagde hun drilsk. “Og min pik er så stor at du ikke kan gabe over den”, fyrede jeg tilbage. Maden blev serveret og vi skålede på godt samarbejde – men det skulle blive et noget tættere samarbjde, end jeg nogensinde havde drømt om…

Vinen virkede oven på vores drinks og vi snakkede om alt andet end arbejde. På et tidspunkt rammer vores fødder tilfældigt hinandens under bordet, og hun begynder at gnide sin fod op ad min læg. “Min lille stramme fisse er blevet helt opstemt af alt det frække snak”, nærmest hvisker Karina, “jeg bliver nødt til at gå ud og lege lidt med den på toilettet”. “Du kan da bare lege lidt med den her ved bordet”, foreslog jeg, “det er der da ingen der opdager”. Hun kiggede på mig med et intenst blik og lod sine hænder glide under bordet. Hun lod sig glide lidt frem på stolekanten og mens hun fastholdt mit blik, begyndte hun at masturbere. Det var et meget liderligt øjeblik. Det var på tide at jeg tog styringen, hvis det her ikke skulle løbe løbsk og det skulle ende med at vi blev smidt ud på røv og albuer. “Stop!”, sagde jeg bestemt, “giv mig dine hænder”, sagde jeg og rakte mine hen over bordet. Hun adlød og lagde sine hænder i mine. Jeg bøjede mig ind over bordet og snusede til dem – mmm! “Jeg tror vi skal have en regning og hjem på hotellet, så kan du få dessert der”, sagde jeg med et smil. “Åh, ja! Lad os skynde os”, sagde hun glad, “jeg trænger sådan!”.

Jeg betalte og vi gik. På vej ned i elevatoren stillede hun sig tæt op ad mig og jeg listede langemanden op i hendes våde fisse bagfra. Tommelfingeren legede lidt med hendes anus. Jeg lod langemanden cirkle lidt om hendes clit – og så var vi nede. Vi gik ud og hen ad waterfronten på vej hjem til hotellet. Hun standsede pludseligt op og stillede sig foran mig og trykkede sin pegefinger ind i brystet på mig. “Vi skal lige være enige om een ting, hr Vice President”, sagde hun. “Hvad der sker i Singapore, bliver i Singapore – og når vi er hjemme igen, er vi almindelige kollegaer igen”. “Du er så skide charmerende og jeg har helt vildt lyst til at få hjernen knaldet ud, men jeg ønsker ikke at ændre på nogle af de forhold, jeg har derhjemme – så det er forbudt at blive forelsket eller tro at vi skal knalde flere gange end i nat. Enig?” “Det er forstået”, sagde jeg. “Godt, skal vi så ikke se at få max ud af denne ene gang?”, spurgte hun og smilede sødt. Jeg tog fat om hendes nakke og trak hende ind til mig og kysede blidt, men hun ville have mere, og vores kys blev mere og mere krævende. Hun tog mig på buksebulen og sagde: “nu vil jeg altså op og have ham her lukket ud i det fri”.

Vi gik resten af vejen hånd i hånd og ind på hotellet. På vej op i elevatoren snavede vi heftigt og jeg havde et godt greb på hendes små, faste baller. Hun masserede vedholdende min pik uden på bukserne og det var et under at lynlåsen stadig kunne holde til presset! Inde på værelset blev jeg bedt om at sætte mig i lænestolen og hun stillede sig midt på gulvet foran mig med let spredte ben og hænderne i siden. Hun gennemborede mig med sit intense blik og smilede frækt. “Fortæl mig, hvad du vil gøre ved mig”, befalede hun. “Du er min luksusluder for i nat”, røg det ud af mig. Jeg ved ikke hvor det kom fra, men det havde den ønskede effekt. “Du skal gøre nøjagtigt hvad jeg siger, for jeg har betalt dig for det. Du skal servicere mig og dit eneste formål er, at tilfredsstille mig. Hvis du gør det godt, kan det være at jeg vil tilgodese dig også – men kun hvis du adlyder 100% og er mig en erfaren og liderlig luksusluder”. Hun nikkede. “Det plejer ellers at være mig, der bestemmer”, sagde hun, “men jeg skal gøre mit bedste. Ellers må du jo afstraffe mig…”. Hun stod stadig der med et frækt glimt i øjet og hænderne i siden. Det var som en drøm, det her. En våd drøm!

”Tag din kjole af”, befalede jeg. Hun krydsede armene og hev kjolen over hovedet i et snuptag og stod nu der, absolut nøgen, bortset fra hendes sko med de lange snører op ad benene. Helt glatbarberet og med de små faste bryster strittende indbydende lige ud mod mig. En trimmet og slank, spinkel krop, der osede af sex. “Kom hen til mig, spred benene lidt mere og leg med dig selv”, forlangte jeg. Karina adlød og som en erfaren performer begyndte hun at nuldre sine brystvorter og lod sine fingre vandre ned over sin dejlige krop. Hun fugtede sin langemand og begyndte at bearbejde sin clit. Hun stod med lukkede øjne og nød det! “Sæt noget stille musik over”, forlangte jeg, og hun gik hen til anlægget og bøjede sig ned for at betjene det – med strakte ben og røven strittende lige hen mod mig. Jeg blev endnu mere liderlig af synet og rejste mig op. Hun kom hen til mig og jeg tog hende i et fast greb om taljen, lod mine hænder vandre ned på ballerne og trak hende ind til mig og kyssede hende langsomt. Jeg drejede hende rundt, så hun stod med ryggen til mig og jeg nød hendes faste, små bryster i mine hænder, nuldrede forsigtigt brystvorterne, så de strittede vellystigt og lod min høje hånd glide ned over hendes mave og ned til den glatte fisse, hvor langemanden hurtigt fandt ud af at der absolut ikke manglede smørelse…

Hun vendte sig rundt og begyndte at åbne mit bælte, men hun hviskede at “nu ville hun altså se, hvad jeg gemte på”. I et snuptag havde hun også knappet mine bukser op og lod dem falde på gulvet, mens hun tog fat om min pik udenpå underbukserne. Jeg tog hårdt fat i hendes hænder og sagde “stop! Du er min ludertøs og det er mig der bestemmer; du har ikke fået besked på at tage mine bukser af, så nu bliver jeg nødt til at straffe dig!” Jeg kunne se på overraskelsen i hendes øjne, at hun ikke var vant til at blive talt sådan til. “Ned på alle fire”, sagde jeg og gik hen og trak en stol frem og satte mig på den med en voksende pik i underbukserne. “Og nu kravler du hen til mig”, forlangte jeg. Hun adlød. “Tag mine strømper af”. Igen adlød hun. “Læg dig over mine knæ, for nu skal du have en røvfuld”, kommanderede jeg. Hun kiggede igen et kort øjeblik på mig med undrende øjne, men lagde sig indover mig med sin yndige popo strittende yderst indbydende. Jeg holdt hende fast med venstre arm, men jeg lod højre hånd vandre op og ned af ryggen på hende, ned over ballerne og lidt ned af benene. Pludselig løftede jeg hånden og lod nogle sekunder gå, inden jeg lod slaget falde. Klask! Hun stønnede lidt. Klask! Et til. Og et mere…

Efter ti slag løftede jeg hende op og bar hende over på sengen og lagde hende på maven, så jeg kunne nyde synet af hendes røde røv! Jeg fandt et tørklæde og bandt det om hendes øjne, så hun ikke kunne se noget og bad hende tage fat om ballerne og sprede dem for mig, hvilket hun gjorde. Jeg tog mine underbukser af og stod nu der med stiv pik og en underskøn, blindfoldet pige, der villigt spredte ballerne for mig. Hold nu op, hvor jeg skulle beherske mig for ikke bare at springe op og bore mig langt op i underlivet på Karina. Jeg besindede mig – og begyndte at kysse og slikke hende op ad benene, længere og længere op mod hendes to huller, som jeg havde frit udsyn til. Da jeg nåede hendes røv og begyndte at lade tungen cirkle om røvhullet, kunne hun ikke længere ligge stille. Efter et stykke tid, hvor Karina var begyndt at stønne højlydt, stoppede jeg legen. Jeg gik om på den anden side af sengen og trak hende lidt frem og bad hende åbne munden. “Endelig”, sagde hun, “lad mig nu smage den pik”. Jeg tog hende i håret med den ene hånd og min pik i den anden – og pressede den ind i hendes mund. Så langt ind jeg kunne. Hun sugede og slikkede som besat og jeg mundkneppede hende; gav hende ingen pause. Hendes mund kunne kun have cirka halvdelen af min pik inde og jeg tog den ud og befalede hende at slikke nosserne. “Hold kæft den er stor”, gispede hun og begyndte at slikke mens hun spillede pikken. Jeg satte mig op i sengen og pressede igen hendes mund ned over min pik. Hun lå nu på maven mellem mine ben og suttede, slikkede og spillede på skift. Det var svært ikke at nyde det!

Jeg fjernede tørklædet og trak hende op til mig og kyssede hende. “Knep mig”, kommanderede jeg. Hendes spinkle hånd tog fat om mit stive lem og førte det mod hendes fisse. Hun lod pikhovedet komme halvt ind, satte sig til rette, og gled stille, roligt og forsigtigt ned over min pik, centimeter for centimeter. Jeg mærkede varmen fra hendes stramme, lille fisse omslutte mit kød og måtte overgive mig fuldstændigt. Hold kæft, hvor var hun stram! Heldigvis også drivende våd og jeg var hurtigt i bund og hun begyndte at ride mig i lange, rolige bevægelser. Hun lænede sig ind over mig og jeg fik fat på hendes brystvorter med tungen, mens jeg havde hænderne godt fast placeret på hendes perfekt formede røv. Bevægelserne blev hurtigere og hendes fisse malkede dygtigt min pik. For hver gang hun gled ned over mig, føltes det som at trænge ind i hende på ny, så stram var hun. “Kan din store, stive pik lide den lille, stramme fisse?”, spurgte hun kælent og fortsatte: “den lille fisse har aldrig fået så stor en pik før og den får ikke pik så tit, så den er rigtig glad”. Hun satte sig op på hug og lænede sig bagover, lod mig få udsyn til hvordan hun gled op og ned og begyndte at lege med sig selv. Det var skide frækt og jeg kunne mærke at jeg skulle begynde at koncentrere mig, hvis det her bare skulle vare en smule længere!

“Jeg kommer, jeg kommer, fuck, jeg kommer, shit, åååh, yes, yes!”, Karina lagde sig igen ind over mig, mens hun stadig red mig og masserede sin clit. Pludselig spændte hele hendes spinkle krop som en flitsbue og hendes fisse klemte hårdt om min pik. Hun sad stille et øjeblik. “Fuck, hvor var det godt! Og hvor var det lang tid siden!”, proklamerede hun. Jeg lod hende komme sig lidt og lagde hende tilbage på ryggen og trængte op i hende i den gode, gamle missionærstilling. Tog fat i hendes arme og tvang dem op over hovedet på hende og holdt dem fast der, mens jeg kneppede hende langsomt og dybt. Hendes vejrtrækning begyndte igen at blive lidt hurtigere og jeg skiftede mine ben rundt, således at de nu lå udenpå og ovenpå hendes. Nu lå hun med samlede ben og jeg sad med spredte ben ovenpå hende, med min stive pik i hendes nu endnu strammere fisse. Hun var sjaskhamrende våd og tog imod mine stød med små suk i samme rytme som jeg stødte. Da jeg lagde mig ind over hende, kunne jeg samtidigt gnubbe hendes skamben og clit og hun begyndte igen at stønne. “Oh yes, knep mig, yes, yes, gi mig den, knep mig, fuck…”. Hendes krop spændte sig en gang mere og hun forsøgte at slippe ud af mit greb, men jeg holdt hende fast og stødte til. Hårdt. Hun kom.

Nu var det tid til at fyre kanonen af. Min tur. Jeg vendte hende om på maven og trængte voldsomt op i hende bagfra. Hendes lækre, lille røv strittede frækt op imod mig og jeg tog godt fat i hofterne og trak hende til mig. Hun peb af liderlig smerte, da jeg bankede pikken i bund, smuttede fra mig og lagde sig fladt ned på sengen. Jeg krøb op på hende og fandt hendes velsmurte fisse med pikken og mens jeg nu holdt hende fast på lænden, stødte jeg igen i bund. På det her tidspunkt havde de dyriske instinkter taget over. Hun stønnede nu højlydt for hvert stød. Jeg lagde mig ind over hende og tog armen rundt om hendes hals mens jeg hviskede hende i øret: “du bliver her, du skal kneppes af min store, stive pik og jeg skal sprøjte min sæd langt oppe i dig”. Hun var med på hvad der skulle ske. Rummet osede af liderlig, dyrisk sex. Jeg kneppede hende hårdt bagfra, mens jeg holdt fast med armen om halsen på hende. Jeg var et dyr på savannen, der brutalt parrede sig med en hun.

Da jeg kom, rejste jeg mig halvlegs op og tog fat i hendes skuldre med begge hænder og nærmest trak hende ind imod mig, hver gang jeg stødte. Hun spændte hver en muskel i underlivet og klemte om pikken, hver gang jeg trængte ind. Det var mere end jeg kunne holde til og jeg eksploderede langt inde i hende. Det sortnede for mine øjne, jeg så sol, måne og stjerner på een gang. Endelig var pikken tømt for sæd og jeg kollapsede ind over hendes krop, stadig med pikken oppe i hende. Sådan lå vi et stykke tid indtil jeg drejede rundt på ryggen og hun puttede sig ind til mig. ”Du kan godt huske, at jeg sagde at min kæreste og jeg prøvede at få børn, ikke?”, sagde hun stille…

Skrevet af “Bjørnen”

Published On: november 15th, 2013Categories: sex, utroskab4 Comments on KollegaenLast Updated: november 15th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex