”Thomas har ringet”, sagde jeg, da Maja kom hjem fra sine tøjindkøb. Thomas var en fyr, vi havde set en del til på det sidste – både i og uden for dobbeltsengen. Det var oprindeligt en fyr jeg kendte perifert, men da han blev skilt begyndte han at komme oftere hos os, og det blev hurtigt klart at vi passede rigtig godt sammen sexuelt. Hans begær for Maja er næsten ligeså voldsomt, som mit eget, og Maja tænder enormt på hans frække væsen og krop. Vores trekanter er super-frække, men der er ingen følelser, så det er bare sjov og ballade. ”

OK… hvad ville han?” spurgte hun interesseret. ”Han holder poker-aften med nogle gutter på lørdag…” begyndte jeg, og Maja troede hun kunne læse mine tanker. ”Ej hvor fedt, det skal du da tage med til!” Jeg smilede og sagde: ”Det ville jeg også gerne, hvis jeg var blevet inviteret. Men det var ikke mig, han gerne ville have med – det var dig. Han kunne huske at det var en af dine fantasier fra for længe siden, og spurgte ligeud om du havde lyst til at servere og nusse omkring i dit sexede stuepige-kostume og høje hæle.” Maja måbede men sagde ikke noget. Jeg vidste ikke hvordan hun ville reagere. Nogen gange skulle hendes fantasier bare forblive fantasier – men andre gange var hun frisk på at udleve dem. Jeg håbede det sidste. ”Hvad så med dig?” spurgte hun. ”Jeg kører dig derud og henter dig igen, min elskede” svarede jeg med et bredt grin. Hun grinede og rullede med øjnene: ”Det er ikke det jeg mener! Hvordan har du det med det? Du kender jo Thomas, og hans lyster, men hvad med de andre?”. Jeg kyssede hende på munden og kunne mærke jeg blev liderlig bare af at snakke om det. ”Jeg er helt OK, ellers ville jeg jo ikke foreslå det. Faktisk så tænder jeg meget på tanken om en hel flok fremmede, liderlige fyre, der begærer dig.” Vi snakkede lidt frem og tilbage om ideen, og selvom hun var lidt tilbageholdende, kunne mærke at hun havde lyst, og bare skulle have bekræftet, at det var OK med mig. ”Men hvad hvis de begynder på noget?” spurgte hun til sidst tøvende. Jeg grinede, og sagde at det bestemt var min opfattelse at ”de ville begynde på noget”, hvis hun stillede op i et sexet kostume. Jeg trak hende ind til mig, og så hende lige i øjnene: ”Det forventer vi vist alle sammen, gør vi ikke smukke? Jeg tror ikke du gider servere for 5-6 gutter en hel aften uden nogen form for belønning, gør du vel?” Hun blev rød i hovedet og smilede frækt til mig: ”Du har ret. Men det er lidt uhyggeligt, at du kender mig så godt, efterhånden.”

Den efterfølgende lørdag begyndte Maja forberedelserne først på eftermiddagen. Hun kom ind til mig med ultrahøje hæle på efter et meget langt bad, og spurgte om hun kunne godkendes. Hun var glatbarberet overalt bortset fra en lille brasiliansk landingsbane, og så fantastisk ud. Jeg rørte ved hendes bryster og kyssede maven og missen. I et splitsekund blev jeg i tvivl om hvad vi havde gang i, og Maja læste mine tanker, og hviskede mig i øret: ”Bare rolig, min elskede. Det er kun sjov og ballade, det er dig jeg elsker og dig jeg deler mit liv med. Hvor skulle jeg nogen steder finde en mand som dig, som er kærlig og fræk, og samtidig rummelig til at give mig sådan nogle eventyr? Jeg glæder mig allerede til at fortælle dig om det hele i detaljer, nå jeg kommer hjem. Du bliver så liderlig, og det elsker jeg!”. Jeg smilede tilbage, og var nærmest beruset over min forelskelse i den pragtfulde kvinde. Resten af eftermiddagen gik med at lakere negle, sætte hår og lægge vandfast makeup. Vi kyssede og krammede og jeg elskede at gå omkring hende og se hende gøre sig lækker. Hun var virkelig lækker, og tanken om de fremmede fyre omkring hende tændte mig enormt. 

Kl. 18:30 holdt vi uden for Thomas hus. Maja havde en lang frakke over sit stuepigekostume og meget høje stilletter med røde såler. Thomas bød Maja indenfor og gav hende et velkomstkys. Så kiggede han på mig, og sagde: ”Hvor er du sej, at du tør det her. Vi skal nok passe godt på hende for dig.” I bilen på vej hjem spekulerede på hvorfor jeg ikke var jaloux eller utryg. Jeg var bare liderlig.

I løbet af aftenen sendte Maja mig flere SMS’er og fortalte om hvordan aftenen gik. I starten var de alle sammen meget tilbageholdende selvom de konstant savlede over hende. Senere skrev hun, at de var begyndt at røre ved hende, både som klap i numsen, og hænder på låret når hun gik forbi. Jeg skrev at hun endelig ikke skulle holde sig tilbage. Hun skrev sidste gang ved 10-tiden, og beskrev ham, der førte spillet som ”sin præmie”.

Vi havde aftalt at hun skulle ringe, når hun ville hentes. Jeg var faldet i søvn, og klokken var næsten 2, da jeg igen holdt uden for Thomas hus. På turen derud kunne jeg ikke lade være med at tænke på hvad der var foregået i de mellemliggende timer – jeg kunne kun gætte. Maja blev fulgt ud til døren af Thomas og en anden fyr. Hun kyssede Thomas inden hun lukkede frakken om sig og kom over til bilen, og satte sig ved siden af mig. Jeg kyssede hende og vinkede til Thomas inden han lukkede døren. Jeg kiggede længe på min kæreste, der var lysvågen og med strålende øjne sagde: ”Det har været en af mine frækkeste oplevelser nogensinde. De var så liderlige, så du slet ikke kan forestille dig det, og jeg er blevet gennemkneppet af 6 forskellige mænd. Det eneste jeg ønskede var at du havde været med også.” Hun lænede sig over og vi kyssede dybt og inderligt. ”Kør mig hjem, så skal jeg fortælle det hele” smilede hun. Da jeg startede bilen åbnede hun frakken, og afslørede at hun kun havde sko og trusser på nedenunder. ”Kostumet kunne ikke klare mosten” forklarede hun. Lidt efter sneg jeg hånden ned i hendes trusser, og opdagede at hun var virkelig våd. ”6 liderlige mænd” forklarede hun med et glimt i øjet, og stak mine våde fingre i munden og slikkede dem rene.

Aftenen var begyndt stille og roligt. De havde alle sammen opført sig pænt, og været meget optagede af at der var en stuepige til at opvarte dem. Efterhånden som vinen forsvandt under middagen, var stemningen blevet lidt mere løssluppen, og kommentarerne mere direkte og sexuelle. De havde lavet en regel om at hun skulle skænke vinen fra den modsatte side af bordet, så hun var nødt til at læne sig ind over bordet, og dermed strutte med røven og give frit udsyn til kavalergangen. Maja havde glædeligt spillet med og nød opmærksomheden. Hun syntes det var dødfrækt med så mange fremmede mænd, der begærede hende og rørte ved hende, uden at gå over stregen. Hun havde med vilje tabt nogle ting på gulvet, og sørget for at mændene fik et godt kig, når hun bukkede sig ned for at samle dem op igen.

Da middagen var ryddet af bordet, blev kortene fundet frem og reglerne gennemgået. I starten var fyrene så optagede af spillet, at Maja blev helt bekymret for om de mon havde glemt hende. Men så var der en af dem, der foreslog at vinderen af hvert spil, måtte kysse hende. Først havde de andre grinet, men Maja havde bare smilet og accepteret udfordringen. Thomas vandt runden, og alles blikke havde fulgt Maja, mens hun langsomt og sensuelt var gået rundt om bordet og havde stillet sig ved siden af ham. Hun havde bøjet sig langsomt ned og kysset ham dybt og grådigt, mens de andre hujede og klappede.

Derefter tog tingene fart. Maja kyssede med alle fyrene, efterhånden som de vandt. Dem, hun allerede havde kysset, fik noget ekstra næste gang: Hun satte sig på skødet af dem, eller overskrævs, lod dem røre ved hendes bryster, eller masserede deres pik uden på tøjet mens de kyssede. Nogle gange fik de lov til at kysse og slikke hendes kavalergang, indtil hun drillende lige pludselig trak sig tilbage og satte kortspillet i
gang igen. Det eneste de ikke fik lov at pille ved, var missen. Hver gang der var en hånd eller finger på vej ind under trussekanten, havde hun trukket den væk igen ude at sige noget. Og det var ved at drive dem til vanvid, ikke at måtte få lov at pille ved hendes mis. Jeg smilede, for jeg kendte godt fornemmelsen. Hun lavede tit den leg med mig, og vidste præcis hvor liderlige de havde været – og hvor meget det tændte hende.

En af de lidt mere tilbageholdene fyre vandt på et tidspunkt en større sum og førte klart. Maja gik hen til ham, trak hans stol lidt væk fra bordet og satte sig på bordkanten. Så satte hun langsomt en fod op på hvert armlæn, så der var frit udsyn op til hendes trusser under den lille nederdel, og spurgte, om han kunne tænke sig at tage forskud på sin præmie? På trods af stemning og alkohol blev han mundlam, og inden han kunne nå at svare sagde hun: ”Så skal du lægge dig ned på knæ, og du må ikke bruge hænder – kun tungen”. Han gjorde som hun sagde, og slikkede hendes mis uden på trussen, og skamlæberne uden for trussekanten, Han listede tungen ind under trussekanten, og smagte på hendes varme kilde.

Vi var nået hjem, og havde lagt os nøgne sammen i sengen mens hun fortalte. Hun lukkede øjnene og sukkede ved tanken om sine oplevelser. Jeg kærtegnede hendes bryster og mave, og blev både stolt og enormt liderlig af at høre hvordan hun på den ene side havde skullet servicere 6 mænd, og på den anden side var blevet serviceret af de samme 6 mænd.

”Fra nu af må I selv bestemme hvilke af mine læber, I vil kysse, når I vinder” havde Maja drillet, men interessen for spillet forvandt hurtigt. Allerede efter næste spil havde fyren haft held til at trække trusserne af hende med tænderne, og synet af hendes lille glatbarberede mis havde gjort dem for liderlige til at tænke på noget som helst andet. De havde lagt hende på bordet, og kastet sig over hende. Hun havde lukket øjnene og mærket hvordan der var hænder og tunger overalt på kroppen. Der var hele tiden nogen der slikkede hendes mis, bed i brystvorterne, slikkede hendes fødder og tæer, kyssede hende på munden, på maven, på halsen eller benene. Hun anede ikke hvem der var hvem, og var også ligeglad. Hun knappede deres bukser op uden at kigge på ansigtet og legede med indholdet. Hun havde undret sig lidt over at ingen af dem var begyndt at kneppe hende endnu, og trængte voldsomt til at mærke en pik i sig. ”Knep mig”, sagde hun ud i luften, stadig med lukkede øjne, og de var ikke sene til at reagere. En fyr løftede hendes ben højt op på sine skuldre, og trængte langsomt dybt ind i hendes drivvåde fisse. Han tog fat om hendes ben, samlede dem, og trak dem helt ind til sig, så hun kunne mærke hans hals mellem sine ankler. Samtidigt kom der en på den anden side af bordet, og stak sin pik i hendes mund. To andre tog hendes hænder og lagde på deres pikke, som hun straks var begyndt at massere. De skiftedes til hendes mund, og til at hjælpe med at holde hendes hoved, så hun ikke fik ondt. En anden fyr havde sat sig overskrævs på hende og kneppede hendes bryster. Hver gang hun åbnede øjnene, var det en ny fyr hun suttede og en ny, der kneppede hende. Det var fantastisk. De var søde, opmærksomme og forsigtige, men tog samtidig grådigt det de ville have. På et tidspunkt bar de hende ind i soveværelset så hun kunne ligge bedre. De lagde sig ved siden af hinanden og bad hende ride dem én ad gangen.

Maja stoppede fortællingen og smilede til mig. Vi kiggede hinanden dybt i øjnende og kyssede. Hun tog min hånd og lagde den på missen, så jeg kunne mærke hvor våd hun var. Hun legede lidt med min meget stive pik, og sagde: ”Du kan vist rigtig godt lide når din kæreste er en tøjte, hva’?”

Thomas havde drillende foreslået de andre en konkurrence om hvem, der kunne få Maja til at komme først. De kastede sig over opgaven med fingre og tunger, og blev endnu mere hæmningsløse end de var før. De slikkede og suttede og legede med hende, men det var først da hun selv havde bedt om at blive kneppet og slikket på samme tid at det lykkedes. Hendes fisse havde krampet så voldsomt under orgasmen, at ham, der kneppede hende også var kommet – til stor overraskelse for ham der slikkede hende. En af de andre havde bedt om at få lov til at se spermen løbe ud af hende, og hun havde lagt sig om på ryggen med vidt spredte ben, og presset spermen ud, så den løb ned ad ballerne. Fyren smurte sit pikhoved ind i spermen, og gled langsomt ind i hendes våde fisse. Han vendte hende om, og hun red ham med ryggen til, så han kunne se spermen løbe ned af sin pik. Da han lidt efter selv kom, lod hun hans pik glide næsten helt ud, inden hun pressede den i bund igen, så han kunne nyde synet.

De næste to kom samtidigt – og begge to i Majas fisse. Hun havde sat sig overskrævs på den ene, og så var den anden kommet bagfra og havde presset sig med ind i fissen. Der var blevet så stramt, at de kun holdt ganske kort tid. Samtidigt var der to, der havde stillet sig foran dem og ladet hende slikke og spille dem indtil de kom på hendes bryster og hals. Lidt udmattet lagde Maja sin fladt på ryggen, og lod fyrene rydde op efter sig med håndklæder. De tørrede hendes mave, bryster og fisse, og lagde et tørt håndklæde under hende. De sad alle sammen og snakkede lidt, mens nogle af dem nussede ved Maja. Thomas hentede drikkevarer, og tjekkede om Maja var OK. Han kyssede hende og hviskede: ”Du mangler mig, frække – men jeg venter gerne til en dag jeg har dig alene”.

Maja lagde sig op oven på mig, og på den magiske vis, som kun hun kan, slugte hun min pik med fissen uden at bruge hænderne. Jeg nød at mærke hendes varme fisse om min pik, og tænkte på alle de andre, der havde haft samme oplevelse den aften. ”Så jeg skylder altså Thomas”, sagde hun mens hendes underliv masserede min pik. Da jeg var kommet lå vi stille lidt og krammede. Hun aede mig på kinden og sagde: ”Tak skat, for en fantastisk oplevelse. Jeg må være verdens heldigste kvinde, at have dig som kæreste.”

Jeg tænkte at Maja måtte være verdens frækkeste kæreste, og følte mig som verdens heldigste mand.

Skrevet af “Majas kæreste”

Published On: marts 2nd, 2014Categories: analsex, gruppesex, utroskab6 Comments on Kræs for kendereLast Updated: marts 2nd, 2014
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...