En af mine gode venner blev nødt til at betro mig følgende meget personlige og intime oplevelse for at lette sit hjerte og blive forsikret om at han ikke var gået helt fra forstanden. Jeg må indrømme at jeg selv blev noget overrasket da jeg hørte ham fortælle episoden, men er samtidigt helt overbevist om at begivenhederne skete spontant og ikke var noget, han nogensinde kunne have drømt om at planlægge. Det lignede ham slet ikke. Men han kunne da også garantere mig for at der aldrig siden havde været bare antydningen af noget lignende. Og at det i øvrigt slet ikke har ført nogen som helst problemer med sig, bortset fra det med hans samvittighed, som dog blev genoprettet efter hans tilståelse til mig.

Denne tilståelse har jeg nu valgt at skrive ned som en novelle med hans godkendelse. For selvom det der foregik i princippet var forkert, indeholdt det samtidigt noget smukt og kærligt på et højere plan. Besynderligt nok er det ofte det forkerte som kommer til at virke tiltrækkende. Mange kender for eksempel fænomenet hvor man har kigget gennem nøglehullet til sin søsters værelse for at få et glimt af hende mens hun tog tøjet af, selvom man vidste at det var forbudt, hvilket kun var med til at gøre det endnu mere spændende. Selv sådan en forholdsvis uskyldig ting vil de færreste imidlertid stå frem med. Jeg var derfor på sin vis også imponeret over min ven, at han havde modet til at fortælle sin historie. Men hvis man altså ser bort fra omstændighederne, så rummede det således også noget andet og mere, som jeg hermed giver videre i anonymiseret form. Vurder selv.

Michael studerede dengang på universitetet og boede i sit eget afsnit af forældrenes store hus i Nordsjælland. Det fungerede fint på den måde, da han hurtigt kunne tage toget ind til København, og samtidigt levede næsten som hvis han havde boet i sit eget. Imidlertid fik han stadig kun SU som hjemmeboende, men til gengæld beholdt han bekvemmelighederne ved endnu ikke at være flyttet helt hjemmefra. Det hastede nu heller ikke så meget, for han havde et ganske fint forhold til de gamle og lillesøsteren Laura.

Han fortalte hvordan han en formiddag havde siddet alene i dagligstuen og set fjernsyn, da han fik selskab af Laura i sin hvide badekåbe. Hun var lige kommet hjem fra et studentergilde hos nogle veninder, hvor de havde moret sig til den lyse morgen. Denne sommer var hun og de andre blevet sproglige studenter, og det blev traditionen tro fejret med en lang række fester. Straks ved hjemkomsten var hun gået i bad, og nu ville hun lige se lidt af sin yndlingsserie inden hun gik i seng. Forældrene var i sommerhus, så de havde hele slottet for sig selv.

Det hvide stof fremhævede på enkel og elegant vis hendes smukke, gyldne lød som hun havde erhvervet sig ude i de mange solskinstimer. Hun var i forvejen en flot, slank brunette med et kønt ansigt. Men det var absolut ikke på bekostning af intelligens, for hun havde fået flere høje karakterer ved sine eksamener.

Han spurgte interesseret, om det havde været en god fest. Laura tog plads i den modsatte ende af hjørnesofaen, hvor hun lagde sig ned på siden med benene trukket op til sig. En diskret duft af frugthave med store, grønne bregner fulgte hende. Håret var halvvådt efter en let frottering. Hun bekræftede at det havde været meget hyggeligt.

Serien var startet, og hun prøvede søvnigt at følge med, selvom hendes øjenlåg hele tiden var ved at falde i. Hun forklarede at hun næsten ikke fået sovet de sidste par dage. Tit gabte hun, så meget at det smittede.

Michael spurgte nysgerrigt ind til om der havde været fyre med til festen. Hun var, som han selv, ikke i noget forhold på det tidspunkt. Men festen havde kun været for pigerne, forklarede hun, og hun havde faktisk noget kørende med en, selvom det ikke havde givet resultat endnu.

De snakkede lidt frem og tilbage om løst og fast, mens serien skred frem, og kommenterede undervejs handlingen og dens personer. Han og Laura havde altid kunnet tale godt sammen, også om følsomme emner, og hun var glad for at hun stadig havde ham boende lige i nærheden.

Efterhånden blev hun tavs, i takt med at hun fik stadigt vanskeligere ved at holde sig vågen. Øjenlågene var gledet i og hun trak nu vejret stille og dybt. Han kunne se lidt af det ene bryst inde bag hendes badekåbe, der havde løsnet sig lidt op. Det fulgte ganske let åndedrættets rolige bevægelser som hun lå der og forsvandt ind i drømmeland. Hun bar tilsyneladende ikke nogen top eller bh indenunder, selvom frimodighed ikke just var noget kendetegn for denne familie.

Michael så de sidste få minutter af afsnittet færdigt, og rulleteksterne begyndte at køre over skærmen. Laura sov stadig lige så sødt nede i sin ende af sofaen. Han syntes det var synd at hun bare skulle ligge der, for det ville sikkert tage mange timer inden hun stod op igen. Måske kunne han bære hende i seng uden at hun vågnede. Det havde han aldrig gjort før, men det måtte komme an på en prøve.
Han rejste sig og gik stille hen til hende. Forsigtigt lagde han armene ind under hendes skuldre og knæ og løftede hende langsomt op fra sofaen. Voila, det gik jo nemt. Hun føltes let i hans favn, og hun var stadig lige så langt væk fra denne verden i sine drømme. Der var heller ikke noget at sige til at hun var gået ud som et lys. Sådan var det også dengang han selv blev student.

På vejen til hendes værelse løsnede hendes badekåbe sig endnu mere op, fordi den var gledet til side under løftemanøvren, og gav ham nu frit udsyn til brysterne. Han kunne ikke lade være med at kigge ned til dem, for de så dejlige og velformede ud med sine fine brystvorter. Det var vel en sidegevinst ved den tjeneste han gjorde hende. Hun havde ingen blege striber efter bikinien, hvilket vist sladrede om topløse strandture. Det havde han ikke lige ventet sig af hende.

Han nåede ind på hendes værelse og lagde hende blidt på hendes halvandenmands seng. Selvom hun ikke fik lov at have fyre overnattende, havde sengen denne størrelse. Det var en prinsesse værdigt. I søvne lagde hun sig uvilkårligt om på siden igen. Han overvejede om ikke han skulle forsøge at mingelere hende ud af badekåben inden han lagde hende under dynen. Men det var en kende risikabelt hvis hun vågnede midt i det hele med bare bryster og misforstod hans hensigter. Hvis han lod hende ligge, kunne hun blive forkølet. Hvis han lagde dynen over hende, ville hun hurtigt få det for varmt. Det bedste ville være hvis han kunne gøre hende det mest behageligt uden at forstyrre hendes hårdt tiltrængte søvn.

Efter nogen betænkningstid valgte han at gøre forsøget. Så måtte det briste eller bære. Han tog fat i snoren og bandt den hurtigt op. Idet han løsnede den og åbnede badekåben, fik han sig et chok, da han opdagede at hun heller ikke havde trusser på. Pulsen fløj i vejret og han begyndte at ryste let på hænderne ved synet af hendes nøgne krop. Nu var det endnu mere kritisk hvis hun vågnede. Det gav ham gåsehud over det hele. Et kort øjeblik blev han rådvild om han skulle lukke til igen og opgive, eller om han skulle skynde sig at gennemføre planen. Han valgte det sidste. Med held fik han lirket det ene ærme af hende. Hendes veldrejede lår skilte sig en smule og afslørede et par glatbarberede, symmetriske kønslæber, der lukkede sammen, så man kun lige kunne ane hudfolden der skjulte klitoris. Kun en smal stribe af mørkt hår havde hun efterladt med skraberen allernederst på maven. Det var et helt kunstværk i sig selv. Han fik blussende røde kinder, og en utidig bule i bukserne, mens han gjorde hende fri af det andet ærme. Straks dækkede han hende til med den store, lette dyne, og i søvne krøb hun længere ind mod midten. Hun vågnede ikke.

Med et lettelsens suk foldede han badekåben sammen og lagde den på hendes stol. Det havde været ikke så lidt af en mundfuld pludseligt at se sin smukke søster liggende splitternøgen foran sig. Men lidt for spændende alligevel. Han kiggede på hende. Det var en fredfyldt scene som hun lå der under dynen og sov uskyldigt. Egentligt kunne han også godt selv trænge til en lille middagslur. Han fik helt lyst til bare at lægge sig ned til hende og hvile sig lidt. Der var ikke længere nogen større risiko for at hun ville vågne.

Lydløst begyndte han at tage tøjet af. Han lagde det strategisk på gulvet tæt ved døren, i tilfælde af at der skulle blive brug for et hurtigt forsvindingsnummer. Imidlertid beholdt han sine boxershorts på, men det var også det eneste. Stille satte han sig på sengekanten og svang benene op. Han lagde sig ned og krøb forsigtigt ind under dynen til hende. Mærkede varmen fra hendes bløde hud og duftede hendes shampoo og sæbe. Hun trak vejret langsomt og tungt. Svagt kunne han høre fjernsynets mumlen inde fra stuen. Den største risiko var vel nok at han selv endte med at falde i søvn. Der var dejligt under dynen og han lagde sig tæt ind til hende med armen varsomt om hendes krop.

I nogle minutter lå han helt stille og nød den intime stund med sin søster, som han selv havde klædt nøgen. Hans hånd fik fat i hendes ene bryst og klemte det blidt, det var fast og blødt på samme tid, og han mærkede dets tyngde og brystvortens prikken mod håndfladen. Efter nogen tid ønskede han imidlertid at gøre oplevelsen fuldendt. Han rullede væk fra hende, krængede boxershortsene af og smed dem over til sin tøjbunke. Derpå rullede han tilbage i samme position. Hans hjerte begyndte at slå hurtigere igen, og han fik erektion af hvordan pikken nu strejfede uhindret mod hendes bare ende under dynen. Deres fælles nøgenhed og hans frie tilgængelighed til alle dele af hende fik det til at sitre overalt. Men han måtte genvinde selvkontrollen. Han gav sig til at trække vejret dybere og slappe mere af i musklerne. Det var ikke nemt. Han lå i ske med Laura, de var klinet tæt op ad hinanden, med hendes bryst i hånden og pikken strittende uregerligt op mod hendes fisse.

Situationen var gået hen og blevet endnu mere risikabel, og han rullede væk igen for at give sig til at rode i skufferne i hendes natbord. I håb om at finde hvad han søgte. Og der var gevinst. Der lå minsandten en pakke kondomer med glidecreme i størrelse medium. Hvad de så end lavede der. Han åbnede pakken. Den havde indeholdt ti styks, men der var kun fire tilbage. Han tog et ud. Rev folien over og monterede kondomet på den erigerede pik. Nu kunne der ikke længere ske nogen ulykker. Han trillede endnu engang tilbage ind under dynen til hende og lagde sig på ny i den samme indøvede stilling som før. Endelig var det perfekt. Han kunne nu roligt lade pikken lægge sig mod hendes balder eller hendes fisse, eller hvad den nu ville, mens han koncentrerede sig om at nyde samværet. Det var længe siden at han havde ligget i en seng med en kvinde i det hele taget. Men dette var helt anderledes.

Roen sænkede sig over dem. Det var et under hvordan denne scene var opstået ud af det rene ingenting, helt uventet og uforudset. Han holdt meget af sin søster, og viste det også til hverdag på dennes helt naturlige måder. Blandt andet havde han hjulpet hende en del med forberedelserne til de mange eksamener og terpet stoffet med hende. Gav hende kram i ny og næ, helt spontant. Købte små, skøre ting til hende. Tilberedte mad hvis hun var sulten. Og, som han nu kunne tilføje, bar hende i seng når hun var træt. Det kunne derfor heller ikke være så mærkeligt endda, at han nu lå lidt sammen med hende og hyggede uskyldigt.

Der gik imidlertid ikke så længe inden Laura i søvne begyndte at gnubbe sig mod Michael. Han kunne mærke hvordan hun pressede enden mod hans pik igen og igen. Det var egentligt ganske behageligt, så i stedet for at rykke tilbage, stemte han imod. Han havde jo taget kondomet på for en sikkerheds skyld. Pikken rettede sig mod hendes fisse og begyndte at støde imod tæt ved indgangen. Pulsen røg i vejret igen og han dirrede let af spænding ved den lille leg. Det kunne let gå galt hvis det fortsatte. Hun måtte drømme et eller andet, måske at hun dansede i den lune sommernat. Og hun dansede ned mod hans pik. Fangede den. Vrikkede. Stødte bagud. Ned. Han kunne mærke hvordan glansen langsomt var ved at arbejde sig gennem hendes snævre indgang, men han fjernede sig ikke. Hjertet galoperede så voldsomt, at han blev bange for at hun skulle vågne alene ved hans trommende hjerteslag. Pikken pressede sig frem, blev spyttet ud igen, pressede sig lidt op igen, faldt en anelse tilbage. Vrikke, vrikke, vrikke, kom nu op i mig, syntes hun at synge i drømmen. Puffe, puffe, puffe, det er jo bare en leg. Det tirrede ham enormt, og til sidst måtte han give efter for de imaginære toner og lod pikken glide hele vejen ind til det fugtige møde med hendes livmodermund.

Det gav ham et sug i maven. Lyst og skyldfølelse gik i indbyrdes kamp. Han vidste at han ikke burde have trængt sig op i hende, men det var samtidigt helt vidunderligt. Denne konflikt mellem ønsket om at blive liggende og tilskyndelsen til at flygte, fik ham til at ligge helt paralyseret bag søsteren. Det var et helt ubeskriveligt og uvirkeligt øjeblik. Han mærkede hvordan hendes indre muskler knugede sig om ham og kunne følge hver en bevægelse af hele hendes vuggende underliv.

Utroligt nok lod hun heller ikke til at vågne af penetreringen.  Han dristede sig derfor til at blive oppe i hende lidt endnu, for det var det han allerhelst ville. Snart blev hendes bevægelser mere rytmiske. Angiveligt var hun gået over til at drømme at hun havde samleje med nogen. Hun bevægede sig op og ned ad hans pik, og igen stemte han imod, så deres kroppe kom til at klaske mod hinanden under dynen. Det blev han simpelthen nødt til at se med egne øjne, selvom han mærkede det nok så tydeligt. I øvrigt var det også ved at blive for hedt, så han trak dynen til side. Ved at tage fat i hendes øverste ben og løfte det lidt op, kunne han få syn for sagen. Dernede under hendes mave kunne han bevidne hvordan hans pik forsvandt ind mellem hendes kønslæber der blev tvunget fra hinanden, og op i hendes udvidede indgang som vedvarende strøg frem og tilbage. Hun hvinede dæmpet af vellyst. Han følte en uimodståelig fristelse til at tage aktiv del i begivenhederne, men han kunne ikke få sig selv til at gøre det. Alene synet var ved at blive for meget for ham. Det var på nippet til at gå galt. Han holdt ud lidt endnu, men kun indtil Laura pludseligt gav et kort skrig fra sig, efterfulgt af et bølgende underliv, som fremprovokerede den vel nok kraftigste udløsning han nogensinde havde præsteret. Han håbede inderligt at kondomet ville holde, det var lige før det var smertefuldt. Så snart han fik mulighed for det, tog han fat om kondomet og trak sig ud med et svup, rullede væk fra hende, ud til kanten, dumpede ned på gulvet og krøb i skjul under sengen. Derpå blev han helt stille.

Pulsen larmede stadig i ørerne, mens han lyttede vagtsomt til hvad der gik for sig oppe i sengen. Madrassen knirkede. Hun hostede. Hun var helt sikkert vågnet. Selvfølgelig. Men det var spørgsmålet hvad hun nu ville gøre. Han fik hægtet det fedtede kondom af den dunkende pik, som var ved at skrumpe ind til en slatten mus, og bandt lydløst en dobbelt knude. Der var ikke gået hul på det. En ordentlig portion lå i sikker forvaring i den aflange latexpose.

Hun sukkede og jamrede svagt. Nød sin orgasme. Det samme gjorde han, nede i støvet, men uden lyd. Der fulgte nogle lange minutter, hvor han ikke vidste om hun var faldet i søvn igen, eller om hun stadig lå vågen. En ting var i hvert fald helt sikkert; han ville ikke flytte sig så meget som en millimeter før han var forvisset om at hun atter sov tungt.

Det var en helt særlig stund, der havde udspillet sig ovenover ham, og som han ville ønske at han havde kunnet dele med hende. Han kunne kun håbe på at hun netop havde drømt det samme som foregik, at de to lå sammen i hendes seng. En meget realistisk drøm om noget helt utopisk. Og at hun ville tænke tilbage på drømmen på samme måde som han ville tænke tilbage på den virkelige hændelse.
Men det var ikke slut endnu. Og Laura var ikke faldet i søvn igen. Madrassen knagede. Hun steg ud af sengen. Det kunne godt være at det undrede hende hvordan hun pludseligt var kommet til at ligge nøgen i sin seng, efter at hun var faldet i søvn på sofaen i stuen. Men det kunne lige så godt være at hun blot ikke kunne huske hvordan hun selv var tumlet tilbage til sit værelse, fordi hun havde været for omtåget af træthed. Døren stod åben, det kunne også virke lidt mystisk. Men igen kunne det bare være hende selv der havde glemt at lukke den efter sig. Det eneste som reelt kunne undre hende, var hvordan badekåben lå så nydeligt lagt sammen på hendes stol, for sådan plejede hun nok aldrig at gøre.

Michael lå som forstenet. Hans tøj flød ikke lige foran døren, sådan at hun nærmest ville falde over det hvis hun gik ud. Det lå i nærheden, og der lå andet tøj hist og her på hendes gulv. Han håbede at hun ikke ville opdage at det var hans.

Laura gik langsomt mod døren. Han så hendes fødder. Hendes ben. Den bare ende. Ryggen. Det brune hår. Hvis hun vendte sig om, ville hun opdage ham med det samme. Han holdt vejret. Hun så ud til at standse op. Men så forlod hun værelset og forsvandt videre ud på et af husets badeværelser. Michael spildte ikke et sekund og kom på benene i en fart, greb sit tøj og skyndte sig væk, tilbage til sin egen afdeling af villaen.

Således, på denne lidt klodsede facon, fik episoden sin bratte afslutning. Da han talte med hende igen efter at hun havde sovet igennem, var hun præcis som hun plejede, mens han selv først lige skulle fordøje oplevelsen og få den talt igennem med mig, inden han kunne fortsætte helt som normalt. Han var bevidst om at han havde taget en meget stor chance som let kunne have fået helt uoverskuelige konsekvenser. Til gengæld fik det ham efterfølgende til at værdsætte Laura endnu mere end han havde gjort i forvejen.

Skrevet af  T h e   C r o w n

Published On: juli 27th, 2008Categories: familie, sex23 Comments on LauraLast Updated: juli 27th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex