For en del år tilbage havde jeg en god ven som jeg så tit. Han stiftede familie meget tidligt under vores studier og efterhånden så vi mindre til hinanden. De sidste par år har vi kun set hinanden når han inviterede til sin fødselsdag. Hans kone og jeg er ikke udelt begejsterede for hinanden, så det har længe ligget i kortene at vores venskab hang i en tyndere tråd og skulle udfases.

Min vens ældste datter, Line, på 21 år, er faktisk den som jeg har talt mest med når jeg har været til deres familiekomsammen’er. Line er en ret genert, flot, kraftig pige med langt krøllet sort hår. Hun går altid i løst mørkt tøj for at skjule hende størrelse og ikke mindst nogle meget store bryster.

Sidste gang jeg var på besøg var til min vens fødselsdag, hvor Line også var der. Vi talte sammen som sædvanligt og jeg mødte hendes kæreste som var en rar ung fyr. Jeg selv var lige kommet ud af en hård skilsmisse og det fyldte meget i vores snak. Jeg lagde mærke til at Line kiggede på mig og når vi fangede hinandens øjne smilede hun genert.

Der skulle gå over 1 år før jeg så Line igen – i den mellemliggende tid havde jeg ikke set noget til, ej heller hørt fra min ven. En fugtig aften med vennerne var endt på een af de lokale værtshuse tæt på hvor jeg boede. Idet jeg trådte ind i det røgfyldte lokale gik der ikke lang tid førend at jeg blev spottet. Det var Line som sad med hendes veninder og var i ret godt humør. Vi slog os ned hos de unge piger og gav en omgang. Mine venner faldt fra een efter een, da de skulle hjem til deres familier. Og pigerne udnyttede sig af at der sad en mand med fast indkomst og selskabet blev mere overrislet.

Lines øjne gnistrede bag deres omtågethed og hun satte sig tættere på mig, og vi snakkede mere indgående om livet og den svære kærlighed. Hun havde droppet sin kæreste og boede nu alene. Hun savnede ham stadig og medens vi snakkede puttede hun sig ind til min skulder. Hun var blevet godt fuld og veninderne begyndte også at bryde op. Jeg var træt efter en våd aften og jeg ville gå. Line beklagede sig på bedste lillepige-facon og sad med fulde bedende øjne og trutmund og bad mig blive. Jeg smilede og afslog og sagde at jeg skulle hjem. Hun smilede opgivende og gav mig et kys på munden…et der blev lidt længere end jeg havde forventet og pludselig ændrede stemningen sig. Den sidste tilbageblevne veninde fløjtede over kysset og for en sjælden gangs skyld var det mig som blev flov. Line opfattede signalerne selvom hun var fuld og smilede skævt. “Jeg skal også hjem…bare surt at jeg skal cykle så langt!”. Jeg smilede til hende og gik ud i den Københavnske nat. De 3 min. det tog at gå hjem fra værtshuset nåede at starte en myriade af frække tanker om Line og hendes store gemte bryster.

Jeg faldt hurtigt i søvn i sengen og vågnede pludseligt efter 45 min. Kl. var ca. 4 og min dørtelefon ringede heftigt og da jeg kom til røret kunne jeg høre Line sige farvel, halvt råbende, til hendes veninde. Jeg trykkede hende ind af hoveddøren og kunne høre hende stavre op af trappen, fuld og grinende for sig selv.

“HERE’S LINE!!!” gjaldede hun i den rungende opgang uden for min dør. Jeg skyndte mig at tage hende indenfor og hun fortsatte grinende og slingrende over til min sofa. Hun kastede sig i den med støvlerne på og bad om noget vand…og noget rødvin!! Jeg gav hende vandet og hun slubrede det i sig grinende. Hun spurgte om det var o.k at hun crashede for hun var blevet for fuld til at cykle gennem byen. Jeg hun kunne bruge min datters seng. Hun tog jakken af og smed den i stuen og gik ind på min datters værelse uden at lukke døren. Jeg kunne ikke lade være med at lure på hende tage hendes tøj af. Den sorte langærmede bluse røg af og hendes bryster kom til syne, store og mælkehvide bag den store bh. Hun stod i BH, lille nederdel og lange støvler, da hun kaldte på mig. Jeg skulle tage støvlerne af hende! Jeg lynede støvlerne op og hun tog selv sin nederdel af og sad nu i stømpebukser og BH. Hun smilede fuldt og lagde sig på sengen med lukkede øjne. Hun rakte armene ud i luften efter mig og jeg lænede mig ind over hende, og fik et længere kys end før. Da jeg skulle trække mig og gå, holdt hun fast i mig. Hendes øjne åbnede sig, hendes blik havde ændret sig og pludselig stak hun sin tunge i min mund. Hun smagte af røg og sprut. Hendes arme var omkring min nakke. “Du er sød!” sagde hun. Jeg smilede og puttede hende og vendte tilbage til mit soveværelse.

Jeg lå godt liderlig i min seng og overvejede om jeg skulle tage trykket på mig, men søvnen overvandt mig hurtigt. Kl. 5 vågnede jeg ved at Line gik på toilettet. Hun listede stille over til min seng og jeg lod som om jeg sov. Hun lagde sig langsomt ind til mig og puttede. Jeg kunne ikke undgå at bemærke hende og foregav at jeg vendte mig om mod hende i søvne. Efter et stykke tid åbnede jeg øjnene og så lige ind i hendes. “Du sover ikke!” fnisede hun. Jeg kunne se ind i hendes mørke øjne og tog uskyldigt rundt om hende krop. Vi lå begge stille og vores åndedræt begyndte langsomt at intensiveres. Jeg prøvede at tænke på noget andet, men min pik voksede i mine underbukser og på et tidspunkt ramte min bule hendes mave. “Hovsa!” fnisede hun småfuldt og tog fat om min bule.

Det var signalet til at der ingen vej var tilbage. Hendes mund åbnede sig for min tunge og hendes varme våde tunge rørte min. Først langsomt. Hun nappede mig i læben og hendes åndedræt blev tungt da jeg placerede en varm hånd uden på bh’en. Hendes store hvide bryst føltes tungt og jeg lirkede det ud af skålen. Hendes brystvorte var stor og strittede vildt og smukt. Ringen om vorten var lille og sammentrukket med små strittende knopper. Jeg suttede mig fast på hendes bryst og min tunges leg fik hende til at stønne.

Hun var virkelig tændt og jeg tog mig mod til at føre min hånd ned over hendes buttede krop og lade den hvile mellem lårene. Hun spredte forsigtigt benene og jeg kunne mærke varmen uden på trusserne…og at hun var våd. Min hånd fandt ind under trusserne og jeg kunne mærke hendes store bulede venus-bjerg, den trimmede mørke mis og de opsvulmede skamlæber. Med en finger undersøgte jeg hende medens vi kyssede, og til sidst fandt min finger hendes hul. Hun var sjaskvåd og da jeg lirkede min finger op i hende blev jeg mødt af hendes stønnen og en varme fra hendes indre. Hun var meget stram, så hun hjalp selv til ved at trække benene op. Jeg vendte mig om i sengen, så jeg kunne slikke hende og i månelyset havde jeg fri udsigt til hende. Den mørke trimmede mis skjulte et par store ydre skamlæber og nogle meget små indre. Jeg skilte hende ad og fandt hendes strittende klitoris bag en smuk mørkerød hudfold. Hendes skamlæber var opsvulmede og da jeg suttede mig fast på hendes klit sukkede hun dybt og fik en lille spasme. Jeg fortsatte med at slikke hende, skiftevis på hendes kilder og rundt omkring hendes hul. Smagen af hende gjorde mig vild – specielt da jeg mærkede at hun skiftede smag fra en mere salt til en mere sødlig vandig smag. Hun var på vej!

Medens jeg slikkede hende fandt hun min store pik. Hun fumlede lidt med den og jeg fornemmede at det ikke var hendes spidskompetence at sutte pik. Men hun gjorde et ihærdigt forsøg. På et tidspunkt, hvor jeg gav hende finger og slikkede hende, stoppede hun og slap min pik. Hendes lår sitrede, hun stønnede højere og til sidst trak hun sig sammen i den første orgasme. Jeg holdt mit hoved og tunge fast mellem hendes ben og slikkede langsomt hendes safter i mig. Hun bad mig kysse hende og min strittende pik lå nu udenfor hendes lille stramme våde hul. Hun kiggede mig i øjnene, tog fat om min pik og førte den mod hende. Spidsen af min pik arbejdede sig langsomt op i hende og jeg blev mødt af en varme, en vådhed og en stram fornemmelse jeg kun kunne huske, sidst jeg prøvede analsex for år tilbage.

Hun var virkelig stram og jeg kunne se at hun både nød det, men at det også gjorde lidt ondt. Til sidst omsluttede hendes lille mørke fisse min tykke pik. I min liderlighed tændte jeg lyset så jeg bedre kunne se os. Jeg kunne se hendes små indre møre skamlæber, som fulgte med min pik ud og hvordan min pik glinsede af hendes safter. Rundt om min pik var der en blanding af klare safter og lidt hvidt skum. Hun lukkede øjnene og lagde hovedet tilbage medens hun tog fat i hendes knæhaser og inviterede mig endnu længere ind. Jeg støttede mig på mine knytnæver og kunne nu trænge helt i bund medens hendes store bryster med de strittende mørke vorter gungrede frem og tilbage. De første langsomme stød gjorde lidt ondt og hendes ansigt fortrak sig. Men hendes lille våde fisse smurte min pik godt og bare synet af at jeg fyldte hende ud fik det til at snurre i min krop, mine balder og helt ude i spidsen af min pik. Jeg var selv ved at komme og Line fornemmede det. Hun fandt sin klit og begyndte at kærtegne den med 2 fingre, først langsomt og da hun kunne høre på mig at jeg var ved at komme, satte hun hastigheden op.

Vi var ved at komme samtidigt, men da jeg allermest troede at jeg skulle sprøjte op i hende, skete der noget. Hendes orgasme var så hård, at hun nærmest skød min pik ud af sig og trak sig fuldstændigt sammen i nogle stærke spasmer, medens hun fortsatte med at komme. Jeg tog fat i min pik og spillede den af så mine knoer ramte hendes klit imedens…og så skete dét!! Hun sprøjtede en lang tynd stråle af væske udover min pik og mit maveskind, medens hun skreg bag den sammenbidte mund, og hendes hoved kastede sig fra side til side, så hendes ansigt blev gemt bag det store mørke krøllede hår. Scenariet fik mig til at sprøjte ud over hendes buttede mave, hendes store rystende bryster og hendes sjaskvåde fisse. Jeg faldt sammen over hende og kunne nærmest ikke komme i kontakt med hende. Hun lå helt stille i min seng med små rystelser der kom og gik i et stykke tid. På et tidspunkt vendte hun tilbage til virkeligheden og smilede træt til mig. Hun kyssede mig længe og kiggede mig i øjnene. Vi faldt i søvn og vågnede først kl.10.

Line skyndte sig flovt ud på toilettet da hun vågnede om morgen. Hun var derude i meget lang tid og jeg spurgte om hun var o.k. Hun kom flovt ud fra toilettet og beklagede mange gange at hun bare var kommet dumpende hjem hos mig. Jeg smilede og gav hende et kram og et kys. Jeg ville gerne have udforsket Line og hendes sprøjteorgasmer noget mere, men hun var simpelthen for flov og tømmermændsramt. Men…det var ikke sidste gang at Line ringede på min dør efter en bytur og vi udviklede gennem et par år et meget eksperimenterende forhold, hvor Line og jeg fik prøvet mangt og meget – til trods for hendes generthed!

Skrevet af Midtermanden

Published On: november 2nd, 2013Categories: Uncategorized4 Comments on Line – min gamle vens 21 årige datterLast Updated: november 3rd, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex