For 4 år siden flyttede jeg efter min skilsmisse ind i en lejlighed i byen. Jeg selv er en fyr på 29 år og har altid datet yngre piger.

En søndag morgen efter en bytur, hvor jeg stod og lavede kaffe til min natlige gæst og kiggede ud fra min altan, fik jeg øje på naboen Hanne. Min gæst og jeg havde været rimelig højlydte, specielt min gæst der var en yngre køn kollega som jeg havde en praktisk “bollevensordning” med.

“Var det en hård nat?” lød det fra naboaltanen og det gippede i mig. Naboen stod i nogen stramme mørke shorts med en lille lys top og smilede med hendes egen kop kaffe. Jeg nikkede genert, og uventet, over replikken fra en nabo jeg aldrig havde talt med om andet en blomster og job. Hanne var en lille lys kvinde på ca. 50 år med kortklippet, lidt drenget, rødligt hår, en lille røv, en smal talje og små bryster. Umiddelbart ikke en kvinde jeg vil finde særlig tiltrækkende, men hendes glimt i øjet var spændende. Det var sjældent at jeg hørte nogle lyde inde fra hendes lejlighed, udover en sjælden fest efterfulgt af Hanne som hyggede sig med en mand, som dengang fik mig til at spille pik i min seng, der lå op til hendes soveværelse. Min gæst gik og eftermiddagen lige så.

Om aften sad jeg og forberedte mig til næste arbejdsdag og så halvt med på en Superliga-kamp, da det ringede på min dør. Da jeg åbnede døren stod Hanne i det samme tøj som tidligere,nu med et forklæde på, og sagde hun havde lavet for meget mad – og om jeg gad at spise med i “det gode naboskabs tegn”. Jeg var egentlig lidt udbombet efter nattens strabadser, men accepterede høfligt, og ville komme ind til hende senere. Efter et bad ringede jeg på døren og Hanne åbnede.

Hendes lejlighed var meget feminin og lys og jeg gik med ud i hendes køkken hvor hun skænkede vin til mig. Da jeg selv er 197 cm høj grinede hun over højdeforskellen og gik hun helt hen foran mig, så vi kunne måle. Hun stod med panden mod mit bryst, helt tæt, og holdt mig i siden med sine hænder. Vi grinede lidt nervøst sammen og gik ind i stuen. Efter maden og rødvinen takkede jeg og ville gå, og udtrykket i Hannes ansigt viste skuffelse. “Thomas…du skal altså bare have tak! Hver eneste gang jeg kan høre du har piger med hjem, får jeg tanket op i min fantasi, og når jeg ikke kan se hvad der foregår, så forestiller jeg mig ting du ikke fatter!”. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle svare hende og bøvlede vist lidt rundt i en sætning. “Thomas..du har nok bemærket at jeg ikke så tit har besøg, men det betyder ikke at jeg ikke har lyst. Faktisk har jeg ikke været sammen med nogen i evigheder og da du alligevel holdt mig vågen i nat, blev jeg enig med mig selv om ikke at tilfredsstille mig selv”. Samtalen tog nu en drejning hvor vi havde meget øjenkontakt og Hanne viste ingen tegn på generthed. “Jeg ville gemme min lyst til en mand denne gang, men da min eneste chance, en gift mand fra jobbet, ikke kunne mødes på en søndag, sidder vi altså hér!”. Varmen forplantede sig i min krop, da jeg “lugtede lunten”, og jeg var i vildrede over hvad jeg skulle. Jeg tændte jo ikke rigtig på Hanne, hun var for gammel og hendes krop alt for lille til mig.

Hanne startede med at tage ud fra bordet, nu var det hende der virkede usikker, og jeg forstod at hun havde “sparket bolden” over på min halvdel. Høfligt hjalp jeg til med at bære og mærkede at lysten voksede i mig. Kombinationen af tømmermænd og at denne lille kvinde tilbød mig sex, og at hun var min nabo, pirrede mig. Ude i køkkenet stod vi tæt med tallerkenerne og pludselig vendte hun sig mod mig og kyssede mig grådigt og vådt. Hendes lille mund var varm og våd, og hendes tunge legede med min. Mine hænder virkede enorme på hendes mave, der hastigt bevægede sig pga. vejrtrækningen. Jeg fandt hendes små bryster uden på toppen og kunne mærke hvordan hendes små brystvorter var hårde. Hendes hånd fandt hurtigt min bule i bukserne, og da hun blidt klemte om den røg hendes vejrtrækningstempo en tand mere op. Jeg løftede hende op på køkkenbordet, så hun ikke skulle stå på tæer, og tog hendes top af. Hendes små lyse bryster med de få fregner og de lyse brystvorter strittede ungdommeligt ud i luften og jeg kyssede, slikkede og nappede i dem. Hendes hænder holdt om min nakken og jeg hørte hende sukke. Medens jeg tog trøjen af tog hun selv hendes små mørke shorts af. Hendes trusser var små, grønne og passede til hendes lyse hud og hendes røde hår.

Trusserne sad stramt og afslørede et fyldigt venusbjerg med smuk lang linie imellem. Jeg kunne mærke varme emme ud mellem hendes ben og jeg krængede sultent trussekanten til side og gik i knæ. Foran mig havde hun den smukkeste, mest enkelte fisse jeg til dato havde set. Den var harmonisk, lys og de røde/lyse hår var trimmet tæt oppe i toppen og hun havde barberet sig nederst. Skamlæberne var lyse og opsvulmede og da hun spredte sig yderligere, åbnede hendes indre lyse kød sig for mig. Små indre fine lyserøde skamlæber kom til synes og nederst kunne jeg se at hun var våd. Modsat hendes lille fisse åbenbarede der sig en stor lys kødfyldt klitoris for mig. Den var ligeså lys som resten af hendes køn og strittede lige ud i luften når rykkede i sit venusbjerg. Hun tog fat i sine balder så jeg kunne komme til, og jeg startede med at slikke i hendes hul. Smagen var fantastisk og min egen vejrtrækning øgedes. Hendes safters smag fyldte min mund og jeg lirkede langsomt en finger op i hende. Hun klynkede og bad mig stoppe fordi hun ville komme for hurtigt. Jeg fortsatte og holdt hårdt fast i hendes hofter. Jeg suttede på hendes klit og gav hende finger, de sjaskende lyde blev højere, jeg stak to fingre op i hende og hun stønnede højlydt sin første orgasme ud i rummet. Jeg slikkede hende ren og hun skubbede mit hoved væk. Med omtågede øjne tog hun min hånd og den lille krop førte mig ind i stuen. På vejen tog hun en flaske olivenolie og smilede til mig. Hun trak gardinerne for og satte sig i sofaen med spredte ben. Jeg trak min tykke strittende pik ud af bukserne og Hanne smilede nervøst. Hun skubbede underlivet helt ud til sofakanten, så min pik var udenfor hendes hul. Hun spredte sine små skamlæber med fingrene og jeg prøvede lidt klodset, pga min grådige liderlighed, at proppe pikken ind i hende. Hun trak sig i smerte. Åbnede olivenolien og smurte min pik ind så den blev glinsende og endnu hårdere under hendes hænders behandling.

Hun førte langsomt min pik op i sig, og synet at det tætte kød, hendes lille lyse åbning der gabte sig over min glinsende pik, tændte os begge. Hun havde placeret sig højt siddende, så hun kunne se med. De første bevægelser fyldte min pik med en intens varme fra hendes stramme kusse. Hun havde helt sikkert lavet bækkenbundsøvelser, for når hun strammede til kunne jeg tydeligt mærke det. Min pik forsvandt hurtigere og dybere op i hende, og da jeg stødte den i bund gav hun et lille hop og holdt med hænderne mod min mave, for at vise hvor dybt hun ville have den. Hanne stak en finger op i sig selv, så hun kunne mærke min pik glide ud og ind. Hendes fingre fandt hendes kilder og hun kørte hurtigt 3 stive fingre henover den og var ved at komme, indtil hun stoppede op. “Du skal tage mig bagi, Thomas!”. Hun forslag overraskede mig endnu mere, men min liderlighed slørede min fornuft og jeg lod hende indsmøre min pik igen. Hun stak en olieret finger op i hendes lille røvhul. Det virkede som en umulighed at hendes lille hul skulle rumme min pik. Hanne instruerede mig hurtigt om at hun ville styre og hvad jeg skulle gøre. Hun rykkede lidt rundt på sig selv og jeg fornemmede at dette var ikke første gang for hende. Jeg pressede langsomt mit pikhoved ind i hendes lille lysebrune røvhul, medens hun med vejrtrækningen nærmest doserede de nødvendige centimeter vi havde brug for. 5 cm inde beordrede hun stop og trak vejret roligt. Mere olivenolie. Mere vejrtrækning. Hun og jeg arbejdede os længere ind i hende. Følelsen, varmen og en helt anderledes hård omslutning fik min pik til at blive stenhård, hvilket ikke hjalp på Hannes smerter. Men vi fortsatte og til sidst kunne min pik være 75 % oppe i hende, og jeg kunne begynde at kneppe hende langsomt.

Efter et stykke tid kunne jeg mærke hun slappede af og hendes fingre fandt igen den strittende klitoris, som hun gned på med 3 hårde fingre. Hendes røvhul blev strammere igen og jeg kunne mærke at mit hoved begyndte at føles let og ør. Det kildede i ballerne. Vores åndedræt blev hurtigere. Hendes maveskind bevægede sig hastigt. De små brystvorter strittede. Hun lukkede øjnene. Min glinsende tykke pik der forsvandt hastigt op i hende og hendes lille åbne hul, jeg kunne se trak sig sammen i ryk, medens hendes fingre kørte heftigt henover hendes klit og venusbjerg. “Thomas…Thomas…kom…kom inde i mig!” stønnede hun. Hendes krop sitrede langsomt og jeg borede min pik helt op i hende. Jeg må have ramt et punkt i hende, for umiddelbart efter græd hun nærmest, medens fingrene fortsat arbejdede hårdt på klitten. Hendes kussehul fik de vildeste sammentrækninger og små sprøjt kom fra hende og plaskede ud over min pik, der blev mere indsmurt.

Hele scenariet fik en tung udløsning til at rulle gennem min krop og mine egne sammentrækninger i pikken blev så tydelig for os begge pga. det stramme røvhul, så

Hanne kom endnu engang og sjaskede sofaen til. Min pik sprøjtede min tynde sæd oppe i Hannes varme indre og jeg blev langt oppe i hende. Da jeg trak mig ud af hende løb der langsomt sæd fra det lysebrune hul, som blandede sig med hendes egne safter fra fissen.

Vi var begge helt færdige og jeg listede kort tid efter ind til mig. De efterfølgende gange jeg havde piger med hjem, var jeg ekstra liderlige når een af dem var højlydt – for så vidste jeg at Hanne lå lige på den anden side af væggen og onanerede til vores lyde, og jeg kunne nu se hende for mig.

Skrevet af Midtermanden

Published On: oktober 26th, 2013Categories: analsex, sex5 Comments on Min 21 år ældre nabo HanneLast Updated: oktober 26th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...