Jesper, min bedste ven, havde inviteret mig over til fodbold. Hans kone, Maj, stod i køkkenet og lavede snacks til os. HUn var altid sådan en af de piger, der diskede op med god mad og drikkevarer. Sikke en kone. Vi så fodbold og hun kom med øl og snacks. Lige siden hun var blevet introduceret i venneflokken havde jeg haft fantasier om hende.

Jesper og Maj havde også en kæmpe hund, som var noget af det rareste væsen, jeg nogensinde havde mødt.

Da jeg under fodboldkampen luntede ud i køkkenet for at tilbyde min hjælp, hoppede deres store hund op af mig for at ville slikke mig i hovedet. Det resulterede i, at der kom hundehår på mine nye bukser, som Maj tidligere havde kommenteret. Undskyldende kom Maj over og børstede hårene af og hendes hænder kom ualmindeligt tæt på min pik i bukserne, og på det tidspunkt forventede jeg ikke, at hun havde opdaget det.

Min pik begyndte at blive stiv, og det var ret tydeligt i de bukser. Hun kiggede på bukserne, kiggede så på mig for derefter at kigge på min pik. Hun lagde sin hånd på hovedet af den og sagde “gem den til senere”, og gik.

Jeg vidste ikke, hvad det skulle betyder og mine tanker racede straks i tusinde forskellige retninger og gjorde det sværere og sværere at sidde stille i min vens sofa. Mente hun det, jeg troede?

Fodboldkampen sluttede og jeg skulle hjem. Som sædvanlig gav Maj og jeg hinanden et kram, men i aften lænede hun sig ind mod mit øre og hviskede stille: “ring”. Ikke andet. Det var en forvirrende tur hjem, og da jeg fik mine bukser af, var det første jeg gjorde, at begynde at spille min pik. Den var tyk og hård og jeg fantaserede om Maj mens jeg lod mine hænder glide op og ned over min pik. Der gik ikke længe for jeg sprøjtede langt og meget bare ved tanken om, hvad Maj kunne tilbyde mig.

Næste dag tog jeg mig mod til at ringe. Gad vide, om der ville ske det, jeg havde i tankerne. Jeg ringede op og da Maj løftede røret var jeg allerede stiv ved tanken om, hvad denne samltale kunne føre til. Jeg sagde “hej” og rømmede mig. Men der var ikke noget, at være nervøs for. Kort fortalte hun mig, at jeg skulle komme over til deres hus. Der ville gå 4-5 timer før JEsper kom hjem.

Jeg tog derover så hurtigt, som mine ben kunne bære mig, krydsede deres nydeligt anlagte græsplæne og ringede på døren. Maj røbte et sted derinde fra at døren var åben og jeg gik ind, alt i mens jeg spekulerede på, hvad der mon ville ske. Jeg gik gennem huset og kunne snart ane, at der var en bruser, der løb et sted i huset. Jeg gik til badeværelset og sagde til Maj, at “det er mig”. Det vidst Maj godt, sagde hun og tilføjede, at jeg skulle tage mit tøj af.

Badeværelset var helt dugget til og jeg kunne kun ane hendes smukt formede silhuette med de strittende bryster og perfekte figur. Hun stak hovedet ud og sagde, at den måde, jeg altid kiggede på hende på, tændte hende. “Nu her, hvor du har stiv pik og er tændt, så vil jeg have at du skal stå foran mig, kigge på min krop mens du spiller pik indtil du kommmer og sprøjter ud over mine fødder – så kan vi bagefter se, hvad det udvikler sig til”.

Hurtigt fik jeg mine bukser af og begyndte at spille min pik med den ene hånd, mens jeg holdt om mine boller med den anden. Jeg spillede min pik så hurtigt og hårdt, at jeg blev i tvivl om den kunne holde til det uden nogen form for cremer, men jeg kiggede på hende begynde at lege med sine smukke lange, stive brystvorter. De var fantastiske i og med at hendes bryster ikke var så store og de fik brystvorterne til at se endnu større ud.

Mine pung begyndte at trække sig op og jeg sagde til hende, at “nu kommer jeg snart.. ud over dine fødder” og hun satte sig på hug med sin hage hvilende på sine knæ. “Sprøjt ud over mit ansigt og mine fødder”, sagde hun, og det eneste jeg kunne tænkte på, var, hvor meget jeg havde lyst til at være inde i hende. Jeg vidste, at hun måtte være stram for Jesper og jeg havde dyrket en del sport sammen og fra omklædningsrummet vidste jeg, at Jesper havde en ualmindelig lille pik.

Og så sprøjtede jeg, som jeg aldrig havde sprøjtet før, når jeg selv spillede pik, jeg sprøjtede store kaskader ud over hendes smukke ansigt og det løb ned af hende på hendes fødder, hvor hun med sin pegefinger tog noget og puttede i munden. Så lænede hun sig forover og slikkede min pik helt ren for sperm.

Det var himmelsk når hun masserede min pik med sin mund og hænder og da jeg ret hurtigt blevstiv igen, slap hun min pik og bøjede sig forover og placerede begge hænder på badekarret med knæene på gulvet, kiggede hun over sin skulder og sagde “inden din store pik bliver stiv igen, så stik den ind bag i mig, så det ikke gør så ondt”. Jeg kunne ikke tro mine ører, jeg var så liderlig. Jeg rakte nedefter og begyndte at gnide hendes fisse, så jeg smurte hendes safter rundt om hendes røvhul, og uden at tænke over det, lod jeg min pik glide langt ind bag i hende. Min pik var på dette tidspunkt selvfølgelig blev helt stiv, bred og lang. Hun kiggede sig over skulderen og stønnede, at jeg skulle kneppe hende i røven som en rigtig mand og ikke som sådan en skoledreng.

Jeg trak mig helt ud og skubbede min lange pik alt hvad jeg kunne helt ind i hende, igen og igen. Kort tid efter sendte jeg igen en ordentligt ladning af sted, denne gang i Majs stramme røv.

Så rejste hun sig, gik ud af badeværelset og bad mig om at følge hende til soveværelset.

Skrevet af lystfyren

Published On: september 11th, 2007Categories: analsex, sex, utroskab12 Comments on Min bedste vens hustruLast Updated: september 25th, 2007
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...