Som 39 årig mand boende i København har jeg oplevet mange ting seksuelt – også trekanter. Men det har typisk været 2 mænd om en kvinde…men denne gang skulle det blive anderledes.

Til en fest fik jeg kontakt med en sød dejlig pige..vi dansede tæt hele aften og endte ikke overraskende hjemme hos mig. Kort historie – men havde supersex sammen og vi fandt hurtigt en dejlig fællesnævner – “dirty talk”. Imedens jeg kneppede hende fandt jeg på alt muligt og hun supplerede aktivt. På et tidspunkt fantaserede vi sammen om en anden kvinde der var med til festen, som vi begge havde talt med uafhængigt af hinanden. Tilfældet var at den kvinde vi fantaserede om sammen, var og er én af mine rigtig gode venner. Det blev til en del god, vild og intens sex sammen. Om morgen fortalte jeg at den kvinde vi fantaserede om var én af mine gode venner – min tilfredse sexkilling spandt lystigt og hviskede at vi kunne ses igen…alle 3?

Jeg ringede et par dage senere til min veninde og fortalte om mine udskejelser og om vores fantasi. Hun tav i telefonen og efter lidt tænketid sagde hun, at hvis jeg var interesseret så ville hun gerne give mig en “venne-gave”.

Med bæven i stemmen ringede jeg til sexkillingen og fortalte om udviklingen – hun blev glad og vi aftale en dato. Den efterfølgende tid skrev jeg mails til begge pigerne, samtidigt, for at “holde gryden i kog”. De svarede lystigt tilbage og endelig oprandt dagen.

Fredag eftermiddag, sengen redt, vin og mad indkøbt, playliste fyldt med langsom og blød musik…sexkillingen kom en ½ time for tidligt. Jeg åbnede for hende – der stod hun kraftig, smukt ansigt med en stor fræk mund med et lille mellemrum mellem fortænderne, dejlig stor numse i en kort kjole og en opknappet hvid skjorte med en lille sort bh om de små bryster. Hendes parfume listede sig ind i køkkenet medens jeg hældte et glas vin op til hende. Hun kyssede mig frækt og strejfede mit skridt med sine fingre. Hendes brune øjne lynede da hun trak sig tilbage og satte sig op på mit køkkenbord. Hun spredte let sin ben og hendes skød afslørede et par lyserøde små trusser, hvor der allerede var en smal fugtig aftegning der hvor hendes skamlæber mødtes. Hun smilede frækt og pludselig blev vi revet ud af den spirende liderlighed, da det ringede på dørklokken.

Min veninde stod i døren og var anderledes befippet…hendes røde kinder og lidt flakkende blik fortalte, at hun var i et anderledes humør. Hun var i en cottoncoat som hun smed forvirret på sofaen. Hun var i en rød stram kjole og langskaftede sorte støvler…kjolen viste tydeligt hendes erotiske former. Hun gik hurtigt ind i stuen uden at hilse på killingen…hun var nervøs og undskyldte med at hun givetvis ville gå igen. Vi satte os i sofaen og drak lidt vin. Min veninde var anderledes udseende end “killingen”. Hun var knap så buttet, men mange års sport på højt niveau havde præget hendes krop. Flotte tonede arme, faste stærke lår og en flad mave. Hendes bryster var smukke og ret store. Jeg havde været sammen med hende for år tilbage, hvor vi havde fantastisk sex, men var blevet enige om at holde det ved venskabet. Hun var smuk og lys i huden, spids markeret næse og et smukt ansigt og kort lyst hår. Men hvor killingen var mere tilbagelænet og observerende, var min veninde langt mere udadvendt og “upfront” med at snakke – af samme grund var jeg overrasket over at min veninde var den “shaky” part.

Jeg lod pigerne være i stuen medens jeg gjorde maden færdig. Jeg serverede og sørgede for at den kolde hvidvin var i glassene hele tiden. Vi spiste i næsten stilhed..jeg frygtede at aften var ødelagt af nerver og brød stilheden. Jeg foreslog at vi spiste færdig og glemte alt om sex for en tid. Ved desserten var stemningen mere “loose” og min veninde hentede min cognac. Killingen var blevet lidt småfuld og gav min veninden et kram da hun kom ind igen…min veninde stivnede et sekund og begyndte at smågræde. Hun fortalte at hun var forvirret for tiden…forladt af en kæreste, småstartet med en anden fyr og nu det hér,hvor vi måske skulle dyrke sex sammen i en trekant..og jeg der var hendes ven…hun var ret forbeholden!! Vi satte os i sofaen og lyttede mere på hende historie.

Killingen afbrød og satte sig ved siden af mig og foreslog at hun kunne kigge på… og gå hvis hun fik lyst. Min veninde takkede hende og sagde hun var mere rolig nu.

Killingen kyssede mig langsomt og førte min hånd til hendes bryst ude på tøjet. Hendes mørke hår duftede af dyr shampoo da jeg kyssede hende i nakken. Hendes hånd fandt min bule i bukserne og jeg kiggede i smug på min veninde, der havde trukket benene op i stolen hvor hun sad og kiggede nysgerrigt med store øjne og et glas cognac i hånden.

Killingen var blevet liderlig af al virakken og hun fumlede min stive pik ud af min stramme cowboybukser og hendes frække mund gled fugtig af cognac og spyt ned af mit pikhoved. Jeg kunne mærke og høre at hun smagte på min pik og hendes vejrtrækning kunne høres tydeligt i hendes næsebor. med et svup røg min pik ud af hendes mund, med spyt glinsende af min præsperm. Jeg satte hende på sofaen og spredte hendes ben så de lyserøde trusser atter kom til syne mellem de kraftige lyse lår. Trusserne var ikke mindre våde og stregen af fugt var tydelig. Jeg knappede hendes skjorte og bh op…og de små faste bryster kom til syne. Hendes brystvorter var hårde og strittede. Hendes mave bevægede sig hurtigt ud og ind, da jeg blidt krængede hendes trussekant til side.

Min veninde i stolen havde sat glasset, men øjnene var klisteret til os 2 andre i sofaen.

Killingens skamlæber var opsvulmede og hun havde en lille mørk stribe hår på hendes venusbjerg. Jeg slikkede på en finger og stak den langsomt op i hendes varme hul. Hun sukkede og skubbede sultent sit underliv ud til kanten af sofaen, så min finger smuttede dybt op i hende. Jeg trak fingeren ud og den var smurt ind i hendes safter. Jeg slikkede ivrigt på fingeren og den blide salte smag fik min pik til at stritte endnu mere.

Min veninde sad nu med de sorte støvler krydset på armlænet af stolen. Jeg kunne ikke se hendes ene hånd men gættede at den var tæt på hendes skød.
Killingen tog om min pik og trak den hen mod hendes våde hul…hendes lynende øjne fortalte at hun nærmest var overtændt. Min erfaring fortalte mig at det skal man udnytte til fulde, så jeg tog tilløb til at stikke min pik op i hende flere gang…men hver gang undlod jeg. Til sidst stak jeg mit mørke opsvulmede pikhoved op i hende…hendes varme og omsluttende fisse nærmest sugede mig ind i hende. Men jeg trak mig ud.

Veninden havde nu lukket øjnene og det var tydeligt at hun var i gang med sig selv. Hun åbnede øjnene og fangede mine…hun grinte højt og fik røde kinder. Hun blev modig og drejede sig i stolen så hun sad med front mod os i sofaen. Hendes røde kjole var gledet op og hendes hånd var gemt bag stoffet i hendes matchende lingeritrusser. Lyden fra hendes skridt fortalte at hun også var våd. Hun havde selv stukket flere fingre op i sig selv. Jeg spurgte om jeg måtte komme over og hun nikkede forsigtigt. Jeg tog hendes trusser af og hendes velkendte smukke fisse viste sig for os andre. Hun var glatbarberet og havde nærmest kun ydre skamlæber. Næsten ingen indre – men kompenserede ved at have en stor strittende klitoris der var smukt omkranset af en hudfold. Og hun var meget lysere end killingen. Lys hud, lyse skamlæber og et fugtigt lyserødt hul. Jeg slikkede hende langsomt omkring hendes store klit, der kom til synes når jeg trak hudfolden op imod hendes maveskind. Jeg kunne sutte på klitten og der gik ikke længe før end at min veninde trak vejret hidsigt…hun var tæt på at komme og hun kastede hovedet fremad.

Killingen lå i sofaen og onanerede hidsigt…hun ville komme samtidig med min veninde. Min veninde kom med et sammenpresset vræl og da jeg stak min finger op i hende for at hjælpe hende på vej mod den første orgasme, mærkede jeg hendes muskler stramme om min finger…og bagefter pressedes den ud af hende efterfulgt af en lille stråle ejakulationsvæske. Våd af hendes safter på min hånd vendte jeg mig over mod killingen der var tæt på…jeg stak mine fingre i hendes mund, hvilket fik hende til at blive vildere…jeg stak min pik op i hende og kneppede hende hårdt..jeg var selv ved at komme og mærkede hvordan det snurrede i mine baller, mit hoved og i min mave…det var én af de sjældne tunge orgasmer som var tændt af al nervøsiteten og drømmen der endelig gik i opfyldelse. Killingen kom næsten lydløst, men hendes stramme fisse bevidnede at hun kom. Det at hun strammede om mig og at jeg kunne se hendes kød følge med min pik ud af hende og ind igen..fik mig til, pulserende, at sprøjte min sæd langt op i hende i et brøl. Hun fortsatte med at komme og denne gang blev min slappe pik skubbet ud af hende sammen med min sæd. Jeg faldt sammen over hendes spredte ben.

Min veninde gik i køkkenet og hentede vand til os alle….hun kom over til killingen og mig med vendet og vi fik BEGGE et kys.
Vi drak lidt mere vin og besluttede os for at gå i seng. Halvfulde lå vi og snakkede om alt og efter et stykke tid faldt min veninde i søvn i mine arme. Killingen begyndte at snakke “dirty” og jeg kunne mærke at hun lå og rørte ved sig selv. Efter et stykke tid tog fanden ved killingen og hun begyndte blidt at røre ved mine venindes store bryster. Vi kunne begge se at de lyserøde brystvorter blev stive og Killingen begyndte at kysse dem. Vi lagde min veninde mellem os og slikkede hvert vores bryst. Min veninde lå lidt uroligt og jeg så at killingen havde sin hånd i min venindes skridt. Killingen kiggede mig i øjnene og krøb ned mellem min venindes ben. Hun spredte hendes lår og fandt snart den store klit. Nu ville hun se og smage den selv. Min veninde lå med lukkede øjne og ville føre hendes hænder ned til hovedet for at mærke mit hår…men da hun mærkede Killingens hår fik hun et chok og samlede sine ben, men Killingen brugte alle sine kræfter på sultent og grådigt at tiltvinge sig adgang til den lækre lyse fisse. Min veninde gav efter og kyssede mig dybt og inderligt. Hendes kys blev hårdere og hun trak hurtigere efter vejret.

Killingen fandt min pik, spyttede på den og suttede den hård. Killingen drejede min veninde en halv omgang så jeg kunne stikke min pik op mellem hendes lyse skamlæber og ind i hendes lyserød åbning. Med min pik glidende ud og ind i hende kunne Killingen slikke min veninde på hendes struttende klit. Killingen slikkede på hendes lillefinger og jeg kunne mærke på min venindes kys, da Killingens finger blev stukket indenfor i hendes bagerste hul. Min veninde vil kneppes hurtigere og jeg gjorde alt hvad jeg kunne…selvom jeg var godt træt. Min venindes lår startede med at ryste blidt og pludselig kraftigt. Jeg tror at vi alle var overraskede over hendes reaktion, men hendes orgasme var langt kraftigere end jeg havde oplevet før. Hun trak vejret hæst og blodårerne på hendes hals blev tydelige sammen med hendes muskler..Hendes øjne fandt mine og så helt fortabte ud medens hun smilede. Jeg kunne mærke at hun var i en helt anden verden…og da orgasmen kom blev min pik sprøjtet ud i hovedet på Killingen, der holdt fast i hendes hofter og slikkede videre på den store klit til hun kom en sidste gang. Veninden lå i sengen med spasmer og rystede i små perioder. Hver gang vi rørte ved hende fik hun små sammentrækninger og vi grinede alle 3. Killingen var så tændt af den anden kvindes orgasme, så hun kravlede oven på mit ansigt og spredte sine skamlæber og strammede dem så hendes mindre og mørkere klit ramte min tunge. Hun vippede uroligt med hendes underliv og jeg slikkede hende så min tunge var helt følelsesløs. Jeg mærkede min venindes mund på min pik og jeg var parat igen. Min veninde gjorde det helt rigtige – kombinerede en våd mund med et hårdt greb…og skiftede med at spille min pik af i et hutigt tempo og overtage med en sugende mund. Ophidset af smagen fra min snart kommende Killings fisse og min venindes perfekte håndværk rullede min udløsning sig rundt i kroppen og min veninde kunne godt mærke at jeg var på vej. Killingen kom medens hun pressede hendes fisse mod min mund og mine skægstubbe..hun trak vejret hurtigt og en klar glinsende væske løb langsomt ned i mund samtidig med min pik trak sig sammen og jeg sprøjtede min tynde klare 2. gangssæd ind i munden på min veninde, som jeg kunne høre slugte den grådigt….Alle 3 faldt om på sengen og min veninde kravlede henover mig for at kysse Killingen med hendes mund der smagte af min sæd. De kyssede længe og sluttede med et dejligt forløsende grin.

Vi faldt alle 3 i søvn. Næste morgen stod vi op, spiste morgenmad og skiltes ad. Vi var aldrig sammen igen, men min veninde og jeg taler tit om “Killingen og trekanten”.

Skrevet af Midtermanden

Published On: oktober 18th, 2013Categories: gruppesex0 Comments on Min første trekant med 2 kvinderLast Updated: oktober 21st, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex