Læs også:
Morfar blev scoret – del 1

Vi drak lidt af vores drinks og stillede resten på natbordet, så lagde jeg mig på siden tæt på hende, lod blidt mine fingre køre rundt om Bentes – det havde hun fortalt, at hun hed – bryster og ned over maven til hendes lille pikante tot. Jeg spurgte om hun havde nogle drømme eller fantasier, hun gerne ville prøve, alt var tilladt, det var jo hende, der skulle forkæles!.

Jeg nød synet af hende mens hun lå og så op i luften. Efter et stykke tid så hun på mig og sagde eftertænksomt: “Jeg har mange drømme og fantasier, jeg ved ikke om jeg kunne tænke mig at prøve dem alle sammen i virkeligheden, det er lidt svært at fortælle om det”.

Jeg sagde, at hun bare skulle give sig god tid og at hun ikke skulle være nervøs, det vi havde sammen her blev mellem os.

Hun spurgte om jeg ikke bare kunne stille nogle spørgsmål, så var det måske lettere at komme i gang.

Det var ok for mig så jeg tænkte mig lidt om og spurgte så: “Du blev tydeligt ophidset da jeg pirrede dig med at åbne og lukke lynlåsene i dine støvler. Hvad betyder dine støvler for dig? “.

Jeg kunne se i hendes øjne, at jeg havde ramt et af hendes punkter, og hun begyndte langsomt at fortælle.

De støvler hun stadig havde på var eet par af flere. Hun var vild med sko og støvler, især dem med høje hæle og de skulle være af læder. Hun gik altid med bare fødder i støvlerne for rigtig at kunne føle det bløde skind. Mange gange blev hun ophidset når hun tog støvlerne på inden hun gik i byen, men hun havde aldrig oplevet, at hendes støvler havde virket særligt på andre. Derfor havde det ramt plet, da jeg var begyndt at hidse hende ved at bruge støvlerne. Hun havde mange drømme med støvler i, hvor hun hidsede en mand med sine støvler.

Bare det at høre hende fortælle og se glæden i hendes øjne havde hidset mig meget, så jeg bad hende stå ud af sengen, gå hen og tage hendes skindjakke på og begynde at gå rundt i værelset, lege med sine støvler, jakke og sig selv. Hun skulle hidse både sig selv og mig.

Hun rejste sig, gik langsomt og rank hen til stolen, tog sin jakke førte den op til næsen og snusede højlydt, mens hun kikkede hen på mig. Jeg var totalt solgt, men prøvede ikke at vise det for meget, hun skulle fortsætte !

Så tog hun langsomt jakken på mens hun fastholdt mit blik, kørte hænderne op til nakken og rejste kraven, bevægede hænderne rundt om halsen og strammede skindet helt til. Hun lod hænderne fortsætte ned over hendes faste bryster og kælede lidt for dem uden på skindet og fortsatte ned ad maven til underkanten af jakken.

Nu kunne jeg se på hendes øjne, at hun var ved at blive godt ophidset og det var jeg også. Min pik var stenhård i bukserne og jeg blev nødt til at give den et klem for at stilne smerten.

Det opdagede hun og et let triumferende smil bredte sig i hendes ansigt. Hun vendte ryggen til mig og bøjede sig forover og lod sine hænder glide ned over forkanten af støvlerne. Hun blev stående med hænderne i et fast greb om sine ankler og jeg kunne kun nyde synet; hendes skindklædte ryg, de bløde faste baller med de lyserøde, let hævede, skamlæber mellem, de lange støvleklædte ben og så hendes skønne ansigt, da hun drejede sig lidt for at se på mig.

Langsomt drejede hun rundt uden at slippe taget i sine ankler og rejste sig så langsomt mens hun kælede for sine støvler hele vejen op. Hendes to pegefingre fortsatte op ad låret til hendes skamlæber, hvor hun med to fingre på den ene hånd langsomt skilte skamlæberne og lod den anden pegefinger glide ned over hendes klit og ind i hendes grotte. Nu havde hun lukkede øjne og syntes at være i sin helt egen verden. Hun trak fingeren ud igen og selv fra afstand, kunne jeg se væden glimte på fingeren. Så åbnede hun øjnene og så på mig mens hun ganske langsomt førte fingeren til læberne, lod den glide hen over overlæben og ind i munden.

Det var noget af det mest ophidsende jeg havde set. Det var en pine, at ligge passivt og nyde den ophidsende forestilling.

Stadig med fingeren i munden gik hun vuggende over mod mig, lagde sig med et knæ på hver side af mine ben og gik langsomt på knæene op over mig. Hun stoppede først da fissen var lige over min mund og så lød de første ord i lang tid: “Slik mig”, hvorpå hun lænede sig lidt bagover og hvilede begge hænder ovenpå min stenhårde bankende pik. Hun spredte benene lidt mere så hun sænkede sin fisse helt ned over min mund og begyndte samtidig at massere min pik.

Jeg sugede mig fast til Bentes varme, våde og velsmagende fisse, pressede min tunge så langt jeg kunne op i hendes grotte og lod tungen rotere nogle gange, trak den ud og hen til hendes hårde klit og gav mig til at bearbejde den så godt jeg overhovedet kunne. I mellemtiden havde jeg taget et fast greb om hendes ankler og pressede hårdt.

Pludselig tog hun meget hårdt fat i min pik, pressede sin fisse endnu hårdere mod min mund og gav et langtrukkent skrig fra sig. Hele hendes krop sitrede og hendes underliv trak sig sammen som i kramper. Med en voldsom bevægelse trak hun sit underliv op, løftede det ene ben og væltede om på siden og lå og gispede.

Jeg havde aldrig oplevet noget så skønt og ophidsende. Jeg havde været lige ved at komme og fylde mine bukser med sperm. Nu lå jeg også og prøvede at få pulsen lidt ned mens jeg igen lå og nød synet af Bente, der lå med lukkede øjne og pustede.

Jeg satte mig op, tog mit glas og tømte det. Det var hårdt tiltrængt. Jeg rejste mig og gik rundt om sengen, satte mig ved siden af Bente og lod mine fingre blidt glide gennem hende hår og masserede hendes hovedbund.

Efter et stykke tid vendte hun sig om på ryggen, så på mig med en lille tåre i øjenkrogen og sagde med en lidt hæs stemme: “Det var endnu bedre end i mine drømme, jeg følte mig helt og fuldt som kvinde, seksuel og begæret. Hvor var det skønt – tak !!”

Jeg lænede mig forover og gav hende et langt kys og sagde: “Du er en virkelig kvinde i ordets bedste betydning, smuk, vidunderlig, meget sexet og meget begæret. Det er mig der siger tak !”

Jeg gav hende sin drink og foreslog, at vi tog en lille pause og fik en lille bid natmad.

Hun drak ud, gav mig glasset som jeg satte på bordet, rakte min hånd til hende og hjalp hende op at stå. Jeg trykkede hende tæt ind til mig og hun lagde sit hoved på min skulder. Sådan stod vi et stykke tid.

Vi løsnede os fra hinanden, delte et kys og tog hinanden i hånden.

Jeg sagde, at jeg følte mig lidt ukomfortabel i mit tøj og spurgte, om hun ville hjælpe med at tage det af. Det ville hun gerne og startede med at åbne bukserne og tage dem af. Det næste, der røg var mine underbukser, der holdt min stadig stive pik fanget. Den strittede lige ud i luften, men hun fortsatte, uden at værdige den et blik, med at tage tøjet af overkroppen på mig. Da jeg stod helt nøgen foran hende begyndte hun at undersøge hele min krop med både hænder og øjne. Hun kyssede mig på brystet og lod sine hænder glide ned over min mave og rundt om min pik og pung. Hun legede lidt med begge dele samtidig med at hun tog min ene brystvorte mellem sine tænder og bed let i den. Jeg spurgte om hun ikke ville beholde sin jakke og sine støvler på. Det ville hun gerne for hun nød at have dem på sin nøgne hud. Jeg gik hen til garderobeskabet og fandt min silkekimono og tog den på.

Men hinanden i hånden gik vi ud i køkkenet og fandt nogle små lækkerier, jeg heldigvis havde i køleskabet. Vi satte os ved spisebordet over for hinanden med hver en øl og maden mellem os. Jeg tog et stykke på den fælles tallerken og lagde det i hendes åbne mund. Hun lukkede munden og kyssede mine fingre. Så tyggede hun maden og sank det. Derefter tog hun at stykke og lagde i munden på mig.

Sådan fortsatte vi til tallerkenen var tom. Vi sagde ikke et ord imens, drak kun et par slurke øl.

Da vi var færdige rejste jeg mig og tog hende i hånden og førte hende ind i stuen, hvor vi satte os i den topersoners sofa, jeg vendte mig lidt mod hende, rakte ned og tog hendes ben og lagde dem op på mine lår. Så spurgte jeg om hun nu kunne fortælle mere om sine drømme.

Hun tog en slurk øl inden hun begyndte. Først måtte hun dog lige sige lidt mere om det hun lige havde oplevet.

Hun var som sagt meget glad for sine støvler, de havde pirret hende i mange år, uden at hun kunne forklare hvorfor. Der var noget ved duften af læder, følelsen af det bløde skind op ad benene og følelsen af det stramme læder når hun sad med benene over kors og lod den frie fod rotere og vippe op og ned. Til andre tider kunne hun tage dem på og gå i byen for at handle eller på arbejde uden andet end at opfatte dem som en brugsting. Det syntes hun var underligt.

Hun havde også prøvet at bruge støvlerne når hun onanerede og ladet støvlesnuden massere hendes klit. Det havde været vildt ophidsende.

Jeg spurgte hende om hun havde noget hun skulle i morgen for hvis ikke, var hun mere end velkommen til at overnatte. Det ville hun heldigvis gerne.

“Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle møde en kvinde, der i den grad nød skind og støvler som du gør” sagde jeg: “Det du gjorde inde i soveværelset er suverænt det mest ophidsende jeg har oplevet”.

“Jeg har selv en stor svaghed med feminine støvler og skind og med dig har det nået nye højder – endnu en gang tak for alt det du har givet mig i aften”.

Vi havde set hinanden i øjnene mens jeg sagde det og jeg kunne mærke både min ophidselse og min pik stige. Det sidste havde Bente også opdaget så hun spredte benene lidt så min pik vippede op, hvorpå hun igen samlede sine støvler om mit stive lem. Hun bevægede støvlerne lidt frem og tilbage så min pik rullede mellem dem. Det blev den ikke mere slap af.

Så fortsatte hun: “Jeg har ikke oplevet nogen, der er tændt så meget på mig som du har gjort i aften. Men nu vil jeg ikke snakke mere, jeg vil mærke din pik i mig nu”.

Jeg sagde, at jeg ville gå ud og hente noget gummi at tage på, men hun holdt fast i mig og sagde, at hun brugte p-piller og at hun ikke regnede med at jeg havde nogen sygdom, hvilket jeg kun kunne bekræfte hende i. “Jeg vil mærke dig sprøjte og fylde mig med din sperm”.

Jeg løftede hendes ben ned og vi rejste os, så tog hun et fast greb om min pik og trak af sted med mig. Det var så frækt, at jeg virkelig måtte beherske mig for ikke at sprøjte ud over det hele.

Hun trak mig hen til sengen, hvor hun slap mig, kravlede op og lagde sig på sengen med spredte ben. Jeg lod kimonoen glide ned på gulvet og gik hen til hende. Hun betragtede hele tiden mit ansigt nøje mens jeg kravlede op over hende, sænkede mit underliv og førte min bankende pik ind i hende. Da jeg var helt inde i hendes snævre pjaskvåde grotte, løftede jeg mine ben ud over hendes og skubbede dem sammen, så min pik nu var spændt helt fast i hende.

Hendes overraskelse veg hurtigt for voldsom ophidselse, og da jeg langsomt begyndte at bevæge mig op og ned, lukkede hun øjnene og gav et suk.

Jeg vidste, at jeg ikke kunne holde ret længe så jeg var forsigtig, men da jeg lagde mig helt ned over hende og greb fast om hende eksploderede det hele for mig.

Alle mine længe opsparede safter pumpede op i hende, det føltes som det bare blev ved og ved. Hele min krop sitrede mens jeg borede mit ansigt ind mod hendes skindklædte hals. Jeg var helt væk i hendes duft, men da min orgasme efterhånden ebbede ud rejste jeg mig lidt og støttede min vægt på albuerne, så hun ikke blev helt mast.

Sådan lå jeg et stykke tid og så på hende. Hun lå stadig med lukkede øjne mens et lykkeligt smil bredte sig på hendes glinsende læber.

Jeg rejst mig længere op, men beholdt min stadig meget stive pik i hende, spredte hendes ben mens jeg tog fast om hendes fisse og holdt den lukket mens jeg trak mig ud af hende. Jeg hulede min ene hånd under hendes åbning og løsnede grebet så vore forenede safter løb ud i min hånd til den næsten var fyldt. Så skubbede jeg på samme måde den anden hånd ind, så der stadig ikke gik noget til spilde.

Den første håne løftede jeg op over hendes mave, hvor jeg hældte det ud og begyndte at gnide det ud over hendes mave og op over hendes dejlige bryster.  Så byttede jeg hænder og fortsatte med at gnide vore safter ud over hendes bryster og op til halsen uden at det kom på skindjakken. Min pegefinger dyppede jeg i den lille sø, der havde samlet sig i hendes navle og rakte op og smurte det ud over hendes læber.

En lille rød tungespids kom ud og tog lidt med ind til prøvesmagning. Det må have smagt hende, for kort efter kom tungen helt ud og slikke begærligt resten med ind.

De sidste safter gned jeg ud over hendes underliv og rundt på hendes fisse med flad hånd.

Da jeg havde set, at hun kunne lide vore safter, gik jeg på knæ op på siden af hendes hoved mens jeg sænkede min pik ned til hendes læber. Hun begyndte straks at slikke og hun tog fat i ham, mens jeg skrævede over hendes hoved, sænkede min mund ned over hendes indsmurte fisse og begyndte at slikke den. Jeg ville da heller ikke gå glip af safterne.

Bente bøjede min pik helt bagover så hun kunne tage den i munden og slikke videre mens jeg nød hendes fisse. Jeg kunne mærke, at hun var ved at komme igen og fortsatte med at slikke hende med bred tunge og lange tag. Hun roterede med underlivet og brummede med pikken i munden og pludselig kunne jeg til min overraskelse mærke at jeg var ved at komme igen – i munden på hende ? – men hun holdt fast og så var det for sent at gøre noget og vi kom næsten samtidig. Jeg væltede om mens jeg stadig holdt fast på hende så vi begge kom til at ligge på siden. Vi slikkede og suttede, til det ikke var mere og væltede så om på ryggen. Jeg vendte mig hurtigt, så vi lå ansigt til ansigt. Jeg måtte bare kysse hende og vi kyssede og slikkede hinandens læber og nød endnu en gang vore safter. Til sidst lå vi bare helt stille og så på hinanden, med vore kroppe tæt sammenklistret.

Hvor længe det varede ved jeg ikke, tiden stod stille, der var intet andet i verden end os to.

Fortsættes…

Skrevet af Hans

Læs også:
Morfar blev scoret – del 1

Published On: december 22nd, 2009Categories: sex5 Comments on Morfar blev scoret 2Last Updated: december 29th, 2009
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex