Læs også:

Mundgodt I

Der gik et par uger, inden Malene igen fik mod til at mødes med Anja. Malene var i byen med veninderne og da de brød op kl. 2 om natten tog hun ikke en taxi hjem til Poul, men ned på baren. Der var ved at være tomt da hun kom derned, og der sad kun et par bøsser i det ene hjørne og kravlede ind i hinanden. Malene gik op i baren og bestilte en ”isbjørn”, sad og nippede lidt til den, mens hun så på de to fyre. Den ene var lidt lækker, sådan lidt sydeuropæisk, i stramme cowboybukser og en smart T-shirt. Den anden var buttet og iført fløjlsbukser og skjorte. Deres tunger mødtes igen og igen i hede kys og deres hænder kærtegnede hinandens ansigter, mave, ryg og ben. De sansede ikke noget omkring dem og Malene var meget optaget af dem.

Pludselig hørte hun et udbrud bag hende: ”Gud, er du her” Det var Anja der kom op nede fra toilettet sammen med en eller anden blondine. Anja fløj hen til Malene og gav hende et stort kys lige på munden, Hun smagte af fissesaft og Malene var ikke i tvivl om hvad de to piger havde foretaget sig. Anja var helt ved siden af sig selv, hun spurgte til hvor Malene havde været, hvad hun havde oplevet og fortalte samtidig alt hvad der var sket for hende uden at vente på, at Malene overhovedet svarede. Blondinen så meget fornærmet ud og snerret: ”Hvaaaad skulle vi ikke se og komme hjem eller hvad?” Anja grinte og sagde at hun bare kunne smutte for hun havde ikke tid mere.

Blondinen stod med åben mund og så ud som om hun ikke fattede hvad der skete: ”Jamen jeg slikkede dig sku da til du kom og du varmede mig op, vi skulle jo hjem og elske hele natten. Jeg nåede jo ikke at komme før vi blev forstyrret.” Malene grinte: ”Synd snuske” og så kyssede hun Anja, deres tunger mødtes, hun lukkede øjnene. Da Malene igen fjernede sin mund fra Anjas bløde læber, var blondinen væk, alt lyset var tændt og bartjeneren påstod at de skulle se og forsvinde nu.

De forlod baren med armene om hinanden og begyndte at gå hjem mod Anjas lejlighed. Da de kom til porten hvor de havde haft sex sidste gang, hev Anja hende ind i porten. Hun pressede Malene op mod vægen, holdt hendes hænder fast på ryggen og kyssede hende voldsomt. Hun lod sin ene hånd glide frem på maven, ind under Malenes bluse og op på hendes bryster. Malene havde ingen BH på, det behøvede hun ikke med sine velformet bryster, de sad lige hvor de skulle. Malene nød hendes kærtegn, hun mærkede lysten brænde i sit skød, og hun glædede sig til at lade sin tunge lege med Anjas fisse, smage hendes safter og mærke hende få en orgasme.

Anja trak sig lidt væk fra Malene og sagde med sin kommanderende stemme: ”Smid blusen tøs, jeg vil se dine patter”. Malene smilte: ”ikke her min skat, det må vente til vi ligger under dynen hjemme hos dig” Anja tøvede lidt, hun var ikke forberedt på et ”nej” hun så meget ondt på Malene og udbrød: ”nægter du, det vil jeg straffe dig for”. Malene smilte, hun var forberedt på, at Anja ville være dominerende, ikke mindst fordi de havde kørt det spil sidste gang, men også fordi Malene slet ikke havde ringede eller skrevet i de to uger. Malene lod sin hånd age Anjas kind, førte hånden om til hendes nakke og tog kraftigt fat i Anjas hår: ”Gem den tone til du skal kneppe blondinen, vi legede sidste gang, men denne gang gider jeg ikke være underdagen. Nu tager vi hjem til dig, jeg trænger til at smage din fisse og mærke din varme ånde mod min.”

Anja var meget tavs mens de gik hjem, men da de nåede ind i lejligheden kastede hun sig over Malene. Hendes kys var meget mere intense end sidste gang og Malene kunne mærke at Anjas mis allerede var sjask våd. De stod i entreen og tog tøjet af hinanden mens deres tunger gik på opdagelse i den andens mund og deres hænder kærtegnede patter, røv, mave, fisse og ryg. Malene pressede Anja meget hårdt op af døren, satte sig ned på hug og lod hendes tunge slikke på skamlæberne. Anja stønnede allerede og løftede sit ene ben, så Malene kunne komme til. Hun lod tungen køre mellem de to skamlæber, sugede dem ind i hendes mund og bed forsigtigt. Hun slikkede rundt om klitoris og lod tungen gå på opdagelse nede omkring hullet. Hun slikkede røvhullet og førte hendes tunge så langt op i Anjas fisse som hun kunne. Hun slikkede safterne i sig og Anja skreg sin orgasme ud. Den var så kraftig at hun faldt om på gulvet og slog hoved ind i skohylden, men hendes krop blev ved med at give små spjæt fra sig.

Da hendes orgasme stort set var ebbet ud, satte Malene sig oven på Anjas ansigt, hun pressede sin fisse ned over Anjas mund og Anja slikkede det bedste hun havde lært. Malene mærkede safterne løbe ud af sin fisse og hun hørte Anja slubre dem i sig, hun mærkede tungen på sine skamlæber, på klitoris og nede ved hullet. Da hun var meget tæt på klimax, rejste hun sig op. Sammen gik de ind i sengen. Malene lagde sig på sengen og spredte benene. Anja fortsatte med at slikke hendes mis og hendes tunge legede også nede ved Malenes røvhul. Igen kunne Malene mærke orgasmen komme kravlende og hendes vejrtrækning blev kraftigere, men inden hun fik skreget orgasmen ud, stoppede Anja, lige pludselig trak hun bare hoved til sig, kravlede hen over Malene og tog en stor dildo ud fra skuffen i natbordet.

Malene havde ikke set sådan en dildo før, den var nok 30 cm lang, meget tyk og så var der nogle remmer midt på den. Der var et pikhoved i begge ender og da Anja førte den ene ende op i sin egen fisse, gik meningen op for Malene. Hun begyndte at slikke på Anjas ”pik” mens hun spændte den fast om livet på Anja, derefter lagde hun sig ned på ryggen. Anja lagde sig oven på Malene og førte den anden ende af dildoen op i Malenes drivvåde fisse, der var ikke megen modstand da Anja pressede dildoen op i Malene, men hun kunne mærke den køre helt ind i hende. Anja førte den i stille og rolige bevægelser ind og ud af Malenes fisse og samtidig gled dildoen ind og ud af hendes egen fisse. Der gik ikke lang tid før Malenes fisse eksploderede i et sprøjt og hele hendes krop gennemrystede af den ene orgasme efter den anden. Anja blev bare ved med at lade dildoen glide ind og ud. Malene prøvede at stoppe hende, men Anja holdt hendes hænder fast og kneppede hende. Anja stoppede først, da hendes egen kusse trak sig sammen i endnu en orgasme og totalt omtåget faldt de om i hinandens arme.

De vågnede hen af formiddagen og blev længe liggende i hinandens arme. Anja var trist og ville ikke give slip på Malene. Efter længere tids snakken, fortæller Anja at hun ikke vil vente 2 uger på at hun igen skal være sammen med Malene. Hun er forelsket og ville ønske at de var sammen hver eneste dag og nat. Malene siger ikke meget, men inderst inde ved hun at hun føler det samme, hun elsker Anja, men hun elsker stadig Poul og kan ikke forestille sig, at hun kan være lykkelig med kun den ene af dem. Til sidst sætter hun sig op på Anjas mave og fastholder hendes arme over hendes hoved. Hun kigger Anja i øjnene og hvisker: ”Vil du være med i en trekant med mig og Poul?” Anja siger: ”Jeg er ikke til mænd mere, det er snart 3 år siden jeg har været sammen med en mand” Malene kysser Anja på munden ”Jeg vil ikke undvære nogen af jer, jeg elsker jer lige meget. Jeg vil have jer begge to hele tiden”. Malene lægger sig ned ved siden af Anja, hun føre sin hånd hen over Anjas mave, op til hendes bryster og videre op til halsen. ”For min skyld, skønne kvinde? Og jeg skal aldrig plage dig om noget”

”Hvordan er Poul” spøger Anja med et listigt smil. Malene griner og kysser hende ”Jeg elsker dig” Deres tunger går på opdagelse i hinandens munde og Malene begynder at fortælle: ”Poul er en dejlig og følsom mand. Hans fingre kan få det til at kilde i hele min krop bare ved at køre hen over min ryg. Hans tunge kan få de små hår til at rejse sig på min hovedbund, bare ved at slikke mig på mine inderlår og hans pik kan fylde mig helt ud og han kommer ikke før jeg skriger min orgasme ud for tredje gang. Han er en rigtig håndværkertype, muskuløs og solbrændt. Han er smidig og kan enhver stilling du overhoved kan drømme om. Samtidig er han god til at vaske tøj og feje gulv.”

Anja drejer sig rundt og ligger oven på Malene ”for din skyld ofrer jeg mig og er sammen med ham” Malene griner og igen mødes deres tunger. Tungerne starter som en leg mellem dem, men det bliver hurtigt mere intenst, deres åndedræt bliver tungt og fingrene er overalt på den andens krop. Malene maser sig ned under Anjas krop og hendes tunge søger efter Anjas fisse. Anja giver plads så Malene kan finde vej og snart er Malenes tunge dybt oppe i Anjas fisse, hun slikker og suger safterne ud af hende. Hun bider og napper i skamlæberne, hun slikker Anjas røvhul og stikker to fingre op i fissen. Anja kommer og et øjeblik efter er det hende der er i fuld gang med at tilfredsstille Malenes kusse.

De går sammen ud i badet og sæber hinandens kroppe ind i en velduftende sæbe. Skyldlr hinandens kroppe rene og tørrer hinanden med håndklæderne. Da Malene tager sit tøj på, opdager hun at hendes mobiltelefon blinker, der er 8 ubesvarede opkald og 5 SMS’er, alle fra Poul. På vej ned til bussen læser hun SMS’erne, det er tydeligt at Poul savnede hende i går nat, men han har ikke skrevet her til morgen. Malene smiler ved tanken og skynder sig hjem.

Poul sidder på sofaen da Malene kommer hjem, han smiler da han ser hende. ”Nå det blev sent i går, jeg ville ellers dele min brandert med dig, men du svarede ikke.” ”Nej” siger Malene og smiler ”Jeg faldt i snak med en sød pige og sov hjemme hos hende efter at vi blev smidt ud klokken lidt i fem i nat. Telefonen glemte jeg alt om.” De går sammen ned til centret for at handle ind, Malene nyder det, det er mange uger siden de sidst har været ude og handle sammen. De bliver hurtigt enige om at lørdag aften skal stå i hjemmehyggens tegn og køber både rødvin og store engelske bøffer. Malene gør det mest for Pouls skyld, som enhver anden kvinde er hun ikke specielt vild med kød. De tager også lige en DVD med hjem til om aftenen.

Mætte og glade ligger de på sofaen, Malene ligger med hoved oven på Pouls mave. Hun nyder brystkassens rytmiske bevægelser op og ned. Hun kan slet ikke samle sig om filmen, inde i hoved fantaserer hun om Pouls reaktion når hun tilbyder ham en kvinde mere i sengen. Hun ligger og nyder Pouls nussen i hendes hår og uden at tænke over det lyner hun hans bukser ned og tager pikken i sin hånd. Hun mærker hvordan han bliver stiv i hendes hånd og forsigtigt slikker hun rundt om pikhoved. Først da hun lukker øjnene og tager hele pikhovedet i munden, opfatter hun hvad hun er i gang med. Hun mærker hvordan safterne løber til hendes mis, hun mærker liderligheden fylde hende ud, og hun kan ikke stoppe.

Hun mærker Pouls hænder om hendes kinder, hun mærker hvordan han løfter hendes hoved op, men hun suger sig fast til pikken, et kort øjeblik frygter hun, at han ikke vil dyrke sex lige nu. Frygten bliver til skamme da pikken med et swup ryger ud af munden og Poul i stedet kysser hende. Hun åbner øjnene og ser hvor liderlig Poul er. Hans hænder flår i hendes bluse og hun kysser ham voldsomt på munden. Hun bider ham i læberne og kysser ham i hele ansigtet, mens hun river sin egen bluse og nederdel af. Poul løfter hende op og smider hende hen over ryglænet på sofaen. Malene hænger med hoved ned af og mærker hvordan Poul flår hendes trusser af, hun mærker hans krævende tunge i hendes kusse. Hun stønner da han suger hendes skamlæber ind i munden og der går en gysen gennem hende da hun mærker tungen i sit røvhul. Lige så pludselig som tungen kom ind i hendes kusse, lige så hurtigt er den væk igen. Malene skal lige til at brokke sig, da hun mærker Pouls stive pik blive presset helt ind i hendes kusse. Poul fører pikken ind og ud af kussen og Malene hænger med hoved ned af.

Hun stønner, da pikken pludselig bliver trukket ud af kussen og skriger da den bliver presset op i hendes røvhul. Hun mærker pikken blive ført helt ind i hende og samtidig mærker hun kussen trække sig sammen i ukontrolleret krampelignende bevægelser. Malene skriger mens Poul knepper hende i røven, hun skriger sin orgasme ud og hun mærker ikke, at Poul hiver hende op på sofaen igen før spermen skydes ind i hendes åbne mund. Poul falder tilbage på sofaen og mærker al sin energi forlade ham, pikken lægger sig ned og Malene sætter sig hen til ham. Hun smiler til Poul og han siger grinende: ”Kan du ikke lige slikke dig om munden, inden jeg kysser dig.”

Malene slikker resten af spermen i sig og hvisker: ”Hvad vil du sige til at have en pige mere i sengen?” ”HVAD” udbryder Poul. ”Jeg mener det, jeg ville godt prøve at dele dig med en anden, se dig slikke hendes mis. Høre du knepper hende i alle hendes huller og også prøve at være sammen med en pige mens du kigger på.” Malene hvisker det sidste og rødmer, hun er bange for at Poul vil grine af hende. Poul smiler ”Du mener det sku, har du en speciel pige i tankerne, min tøs?” Malene ved at hun nu skal satse alt, hun har alt og vinde og alt at tabe. ”Hende jeg faldt i snak med i går aftes er biseksuel, hun fortalte om hvordan hun havde været sammen med både piger og fyre og det tændte mig for vildt. Da hun sov, lå jeg og drømte om at du også var der og jeg tilfredsstillede mig selv og fik den vildeste orgasme. Næsten lige så kraftig som når du knepper mig. Den var så kraftig så Anja vågnede og jeg blev nød til at fortælle hende om min fantasi. Hun kunne jo ikke love at kemien passede med dig, men hun var da ikke uinteresseret i at være sammen med mig. Dig kender hun jo ikke endnu. Som hun sagde, og der var jo en grund til at hun havde taget mig med hjem”

”Du mener det sku” Poul sidder og smiler ”Er du klar over at det er en hver mands drøm du er ved at føre ud i livet?”. Pludselig bliver Poul alvorlig ”Hvis den ene af os af en eller anden grund ikke kan gennemføre det, så gør vi det ikke? Vel? Det må aldrig få indflydelse på vores forhold” Malene smiler ”Jeg elsker dig, dit fjols. Intet skal komme i mellem os så længe vi elsker hinanden” Uden at Poul opdager det, sender Malene en SMS til Anja og hun får straks svar: ”Weee jeg skal ha’ pik igen” Malene smiler, snart er hun sammen med begge de mennesker hun elsker.

De næste par dage går med at Poul og Malene snakker om hvordan de skal gøre det. De bliver enige om at invitere Anja til middag næste weekend og så ”bare lade tingene ske”. Malene snakker ligeledes med Anja hver dag, de er enige om at Poul ikke må fornemme deres kærlighed til hinanden lige med det samme og det er ham der skal tage det første skridt i retning af Anja. Hvis han virker tøvende eller direkte melder ud, at han ikke vil gennemføre det, så må de tage den der fra og enten stoppe deres forhold, flytte sammen eller være hemmelige elskere. Malene er konstant liderlig i disse dage, bare tanken om at Anja skal komme i weekenden leder safterne ned til hendes mis

Da det bliver lørdag er Malene helt rundt på gulvet, hun kan ikke foretage sig noget og Poul smider hende i bad, mens han går en runde med støvsugeren. Malene kommer ud og Poul bliver nødt til at føre hende ind i soveværelset og finde tøj frem til hende. Han vælger et par G-strengs trusser der er lyseblå og selvsiddende strømper i samme farve, en kort hvid og meget stram nederdel og en top der passer til det hele. Havde Malene kunne koncentrere sig havde hun sikkert været målløs over hans valg af tøj og som hun er nu, kunne hun slet ikke huske at hun havde haft lige præcis dette tøj på for en lille måned siden da hun skulle til fødselsdagsfest hos en veninde og Poul havde været vild med det.

Poul sørgede for det hele, maden, rødvinen og ordne lejligheden så den var præsentabel. Han var selv iført de nye sorte bukser fra Diesel og en stribet kortærmet skjorte. Malene måtte opgive at få makeup på, og Poul var nu heller ikke i tvivl om at hun ikke behøvede at gøre så meget ud af det. Pludselig er det hele klart og de har ikke andet at lave end at sætte sig på sofaen, der går næsten 5 minutter før det ringer på døren. Malene fare op og ud til døren, uden for står Anja, storsmilende, iført en lang blomstret sommerkjole og med en flaske rødvin i den ene hånd og en buket blomster i den anden. Malene giver hende et knus og inviterer hende inden for. Anja rækker blomster og vin til Malene og hvisker ”Hold da op hvor er du lækker” Hun går ind i stuen og da Malene kommer ind står de med åben mund og stirre på hinanden. Anja hvisker: ”Poul” og Poul udbryder: ”Pernille, jamen…” Malene kigger på dem og udbryder: ”Kender i hinanden”

Under middagen fortæller Poul at han mødte Pernille, som hun sagde at hun hed dengang, han var kun sammen med hende en enkelt nat, for de gik lidt skævt af hinanden i dobbeltsengen. Malene ser, at Anja kigger mærkeligt på Poul, men hun siger ikke noget. Anja fortæller at hun altid kalder sig for Pernille når hun er sammen med en mand, som hun ikke regner med at hun skal se igen. Det griner de alle af.. Under resten af middagen snakker de om løst og fast om hvad de laver til dagligt og hvad deres hobbyer er. Malene er ikke i tvivl om at Poul er glad for at det er Anja de skal leve denne fantasi ud med, det er tydeligt at Poul er vild med Anja og hun er også meget interesseret i ham.

Bagefter bærer de ud og vil lige tage opvasken, det ender i en vandkamp og de hyler alle af grin, pludselig griber Anja fat i Malene og kysser hende på munden, Malene gengælder hendes kys, samtidig lader hun hånden glide hen over Pouls pik og mærker den allerede er totalt stiv. Hun smiler til Poul og tager Anjas hånd og føre ned til Pouls pik, Anja udbryder: ”Gud, han kan jo li’ at vi kysser, den frække tyr”. Anja stiller sig bag Malene og fører sine hænder rundt på hendes mave og op til hendes bryster. Malenes vorter står stift ud i luften og hun gyser når Anja røre ved hende. Poul tager Malenes ene bryst i munden og suger vorten langt ind i sin mund, bider forsigtigt og lader tungen glide rundt om vorten. Anja piller toppen af Malene, sætter sig på hug og piller nederdelen af hende. Malene mærker at safterne løber til hendes mis.

Malene vender sig om, rejser Anja op og løfter forsigtigt hendes kjole op over kroppen mens hun lader sin tunge leje med Anjas tunge. Kjolen ryger helt af og Anja står helt nøgen i deres køkken. Poul lader sin hånd glide hen over Anjas mave og op til hendes bryster, han kysser hende lidenskabeligt mens hænderne går på opdagelse over alt på hendes krop. Malene sætter sig ned på hug og undersøger Anjas fisse med sine fingre og tunge. Anja hiver Pouls pik ud af bukserne og har godt fat i den mens hun nyder alle kærtegnene.

Malene piller alt tøjet af Poul, så også han er nøgen. Bagefter piller Poul resten af tøjet af Malene. Både Anja og Malene sætter sig ned på hug og slikker Pouls stive pik, hans kugler, stangen, pikhovedet og indimellem hinandens tunger. Der er intet der bliver glemt, de stopper først da Poul begynder at trække vejret meget tungt. Anja rejser Malene op og får hende til at stå med overkroppe ind over køkkenbordet og røven i vejret. Hun sætter sig mellem Malenes ben og lader sin tunge gå på opdagelse i hendes fisse. Poul begynder at slikke Malenes røvhul og når Anja slikker på klitoris, har Malene Pouls tunge i åbningen til sin fisse. De to tunger kører rundt, og det gør hele køkkenet også. Malene mærker at en kæmpe orgasme er under opsejling og hun kan ikke styre den, eller sin krop for den sags skyld. Hun skriger sin orgasme ud, og safterne sprøjter ud af hendes fisse, hendes ben giver efter og hun falder ned oven på Anja.

Da Malene mere eller mindre begynder at opfatte køkkenet, kan hun se at Anja står som hun selv gjorde for lidt siden og Poul slikker hendes fisse og røv. Malene kravler ind mellem Anjas ben og hendes tunge blander sig i lejen sammen med Pouls tunge. Anja stønner. Poul rejser sig op og fører sin stive pik ind i Anjas fisse, Malene bliver ved med at slikke og der går ikke lang tid før benene ryster under Anja og Malene kan mærke orgasmen rulle gennem hendes lækre krop, men tungen fortsætter med at skabe lyst og liderlighed og Pouls pik bevæger sig hele tiden ind og ud af fissen. Malene begynder at slikke på Pouls pik og kugler, mens han knepper Anja og han skriger om kap med Anja, mens han skyder al sin sperm op i hendes fisse. Anja falder udmattet sammen og kan ikke klare, at Malenes mund forsøger at suge al spermen til sig. Malene må nøjes med at rense Pouls pik.

De bliver enige om, at det sikkert er sjovest, hvis de bare lægger sig ind i sengen alle tre og så kan de jo snakke videre eller hvad de nu får lyst til. De lægger sig sammen i sengen, med Malene i midten og Poul og Anjas hoved på hver sin skulder, deres hænder nusser hendes mave, bryster og hinandens hænder. Efter lidt tavshed spøger Malene til hvor de kender hinanden fra. Poul Sætter sig op og kigger usikkert fra Anja til Malene. Anja spørger, om han selv vil forklare historien eller om hun skal. Poul tager en dyp indånding og siger: ”Skat du må ikke blive sur på mig, jeg forstår hvis du bliver skuffet og jeg accepterer det hvis du vælger at forlade mig.” ”HVAD” udbryder Malene og forsøger at sætte sig op, men Anja lægger armen om hende og holder hende nede, Anja hvisker: ”Lad ham nu fortælle hele historien” Poul fortsætter: ”Da vi havde været sammen i 3-4 måneder, mødte jeg Anja i byen, vi stod i baren og flirtede med hinanden, var ude på dansegulvet og jeg endte hjemme i hendes seng, hvor vi havde noget dejligt sex. Jeg besøgte hende et par gange mere, det var dengang, hvor jeg begyndte at binde dig og give dig smæk, alt sammen noget jeg lærte hjemme ved Anja. Jeg blev forelsket i hende, men efter et par måneder fandt jeg ud af, at det var dig jeg ville dele mit liv med og gjorde det forbi med Anja”

Poul tav og Anja overtog: ”Jeg var også forelsket i Poul, han sårede virkelig mine følelser ved at vælge dig og jeg hadet dig for det. Jeg havde aldrig mødt dig og regnede heller ikke med at komme til det. Men nu har vi jo mødt hinanden og du ved jeg elsker dig.” Anja kyssede Malene meget intenst og Malene krammede hende ind til sig. Malene græd: ”Jeg elsker jer begge to” og så rejste hun sig op og kyssede Poul. Poul udbrød: ”hvad?” Malene så Poul lige i øjnene: ”Jeg var sammen med Anja for første gang for 3 uger siden, den aften havde jeg også sex med en fremmed mand der overraskede Anja og mig i en port, hvor vi havde smit tøjet. Næste morgen lod jeg en anden mand kneppe mig i røven, det var der jeg fandt ud af at det tændte mig” Malene så væk, hun kunne ikke se Poul i øjnene mere, hun græd ”Jeg vil ikke miste nogen af jer, jeg elsker jer begge”.

Poul griner: ”hold da helt op en tøs du er Anja, du har scoret os begge” og så tog han Malene i sine arme og kyssede hende ”Jeg tilgiver dig alt min skat, denne aften har mindst været et par ulovlige forhold værd, og husk at det jo var mig der først trådte ved siden af” De krammede hinanden og Poul trak Anja ind i krammet ”du hører med i vores familie nu min skat.” De lå længe og kyssede hinanden. Kyssene blev mere og mere intense. Kærtegnene blev mere og mere vovede og mere og mere voldsomme. Poul stak sit hoved ned mellem Anjas ben og slikkede hendes safter i sig. Malene slikkede på Anjas bryster. Poul førte sin stive pik op i Anjas fisse og kneppede hende, mens Malene satte sig oven på Anjas hoved og tvang hende til at slikke hendes kusse.

Anjas krop rystede efter endnu en orgasme, Poul tog fat i Malene, hev hende ud af sengen så hun stod med benene på gulvet, overkroppen ind over sengen og ansigtet nede i Anjas fisse. Poul kneppede Malene bagfra, mens hun slikkede fisse på Anja. Malene måtte holde godt fast i Anjas ben for hendes krop gennemrystede af den ene orgasme efter den anden og kunne slet ikke ligge stille. Safterne flød fra hendes fisse, så Malene et øjeblik troede, at hun lå og tissede. Malene var meget tæt på at komme da Poul trak pikken ud af hendes kusse og førte den ind i hendes røvhul. Malene stønnede da pikken var helt i bund og kunne ikke koncentrerer sig om Anjas fisse. Malene lukkede øjnene og skreg mens Poul kneppede hende og hun så ikke at Anja kravlede ned på gulvet. hun opdagede det først da Anjas tunge rørte hendes overophedet fisse og hun skreg mens fissen trak sig sammen i orgasmerne og Poul kneppet hende i røven. Poul trak sin pik ud og lod spermen sprøjte ned i munden på Anja der villigt åbnede munden og nød hans kostbare dråber. Malene kravlede op i sengen og faldt udmattet sammen, Anja kom også op i sengen, drejede Malenes hoved, åbnede hendes mund og lod Pouls sperm flyde fra sin egen mund og ned i Malenes åbne mund. Malene slugte spermen og deres tunger mødtes i et kys.. Poul pressede sig ind mellem dem og alle tre tunger leget med hinanden.

Udmattet faldt de alle om i sengen og sov til den lyse morgen. Det var ikke sidste gang de havde lavet en trekant sammen.

Skrevet af Michael

Læs også:

Mundgodt I

Published On: august 12th, 2010Categories: ! vindernovelle !, analsex, gruppesex, lesbisk sex, sex, utroskab7 Comments on Mundgodt IILast Updated: marts 29th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex