Min barndomsgade i slutningen af halvfjerdserne bød på alt hvad man forventer af omgivelser for en tryg opvækst. Et gammelt villa kvarter hvor alle kendte alle unge som gamle. Bageren og den lille købmand lå der på vejen og var også samlingspunkt for alle os unger. På det tidspunkt af dagen lige før lukketid hos bageren, var vi altid mange der stod samlet der og ventede på at bagerne kom dagens usolgte brød i automaten, så vi unger kunne gøre en særdeles god handel.

Jeg stod som den første i køen og trak ud af automaten 3 kager til 1 kages pris, da jeg ud af øjenkrogen så en knallert kører stoppede og spurgte om vej til en af de andre der stod bagerst i køen.
Stor var min overraskelse da jeg så at det var Rëne en gammel klassekammerat. Réne var gået ud af skolen i ottende klasse for at komme i mesterlære. Det var efterhånden længe siden Réne og jeg havde talt sammen sidst og da han fik øje på mig, steg han straks af knallerten og kom mig glædesstrålende i møde.

Réne tændte straks en smøg, og lod den hænge løs i mundvigen. Kiggede på mig med smilende øjne der indikerede at det gik ham godt og han havde fundet mening i livet efter skolen. Nå hvad så smilte han går du stadig i skole Joe? Joe var mit øgenavn som jeg efterhånden troede jeg var sluppet af med. Ja, svarede jeg. Jeg tager lige 10 klasse med, sagde jeg med en forsagt mindreværds følelse.
Réne var vokset meget siden jeg så ham sidst, han havde anlagt sig et lille overskæg og ansigtet bar præg af at dagligdagen tærede ham med hårdt fysisk arbejde som murerlærling. Hele hans fremtoning var blevet en voksen og lige så talte han til mig. Hvad så Joe, har du fået dame på eller bruger du stadig hånden, spurgte han med et overbærende ledende smil. Jeg fortalte at jeg havde haft en kæreste 1 måneds tid men lige havde slået op med hende! Det var ganske vist løgn, men jeg kunne se på Réne at han åbenbart havde stiftet bekendtskab med erotikkens verden, på hele hans stolte mandige attitude. Så jeg ville ikke tage mig underlegen ud i hans øjne.

Okay, svarede Réne ikke synderligt imponeret. Er det så en lille tøs fra 9 eller måske en jeg kender spurgte han på en sådan triumferende måde, der fortalte at han åbenbart kendte til bedre.
Hvad med dig? Spurgte jeg. Nå Jeg, sagde han som han havde ønsket sig dette spørgsmål hele dagen.

Jo, jeg er den type som ikke gider binde mig til en kæreste. Du ved, jeg er glad for at være en fri fugl og gør som det passer mig. Men jeg har en bolleveninde på 30 år, som jeg kommer og gir køllen når manden ikke er hjemme, svarede han meget stolt og fortsatte; hun kan simpelthen ikke få nok, og er smask liderlig hele tiden, klukkede han.

Jeg stod med et kæmpe begejstret smil og misundte ham mere end jeg kunne udtrykke. For de fleste af mine kammerater stod en ældre kvinde som den største drøm. At blive forført og oplært i erotikkens verden af ældre kvinde måtte være et sandt paradis, tænkte jeg.

Hold da helt kæft dit heldige asen, svarede jeg. Er du på vej hen til hende nu? Du er da langt væk hjemmefra, fik jeg tilføjet i håb om lidt flere saftige detaljer.

Réne fortalte nu om et ægtepar der boede et par gader fra mig, De havde bestilt et stykke murerarbejde. Efter murerarbejdets afslutning og regningen forfaldt til betaling, havde ægteparret bedt om henstand af betalingen da de havde økonomiske problemer med banken. Réne´s Mester havde været ved døren flere gange for at rykke for pengene og havde endog fremsat trusler overfor ægteparret, da der nu var gået 1 måned over betalingsfristen. ”Trusler” spurgte jeg. Ja han har truet Dem med sagfører og ville sætte Dem fra hus og hjem, hvis ikke pengene blev betalt i går, smilte Réne og fortsatte. I dag var jeg så der med min Mester, og vi traf konen hjemme. Og så indikerede han med hænderne at hun havde nogle store bryster.

Nå, tror du så ikke fortsatte Réne. Da jeg og Mester talte med konen, bad hun tryllende på hendes knæ om 1 uges ekstra henstand. Så svarede min Mester at så skulle Han havde renter og et forskud inden vi forlod huset. Jamen, jamen jeg ligger ikke inde med penge, men tag hvad du vil, havde konen sagt med hulkene stemme.

Mester havde bedt hende om de kunne fortsætte diskussionen nede i kælderen da hendes 2 små børn havde set ret så forskræmt ud ved hele situationen.

Efter et kvarters tid kom De begge op i stuen igen, og konen knappede hendes bluse og så til at hendes tøj sad pænt. Så pegede han på mig! Og Réne efterlignede hvorledes han pegede, og sagde henført til konen, det gælder også ham der! Altså mig. Sagde Réne.

Hvad, Hvad spurgte jeg meget nysgerrig og var ved at dø af spænding over denne historie.

Ja, Mester fortalte i bilen på vej hjem, ”Hvis du ville have suttet fingeren af, den uden negl” Så kan du bare tag ud til den forgældede So og få gjort det, indtil De for betalt den regning.

Hold da helt kæft, stammede jeg. Hele denne utrolige historie havde vækket nogle hidtil ukendte erotiske sanser hos mig og følte at mit pik dryppede af liderlighed i mine bukser. Réne grinte triumferende. Vil du med hen og Ha noget fisse, spurgte Rene forventningsfuld og kunne dårligt vente på mit svar. Så kan du også vise mig vej, jeg er ikke så kendt i dette kvarter. Men det er Ribe vej nummer 7, sagde Réne og var ved at snuble over ordene af bare ivrighed. Og jeg fornemmede nu at den ellers så selvsikre Réne var blevet en smule nervøs, ved at tage derhen alene.

Jeg sprang om på bagsædet af Réne´s knallert og vi begav os af sted. Mit hjerte hamrede som et stempel meget nervøst ved det forestående møde på Ribe Vej, men også forventningsfuldt.
Da vi ankom til Ribe Vej, ringede Réne på dør klokken, ved siden af skiltet hvor der stod Jens og Vibeke Jørgensen. En dame jeg ganske vist genkendte ved at have set hende før, åbnede døren.
Vibeke havde et halvlangt pjusket brunt hår der omkredsede et pænt men markant ansigt med begyndende rynker ved mundvigen. Hendes øjne virkede tomme af bekymringer, men godmodige og på hagen havde hun en skønhedsplet som mest af alt lignede en lille vorte.

Jeg kunne straks se at Réne havde absolut ikke løjet om hendes brysters størrelse, der sad flot på en ellers slank høj pæn dame.  Hun så skræmt på os med løftede øjenbryn og rynket pande. Uden ord, dirigerede Vibeke os ned i kælderen, med en finger for munden der fortalte os at være stille.

Da vi kom ned i vaskekælderen hvor vaskemaskinen stod og slyngede, henvendte hun sig til os med ordene; Det var ikke en del af aftalen, at i skulle være to! Desuden ligger min mand og sover ovenpå og børnene leger ude i haven. Du må komme igen en anden dag, henvendte hun sig til Réne.

”Det bliver Mester ikke glad for at hører!”, sagde Réne med en meget voksen myndig stemme. Jamen forstår du da ikke, sagde Vibeke med næsten tåre i øjnene. Min mand ligger ovenpå.
Jo, men sover, gør han ikke, svarede Réne både tørt og ganske uimponeret over situationen. Nu vidste Vibeke simpelthen ikke hvad hun skulle svare, og holdt begge hendes hænder for de begyndende tårevældende øjne.

Vibeke havde et par mørke kasseformede fløjls bukser på, og en lilla cardigan der var knappet helt op til halsen. Som hun stod der med løftede albuer og hænderne for øjnene, strittede hendes bryster voldsomt meget og et par knapper i hendes cardigan var på bristepunktet til at sprænges i den anstrengelse at holde De svulmende bryster inden for. Réne trådte et skridt frem mod Vibeke og stod tæt foran hende og med den ene hånd befølte han hendes ene bryst uden på hendes cardigan. Da Vibeke ikke reagerede ved Rénes hånds berøring og stadig bare stod som forstenet foran vaskemaskinen, og med hænderne dækkende for øjnene og stadigvæk hulkende, begyndte Réne at knappe hendes cardigan op.

En hvid Bh bar hendes enorme bryster og i øvrigt syntes alt for lille kom til vores skue. Den blege hvide nøgne hud stod i en flot kontrast til hendes erotiske svulmede kavalergang. Réne trak hendes Bh op over brysterne og et par kæmpe krammelystne fyldige bryster faldt ud. Hendes bryst vorter var struttende store og lignede i både form og farve et par umodne kirsebær. ”Knap bukserne af hende” sagde Réne hviskende med en meget ivrig stemme som et barn der ikke kan vente med at pakke sine gaver op juleaften.

Vibeke vendte sig om, og knappede selv bukserne op og trak Dem ned til knæene og lagde håndfladerne på vaskemaskinen, som om hun udtrykte! Lad mig få dette her overstået i en fart. Vibeke stod foroverbøjet hen over vaskemaskinen med brysterne dinglende ned mod vaskemaskinen og en opknappet cardigan og ellers kun iført trusser da kassebukserne var gledet ned til hendes fødder.

Réne tog sit stive lem ud af bukserne og stillede sig hen til siden ved Vibeke. ” Tag min pik i munden ”sut” sagde han. Samtidig begyndte han at kramme Vibekes ene nøgne bryst meget voldsomt, og skiftevis rykke i hendes suttemodne brystvorter.

Vibekes store bryster var umulig at omkramme med en enkelt hånd, og engang imellem brugte Réne også begge hænder om snart det ene bryst så det andet. Hun gjorde som Réne befalede og tog hans stive pik i munden, først lidt forsigtigt men med Rénes ene hånd om hendes hoved pressede han hele pikken i munden på hende. Vibeke lå nu nærmest smidt henover vaskemaskinen, hendes røv stod lige ud i vaskerummet pegede direkte mod mig. Jeg trak hendes trusser af hende og fik hende til at stå med spredte ben alt imens Réne fik suttet sin pik med lyden til vaskemaskinens slynge og hendes slumrende mundvand der løb ned af hendes hage, når Réne bankede sin pik i munden på hende.
 
Jeg befølte hendes behårede Venus bjerg mellem De bløde tynde lår og fik en finger så ledt som ingenting op i hendes varme fisse, og begyndte med hurtige bevægelser at finger kneppe hende. Først med en enkelt finger og så en finger mere, indtil jeg havde fået 4 fingre helt oppe i fissen på Vibeke. Da jeg trak mine fingre ud af fissen på hende, slikkede og suttede jeg mine fingre for at smage de glinsende fisser safter. Min pik føltes så stiv i bukserne som jeg aldrig har før har oplevet, når jeg onanerede til diverse magasiner.  Jeg fik hurtigt min pik ud af bukserne og prøvede forgæves at få min pik op i hendes fisse. Vibeke kom mig til undsætning og hjalp mig med at få pikken op i hende. Nu mærkede jeg at min pik var indenfor hendes skamlæber, men ikke dybt op i hende endnu. Jeg begyndte at kneppe hende og holdt med begge mine hænder på hendes hofter hvor jeg holdt mig fast til byttet i hendes skønne elskovshåndtag og følte hvordan jeg trak længere og længere op i hende. Endelig var jeg i bund og følte hvordan hendes skede omklamrede min pik. Først føltes fissen tør og næsten uigennembrydelig, men nu både varm og våd. Vibeke skød bagdelen mere og mere bagud, så jeg rigtig kunne bestige hende. Den sultne fisse begyndte sågar selv at finde en kneppe rytme, så jeg rigtig kunne komme i bund hver gang jeg stødte min pik op i hendes indre organer.
 
Jeg kastede et blik henover Réne som havde hele pikken oppe i munden på Vibeke, der kæmpede for at trække vejret. Réne holdt Vibeke kramagtigt i håret med begge hænder og jeg kunne se på Rénes spændte ansigtsudtryk at en udløsning måtte nærme sig meget snart. I næsten samme øjeblik kunne jeg ud af Vibekes mundvige syne sperm og dernæst ned af hendes hage og små klatter af sperm dryppede fra hagen ned på vaskemaskinen. Rene slap nu taget om hendes hår, og Vibeke trak hovedet hastigt tilbage og trak luft ind, som hun havde været for længe under vand. I samme øjeblik flød sperm ud af munden på hende i kaskader og hun hostede for at genfinde en normal vejrtrækning. Réne tog fat om det ene nøgne hvide bryst der lå og agerede som en ballon fyldt med vand på vaskemaskinen, og derefter med den anden hånd tog han om hans pik og gned den af i brystet og skiftevis bankede pikken mod brystet med hurtige bevægelser som han piskede hendes bryst med hans pik.

Herpå førte han atter hans pik hen til Vibekes mund, hvis tunge forsigtigt slikkede hans pikhoved fri for hans safter og påtvang herefter atter sin pik ind i munden på Vibeke.
Det var i det øjeblik jeg kunne se Vibekes ene øje, og fornemme på øjets smilerynker at også Vibeke havde en nydelse af velbehag.

Jeg tror hun kunne mærke på mig, at også min udløsning var nær for hun spændte ballerne og skød røven mere bagud. Jeg fornemmede at hendes sultne fisse var åbnet hele vejen op til livmoderen og klar til at modtage min sperm. Hendes fisse snappede om min pik som var på bristepunktet til at eksplodere dybt oppe i hendes sultne fisse.

Det var mig ganske umuligt at trække den dejlige fornemmelse længere, næsten fra det øjeblik jeg havde fået min pik ind i denne dejlige behårede kvindes fisse, havde jeg følt sperm væsker løb ud af min pik.

Med ét sitrede mine ben og min krop spændes som i en bue, jeg sank let foroverbøjet hen over Vibeke og holdt kramagtigt fast i hendes elskovshåndtag som en frø der parer sig med sin mage og skød min sperm op i hendes fisse. Min pik dunkede og sperm blev skudt dybt op i livmoderen på Vibeke i en strøm af kaskader, jeg fortsatte efter det første tryk var overstået med at kneppe hende for at være sikker på at jeg tømte mig fuldt og helt i hendes varme skede. Selv da jeg følte mig tom fortsatte jeg med at kneppe Vibeke og fornemmede hvordan min sperm løb ud af hendes fisse og ned af mine nosser.
 
Jeg kiggede over på Réne som stod og onanerede sin pik op af Vibekes kind og med den anden hånd holdt kramagtigt fast og rykkede i hendes enorme bryst.
Under hele akten var der ikke mælet et eneste ord mellem nogen af os. Men pludselig brød Vibeke tavsheden og sagde sagte; ”Bliv ved, Bliv ved Kneppp.”

Hun lagde den ene hånd under sig og masserede hendes klitoritis. Jeg følte trods alt ikke den samme skønne fornemmelse som før min udløsning, faktisk følte jeg kun en dejlig varme om min pik. Vibekes fisse var som et stort hul fyldt med varme væsker der sprøjtede ud af hende som en vulkan i udbrud hvis lava strømmede ned af mine ben.

Nu igen kunne jeg hører Vibekes stemme; ”Knep mig, Knep mig, åh, åh.” Vibekes krop spændtes og sitrede helt ukontrolleret med min pik bankende oppe i hende. Med et hjertens suk, viende som en dyr, hylede hun sin orgasme ud i vaskekælderen. Åh, Ja. Åhh jeg kommer.

Réne kiggede smilende imponeret over på mig og proppede hans pik i munden på Vibeke, der begærligt tog den i munden med gumlende lyde der tydeligt nød min bearbejdning.
Pludselig sank Vibeke sammen som en brugt klud henlagt over vaskemaskinen som nu tromlede og et tilfredsheds suk kom over hendes læber som havde sluppet Rénes pik.

Lydene og Vibekes ord havde fået ny energi til min pik der bankede ind og ud af hendes fisse så vores kroppe klaskede højlydt til hinanden. Jeg fornemmede en ny orgasme snart ville eksplodere inde i mig og en langt kraftigere og mere kontrolleret udløsning udeblev heller ikke. Denne gang var det lige før jeg overdøvede larmen fra vaskemaskinen, da jeg anden gang tømte min sperm oppe i Vibekes fisse. Jeg klaskede hende på ballerne og bare nød fornemmelsen af at tømme alt mit manddoms sperm oppe i denne dejlige slappe henlagte kvindekrop.

Da jeg genvandt fatningen stadig med min dunkende pik oppe i hendes fissen, så jeg at Réne stadig onanerede sin stive pik op af Vibekes kind og med et eksploderede også han. Tømte sit sæd ud i hele ansigtet på Vibeke, der både fik sæd i øjnene og i håret og Réne tvang atter herefter sin pik i munden på hende, hvorpå Vibeke slikkede hans pik for den sidste rest af sæd.

Min pik føltes nu brugt og slatten og jeg trak mig ud af Vibeke, og betragtede stolt hendes vidt åbne fisse hvor mine safter bogstavelig talt flød ud af hende.

Jeg iklædte mig mine bukser og det samme gjorde Rene, og vi stod snart som vi var ankommet og lignede to tilfredse konfirmander. Vibeke lå stadig henlagt brugt over vaskemaskinen med trusserne nede om anklerne og mit efterhånden små størknede sperm hængende som små tapper ud af hendes fisse, der emmede som noget der var varmt og begynder at blive koldt.

Nu begyndte Vibeke også at rører på sig og rejste sin trætte krop op, og fandt en klud der lå på gulvet og tørrede sit ansigt af for Rénes sperm. Herefter spredte hun let benene gik let ned i knæ og tørrede hendes fisse af for safter og sperm. Ja selv ned af benene var hun våd og tørrede sig af.

Det næste syn står for mig den dag i dag som noget af det stærkeste. Vibeke kiggede på os og hældte hovedet lidt på skrå:

Hun stod med uglet hår fyldt med sæd med undskylde øjne og sin Bh omkring halsen og hendes lilla cardigan der næsten sad omme på ryggen af hende. Hendes hvide nøgne hud med de store faste fyldige patter hvor brystvorterne pegede direkte på os. Hendes meget sorte køns behåret fisse der var placeret gudbenådet mellem de skønneste bløde lår og længere ned af hendes lange slanke ben, lå hendes trusser omkring anklerne. Hvorpå hun bedende spurgte; ”Er det for meget at bede om, om i ville holde dette som en hemmelighed?” Efterfulgt af et mere næsten ligegyldigt opgivende svar; ”Nej, i er jo kun store drenge, i kan selvfølgelig ikke holde kæft med det her.”

Det var her på dette tidspunkt at jeg som det eneste sagde; ”Du er smuk! Ja, det forbliver en hemmelighed mellem os.”

Réne nikkede alvorligt bekræftende både på mig og på Vibeke. Og et lille smil lyste ud af Vibeke. Hun rettede sit blik over mod kælderdøren, og sagde ganske sagte: I kan gå ud den vej!

Skrevet af Clbra

Published On: april 27th, 2008Categories: gruppesex, tvang6 Comments on Nød lære nøgen kvinde at spinde!Last Updated: april 27th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex