Jeg vågnede om morgenen og så på min kones ansigt. Hun var ikke særlig høj, havde et par ekstra kilo fedt fordelt på arme, ben, mave og bagdel. Hendes bryster hang ned af maven på hende og hendes hår var kort og halvgråt. Hun hed Anita og var 52 år gammel. Hun holdt sig ikke lige så godt som mødre i TV-serier på 50 år, men jeg elskede hende over hele mit hjerte. Jeg rejste mig og gik hen til spejlet. Jeg var 26, høj, flot, havde et lem på størrelse med rundetårn og veltrænede arme, der kunne bære en tyr. Jeg kyssede min kone, som altid, på kinden. Hun vågnede som sædvanligt og smilede stort. “Hav en god dag” hviskede hun.

 

Jeg arbejdede midt i Ørestaden i København. Jeg sad på et kontor med plads til omkring 60 mennesker og folkene lige omkring mig blev tit skiftet ud. I dag var pladsen ved siden af mig tom, da jeg kom. Efter fem minutter kom en ung pige, omkring 24 år vurderede jeg, som skulle sidde ved siden af mig. Hun havde en stor, fast barm, i modsætning til min kone, en lille flot numse og havde en flot og lille talje. Hun virkede bekendt, men jeg havde sikkert set hende på en anden stue. Hun satte sig, kiggede hurtigt på mig og så meget interesseret ud. Jeg slog tanken væk og arbejdede videre. Der var jo et program, der skulle laves.

 

Efter en times tid begyndte pigen ved siden af mig at trække lidt op i sin nederdel. Den ble trukket længere og længere op og da den var så langt oppe, at den ikke skjulte noget førte hun sin hånd ned mellem benene og bevægede den i cirkler. Jeg studerede nøje, hvad hun gjorde, for ja, min kone onanerede ikke, så jeg havde ingen anelse om, hvad kvinder gjorde. Hun bevægede sine fingre i skiftevis store og små cirkler, hvor hun ind imellem stak to eller tre fingre op i sin sprække. Jeg kunne mærke at jeg trak mig sammen indeni af liderlighed og at min pik langsomt begyndte at rejse sig. Pigen bevægede nu også sin krop i bølgende bevægelser, for at forbedre nydelsen og små støn slap fra hendes læber en gang imellem. Jeg trak vejret mere og mere heftigt og prøvede at fortsætte mit arbejde, men jeg kunne ikke tage øjnene fra hendes glinsende våde fisse. Et lidt højere støn undslap nu og hun stoppede og dasede ud i stolen. Hendes orgasme havde ikke været voldsom, men hun så ud til at hun havde nydt at lege med sig selv. Hun slikkede på sine fingre, langsomt og sensuelt – meget frækt at se på, men da hun kiggede op på mig var jeg nødt til at rette mit hoved mod skærmen og lade som om, at jeg ikke havde set noget.

 

Da jeg kom hjem var Anita gladere en sædvanligt. Hun lavede aftensmaden, som jeg plejede at gøre og hun serverede for mig. Dog førte det ikke til mere, end at vi pillede lidt ved hinanden da vi gik i seng.

 

Dagen efter prøvede jeg at glemme, hvad jeg havde set, men billederne sad fast i mit hoved. Jeg rejste mig. Jeg havde fået afvide, at jeg skulle gå ind i kontrol rummet klokken halv 11 og tjekke på måleren, hvor højt et tal der stod på. Jeg vidste ikke, hvad det skulle gøre godt for, men jeg gjorde som jeg var blevet bedt om. Nøglerne hang lige inde på Jim’s kontor. Han havde bedt mig om, at gøre det. Han skulle nemlig selv gøre det, men hans kone skulle føde. Han havde dog ikke fået lov til at tage fri, men hvis jeg gjorde hans arbejde ville ingen lægge mærke til det. Jeg tog nøglerne og gik hen til kontrolrummet. Måleren viste “103’947’289”. Jeg vidste ikke, hvad det betød, men jeg skrev det ned på sedlen ved siden af og skrev “Jim”. Nøglerne blev lagt i min lomme.

 

Da jeg kom tilbage til min plads, rejste den unge pige ved siden af mig sig op. “Hvis nogen spørger er jeg ude på toilettet” sagde hun. Hun gemte noget på ryggen. Næsten lige efter hun var gået fulgte jeg efter hende. Da jeg åbnede døren – lydløst – kunne jeg høre en eller anden sidde og stønne. Jeg brugte Jim’s nøgler til at låse døren efter mig, så ingen kunne komme ind og høre hende stønne. Jeg gik ind på et af toiletterne og kiggede over de grønne mure. Først den ene side – der var ingen – så den anden side – heller ingen. Jeg gik ind på toilettet efter og kiggede over den ene væg. Der sad hun. Hun havde en meget bred mørkeblå dildo oppe i sin grotte. Jeg kunne ikke se, hvor lang den var da den ikke kom ud en eneste gang, men jeg kunne regne ud, at den var meget lang. Hendes lyse skjorte var knappet op og hendes bryster var taget ud af BH’en, så de sad og strittede. Hendes ene hånd blev brugt til at presse dildoen op i hende igen og igen og den anden hånd blev brugt til at massere et bryst. Ligesom dagen før blev jeg liderlig lynhurtigt og min pik rejste sig. Denne gang rejste den sig helt op og triumferede, så jeg trak bukserne og udnyttede situationen til at få en god spiller. Der gik ikke længe før jeg spermede den grønne væg til og min pik faldt til ro. Jeg snuppede noget toiletpapir og tørrede den og trak den så under bukserne igen. Hun var ikke færdig endnu. “Kom og tag mig” stønnede hun højt flere gange. Hvis jeg ikke havde listet ind ville jeg have troet, at det var til mig. Hendes håndbevægelser blev vildere og vildere og hendes bryst blev næsten flået af. Hun endte af med et højt skrig og trak så dildoen ud. Jeg skyndte mig ud fra toilettet, da hun jo nødigt skulle opdage, at jeg havde overvåget hende og låst døren.

 

Da jeg kom hjem var Anita endnu mere begejstret end dagen før. Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg tro, at hun vidste omkring pigen ved siden af mig. Og så blev hun glad, fordi jeg ikke lavede noget sammen med hende. Men det ville  jo være umuligt. Så tanken blev lagt på hylden og jeg brugte de nye på min kone. Jeg lavede en romantisk middag til hende og lagde godt op til, at vi skulle have sex om aftenen. Jeg havde sat stearinlys op på værelset og da hun kom op havde jeg lagt mig på sengen, kun i underbukser og ventede på hende. Hun smilte stort og hoppede hen i sengen. “Anita” sagde jeg og hev en lille vielsesring-æske frem. Hun kiggede underligt på mig. Vi var jo gift. “Vil du bolle?” sagde jeg og åbnede den lille æske. Indeni lå et kondom og da hun så det smilte hun stort og grinte. “Ej du er genial!” sagde hun og kyssede mig. I et øjeblik troede jeg, at det selvfølgelig var et ja, men så lagde hun sig under dynen, som om intet var sket og sov. Bedrøvet lagde jeg mig ned under dynen og lagde mig til at sove. Vi havde aldrig sex længere. Lige da vi havde mødt hinanden havde vi sex hver dag.. Tre gange. Ingen af os havde job, så der var masser af tid. Det var nu også tre år siden nu. Efter jeg fik et job skete det sjældnere og sjældnere. Med disse tanker i hovedet faldt jeg i søvn.

 

Der gik mange dage. Pigen ved siden af mig, som jeg havde fundet ud af hed Maja, lavede de frækkeste ting, mens jeg så på. Hun havde også nogle dage små sexlegetøj med til at tilfredsstille hende selv. Hver dag kom jeg hjem til en super glad Anita, men hun ville ikke have sex. Jeg troede, at hun skammede sig over sin krop. Hun sov altid med en løs kjole og hun skiftede altid tøj ude på toilettet med låst dør. Jeg syntes dog, at hun havde en fantastisk krop. Men jeg var ligeglad med den, for jeg elskede hende jo. Dog savnede jeg at have sex. Jeg kunne næsten gøre det med hvem som helst nu.

 

På arbejdet en uge efter Maja var startet skulle Maja til at starte sin frække oplevelse for dagen. Men hun trak bare lidt op i nederdelen og rejste sig så. Hun gik og jeg fulgte selvfølgelig lige efter hende i smug. Hun gik ud på parkeringspladsen og satte sig ind i en flot sort Porche. Hun rullede det ene vindue ned. “Hop ind” sagde hun til mig. Jeg var ellers sikker på, at jeg havde fundet et godt gemmested, men jeg hoppede ind i bilen til hende. Da jeg kom ind havde hun ikke et stykke stof på, fra taljen og nedefter. Hendes skjorte var helt knappet op og den BH hun havde på dækkede ikke brysterne, men holdt dem bare oppe. Igen blev jeg meget liderlig og min pik rejste sig med det samme. Jeg kunne ikke modstå fristelsen, så jeg lynede mine bukser op og smed dem ned i bunden af bilen. Mine underbukser blev også smidt af og så hev jeg Maja hen over mig. Maja vidste det ville ske, så hun greb hurtigt fat om min pik og pressede den op i hendes grotte. Et højt støn blev udløst da hun pressede sig ned over mit lem. Hendes øjne var store og hendes mund vidt åben. Langsomt begyndte hun at bevæge sig op og ned. Hendes støn blev lavere og lavere, men kom nu oftere og oftere. Mine hænder masserede hendes balder. Langsomt borede jeg en finger ind i det forbudte hul. Hendes øjne blev nu igen store og hendes mund gav et højt gisp fra sig. Jeg grinede lidt og lod hende glide hen på føresædet igen. Hun spredte sine ben vidt og lod mig kravle over til hendes sprække. Jeg pressede mig ind i hende med hendes ben på mine skuldre. Jeg gled ud igen og ramte hornet, så et ordentligt “DYT” lød over hele parkeringspladsen. Jeg skyndte mig ind i hende igen – i sikkerhed. Vi grinte og så hinanden dybt i øjnene. Hendes kønne ansigt var ikke til at modstå, men i hendes øjne så jeg min kone. Jeg skyndte mig at hoppe væk fra hende og tage mine bukser på. Hun kiggede spørgende på mig. “Jeg er gift” mindede jeg hende om og pegede på ægteringen på min finger. Hun så trist ud, men greb min arm da jeg skulle til at stige ud. “Bliv… Jeg beder dig!” sagde hun stille. End del af min havde lyst til at adlyde hendes ønske og blive sammen med hende og en anden del vidste at min kone ventede derhjemme. Jeg satte mig ind til Maja, kyssede hende blidt på munden og tog hjem.

 

Derhjemme sad Anita og ventede. Hun var glad, men der var noget galt. En kuffert stod ved indgangen af døren. “Har du købt ny kuffert?” spurgte jeg. Hun smilte stort og nikkede. Hun smilte frækt og knappede min skjorte op. Jeg lod hende, da jeg stadig ikke var faldet ned efter ophidselsen med Maja. Oppe på værelset lå vi begge nøgne og Anita havde en tusch i hånden. Hun elskede at tegne på folk når hun var liderlig. Hun skrev noget på min mave, gav mig en lussing, rejste sig og gik ud. Hun smækkede med både soveværelsesdøren og hoveddøren. Jeg kiggede på min mave. “Din sleske, luskede, klamme, utro mandeluder!” stod der på min mave. Det stikkede i mit hjerte at læse det. På døren hun havde smækket i var en seddel. “Maja er Karlas datter!” stod der. Karla var Anitas bedste veninde. Så hun vidste alt, hvad Maja lavede. En sørgelig fornemmelse bredte sig ud over min krop. Jeg savnede hende allerede.

 

På arbejdet så jeg ikke Maja længere. Hun var stoppet efter Anita var taget afsted. Jeg følte mig meget alene i det store hus vi havde og Anita hørte jeg ikke fra. Pladsen ved siden af mig blev ikke taget før efter en meget lang måned. En ung pige fra Peru. Hun hed Rebecca og var 21. Hendes bryster var ikke de største, men det var fyldigere og fastere end Anitas. Hun havde ikke et gram fedt på kroppen og hendes numse så ikke for stram ud, men heller ikke for  blød.

 

Hun kiggede på mig med et meget interesseret udtryk og efter en time begyndte hun at trække op i sin nederdel…

 

Skrevet af Natasha

Published On: august 2nd, 2010Categories: utroskab4 Comments on Ny sidemakkerLast Updated: april 27th, 2011
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex