Maria, min kæreste, havde længe set frem til denne weekend. En bytur med alle veninderne gik aldrig stille af sig, og som altid så hun frem til at danse, flirte og måske lege lidt med nogle fremmede fyre i byen. Sommerens lune nætter havde sænket sig over landet og Maria klædte sig derefter. Hendes frække krop var skruet ned i nogle små hot-pants og en stram lille sommertop. Hendes sexede slanke krop blev yderligere fremhævet af et par høje sorte stiletter. Der er ingen tvivl om, at Maria er en meget fræk tøs… 165 høj, slank talje der munder ud i en fast velformet røv, dejlige runde bryster, langt mørkt bølget hår, brune øjne og et frækt indbydende smil. Der var ingen tvivl om, at hun ville vække opmærksomhed i byen.

Som hun kyssede mig farvel var det tydeligt, at hun var klar til ballade. Synet af hende i sine små frække hot-pants gjorde mig super liderlig. Jeg tog fat rundt om hende og prøvede at trække hende ned til mig, men hun skubbede mig bestemt væk. ”Gem det til jeg kommer hjem, søde… der er jeg helt sikkert klar til pik!”, sagde hun. Så jeg kunne blot sidde uforløst og se hendes frække røv vrikke hen mod døren. Hun fik lige sendt mig et frækt blink og et liderligt smil, inden hun var væk.

Maria ved, at jeg elsker, når hun er i byen og flirter med fremmede fyre, og det er også sket et par gange før, at jeg har ladet hende tage en fyr med hjem, så jeg kunne se på, mens hun fik fremmed pik. Det tænder mig så meget, at se hendes liderlige ansigt og høre hendes støn, mens hun bliver kneppet af en stor fremmed pik. Og jeg ved at Maria nyder følelsen af en ukendt pik inde i sig, og så er hun vild, når jeg deltager, så hun får to pikke på en gang.

”Den lille frække møgtøs”, tænkte jeg. ”Efterlade mig her med stiv pik og uforløste fantasier indtil hun har tænkt sig at komme tilbage. Det skal hun sgu få betalt… må finde på et eller andet”. Nå, men der var jo ikke andet for end at få tiden til at gå… i øvrigt var ventetiden også vildt pirrende og når hun løbende skrev hjem om alle de frække fyre, der var ude efter hende, dansede med hende, rørte ved hende, så var jeg ved at sprænge af liderlighed. Jeg plejer gerne af have lidt porno kørende i baggrunden, mens jeg surfer lidt rundt på nettet. Som så mange gange før endte jeg inde på mit foretrukne chat-site. Det er altid rart enten med en fræk chat med en fremmed tøs eller med en chat med ligesindede, der deler min lyst til at se sin tøs blive kneppet af en fremmed fyr. Jeg chattede i en times tid og udvekslede bl.a. erfaringer med en anden fyr. Jeg fortalte om de episoder, hvor Maria var blevet kneppet af fremmed pik, og han fortalte om sine med sin kone. Han foreslog endda at vi evt. kunne mødes alle fire. ”Hmm… fristende”, tænkte jeg… ”måske dét kunne være min lille overraskelse til Maria?”. Nej, ikke i denne omgang… ville finde på noget andet til hun kom hjem. Det sidste hun sagde inden hun gik, var, at hun helt sikkert var klar til pik, når hun kom hjem. ”Ja… fandeme ja… tøsen skulle kraftedeme få pik!”.

Sms’erne tikkede ind med jævne mellemrum fra Maria i byen. Det var tydeligt, hvad hun var ude på. Hun havde øjnet sig en fyr, og ham ville hun gerne have med hjem. Jeg smilede lidt for mig selv. Nu skulle hun få sig en lille lærestreg… ”Hej søde… kan vi ikke gemme ham til anden god gang? Jeg har bare lyst til at få dig for mig selv i nat”, skrev jeg tilbage. Vidste at det ville ærgre hende, men også at hun helt klart ville acceptere det. På det område var vores aftale helt klar. Hun gav dog ikke op så let… Få minutter efter modtog jeg en mms med et billede af en fremmed mands hånd, der klemte om Marias ene balde. Det gjorde mig sgu ret liderlig… man kunne tydeligt se, at han var vild efter at få lov til at kneppe hende. Et par af hans fingre var helt inde mellem hendes ben. ”Måske skal jeg bare give hende lov”, tænkte jeg…  I det samme tikkede endnu et billede ind. Måtte være taget på toilettet… Marias hånd om en rigtigt stor stiv pik!

Fuck, hvor var det pisse frækt. Min egen pik voksede sig hurtigt stor… ”Nej, fandeme nej… hun skal sgu lige have en lærestreg”. Jeg måtte tage mig sammen får ikke at lade mig rive med af de ophidsende billeder. Jeg undlod at svare og satte mig i stedet til skærmen og fandt et chatrum for par der søger. Jeg loggede ind som ”P!k til min tøs i nat”. Som altid var også dette rum fyldt med fyre, der ville tilbyde deres pikke til hvem der nu måtte være interesseret, og jeg blev da også bombarderet med private beskeder. Et nick fangede dog hurtigt min opmærksomhed: ”2StoreP!kke Kbh Nu”. ”Hejsa… vi er to fyre på 22 og 37 som ville elske at gi’ din tøs alt det pik hun kan tage – og så lidt til *sf*”, skrev de… Jeg sad et øjeblik og overvejede, hvad fanden det var, jeg havde gang i. Havde måske tænkt på at få en fyr hjem… måske endda en hun havde kneppet før… og nu overvejede jeg to fremmed fyre på en gang! Nej, der var sgu ingen tvivl… Maria skulle have sit livs overraskelse. ”Hej med jer… lad mig sige det som det er: Min tøs er i byen, og jeg vil overraske hende med et par fremmede pikke, når hun kommer hjem. Er I klar og seriøse?”, skrev jeg tilbage. Jeg skulle ikke vente længe på svar. ”Ja, vi er top seriøse og MEGET klar… lyder super frækt. fortæl os lidt om hende”. Jeg fortalte lidt om hende, om hendes udseende, at hun var 31 år og om vores erfaringer med fremmede fyre. Det viste sig, at det ikke var første gang, de sammen havde kneppet en anden mands kæreste… det var åbenbart noget, de havde gjort i et stykke til. De fik min mailadresse og sendte et par billeder af sig selv – både med og uden tøj på. Blev sgu lidt overrasket og blev på en gang super liderlig og lidt i tvivl… De var begge ret veltrænede og rå i udseendet. Den yngste var farvet – amerikaner fandt jeg senere ud af – slank med markerede muskler. Han var helt kortklippet og havde flere tatoveringer ned af armene og på brystkassen. Han var høj, ca. 190 og havde en ret stor pik. De havde sgu ikke løjet i deres nick! Begge havde nogle rigtigt store og ret tykke pikke. Den anden var lidt lavere men til gengæld lidt mere muskuløs. Han var helt kronraget og havde også et par tatoveringer.

Ville jeg virkelig lade sådan et par fyre få fri adgang til min kæreste? Selvom jeg selv er en ret stor fyr, ville jeg intet kunne stille op over for de to, hvis situationen pludselig kom ud af kontrol. Hun ville være fuldstændig overladt til dem og deres lyster. Jeg kunne dog hurtigt mærke, at netop det faktum tændte mig endnu mere.

I en sms fra Maria kunne jeg mærke hendes begyndende frustrationer… ”Søøøde! Jeg er fuld og tændt… lad mig nu bare få noget pik”, skrev hun. Jeg smilede for mig selv… ”Hun er sgu liderlig, den lille møgtøs… hun skal sgu nok få pik”. Dermed var min tvivl forsvundet – eller i hvert fald trængt i baggrunden – og jeg skrev tilbage til fyrene, at de skulle kommer hjem til min lejlighed. Jeg skrev også tilbage til Maria: ”Frække tøs… kan se at du hygger dig… tænder mig rigtigt meget. Kom hjem til mig og få pik… NU!”. Maria kunne tydeligvis mærke, at det ikke blev i nat, hun fik kneppet fyren fra byen, og lettere skuffet begav hun sig hjemad. ”Jeg går ud og finder en taxa… ses om lidt”.

Fuck, nu skulle det gå stærkt… heldigvis kunne fyrene være her hurtigt, og allerede fem min. efter ringede de på dørtelefonen. De levede bestemt op til deres billeder og efter en kort præsentation aftalte vi, at jeg skulle vente i køkkenet og lade dem modtage Maria, når hun kom hjem.

”Hjemme om 5”, skrev hun lidt efter… Tænkte at jeg på en eller anden måde måtte varsle hende uden at fortælle hende noget… hun skulle jo helst ikke skræmmes mere end godt var. ”Bare lad dig rive med”, var det eneste, jeg skrev tilbage. Hun sendte bare nogle spørgsmålstegn tilbage. ”Alt ok… bare lad dig rive med og giv slip”, skrev jeg igen. Kunne høre at hun allerede var på vej op ad trapperne, da sms’en tikkede ind hos hende.

Alt lyset var slukket i gangen – jeg havde afbrudt al strøm i lejligheden – og kun sporadiske stearinlys gav et dunkelt skær inde fra soveværelset. Ellers var der helt mørkt… Hun låste døren op og trådte ind i entréen. Hun prøvede at tænde lyset, men intet skete. ”Søde…?”, sagde hun. ”Bare lad dig rive med, Maria”, sagde jeg ude fra køkkenet. I det samme trådte de to fyre frem i døråbningen ud til køkkenet og deres to silhuetter så enorme ud. Maria skreg af forskrækkelse… ”Alt er ok, Maria… bare lad dig rive med”, sagde den ældste af fyrene. Maria var forvirret, fuld og stod som forstenet… fyrene gik hurtigt frem og stillede sig på hver side af hende… tog fat i hende… Den unge bandt et klæde for hendes øjne… strammede til… den ældste havde fat om hendes baghoved i håret og trak det lidt tilbage. Maria gav et støn men gjorde ikke videre modstand. Han hviskede i hendes øre: ”Vi hører at du er en liderlig lille tøs, der bare vil ha’ noget pik… Nu skal du fandeme få pik… mere stor hård pik end du har drømt om, din lille frække møgtøs”. Negeren havde allerede hånden omkring Marias ene bryst… klemte det mens han med den anden hånd førte hendes hånd ned til sin pik. Begge fyre var allerede nøgne og Maria blev tydeligt overrasket over pludselig at have en tyk halvstiv pik i hånden. Jeg rejste mig og trådte også frem i døråbningen. ”Jeg er her, Maria… det er min lille overraskelse til dig”, sagde jeg. Lyden af mig beroligede Maria… det gav hende tydeligvis modet til at give helt slip. Hun begyndte at massere den halvfede pik, som hurtigt blev helt stiv og om muligt endnu større. Lydene fra Maria i mørket sendte tydelige signaler om, at hun havde givet sig helt hen til sin liderlighed. Ved hver berøring fra de fremmede gav hun et støn… et dybt suk… liderlige lyde… Den farvede fyr havde hevet Marias top ned over hendes bryster, og han slikkede dem skiftevis… bed let i hendes brystvorter… åd dem grådigt. ”Let’s take her to the bedroom”, sagde den ældste fyr, ”… and give her what she needs”.

De hev hende ind soveværelset, som var oplyst af stearinlys. Maria så helt fantastisk ud… de høje sorte stiletter og de meget små hot-pants, der sad klinet til hendes frække røv, tændte tydeligvis begge de fremmede fyre. De vendte hende om og skubbede hende en smule ind over sengegærdet, så hendes røv strittede indbydende bagud. Maria spillede med på det, og vrikkede frækt med røven og skubbede den endnu længere bagud. Deres hænder var overalt på hende… De havde flået toppen af hende… amerikaneren var hoppet op i sengen og sad på knæ foran hende og kyssede hende dybt, mens han havde en hånd om hendes bryster og den anden om hendes nakke, så han kunne presse hende ind til sig. Hans tunge legede vådt med hendes og Maria kyssede liderligt med. Hun nød helt tydeligt hans kys, slikkede hans tykke læber og undersøgte med hænderne hans krop. Den ældste fyr var travlt optaget af hendes røv, som han masserede og kyssede uden på hot-pants’ne… han havde spredt hendes ben lidt, så han kunne få et par fingre ind imellem dem og lege med hendes fisse… Hurtigt fik han dog knappet dem op og trukket dem af hende… Hun havde ingen trusser på og ud for hans ansigt var hendes nøgne indbydende røv og helt glatte fisse. ”Åh fuck… look at her, Mike…. She’s one hot little bitch!”. Han gav Maria et klask bagi, og spredte hendes balder mens han lod en finger glide langs revnen ned mellem benene… han spredte Marias skamlæber og stak en finger op i hende. Hun var allerede meget våd og den gled hurtigt ind i hende… Han fingerkneppede hende lidt og lod derefter den våde finger glide op og lege med hendes klit. ”Åhh… yes… fuck… play with me”, stønnede Maria. Hun var helt sikkert meget tilfreds med min lille overraskelse. Den unge fyr fjernede hendes blindfold, og hun smilede frækt, da hun så hvad jeg havde skaffet til hende. Hun fik blot sendt mig et hastigt liderligt blik, inden hun grådigt lod munden glide ned over den store farvede pik.

Jeg sad oplugt af det frække scenarie, der udspillede sig foran mig, mens jeg havde fat om min meget stive pik…. Fuck, hvor var det pisse frækt at se hende lade sig rive med i et orgie af hænder, pikke, tunger og liderlige støn. Der var intet jeg kunne stille op lige nu og det tændte mig…

Maria havde nu lagt sig på alle fire mellem benene på den farvede fyr og slikkede og suttede grådigt på hans pik… under Maria og mellem hendes ben havde den danske fyr lagt sig på ryggen, så Maria nærmest sad henover hans ansigt, mens han lod sin tunge spille henover hendes glatte mis. Han havde hænder op om hendes røv og pressede hendes fisse ned mod sit ansigt… kneppede hende med tungen… legede med hendes klit… Maria stønnede højt og jo mere liderlig hun blev jo mere grådigt åd hun den unges pik. ”Pik… pik… Åhh… fuck, ja… Cuck.. give me cuck… Mmm… Ohh… Fuck me…”. Maria bevægede sin våde fisse rundt i hele ansigtet på ham.

Efter noget tid rejste den ældste sig og kiggede over på mig. ”Tøsen her vil ha’ pik… Ska’ vi gi’ hende hvad hun trænger til…? Noget rigtigt stor mandepik… fylde hende ud som hun ikke bliver til daglig…”. Han smilede smørret til mig… nød tydeligvis situationen. Og det gjorde mig af en eller anden grund fuldstændig sindssygt liderlighed at høre ham sige sådan… at nedgøre mig mens han havde fuld kontrol over min kæreste. Maria smilede blot liderligt ved tanken om, hvad der ventede… fuldstændig ligeglad med mig.

Han lagde sig på ryggen og den unge vidste præcist, hvad der skulle ske. Han lagde Maria i en 69’er oven på den ældre og stillede sig selv på knæ bag hende. Hun kastede sig grådigt over den nye pik… det virkede sgu næsten som om, hun ikke opfattede, hvad der skete, men blot var hensat i en liderlig trancetilstand… Hun blev dog tydeligvis opmærksom, da den unge fyr førte sin store negerpik op mod hende. Han havde godt fat om hendes hofter og førte langsomt sin pik ind i hende. Hun gispede efter vejret, da hans pikhoved forsvandt ind i hendes stramme lille fisse. Men våd af liderlighed stødte hun imod ham og han gled helt i bund… langsomt begyndte han at kneppe hende… han masserede hende indvendigt med sin tykke pik, som han kørte rundt inde i hende… nedefra blev Maria slikket af den ældre, der samtidig spredte hendes balder med hænderne. Jeg havde rejst mig og stod ved siden af… nød synet af den unge store pik, der forsvandt ind i Maria og kom ud smurt ind i hendes liderlige safter. Jeg kunne ikke nære mig for at massere hendes bagerste stramme hul lidt… det var allerede vådt af Marias safter.

Den farvede fyr trak sig ud og rejste Maria op… Den ældre fyr vendte sig om og lagde sig på ryggen… Han tykke lem pegede stor og hård op mod Maria. Hun tøvede ikke længe og satte sig straks overskrævs over ham… Hun tog fat om pikken mellem sine ben og førte den langsomt op i sig, inden hun gav slip og lod sig glide helt ned over den… Maria kunne næsten ikke få luft… tror sgu aldrig at tøsen har haft sådan en stor pik op i sig før. Hun var fyldt helt ud og begyndte langsomt at glide op og ned over det enorme lem. Hun lænede sig ned over fyren, så han kunne tage hendes bryster i munden. Negeren stod oppe ved siden af sengen og trak hende tilbage i håret… Hun var totalt domineret af disse fremmede mænd. Han tog fat om hendes hoved og førte det ned over hans pik. Han havde stadig hendes safter på sin pik, og det tændte hende tydeligvis at få lov at smage på sig selv…

Jeg tror, jeg mistede al fornemmelse for tid… natten igennem kneppede de hende om og om igen… Hun kom igen og igen og den ene orgasme gled over i den anden…. Jeg måtte være med nu… Jeg fik lagt hende på alle fire og ubesværet gled min pik ind i hendes brugte fisse. Med et hårdt tag om hendes hofter begyndte jeg at kneppe hende hårdt… Hårdere og hårdere… helt i bund… foran sig havde hun deres pikke, som hun skiftevis åd… En af fyrene… den ældste af dem greb hende pludselig om hovedet og holdt hende fast, mens han kneppede hendes mund. ”Åhh…ja…fuck det… jeg kommer”, skreg han…. ”ÅÅhhhh…. Ja, ja… jahh….”. Hans krop rystede, mens han skød sin sperm ind i munden på Maria… grebet af liderlighed slugte hun det hele…. Hun lænede sig tilbage op af mig… synet af min kæreste med en anden mands sperm i munden drev mig ud over liderlighedens afgrund, og jeg kom i en kæmpe orgasme op i hende. Amerikaneren onanerede hårdt sin pik imens og sprøjtede ud over Marias bryster….  Han masserede det ud over hendes bryster og mave… Smurt ind i sved og sperm lod Maria sig falde sammen på sengen. Hun lå og stønnede stille af udmattelse og nydelse. Efter et stykke tid drejede hun hovedet og smilede til mig. ”Nåh… så du ville ha’ mig for dig selv i nat, hva’…”.

Hun krammede og kyssede de to fyre farvel og sagde tak for en helt fantastisk nat… Inde i soveværelset fik jeg øje på en lille lap papir, der stak ud af lommen på Marias hot-pants. ”Michael” stod der på sedlen og nedenunder et telefonnummer… Jeg kiggede op på Maria, der stod lænet op af dørkarmen og smilede frækt… ”Næste weekend?”, spurgte hun.

 

Skrevet af Spitz

Published On: juni 20th, 2010Categories: ! vindernovelle !, fulde piger, gruppesex, racemix, utroskab8 Comments on Overraskelsen – to fremmede til tøsenLast Updated: august 8th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex