Som jeg ofte før havde gjort før en date, stod jeg nu og gjorde mig klar. Jeg havde lige været i bad, mine ben nybarberede… Og min fisse var også dejlig glat. Da jeg stod og barberede den, tænkte jeg på, hvor dejligt det måtte være, at din pik trængte derind, og da jeg fik mærket efter, kunne jeg se på det hele, at jeg allerede var godt tændt bare ved tanken.

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at lave noget med dig den første aften – jeg er jo en pæn pige. Men der var et eller andet, der sagde mig, at det ville ske lige meget hvad, hvilket ikke gjorde min nervøsitet mindre. For ja, jeg var virkelig nervøs… Noget, der ellers normalt ikke var et problem for mig. Måske var det aldersforskellen, der gjorde det… 10 år var jo alligevel en del.

Jeg gik ind i mit soveværelse, mit lange, våde hår der hang løst, efterlod dråber, der langsomt løb ned over mine bryster, min ryg… min røv…

Da jeg stod og tog min nyindkøbte, sorte babydoll på og de dertil indkøbte strømpebukser, kunne jeg ikke undgå at fantasere om, om du ville synes om det. Mine store bryster svulmede i den, og det var med nød og næppe, at de overhovedet kunne være i den. Kiggede mig selv en gang i spejlet og var egentlig rigtig godt tilfreds med resultatet… Nu stod jeg bare i et nyt dilemma – med eller uden trusser? Hmm… UDEN! Det så meget bedre ud til den sorte kjole, jeg skulle have på, at man ikke kunne se en trussekant. Kjolen fremhævede mine flotte kurver, og efterlod tilpas meget til fantasien, så enhver mand ikke ville kunne undgå at tænke på, hvordan jeg mon ville se ud uden. Smilede for mig selv ved tanken…

Mit mørke, talje-lange hår var sat i store, bløde krøller, og min makeup var perfekt, da gik jeg ind for at tage mine stiletter på. Taxaen ville være der om 5 min., så jeg havde ikke travlt. Vi havde aftalt at mødes på stationen og derefter tage ud og spise. Jeg havde bestilt tid på en lille hyggelig, intim restaurant, hvor jeg havde været en enkelt gang før.

Da taxaen holdte ude på vejen, gik der et sus igennem min mave. Så var det nu… Mit spejlbillede havde afsløret en sexkilling, da jeg lige kiggede mig en sidste gang i spejlet. Sex i aften var stort set uundgåeligt..

Taxaen rullede op ved stationen, og kunne se, at dit tog allerede var kommet. Det var egentlig planlagt, for du måtte også godt blive lidt nervøs for, om jeg overhovedet kom.

Da jeg steg ud af taxaen og fandt dig stående udenfor stationen, blev min nervøsitet ikke mindre. Jeg tog en dyb indånding og gik hen til dig og sagde hej. Gav dig et hurtigt kram og du gav mig et kys på kinden. Prøvede at undgå dit blik, så du ikke kunne se, at jeg rødmede.

Jeg kunne ikke undgå at mærke den seksuelle spænding, der var imellem os, da vi gik ned mod restauranten. Du var alt, hvad jeg havde forventet… Høj og meget charmerende. Mit hjerte sprang et slag over… Vi snakkede om løst og fast, og jeg opdagede, at vi under omstændighederne faktisk gik rimelig tæt. Din hånd strejfede mit lår, og det sendte pirrende forventninger videre til resten af kroppen. Smilede til dig, og du gengældte mit smil på en lidt skæv og forventningsfuld måde.

Pludselig, imens vi gik og snakkede, tog du min hånd, og trak mig med ind i den gyde, vi næsten var gået forbi. Jeg nåede ikke rigtig at tænke over, hvad du egentlig ville derinde, før du pressede mig op af den kolde mur og kyssede mig. Du tog begge mine arme op over mit hoved, og holdt dem fast med din ene hånd uden problemer, mens den anden ledte efter knapperne i min jakke. Med en snilde, der var beundringsværdig, fik du åbnet min jakke, og flyttede hurtigt din frie hånd op og kærtegnede min hals, mens dine kys blev heftigere og mere sultne… Jeg kunne ikke andet end at gengælde dem og give mig hen til dig. Imellem dine kys, fik du hvisket til mig, at jeg skulle sprede mine ben for dig, og jeg adlød dig med det samme. Jeg priste mig lykkelig for, at det næsten var blevet helt mørkt, så man ikke rigtig kunne se os ude fra vejen.

Du førte din frie hånd ned, kærtegnede mine bryster på vejen og forsatte videre. Med en fast og beslutsom bevægelse, hev du op i min kjole, og søgte mod min glatte, våde fisse… Du kiggede ned på mig med et glimt i øjet, og sagde hårdt: “Har du gået og håbet på, at jeg ville kneppe dig, tøs?”

Jeg rødmede, og prøvede på at undgå dit blik, da jeg svarede dig; “Ja…” Men du bad mig om at kigge dig i øjnene og fortælle dig det. Beordrede mig på at sige til dig, at jeg havde lyst til, at du skulle kneppe mig. Jeg tøvede… Kunne mærke dine fingre massere min klit, og det sendte en strøm af følelser igennem min krop. Jeg svarede dig ikke…

Som straf tog du hårdt fat i mit bryst og sagde: “Sig det så, NU!”

Jeg vred mig af lyst ved den søde smerte og sagde: “Jeg har lyst til at du skal kneppe mig, jeg vil have din pik i alle mine huller… Tag hvad du vil have, for jeg er din”

Du grinede til mig, og det gjorde mig endnu mere varm og våd. Du tog din hånd ned til mit skridt igen, og mærkede for alvor, hvor tændt jeg var… Du stak 2 fingre op i mig, og jeg sukkede af lyst.

“Du er vist en rigtig lille luder… Kan du se, hvor våd du er?”, sagde du og tog dine fingre ud af mig og holdte dem frem for mig… Jeg nikkede, og i samme øjeblik stak du dem ind i min mund, så jeg kunne slikke dem rene for dig…

For første gang løsnede du dit greb om mine hænder og beordrede mig i knæ. Beordrede mig til at åbne dine bukser, finde din pik frem og sutte den… Så skulle jeg nok få en belønning, hvis jeg gjorde det godt nok, sagde du.

Jeg løsnede dit bælte, og åbnede knapperne på dine cowboybukser. Jeg trak dine busker ned, og derefter dine boxershorts. Din pik stod flot, og jeg glædede mig til at tage den i munden… Med min ene hånd, begyndte jeg at nusse dine boller, den anden i et fast tag om roden af din pik og førte den ind i min mund…

Min mund og mine hænder arbejdede sammen om at give dig tilfredsstillelse… Ville gerne gøre det godt for dig, så du ville gengælde det for mig bagefter. Kunne høre, hvordan du sukkede, og tog hårdt fat i mit hår, mens du tvang mit hoved længere ned… Pressede din pik så langt ned i min hals, den kunne komme. Kunne ikke rigtig få luft, men du var ligeglad… Du holdt den dernede, og da du endelig gav mig lov, hev jeg efter vejret. Jeg ville protestere, men faktum var, at det kun tændte mig endnu mere, så jeg lod være.

Du hev mig op, kyssede mig heftigt, og vendte mig derefter om og pressede mig forover. Du løftede op i min kjole, og gav mig et klask bagi. Du kørte to fingre op imellem mine skamlæber, fugtede dem, og forsatte videre om til min klit, og masserede den… Jeg stønnede af liderlighed. Og da du pressede dit lem op i mig, gav jeg et højt støn fra mig, som enhver der var i nærheden ville have kunne høre… Men jeg var ligeglad…

Med sultne og beslutsomme bevægelser, stødte du din pik hårdt op i mig, igen og igen… Du tog mig hårdt fat i håret og sagde, at jeg skulle lege med mig selv. Jeg adlød straks… Og det varede ikke længe før, jeg var tæt på klimaks.

Det kunne du tilsyneladende både høre og mærke, så du stoppede og trak dig ud af mig og sagde, at jeg kun skulle komme, når du gav mig lov til det. Du tog mine arme om bag på ryggen og holdt dem fast, så jeg ikke kunne gør noget. Du pressede derefter forsigtigt din pik op i min røv, efterfulgt af et hårdt stød.

Min røv var helt fyldt ud med din pik, og jeg peb af den smerte det påførte mig…

 

Smerten i min røv, gjorde min fisse ekstremt våd. Din pik bevægede sig i et rask tempo ind og ud af min åbning, og det tændte mig voldsomt, at have din pik i min røv. Jeg var lige ved at være nået bristepunktet, hvor jeg ville tigge og bede dig om, om jeg ikke godt måtte få lov til at komme, da du trak dig ud af mig og tvang mig i knæ igen.

“Nu åbner du din mund, og så kommer jeg i den… Og du lader under INGEN omstændigheder én eneste dråbe gå til spilde! Er det forstået?!”, sagde du med bestemt stemme.

Jeg nikkede, men du tog hårdt fat i mit hår og sagde, at jeg skulle svare dig, når du talte til mig.

“Undskyld… Ja, jeg forstår… Jeg vil sluge din sæd med glæde, og lover at passe på de dyrebare dråber”, og du kiggede ned på mig og smilede dit ellers så frække smil. Det gjorde mig helt varm indeni…

Du havde stadig fat i mit hår, og sagde, at jeg skulle holde min mund åben for dig, imens du stod og spillede på din store pik. Jeg adlød, som en god tøs ville gøre. Jeg så helt frem til at smage dig… Jeg var helt i ekstase af mangel på orgasme, så da du endelig tvang din pik i min mund – så langt den overhovedet kunne komme – og forløste dig, var jeg lige ved ikke at kunne klare det længere… Din sæd var nu i min mund, og som en god tøs, slugte jeg den, som du havde beordret mig det.

Da du kom til dig selv, undersøgte du mig… Og nej, der var ikke en eneste dråbe, der var gået til spilde. Du bad mig om at trække dine boxershorts og bukser op igen, og lukke dem for dig, hvilket jeg adlød med det samme.

Du hev mig op igen, og tvang mig op af den kolde mur igen, med et meget fast og beslutsomt tag om min hals. Du pressede din krop ind mod min, og bevægede din mund hen til min og kyssede mig… Denne gang et blidt og forsigtigt et… Et kys så blidt, at jeg ikke var sikker på, om det var virkeligt. Et kys, der fik hele mit underliv til at skrige efter mere… Jeg vred mig under dig, og du bevægede din mund hen mod mit øre, og jeg gispede da du nåede til mål…

“Du er MIN nu, og kun MIN… Jeg tager dig, NÅR jeg vil… HVOR jeg vil”, hviskede du med en så lav og sensuel stemme, at jeg næsten ikke kunne høre det, imellem dine kys mod mit øre. Dit tunge åndedræt i mit øre, fik min krop til at sitre. “Hvis du gør som jeg siger, så skal jeg nok give dig, hvad du har behov for… Det har du mit ord på! Men jeg vil lege lidt med dig først. Så nu går vi ind og spiser, og så tager vi videre… Jeg har nemlig en overraskelse til dig! Er det forstået?”…

Jeg kunne ikke andet end at nikke, for jeg var snart så liderlig, at jeg slet ikke kunne tænke klart. Jeg måtte bare have dig. Jeg måtte bare mærke din pik oppe i mig igen… Men da du strammede dit greb om min hals, vidste jeg, at det var en hentydning til noget, jeg havde glemt, og jeg svarede dig: “Ja, jeg forstår”.

 

Jeg havde aldrig haft så meget lyst til en mand før. Safterne drev fra mit skød, da vi gik det sidste stykke vej mod restauranten. Jeg bandede mig selv langt væk, at jeg ikke havde taget trusser på. Så havde mine safter kun løbet deri. Tænk, hvis man kunne se igennem min kjole?? Det ville være så pinligt.

Mine kinder blussede af ophidselse, og da vi nåede vores mål, prøvede jeg at fatte mig, så det ikke var åbenlyst for alle restaurantens gæster.

Du var den perfekte gentleman – åbnede døren for mig, og hjalp mig af med min jakke. Jeg vidste allerede godt hvorfor… Du var lige så klar over det, som jeg, at dine mindste berøringer ville sende den pirrende og uforløste følelse videre rundt i min krop. Du udnyttede det, og jeg vidste det. Men jeg lod dig gøre det, og kæmpede i stedet for at beherske mig.

Da du hængte begge vores jakker op, lagde jeg for første gang mærke til den taske, du havde med. “Har han haft den med hele tiden?”… Jeg slog tanken ud af hovedet igen, for det var helt sikkert bare mig, der ikke havde kunnet tænke klart, og sagde til mig selv, at det nok bare var skiftetøj. Vi havde jo trods alt aftalt, at du skulle overnatte på sofaen, da du kom langvejs fra.

Vi blev vist hen til vores bord… Bordet var placeret i et afsides hjørne af restauranten, som jeg havde bedt om. Hjørnet var meget diskret, og kun lyst op af de to stearinlys, der stod på bordet. Det gav denne del af rummet en meget intim atmosfære. Du trak stolen ud for mig, og jeg sendte dig et bedende blik om at lade være… Men jeg vidste, det kunne være lige meget, så jeg satte mig modvilligt, og du skubbede stolen ind for mig… Du lænede dig ned til mit øre og hviskede: “Dygtig pige”… Kyssede derefter min hals, efterlod kuldegysninger over hele min krop, og satte dig hen på din plads overfor mig, mens du smilede en tand for triumferende.

Vi bestilte vores mad – på trods af, at jeg slet ikke var sulten. Det eneste, jeg kunne tænke på – det eneste jeg var sulten efter – var din hænder på min krop, din mund og din tunges kærtegn, og din pik i min mund… Min fisse… Min røv! Du snakkede om alt andet end sex, og alt imens du fortalte om dit arbejde, var mit blik låst fast til dine læbers bevægelser. Jeg kunne ikke lade være med at fantasere om, hvor dejligt det ville være, at de bløde læber ville kysse mit skød, og hvordan din tunge kunne udforske min krops hemmeligheder.

Jeg bed mig selv i læben af ren liderlighed, prøvede på at tænke på alt andet end sex. Men din udstråling gjorde det umuligt for mig. Du var langt fra færdig med mig, og det vidste jeg godt. Spørgsmålet var bare, hvor længe, du ville trække den… Jeg sukkede opgivende ved tanken.

En sød, ung tjener kom hen og skænkede den vin til os, som du havde bestilt. “Thank God for that”, tænkte jeg, i håb om, at det kunne få mig til at slappe lidt mere af. Tjeneren kunne helt klart mærke den åbenlyse, seksuelle spænding, der var imellem os, og det var helt sødt, som hun rødmede og skyndte sig videre. Jeg var ikke den eneste, der havde lagt mærke til det, for du sad og smågrinede for dig selv og sagde: “Og aftenen er endda først lige begyndt”…

Jeg sank en klump i min hals, og nippede en tår af den vin, der netop var blevet skænket.. Lige så meget i håb op, at du ikke kunne se mine nu endnu mere røde kinder…

Til min overraskelse, begyndte jeg at slappe mere af i dit selskab, da maden kom ind. Du spurgte ind til mit liv, mit arbejde, mine hunde. Jeg kan oprigtigt sige, at du var det mest hyggelige selskab, jeg havde haft længe. Det var længe siden en mand havde set mig for den kvinde jeg var, og ikke bare en person med store bryster. Ikke én gang så jeg dig kigge ned i min ellers så synlige kavalergang. Du kiggede mig i øjnene… Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke gjorde mig usikker. Når man, som jeg, er vant til, at fyrene kun kigger på dine bryster, så er det meget nervepirrende, når der lige pludselig er en mand, der tager dig alvorligt.

Maden havde været utrolig lækker, og da du gik op for at betale, så jeg mit snit til at gå ud på toilettet og blive frisket lidt op. Mine ben rystede under mig på vej derud.

Da jeg så mig selv i spejlet, så jeg en helt ny version af mig selv. Mine øjne strålede af noget, jeg ikke kunne sætte ord på, og kunne ikke undgå at lægge mærke til den erotik, der omkransede mig.

Jeg tog fat i døren og skulle lige til at åbne den, da den blev skubbet en tand hårdere op end nødvendigt. Inden jeg så mig om, var du ude på badeværelset sammen med mig, og pressede mig op af døren.

“Ikke her… Hvad hvis nogen kan høre os, eller kommer herud?” spurgte jeg. Du rømmede dig, og skulle lige til at irettesætte mig, da jeg kiggede undskyldende på dig… Du lod mig slippe for min straf denne gang.

I stedet bukkede du dig ned og begravede dit ansigt i min kavalergang, med en hånd på hvert bryst. Du kyssede og masserede mine frodige bryster på en meget resolut måde. Du rev ned i min kjole, og min sorte babydoll kom til syne. Du begyndte at nippe udenpå den, hvor du tydeligt kunne se, mine brystvorter var gemt inde bagved. Jeg var så liderlig, at jeg næsten ikke kunne holde mig oprejst, og da du krængede min babydoll ned, og slikkede min brystvorte, var jeg nået punktet, hvor jeg var hysterisk.

Jeg begyndte at stritte imod. Jeg søgte dit blik og sagde: ” IKKE… MERE… NU!!”

Med et flammende blik løftede du mig op og bar mig hen til håndvasken. Du tvang mig op at sidde… Spredte mine ben og begyndte at røre ved min klit, imens du pressede mig tilbage med den anden hånd, så jeg lå op af spejlet.

“Du har vist ikke helt forstået endnu, hvad jeg har sagt til dig! Men jeg skal gladeligt gentage mig… NÅR jeg vil, HVOR jeg vil! Forstår du det nu?!”…

“Jeg forstår, men vil du ikke godt lade være??”, klynkede jeg. “Hvad hvis nogen kommer?”, du grinede bare, og satte dig ned. Du bevægede dine hænder på mit inderlår, i takt med at dine kys kom tættere på mit venusbjerg. Jeg kunne ikke tænke en klar tanke, og snart ænsede jeg slet ikke, hvor jeg befandt mig. Ønskede kun at dine kærtegn ville bevæge sig tættere på, men du bevægede dig langsomt, stille og roligt frem ad.

Da jeg endelig kunne mærke din tunge imod min klit, stønnede jeg højt. Du havde snart drevet mig derud, hvor der ingen vej var tilbage, så jeg tog hårdt fat om dit krøllede hår, og pressede dit ansigt længere ned i mit skød. “Ja, JA! Fuck, JA!! Slik min fisse!”, stønnede jeg, og min vejrtrækning blev hurtigere og hurtigere. Du lod mig få denne her… Troede jeg! Men da jeg kunne mærke, at mit klimaks var nået, og skulle til at rulle, stoppede du… Jeg kiggede på dig med et vantro blik, fuld af frustration over din behandling af mig…

“Jeg mindes ikke, at jeg har givet dig lov til at komme…” sagde du koldt imens du rejste dig. I samme øjeblik, åbnede du dine bukser, og hev din endnu engang stive pik frem. Du førte din pik hen til min åbning, og løftede begge mine ben, så du havde fri adgang. Jeg gispede, da du stødte din store pik helt i bund på min stramme fisse, og hamrede den gentagne gange op i mig. Jeg kunne ikke andet end at tage imod… Min liderlighed havde for alvor mødt nye højder, og jeg ønskede, at du aldrig skulle stoppe med at kneppe mig.

Du sænkede farten igen og trak dig ud af mig, og du lukkede dine bukser igen til min store fortvivlelse.

“Sæt dit tøj ordentligt… Vi skal videre nu” sagde du følelseskoldt.

Jeg kiggede på dig med åben mund, og kunne bare ikke tro, at du havde gjort det endnu engang. Jeg var sur på mig selv over, at jeg havde sat mig selv i denne situation… At jeg havde ladet dig få magten over mig endnu engang. Lettere hysterisk rettede jeg mit tøj, som du havde bedt mig om, og mine øjne lynede mod dig.

Jeg havde allermest lyst til at gå direkte hen og give dig en flad – der var ikke nogen mand, der nogensinde havde givet mig den behandling, og der var heller ikke nogen, der nogensinde skulle få lov til det… Ikke engang dig. Det kriblede i mine hænder, og jeg kunne mærke, at mit temperament var lige ved at løbe af med mig, da du tog et skridt tættere på mig og sagde:

“Husk nu vores aftale, ikke?”

Jeg sendte dig et stædigt blik direkte ind i øjnene, holdte dit blik fast og svarede dig; JO! Jeg skyndte mig forbi dig ud for at hente min jakke.

Du var lige i hælene af mig, og da vi kom ud, tog du min hånd og sagde, at jeg skulle følge med. Modvilligt fulgte jeg dig, på trods af, at jeg havde allermest lyst til at rive min hånd til mig og begynde at gå hjem. Men da jeg kunne mærke på den måde din hånd havde fat i min, at du nok ikke ville lade mig slippe så nemt, gad jeg ikke engang at prøve at slippe.

Vi gik hen imod en taxa, der holdt og ventede på Torvet. Du trak mig derhen imod og du spurgte taxachaufføren, om han var ledig, hvilket han var.

Du åbnede bagdøren for mig på den sølvgrå Mercedes, og jeg satte mig ind. Døren blev forsigtigt lukket. Du åbnede døren i den modsatte side og satte dig ind ved siden af mig.

“Hvor skal I hen?”, sagde taxachaufføren.

“Vene…”, længere nåede jeg ikke, før du afbrød mig og sagde: “Vi skal til Hotel Arnbjerg”. Jeg kiggede forvirret på dig… Hvad havde du gang i? Havde du valgt at booke et værelse i stedet for at tage med mig hjem? Jeg kunne mærke skuffelsen brede sig i hele min krop, og var virkelig nedtrykt over din udmelding. Tænk, at du havde fået lov til at udnytte mig på den måde… Jeg bandede og svovlede indeni. ALDRIG MERE! Aldrig mere ville jeg se dig! Det havde du selv ødelagt.

Da vi trillede op på parkeringspladsen ud for Hotel Arnbjerg, besluttede jeg mig for at takke af for i aften og gå hjem. Hvis du ikke ville lade mig, kunne jeg jo altid stille mig op og skrige om hjælp. Men inden taxaen holdt helt stille, hev du noget op af lommen på din jakke og sagde, at jeg skulle tage det på. Jeg kunne ikke se, hvad det var i mørket, men jeg kunne mærke, at det var noget stof. Da taxaen holdte stille, takkede jeg for turen og steg ud, imens du sørgede for betalingen. Jeg stillede mig i lyset af en lygtepæl… Det var helt mørkt nu – og selvom det var sidst på efteråret, og det tilsyneladende havde regnet imens vi havde siddet og spist, så var det en dejlig lun aften. Stjernerne tittede allerede så småt frem foroven, og der var helt vindstille.

I skæret fra lygtepælen kunne jeg nu se, hvad det var, du havde givet mig i hånden. Det var tilsyneladende et blindfold. Ja, helt idiot var jeg da heldigvis ikke, så jeg vidste godt, hvad du ville have af mig. Men ikke om jeg gad og finde mig i det én gang til. Du kom gående hen imod mig, og inden du nåede at sige noget, tog jeg din højre hånd og lagde blindfoldet i: “Rasmus – Jeg er FÆRDIG med dine julelege! Det er slut, jeg gider ikke mere. Tak for i aften – tak for god mad. Det har været hyggeligt!”… Jeg skulle lige til at slippe din hånd og gå, da du snurrede mig ind til dig, så jeg stod med ryggen imod dig, imens du holdt fast med en arm omkring min hals og sagde med en lav og bestemt stemme, der var alt andet end frygtindgydende: “Du går ingen steder. Vi har en aftale, og den skal du holde! Nu giver jeg dig det her blindfold på, og du kan lige vove på at stritte imod”, alt imens din beslutsomme hånd kælede for min krop udenpå min kjole, og søgte mod min stadigt våde og ivrige fisse. På trods af, at mit hoved sagde til mig, at jeg skulle stritte imod, kunne jeg bare ikke kæmpe imod min krops behov og lyster. Jeg måtte bare have dig… Da du hev op i min kjole og kælede for min sultne fisse, slettede du alt, hvad jeg måtte have af tvivl og irritation i min krop. Jeg gav mig hen til dig endnu engang… Der var intet tilbage andet end den liderlighed, du havde efterladt i mig tidligere, som nu var blusset voldsomt op på ny, med endnu vildere kraft end før…

Min krop var i fuldkommen ekstase, da du løsnede dit greb på mig, og lagde an til at give mig mit blindfold på. Du bandt det stramt, så jeg ingen chance havde for at se noget.

Du førte vejen ind til hotellets lobby, og gik hen for at indlogere os. Du snakkede lidt med receptionisten, men jeg kunne ikke rigtig høre om hvad. Det varede ikke længe, før du stod ved min side igen, og førte vejen op til værelset. I elevatoren på vej op til værelset, kyssede du mig heftigt imens du havde fat i mine bryster. Jeg havde allermest lyst til at flå mit blindfold af og trykke på nødstop, så jeg kunne få dig til at tage mig lige her – lige nu. Men før jeg nåede at tænke mere over det, stoppede dine kys, og kunne høre, at elevatorens døre gik op. Med tankerne kredsende omkring din pik, fulgte jeg dig.

Vi nåede døren, og underligt nok, bankede du på… En stemme svarede inde fra værelset, og du åbnede døren og trak mig med ind. Nervøsiteten bredte sig i min krop, og jeg havde allermest lyst til at løbe min vej. Hvad var din plan mon nu? En tung duft af parfume afslørede, at stemmen tilhørte en kvinde. Jeg skulle lige til at protestere, da du sagde til mig, at jeg bare skulle forholde mig helt roligt. Du førte mig hen til sengen og skubbede mig ned og sidde på den. Du sagde til kvinden, at hun skulle klæde mig af, og jeg kunne høre, at hun smilede til dig…

“Det kan du godt stoppe det der”, sagde jeg hårdt til hende, og rejste mig og begyndte at tage mit blindfold af. Men i løbet af ingen tid, stod du ved min side og forhindrede mig i at binde din stramme knude op… Du sikrede dig, at mit blindfold blev på sin plads og tog derefter mine hænder og holdt dem op over mit hoved. Jeg kunne ikke gøre noget som helst nu. En lind strøm af bandeord og andre besværgelser løb fra min mund i løbet af meget, meget kort tid. Kunne mærke, at kvinden kom et skridt nærmere… I det mindste duftede hun da godt… Hendes hænder strejfede hvert et bryst samtidigt, og imod al forventning, blev mine brystvorter hårde og stive med det samme. Jeg havde aldrig fantaseret om at være sammen med en pige, og jeg havde bestemt heller ikke tænkt mig at begynde på det. Men hvorfor føltes det så SÅ dejligt, når hendes blide hænder rørte ved min hud? Hun stod nu helt tæt på mig – jeg kunne ikke komme frem eller tilbage. Forsigtigt løftede hun min kjole op over mine hofter, og mit nøgne skød kom til syne. Tanken om, at en fremmed kvinde var i gang med at tage tøjet af mig, skræmte mig og ophidsede mig på samme tid. Hun hev kjolen længere og længere op, og du måtte løsne dit greb på mig, så hun kunne få den helt af mig. Stropperne på min babydoll blev forsigtigt skubbet ud over hver skulder, og kuldegysninger spredte sig over hele min krop… Hendes mindste berøringer sendte en direkte strøm af følelser ned til min fisse. Hun hev min ned i babydoll’en, og mine store bryster kom til syne. Mine brystvorter var hårde og stive. Jeg gispede, da hun begyndte at udforske dem med sin tunge, og vred mig under hende. Du løsnede sit greb, men kun for, at få mine arme om på ryggen og holde mig fast stadig…

Hun tog fat om mit højre bryst, og nev min brystvorte… Jeg stønnede liderligt, imod min vilje, men jeg kunne ikke undertrykke det længere. Det var så dejligt når hun rørte ved mig, så jeg begyndte langsomt at slappe mere af. Hun bevægede sig længere ned, og jeg kunne mærke hendes åndedræt imod min glatte mis. Mine ben rystede af spænding og nervøsitet, og da hun lukkede sin mund omkring min klit, fór der en kraftig følelse igennem hele mit underliv, så jeg kastede mig tilbage… Kun for at støde ind i dig, og mærke din stive pik i dine bukser, imod min ene balde.

Hun opgav ikke så let, så hun kravlede bare tættere på mig, og jeg kunne ikke komme længere tilbage. Hun begyndte at slikke min fisse, og spredte mine ben en smule, så hun fik bedre plads… Hendes tunge bevægede sig blidt og forsigtigt henover min klit, på en måde jeg aldrig havde prøvet det før. Hun pressede forsigtigt en finger op i min fisse og lidt efter en mere… Nu arbejdede hun med sine fingre og sin tunge, og jeg kunne mærke, at min første orgasme var meget tæt på nu…

“Kom så… Jeg vil høre dig komme og…”, mere nåede du ikke at sige før jeg skreg orgasmens første bølger ud i rummet… Hendes tunge og fingres synkrone arbejde, sendte mig steder hen, jeg ikke havde været før, og min orgasme ville ingen ende tage… Hulkende og stønnende overgav jeg mig for alvor til hende… Mine ben rystede så meget under mig, at jeg ikke længere kunne holde mig oprejst… Jeg sank sammen på gulvet, da hun slap mig…

Bedst, som jeg troede, at det var overstået, lagde hun sig ind over mig og kyssede mig. Jeg åbnede min mund og gengældte hendes kys, og vores tunger begyndte at udforske hinanden. Jeg kunne smage mine safter, og det tændte mig helt vildt… Jeg tog hendes ansigt i mine hænder og kyssede hende inderligt… Jeg kunne høre, at din vejrtrækning blev mere anstrengt i baggrunden, og jeg nød, at du så åbenlyst tændte på det.

Hun løsnede mit blindfold, og for første gang, kiggede jeg ind i hendes brune øjne… Hendes lyse hår omkransede hendes perfekte ansigt… Gud, hvor var hun smuk! Tænk, at jeg virkelig fik lov til at være sammen med hende…

Hun kyssede mig igen, og denne gang mere lidenskabeligt end før… Jeg stoppede hende for et kort øjeblik, og hviskede i hendes øre, akkurat så lavt, at du ikke kunne høre, hvad jeg sagde.

Hun smilede imens og nikkede i takt med de ord, jeg hviskede i hendes øre. Jeg kiggede hende kærligt i øjnene og trak hende med hen til sengen, hvor jeg satte mig. Hun satte sig på gulvet ved siden af, og hun begyndte at løsne mine stiletter, imens kærtegnede hun mine fødder… Da hun havde fået dem begge af, var det de selvsiddende strømpers tur… Hun tog langsomt og pinefuldt mine strømper af mig, og vi havde kun øjne for hinanden… Vi lod igen vores tunger udforske hinanden inden jeg rejste mig op igen…

Jeg låste mit blik fast i dit, og gik langsomt hen imod dig – fast besluttet på at få min hævn… Jeg kunne se liderligheden i dine øjne. Du havde ikke magten længere – det stod skrevet i dine øjne. Jeg stillede mig på tæer, og kyssede dig imens jeg lige så stille og forsigtigt skubbede dig bagud. Tog fat om bulen i dine bukser, og mærkede hvor tændt du var. Jeg pirrede dig ved at lade min tungespids lege med din, og da du havde nået dit mål, jeg havde sat for dig, skubbede jeg dig forsigtigt ned, så du landede på stolen. Jeg satte mig overskrævs på dig, og kyssede dig, mens jeg gned mit underliv op af bulen i dine bukser, der kun blev mere og mere hård i takt med mine bevægelser. Kvinden gik om bag ved dig, tvang dine arme bagud, og bandt dem sammen med mine strømper, så du ikke kunne komme fri, imens jeg kyssede dig… Hun forsvandt over imod sengen, så hun kunne nyde forestillingen.

Nu skulle legen først RIGTIG til at begynde…

Jeg kiggede dig triumferende ind i øjnene, og smilede til dig. “Nu er du ikke så kæphøj, hva’?”. Jeg plantede derefter en, efter min mening, lidt for blid lussing på din højre kind. “Nu kan du få lov til at sidde her og tænke over, hvad du har lavet her til aften…”.

Jeg rejste mig, gik om bag ved dig, og knyttede min venstre hånd i dit hår, trak dit hoved tilbage, og sagde: “Du har selv sat dig i denne her situation… Husk nu det ikke?” sagde jeg, imens jeg slikkede din øreflip.

Du nikkede…

Jeg gik derefter hen til kvinden, hvis navn jeg endnu ikke kendte, tog hendes hånd i min og trak hende op til mig. Kyssede hende, imens jeg kærtegnede hendes bryster… Hendes bryster var betydeligt mindre end mine, men de var dejlige runde og faste. Hendes brystvorter var mørke og meget erotiske. Jeg nev meget forsigtigt i dem, og hun gispede…

Vores hænder udforskede hinandens kroppe i takt til vores tungers leg. Jeg var sikker på, at jeg aldrig havde været så tændt før i hele mit liv. Jeg bevægede min hånd ned til hendes fisse, og den blonde streg, hun havde, fuldendte bare hendes skønhed. Rent instinktivt førte jeg min højre hånd ned og kildede hende fisse med to fingre. Det var første gang, jeg havde rørt en anden kvindes mis, og det blev helt sikkert ikke sidste gang. Hendes fløjlsbløde skamlæber føltes som silke imod mine fingre… Nej, hvor var hun også bare våd! Det tændte mig SÅ meget, at safterne drev ud af hende… Jeg stak forsigtigt to fingre op i hende, og hun sukkede højt. Jeg bukkede mig ned for at tage hende venstre brystvorte i munden, slikke på den med min tungespids, bide forsigtigt i den… Der var ikke det, jeg ikke ville gøre for hende…

Jeg bevægede mine fingre i langsomme og forsigtige ryk ind og ud af hende, og hun stønnede så liderligt, imens min mund skiftevis kærtegnede hendes brystvorter. Jeg frydede mig langt ind i helvede over, at du ikke kunne andet end at se på forestillingen…

Jeg trak mine fingre ud af hende, og jeg kunne ane, at hendes ben var begyndt at ryste… Tog mine fingre op til hendes mund og stak dem derind, så hun kunne smage på hendes safter. Hun lukkede øjnene imens hun sultent slikkede på mine fingre. Derefter skubbede hun mig meget forsigtigt over imod dig. Jeg stod med ryggen til dig, da hun bad mig om at sætte mig. Jeg satte mig overskrævs på dig endnu engang, med ryggen imod dig. Dit ansigt lige ved mit øre… Kunne høre, at du anstrengte dig for at trække vejret normalt, og din pik afslørede din liderlighed igennem dine bukser.

Hun knælede foran os, og hun nærmede sig min våde fisse… Hun slikkede den ivrigt da hun nåede den, og jeg bevægede min røv henover din pik i takt med hendes kærtegn. Jeg løftede min højre hånd op og tog hårdt fat i dit hår, og den venstre i hendes. Hun begyndte at kneppe mig med sine fingre, imens hendes tunge og læber dansede hen over min klit. Hendes fingre udforskede mit inderste, og jeg kom tættere og tættere på klimaks… Bedst, som jeg troede, at jeg ikke kunne nå længere ud, før orgasmen ville overmande mig, så pressede hun lige en finger mere op i min våde fisse… Hun fyldte mig ud med sine silkebløde fingre, og jeg stønnede højt i takt med hendes tunge og min egen krops bevægelser… Jeg drejede mit hoved mod dit, og min mund søgte sultent din. Tvang dine læber fra hinanden, og kyssede dig imens jeg stønnede højt af liderlighed. Orgasmen var uundgåelig på det stadie, jeg var på nu, og det var kun et spørgsmål om tid, før den kom… Det faktum, at jeg kunne mærke din stive pik op af min røv hver gang, jeg bevægede mig bare det mindste, og det, at hun slikkede min fisse, som ingen mand nogensinde kunne have gjort det før, var ved at være for meget for mig… Da hun lukkede munden om min klit og masserede den med sin tunge samtidigt, begyndte min orgasme for alvor at rulle… Ingen af jer var i tvivl, for mine beklagelser kunne sikkert høres helt ude på gangen… Jeg kunne høre dig sukke i mit øre.

Orgasmen ville bare ingen ende tage, og inden jeg så mig om, kørte jeg videre på min næste. Safterne løb fra mit skød, ud i hendes mund… Hulkende lod jeg orgasmen overtage min krop fuldstændigt. Det sortnede et kort øjeblik for mine øjne, og jeg var helt svimmel, da jeg kom til mig selv igen, kun for at finde ud af, at det endelig var overstået…

Jeg lænede mig ned til hende, og kyssede hende… Smilede til hende… Rejste mig, og vendte mig om imod dig, og kyssede dig, imens jeg åbnede dine bukser og hev både dem og dine boxershorts ned til dine ankler…

“Rid ham… Men husk – han skal ikke have lov til at komme!”, sagde jeg til hende.

Smilende satte hun sig op på din stive pik og begyndte at ride dig. Imens hun gjorde det, tænkte jeg, at jeg lige ville kigge din taske igennem, for hvis jeg kendte dig ret, så havde du sikkert ikke kun skiftetøj med. Hvad startede ud som min nysgerrighed, bekræftede min mistanke. Du havde virkelig pakket til noget af en weekend, men det var da ikke tøj, du havde pakket.

Jeg kunne høre bag mig, at hun kom… Kunne høre, hvordan hun stønnende red din pik. Kiggede over på jer – et meget smukt syn. Du så for alvor meget presset ud, og jeg grinede for mig selv… Hun lænede sig tilbage, og kastede med håret imens orgasmen havde magten over hende…

Hendes bevægelser stilnede langsomt af, så jeg gik hen og kyssede hende, imens hun stadig sad på din pik…

Hun rejste sig, og jeg afløste hende… Jeg var stadig meget våd, men denne gang var det ikke min fisse, der skulle kneppes. Jeg tog fat om din pik, og pressede den forsigtigt ind i min stramme røv. Jeg gled forsigtigt lidt længere ned over den, men lige pludselig løftede du din røv, så din pik blev banket helt op i min røv. Jeg skreg af smerten og chokket. Du havde fyldte mig helt ud nu, og du sad og grinede for dig selv over din handling – tydeligvis meget stolt af dig selv. Jeg gav dig en flad som straf, denne gang så hårdt, som du egentlig havde fortjent det… Rev dig i dit hår, mens jeg blev ved med at ride din pik…

Jeg var helt væk i dig, og jeg begyndte at tilfredsstille mig selv med min hånd samtidigt. Jeg bevægede min røv i et fast tempo op og ned… Da jeg kunne mærke på dig, at du var ved at komme, sænkede jeg farten og kørte i stedet for hele pikken ud af min røv og laaangsomt ind igen. Og sådan forsatte jeg til dit åndedræt blev mere normalt.

Imens det stod på, hørte jeg døren klikke i lige så forsigtigt… Nu var vi helt alene igen… Og det her ville blive en meget, meget lang nat… For dig!

 

Skrevet af Maria

Published On: marts 5th, 2010Categories: ! vindernovelle !, gruppesex, sex37 Comments on RasmusLast Updated: juni 1st, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex