Det var lørdag aften, og endnu engang havde jeg ladet mig overtale af en veninde til at gå I byen.

Hun stod nu et par meter fra mig, med tungen godt begravet i munden på en eller anden lidt for smart fyr. ”Er det okay hvis ikke vi følges hjem, spurgte hun mig ”.

Jeg vidste da godt, at de nu skulle hjem og knalde – men på en eller anden måde tændte det mig overhovedet ikke. ”ja smut du bare, med sådan en fangst forstår jeg da godt at du smutter” svarede jeg tilbage med falsk gejst.

Næ det var som om at jeg var mere interesseret i min veninde end i ham. Jeg havde godt gået med tankerne om at se hende nøgen, men jeg vidste bare at det aldrig ville ske. På det seneste havde jeg faktisk tænkt utroligt meget på nøgne piger. Ikke så underligt at jeg syntes at det var begyndt at være røvsygt at gå i byen med veninderne.

Jeg besluttede mig for at snuppe en sidste øl inden jeg gik hjem. Oppe i baren lagde jeg mærke til 3 lidt yngre fyre som åbenlyst stod og tjekkede mig ud. Og ja jeg havde da også taget de ekstra-stramme jeans, og den halv-gennemsigtige hvide top på for at få opmærksomhed. Men bare ikke fra fyre som dem.

”Hey min ven synes du ser vildt godt ud, vil du ikke have hans nummer” spurgte den ene fyr. ”Fortæl din ven at når han bliver gammel nok til selv at spørge, så er der nok nogen der forbarmer sig over ham og tager hans mødom” grinede jeg tilbage. ”Okay det er officielt bunden” tænkte jeg, jeg smutter hjem. Jeg snuppede min jakke og gik ud af diskoteket.

Jeg stod lige og vænnede mig til den kolde luft et kort øjeblik, inden at mine tanker blev afbrudt at et højt råb. ”FUCK dig. Sådan skal du bare ikke behandle mig”. Det var en pige, en slank, flot rødhåret pige som stod og råbte af en fyr, der var flankeret af to kammerater. ”Vi er SÅ færdige med hinanden”. Hun var helt rød i hovedet af raseri. Der var et eller andet usandsynligt fanden-i-voldsk over hende. Det var på en måde meget ophidsende. Han vendte sig arrogant imod hende ”Kan du huske de der billeder du gav mig på min fødselsdag? De der billeder hvor du sidder og gør dig til. De billeder de ligger på nettet i morgen sukker-mås!”.

Han vendte sig og gik. Hans kammerater grinte højlydt af hende, og fulgte trop. Hun var helt oppe i det røde felt nu. Hun bukkede sig ned og samlede en flaske op fra jorden, og svingede armen tilbage for at kaste.

Jeg gik hen foran hende; ”Det er han ikke værd”. Jeg lagde min hånd på hendes arm, og tog flasken. ”Jamen han…” sagde hun. ”Er verdens største pik-ansjos” afbrød jeg hende ”men han er ikke det værd. Tro mig”. ”Det ved du måske alt om?” spurgte hun halv-arrigt. ”Næ jeg ved ikke en skid” halv-fnøs jeg, ”men tro mig, det der er ikke løsningen”.

Hun stod lidt og gloede ud i luften hvor fyrene var forsvundet. Jeg stod og iagttog hende. Der var noget helt specielt over hende. Jeg kunne ikke lade være med at prøve at forestille mig hvad det var for nogle billeder han havde talt om. Hun måtte fandeme se godt ud nøgen.

”Du har jo nok ret” Mine tanker blev afbrudt af hendes stemme. Denne gang var den mere kontrolleret, og dæmpet. ”men fuck hvor han fortjener det”. ”Det er jeg slet ikke i tvivl om” sagde jeg til hende. Vi stod lidt længere. ”Måske hvis jeg ringer til ham, så kan jeg få ham til at slette de der billeder”. Hun famlede i sin taske efter sin mobil. ”Det er en dårlig ide” sagde jeg. ”desuden, hvis du spørger mig, så kan du på ingen måde se dum eller grim ud på billeder”.

Hun kiggede lidt på mig. Jeg ventede spændt på at se hendes reaktion. Tilsyneladende opgav hun at fiske telefonen frem. ”jeg ved bare at hvis jeg tager hjem nu, så gør jeg et eller andet dumt, fordi jeg er så vred” sagde hun.

”Jamen så giver jeg en drink”, fløj det ud af mig. Og så gik vi lidt ned ad gaden til en lille kælder-bar. Vi gik hen til et bord, og hun satte sig ned. Jeg gik op i baren og bestilte to drinks. Vi sad og snakkede lidt. Bare sådan overfladisk. Hun hed Rebecca, og ud fra hvad jeg kunne tolke fra hendes halve kommentarer og svar, så var ham idioten hendes chef. Hun stod vidst i butik. Det var alt sammen lige meget, syntes jeg. For jeg brugte det meste af tiden på at betragte hende.

Hun var smuk. Små struttende bryster, dejlig slank, og så det røde buskede hår. Jeg blev helt våd af at tænke på hvordan hun mon ville se ud under den stramme sorte kjole. Der var en lidt lang tavs pause i vores samtale.

Hun kiggede på mig. ”jeg ved bare at jeg kommer til at gøre noget dumt hvis jeg tager hjem nu” sagde hun. ”jamen så lad være med at tage hjem”. Mit hjerte sprang et slag over. Det var nu eller aldrig. ”Tag med mig hjem?”. Hun kiggede på mig igen. Det var tydeligt at hun var overrasket. Hun så lidt forlegen ud. Men så smilede hun lidt, og sagde ”ok”. Jeg kunne slet ikke forstå det. Hvordan den ellers fiasko-ramte aften havde taget en heldig drejning.

Nu var det bare om at få hende med, inden hun ombestemte sig. Jeg drak det sidste af min drink. ”Jeg bor kun 4 gader herfra” sagde jeg til hende, mens jeg gjorde klar til at tage min jakke. Hun rejste sig og fulgte med. Vi snakkede ikke så meget på vejen hjem til min lejlighed. Jeg låste os ind, og da vi kom ind tilbød jeg at tage hendes jakke. Så stod hun der i gangen og så en smule nervøs ud.

”Slå dig ned i sofaen, så henter jeg lige lidt koldt at drikke” sagde jeg. Jeg var selv helt overrasket over hvor afslappet jeg lød. Inden i følte jeg også en underlig ro, som om at det her bare var det helt rigtige. Jeg kiggede ind på Rebecca, og den indre ro, var igen afløst af lyst.

Jeg satte to kolde øl og en kande vand på bordet. Så satte jeg mig ved siden af hende. Hun så stadig lidt nervøs ud. ”Du ser lidt nervøs ud?” sagde jeg. ”Ja jeg tager normalt ikke med fremmede folk hjem efter en tur i byen. Og slet ikke piger” sagde hun. Jeg grinede lidt ”Heller ikke mig” sagde jeg. ”Men eftersom jeg har hjemmebane fordelen her, så skal jeg nok få dig til at slappe lidt af”.

Jeg lagde forsigtigt min hænder på hendes skuldre, og masserede hende. Efter 2 min. Var jeg ved at sprænges af lyst, og hun var begyndt at slappe lidt af, og vænne sig til min berøring.

Jeg lod langsomt min hånd glide over hendes kraveben. Hun lænede sig velvilligt baglæns imod mig. Og min hånd røg ned under udskæringen i den sorte kjole. Jeg kunne mærke blondekanten på hendes BH. Hun slappede stadig af, men jeg kunne se at hun var pirret. Hånden røg ned i BH’en og fik fat i hende struttende brystvorte. Hun sitrede efter berøringen.

Jeg lænede mig ind over hende, og kyssede hende på munden. Jeg smøg mig rundt om hende, og over i den anden side af sofaen. Nu sad vi ansigt til ansigt. Igen kyssede jeg hende. Og hun kyssede mig igen. Jeg kælede for hendes bryster uden på kjolen, og lod hænderne glide ned af hendes hofter, og ned til hendes lår. Jeg sneg min ene hånd op under hendes kjole.

Jeg kunne mærke kanten af hendes trusser. Hun var mindst lige så våd som mig. Jeg lirkede fingrene ind under trussekanten, og følte mig ind imellem hendes skamlæber. Hun sitrede igen. Jeg lænede mig ind over hende og kyssede hende igen, mens jeg langsomt skubbede hende baglæns, så hun kom ned og ligge.

Nu kunne jeg forsigtigt løfte op i hendes kjole, og liste trusserne af hende. Jeg iagttog hende. Hun lå der med det røde hår spredt ud til siderne, kjolen smøget op, og fissen blottet. Hun var næsten helt glat forneden, men jeg kunne ane et par røde hår. Der var bare noget frækt over det røde hår der. ”hold kæft du er smuk” sagde jeg til hende. Hun grinede bare.

Så dykkede jeg ned og kyssede hendes skamlæber. Jeg slikkede dem blidt, og arbejde mig langsomt ind mod klitten. Da jeg ramte med tungen på hendes klit, gav hun et lille spjæt. Jeg blev ved med at slikke, og hun begyndte at vride sig let. Ingen tvivl om at hun kunne lide det. Jeg sneg et par fingre om i hende, imens jeg slikkede hende. Hendes åndedræt var nu ret heftigt.

Hun placerede begge hænder på mit baghoved, og trykkede mig dybere ned i hendes skød. Jeg nappede hende blidt i klitten, og hun gispede. Jeg kunne mærke at hun var tæt på at komme nu, så jeg lirkede tungen op langs mine fingre og ind i hende. Så slikkede jeg mig hele vejen fra hullet, og op til klitten. Hvorefter hun kom, så hun rystede. Hun trykkede mit hoved endnu dybere ned i hendes skød, hvorefter at hun gav slip.

Jeg kiggede op på hende. Så kælede jeg mig hele vejen op ad hendes krop, og op til hendes mund, hvor jeg begyndte at kysse hende. Min sofa var ikke særligt bred, så jeg var ved at falde ned. Hun grinede af mig, da jeg næsten mistede balancen. ”Hvad, har den her lejlighed ikke noget soveværelse?” spurgte hun. ”Jo, vil du se” svarede jeg hurtigt. Vi rejste os op. Hun trak kjolen ned igen, og vi gik ind til mit soveværelse.

Jeg stoppede i dørkarmen. Denne gang kyssede hun mig. Og samtidig lod hun sine hænder finde vej til min bukse-linning. Hun knappede hurtigt mine jeans op. Hun kyssede mig igen, og førte sin hånd op under min trøje. ”Hold kæft hvor har du meget tøj på. Kan du ikke smide lidt af det” grinede hun.

Jeg vidste bare fra første øjekast, at hun var en pige der vidste hvad hun ville have. ”Jo”, jeg løftede min trøje af, og stod kun iført undertøj. Man kunne se på hende, at hun var tilfreds med hvad hun så. Jeg løsnede min BH, og hun hev mine trusser af. Jeg løftede hendes kjole over hovedet på hende, og hun tog sin BH af. Og så væltede hun mig ned på sengen.

Hun begyndte at kysse mine brystvorter. Det var en fryd at mærke hendes tunge. Hun satte sig over skrævs på mig. Jeg lod mine hænder glide op ad hendes baller. Pludselig havde hun vendt sig om. Hun lagde sig hen over min krop, og placerede sin tunge i mit varme våde skød. Samtidig kom hendes våde fisse til at være lige over mit ansigt. Jeg kun tydeligt dufte hende safter fra hendes orgasme.

Hun slikkede mig blidt. Jeg slikkede hende igen. Samtidig med at jeg kærtegnede hendes baller. Jeg var så ophidset at jeg var ved at komme, allerede ved første berøring. Hun slikkede mig skiftevist blidt og hurtigt, samtidig med at hun fyldte mig ud med fingrene. Jo mere ophidset jeg blev, jo mere fantastisk var det at mærke hende stigende ophidselse. Jeg stønnede højlydt da jeg kom. Nærmest bed mig fast i hendes skød, og knugede hendes baller. Jeg blev ved med at slikke hende, selvom det var svært at fokusere på noget som helst efter den orgasme.

Hun var lige ved at komme igen. Jeg kunne mærke at hun pressede sig hårdere ned imod mit ansigt igen. Jeg slikkede hende direkte på klitten, samtidig med at jeg sneg en finger op i hendes forbudte hul. Og så kom hun. Jeg kunne mærke hver eneste muskel i hendes underliv og røv spænde. Jeg trak min finger ud, og hun rullede ned fra mig, og lige ned ved siden af mig.

Vi lå begge to bare og nød det. ”Jeg ved godt at du måtte yde mere end du kunne nyde i dag. Men jeg lover dig.  Jeg skal nok komme efter det” sagde hun. Og så lukkede hun øjnene. Jeg kiggede på hende endnu engang, og nød at have hende liggende ved siden af mig. Så lukkede jeg også øjnene. Det var næsten ikke til at tro. Tænk at hun ville være der i morgen når jeg åbnede øjnene også. Rebecca med det røde hår.

Skrevet af Shy Girl

Published On: januar 26th, 2010Categories: lesbisk sex59 Comments on RebeccaLast Updated: januar 26th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex