Regn

”Sex er en naturlig ting – og jeg går ind for det naturlige”
Marilyn Monroe

Regnen begynder stille at sile ned, så længe jeg kan huske har jeg elsket regnvejr, når andre brokkede sig over regnen blev jeg glad. Lange gåture i regnen alene er det bedste jeg ved, det handler bare om at klæde sig ordentlig på. Med tiden blev det med at klæde sig ordentlig på til noget helt andet, jeg blev tiltrukket af den våde regn blandet t med noget særligt tøj: latex, lak læder, lingeri, bare noget med L.

Disse lange gåture i regnvejr som regel var jeg i ført en gammel slidt regnfrakke og støvler for ikke at vække for meget opmærksomhed, men indenunder fik fantasien frit spil. Jeg kom faste steder hvor jeg vidste at der aldrig var andre mennesker.

Det var det samme i dag, det styrtede ned, min nabo smilede da jeg gik ned at trappen, ” Skal du nu og og gå i regnen igen Ida”? ”Jeg er klædt godt på” svarede jeg og tænkte du skulle bare vide. Indenunder havde jeg stropløst latex corsage med hofteholder camoufleret af regnfrakken og et kæmpe halstørklæde. Naboen smilede og ønskede mig god tur.

Jeg nåde frem til en lille runding med en stor busk rundt om, her havde jeg ofte været og her kom ikke et øje, regnen var heller ikke så gennemtrængende på grund af den store busk, så det sted er perfekt , hvis og det er aldrig sket skulle komme nogen forbi, vil man tidsnok være i stand til samle sig og se uskyldig ud.

Jeg havde sat mig under træet og smidt regnfrakken jeg sad iført min corsage, hele min krop var parat, jeg nød at lege med min selv imens det væltede ned med vand. I lommen har jeg en lille batteridrevet ”ven”: en guldbelagt dildo som jeg tog frem, jeg gik langsomt frem. Nød hvert et sekund skruede en tand op for volumen jeg satte mig på knæ mens jeg besteg dildoen, til tiden kan det være svært at holde den fast på det våde underlag, men jeg er erfaren og har udarbejdet en special metode. Pludselig hørte jeg en lyd,jeg pakkede hurtigt og professionelt sammen, men samtidigt pisse irriteret, hvem fanden tænkte jeg kommer her, en eller anden idiot som skal lufte hunden. Jeg kiggede mig omkring, der var ingen at se, hmmm, jeg kigge rundt igen, stadig ingen, indtil jeg fik øje på en skikkelse overfor mig på den anden siden af vejen er en høj, som jeg kan se op på, jeg har altid tænkt at stedet var for udsat til jeg ville bruge det. Der stod en mand og spejde ud over vejen, han kan ikke se mig, jeg bandede indvendigt. hvad fanden skal han se på nu ?, det regner makker tænkte jeg. Det er nok bedst at jeg fordufter, jeg vender mig for at pakke helt sammen og gå den modsatte vej. I samme øjeblik har han fjernet hånden for panden og åbne sine bukser, Han tar sin pik frem. Mit hjerte sidder helt oppe i halsen; skal han virkelig til at wtf?? Onanere?Hans bukser falder ned om anklerne og hans pik står lige ud i luften og han går i gang med helt roligt at onaner, jeg kan se hans arm og hånd, dele af hans mave intet andet. Jeg kan mærke hvordan jeg bliver helt varm i ansigtet, jeg har aldrig vidst der var andre som mig som tændte på vild regn sex. Hans bevægelser blev hurtigere, han stønnede højlydt, jeg gloede helt betaget, jeg kunne slet ikke få øjerne fra ham, han var vild og komplet ligeglad, jeg onanerede samme med ham på afstand mens jeg sulten og uhæmmet gloede på ham. Han kom voldsomt og råbte ud i intetheden, jeg kom samtidigt 100 meter derfra fuldstændigt omtumlet. Han skyllede pikken i regnvandet blev stående lidt trak bukserne op igen og drejede rundt og gik modsat af hvor jeg sad. Et minuts tid efter høre jeg en bil, den kørte forbi mig. Jeg fik samlet mig sammen og gik langsom hjem i et vældigt humør.

Halvanden uge efter står vejrudsigten på det selvsamme regnvejr, jeg småløber hjem fra mit ene job, jeg skal UD i det vejr og hvis jeg er heldig er regnmanden med den flotte pik igen.

I dag har jeg rødt lak undertøj på bh og trusser, mine tanker har i den grad kredset om ham ikke mindst hans pik, den var afsindig flot og stor. Jeg kravler ind i mit skjul og venter lytter efter en bil, den kommer nu, det passer på tid, jeg læner mig frem og kigger ud i regnen.

Jeg bliver ikke skuffet, han går op på bakken og kigger ud som sidst, ”her er ikke nogen hvisker jeg kun mig”, igen kan jeg mærke varmen i kinderne, liderligheden, han gør som sidst knapper bukserne ned og lade dem falde og pikken er klar, hans hånd bevæger sig, det gør min så sandelig også, regnen vælter ned, normalt har jeg lukkede øjerne, men men nu, hold op jeg kan ikke holde øjerne for mig selv. Vi kommer igen samtidigt, han råbende og mig stille. Da han går ned til sin bil beslutter jeg mig på et splitsekund, jeg går ud på fortovet da han køre forbi, jeg bilder mig han kigger undrende på mig gad vide hvor hun hvor mon er kommet fra?

Da vejrudsigten igen lovede voldsomt regnvejr var jeg forberedt, jeg kom i bedre tid, jeg gik op på bakken hængte et par læder trusser på en gren, han ikke ville kunne udgå og se, jeg går tilbage til min vante plads, hed i kinderne og spændt på reaktionen. Det er sammen manøvre som som sidst, han går op på bakken spejder ud, jeg ser hvordan han langsomt tager mine trusser ned, det ser ud som om det gir et sæt i ham, han spejder rundt igen, der er ikke et øje at se, trykker trusserne op mod sit ansigt. Endnu en gang onanerer vi på hver vores side i regnvejret han brugte trusserne som legetøj slikkede på dem kørte pikken ind og ud på dem, det var frækt at se på, jeg blev mere og mere liderlig,det var så vildt at se på ham, uden at se hans ansigt. Denne gang gik jeg ikke ned så han kunne se mig fra bilen, jeg var i gang med at udtænke en plan.

Hvis jeg var forberedt sidst havde jeg nu udtænkt en plan i sin enkelhed: jeg vil kneppes af den mand i regnen i dag, basta. Da han kom op af bakken og som sædvanligt begyndte at spejde efter mennesker, gik jeg ud af mit skjul i samme øjeblik, jeg kunne se han rykkede tilbage chokeret, irriteret over at blive afbrudt, nøjagtigt som jeg havde det første gang han forstyrrede mig. Jeg gik langsom men målbevidst over mod ham, smilede ved tanken om hvor ærgerlig han måtte være, nu kommer der et eller andet fjols og spørg om vej eller noget andet pjat. Han var i gang med at trække sig væk for at slippe for det dumme spørgsmål, inden han begyndte at ærgre sig for meget åbnede jeg langsomt min regnfrakke. Jeg havde bare bryster og mine ynglings trusser bundløse på. Jeg stod neden for bakken og så op, han kunne se mig nu, fra at være irriteret til liderlig på nærmest 10 sekunder, han trak sine bukser ned og pikken frem. Han vinkede mig op med den ene hånd mens han betjente sig selv med den anden. Jeg kravlede op af bakken, tog regnfrakken af og lagde den lige foran mig lagde mig på knæ.”Nååå der er du sagde han, han stemme var dyb, maskulin med et anstrøg af smil fornemmede jeg. ”Du er meget modig” igen antydningen af smil, Hvad vil du? Hans hånd og pik var 5 cm fra mig, jeg kunne stadig ikke se hans ansigt. Men nu kunne jeg høre lyden den langsomme og rytmiske bevægelse hans pik gled frem og tilbage. ” Jeg vil kneppes svarede jeg som sandt var. ”Godt” svarede han,men først skal du åbne munden og smage min pik og regnen. Jeg åbnede munden med længsels på smagen blandet med regnen. Han trådte nærmere og skubbede pikken ind med en bevægelse. Jeg mærkede at jeg gled lidt men det var ligemeget, jeg slikkede pikken som jeg aldrig havde bestilt andet, jeg mærkede hvordan pikken voksede i min mund,jeg kunne være blevet ved i timevis følte jeg.

Han tog den ud, kiggede ned på mig,” det er vist min tur”, du er godt nok en godte regnvejrspige sagde han. Han gik rundt om mig, jeg stirrede på pikken, forsøgte ikke engang at få et glimt af hans ansigt.

Han var bagved mig nu, dejlige patter og sikkert en meget parat fisse? spurgte han, jeg svarede ikke jeg var fuldstændigt ør og mit ansigt brandvarmt på trods af regnen.” Har du luret på mig? spurgte han, jeg nikkede, ”og efterladt dine trusser måske? Jeg nikkede igen.

Hans hånd legede med mine bryster skiftevis blidt og hårdt. ”Nåå ”sagde han igen og ud af ingenting eller hans jakkelomme sandsynligvis tog han en lassexmaske frem, han tog den på, det skræmte mig ikke tværtimod blev jeg endnu mer varm i ansigt, ” det skræmmer dig vel ikke?,

Nej svarede jeg roligt overhovedet ikke. Tænkte jeg nok sagde han. Jeg tog hans pik i munden igen for at understege at jeg ikke var skæmt. Hans finger gled op i min fisse, Uhh sagde han: en lille fræk piercing i fissen også, du er vist en uartig regnpige. Han slikke mig mens hans finder gled ind og
ud af min fisse, det var godt meget bedre end jeg forventede.

Hans pik kørte som en sindssyg ind og ud af mig, han kneppede mig hårdt, jeg fulgte hans stemme leje og vi stønner begge to højlydt,mens regnen piskede ned fra oven, det føltes som en uendelighed, han tar mig, vender mig om beder mig om at ride ham mens han hænder griber om mine bryster, jeg stirrer på lassexmasken mens jeg stønner, fuck det er godt. Jeg er ligeglad, jeg er med på det hele, følger ham orgasmen kommer , vi kommer samtidigt, hans sperm bliver kun kortvarigt på min krop, regnen skylder det væk. ”Tak stammer jeg”, det er mig som takker svarede han, jeg rejser mig, det skal ikke blive for akavet. Jeg glider en smule i vandmudret, han trækker mig galant op og jeg får mulighed for at smutte en lille seddel ind i hans jakkelomme. ”Du ved hvor du kan finde mig siger han og smiler uden at fjerne masken, meget hvide tænder bemærker jeg mens jeg nikker og vender mig om og går modsat den vej han kører.

På seddelen står der: ”Fredags rock i Tivoli d. 3. juni – jeg står på scenen iført latex bukser!

Fredag d 3. juni – ifølge vejrudsigten bliver den forholdsvis varmt enkelte spredte byger kan forkomne i løbet af aftenen. Fedt tænkte jeg.
Min chef har travlt, men styr på det, hele, vi har øvet i lang tid. ”Det bliver en fed aften sir han og griner. Han har lavet en aftale med et privat firma efter koncerten, sådan a la ”kom og hils på rockstjerne, det irriteret mig lidt, ville bare gerne sidde og nyde en øl og slappe af.” Legemeget Ida, det bliver sq fedt alligevel, jeg rækker tunge af ham, næppe svarer jeg, men kan ikke lade være med at grine.
Jeg glæder mig der er noget særligt over Tivoli og fredags rock, Vi har det alle sammen sådan. Jeg skal have latex bukser på i aften min røv bliver perfekt og jeg ved det. Præcis kl. 22.00 starter koncerten, nerveren er der vi er nervøse,spændte. Min chef går ind, publikum går amok, det er fedt adrenalinen køre: ” year let´s rock n roll kids” Koncerten går fantastisk vi er på ,publikum er på, vi gir den gas, han præsentere os alle en for en: ”den bedste backing vokal jeg kan ønsker mig, mine damer og herre gi en stor hånd til ”Ida The rain girl”, jeg smiler træder frem synger en kort solo smiler endnu mer ved tanken om at regnmanden står et sted derude og kigger op på mig, imens begynder regnen at sile stille ned.
”Life is about dancing in the rain”
Ida!

Published On: marts 19th, 2020Categories: sex0 Comments on Regnen begynder stille at sile nedTags: Last Updated: marts 19th, 2020
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex