“Det kommer til at foregå på denne måde: jeg roterer flasken, og den, som flaskehalsen peger på, skal vælge “sandhed eller konsekvens”. Den person, der roterede flasken, stiller dem et spørgsmål eller en udfordring, og vedkommende roterer så flasken for den næste! Spørgsmål?”

Det var Birgittes ord. Hun var den yngste af Swartz-søstrene, og kun 19 år gammel.

“Som om, vi ikke allesammen ved, hvordan man spiller sandhed-eller-konsekvens, Birgitte”, sagde Helena, den ældste søster, med et finurligt smil.

Vi kiggede alle nervøst på hinanden. Jens og jeg var 3.g’ere på det lokale gymnasium, og vi havde kendt søstrene siden vi var børn. Fra at være akavede småpiger i folkeskolen, var de nu de kønneste, langbenede blondiner, man kunne forestille sig. De lignede så meget hinanden, at de jokede med at være enæggede trillinger. Jens og jeg plejede at drille dem med deres bøjler, og fordi der altid var mindst én af dem, der havde et godt øje til Jens eller mig. Helena gik i min klasse og havde inviteres og til en fest, her hen over efteråret. Det endte med, at festen kun blev for os fem, der nu sad i en gammel lædersofa i søstrenes lejlighed. Med introduktionen til sandhed-eller-konsekvens tog aftenen en anderledes uventet og spændende drejning.

“Laura, tænd stearinlysene”, kommanderede Helena. Hun tændte to røde lys på det firkantede kaffebord, samtidig med at Birgitte lukkede og låste døren til lejligheden og slukkede lyset i loftet. Stearinlysene duftede dejligt, og der var en helt speciel stemning.

“Ryan, giv mig flasken” sagde Helena. “Men jeg er ikke færdig med den”, klagede jeg mig. Helena stirrede på mig, og da jeg stadig nægtede at give hende den, rejste hun sig fra lænestolen, hvor hun havde siddet sammen med Jens, og luntede over til mig forbi sine søstre. Alt imens hun vuggede med hofterne og lod miniskirtet glide op over sine lår, dansede hun en lille, fræk dans for mig. Hun smilede og kurrede: “jeg ved, hvad din svaghed er”. Hun kom tættere og tættere på mig, og det eneste jeg kunne lugte var hendes svage duft af honning, og inden jeg vidste af det, var flasken i hendes hånd – og et triumferende blik i hendes øjne.

“Mand, du er svag”, var alt, hvad Jens havde at sige om det.

“Okay, så går vi i gang”, annoncerede Helena, da hun spandt flasken. Hendes søstre smilede nervøst og trak sig tættere på mig for at syne som mindre mål for flaskens hals. Desværre virkede det, og flaskehalsen pegede direkte på mig.

“Sandhed.. eller konsekvens”, spurgte Helena.

“Sandhed” fik jeg fremstammet.

“Er du jomfru?”, spurgte Helena.

“Hvad?! Seriøst? Nej for satan. Det har jeg ikke været længe!”

Det var nemt. Jeg slap af krogen for den gang, spandt flasken, hvis hals endte på Birgitte, den yngste søster.

“Sandhed eller konsekvens?”, spurgte jeg

“Sandhed”, svarede Birgitte.

“Har du nogensinde suttet pik?”

Hun kiggede straks på sine søstre i tvivl om, hvad hun skulle svare. Men de havde ikke i sinde at hjælpe hende.

“Ja”, svarede hun, om end lidt stille.

“Kom han i munden på dig?”, spurgte jeg frækt

“Hey.! ingen dobbeltspørgsmål”, råbte Laura, der straks kom sin søster til undsætning.

Birgitte spandt flasken, og Helena var det næste offer.

“Hvornår har du sidst haft sex?”, spurgte Birgitte straks.

“Jeg nåede ikke at sige “sandhed”, klovn”

“Og hva’ så? Svar bare alligevel”

“Okay, fint, for tre måneder siden. Tjeneren fra Pizzariaet”

Der var komplet stille. Sikke en skam at sådan en langbenet, blond, stramrøvet og lækker pige ikke havde fået noget i 3 måneder. Hun kunne få, nøjagtigt, hvad hun ville have.

Helena spandt flasken, og denne gang stod Jens for tur.

“Sandhed eller konsekvens?”

“Lad os prøve noget nyt: konsekvens!”

“Vis os din pik” sagde Helena resolut.

Uden nogen skam rejste Jens sig op, trak bukserne ned og fremviste sin pik for alle deltagerne. Det var ikke fordi, han var kæmpestor, men pigerne stirrede, målløse og med store øjne. De smilede forlegent og grinede en smule, men måske alligevel mest pga. chok.

Jens’ tur til at rotere flasken, og jeg gættede på, at det næste offer fik problemer. Helena blev den udvalgte.

“Sandhed eller konsekvens?”

“Konsekvens!”.. Ingen tøven..

“Strip for os. Du vidste, det ville komme, ik?” smilede Jens frækt til hende. Hun kunne ikke lade være med at smile tilbage til ham.

Han krydsede armene bag hovedet og lænede sig tilbage i lænestolen, som om, han sad i en bås i en stripbar. Laura løb hen til anlægget og trykkede play på et gammelt nummer med Softcell. Imens forberedte Helena sig mentalt. Musikkens dybe bas og den kælne vokal forvandlede Helena, og hun blev som forvandlet til en stripklubluder. Med sin ryg til Jens lod hun sine smukke hænder løbe op og ned af indersiden på sine silkebløde ben, løftede op i sit miniskirt og lod sin røv glide frem-og-tilbage og op-og-ned foran Jens’ ansigt. Så vendte hun sig om og begyndte at knappe sin tynde hvide sweater op, og afslørede sin kavalergang for Jens i små bidder, lige indtil hun til sidst stak sine overdådige bryster helt op i hovedet på ham. Så begyndte hun at gnide sine lår mod hans skridt og hviske i hans øre. Hun tillod endda, at han lagde sine hænder på hendes baller, hvilket var på det tidspunkt, at jeg opdagede, at hun var iført en sort g-streng.

Da han lod en finger smutte ind bag ved g-strengen, skubbede hun hans hånd væk og sagde “så, det er nok for nu”. Da hun satte sig tilbage på sin plads var alles vejrtrækning hårdere og mere anstrengt, og både Jens og Helena rødmede.

Flasken drejede, og jeg blev udvalgt af dens åbning.

“Ryan: sandhed eller konsekvens?”

“Konsekvens”, igen: ingen tøven.

“Vis os din pik”

Jeg var hård, alt for hård til at lade som om, jeg ikke var det. Jeg besluttede mig for, at det bare skulle overstås. Jeg havde faktisk ikke noget at skjule, så jeg rejste mig og trak mine jeans ned til mine ankler. Pigerne måbede. Min pik stod stiv og rank lige ud i luften som en stang. Måske de ikke havde set en pik længe. Måske var den hårdere, længere og tykkere end det, de havde regnet med. I hvert fald gik der et stykke tid, inden nogen sagde noget. Birgitte brød tavsheden: “må jeg slikke den”. Hendes søstre måbede igen. Jeg satte mit blot ned på sofaen, sparkede mine sko af og lænede mig tilbage.

Birgitte, en slank, storbarmet ung pige knælede ned foran mig på tæppet, kastede sit lange blonde hår tilbage og lænede sig ind over. Hun sendte mig et fræk, hungrende blik lige inden hun slikkede mig fra top til rod og så længe, at min pik var skinnende af spyt. Derefter åbnede hun sin mund helt, og lod min pik glide ind i sin mund, kørte sin mund op og ned af mit skaft skarpt efterfulgt af hånden. Hun tog mig helt dybt ned i halsen 5 eller 6 gange, hvor efter hun lænede sig tilbage og spillede min pik, så slikkede hun, og så spillede hun min pik. Mine boller fik en tur af hendes tunge, og hun slikkede mig igen op og ned af skaftet, hun spillede min pik mens hun kiggede mig i øjnene. Med hendes lyse, blonde hår svajende fra side til side, lignede hun det perfekte billede af en pornostjerne.

Helena var kravlet tilbage på Jens´ skød og denne gang kyssede de intens, mens de flåede hinandens tøj af. Imens sad Laura helt alene og gned sin mis gennem sin pinke bomuldspyjamas. Jeg spurgte hende, om hun havde lyst til at sætte sig på mit ansigt. Hun nikkede stille og gled hurtig ud af hendes pyjamas. Hun havde den flotteste krop af dem alle tre – brun og flot formet med flotte, lange muskuløse ben, faste bryster og en glat mis. Birgitte virkede først irriteret over at skulle dele, men vi fandt hurtig en ny stilling, så jeg nu lå med Birgittes mund om min pik og Lauras våde fisse over mit ansigt. Jeg kunne mærke hendes safter løbe ned af mit ansigt og høre hende stønne, imens jeg slikkede hende. Hun skubbede hele sin vægt imod mig, da jeg spredte hendes fisse med mine fingre og sugede på hendes klitoris og stak min tunge helt op i hende. “Åh, fuck, jeg kommer” stønnede hun og begynde at gnide sin varme våde fisse på mit ansigt. Jeg kunne se hendes halv åbne mund og drømmende øjne. Da hun eksploderede i en orgasme, kunne jeg mærke hendes safter løbe ned af mit bryst og fortsætte ned over min behårede mave til min pik.

Jeg kiggede over på det andet par. Helenas tynde hvide cardigan var knappet op og hendes bryster stak ud over hendes BH, det ene bryst helt blottet og det andet kun med halvdelen af den mørkerøde brystvorte skjult. Hendes korte nederdel var skubbet op til hendes talje og hendes g-streng skubbet så meget til side, at Jens kunne glide ind i hende. Hun red på hans pik med vuggende hofter og gned sin fisse hårdt op af ham. Hun stønnede og skreg, når han sugede og nappede hendes hårde brystvorter.

Alt i mens var Birgitte stadig i gang med at slikke mig så energisk, hun kunne for at kompensere for den opmærksomhed hendes søstre tiltrak sig fra mig. Hun spyttede på min pik og lod det løbe ned af den, imens hun trak sig lidt væk blot for at placere min pik stramt mellem hendes bryster, hvor hun lod mig spille den af. Hun fik mig helt op at køre ved at kigge mig dybt i øjnene, mens hun hviskede “hmm, ja, du kan lide det, kan du ikke.? vil du komme i min mund, komme ud over mit ansigt” Hun tog mig i munden igen og fortsatte mundjobbet – op og ned, op og ned. Hendes blonde hår svajede, mens hun slikkede det bedste, hun havde lært – slurprende højlydt. Jeg gispede krampagtigt, da mit sperm eksploderede ind i hendes mund. Efter at have taget tre store sprøjt i munden, tog hun mig ud og lod resten sprøjte ud over sit ansigt og bryst. Sperm dryppede nu ned af hendes mundviger, og hun slugte det hele og smilede frækt. “Og du troede, jeg var den uskyldige søster”

Laura kom over til Birgitte og slikkede hende ren for sperm. Jeg kiggede på, da Birgitte lukkede sine øjne og lænede sig tilbage, og lod Laura slikke og kysse hendes bryster og fortsætte ned over hendes mave til hendes dejlige, våde fisse.

Jens havde vendt Helena om, og hun stod nu bøjet ind over stolen. Hendes røv strittede indbydende lige op i vejret, og hendes ansigt lå på puden. Krumningen på hendes ryg fik hendes bryster til at se endnu større ud, og hendes brystvorter skrabede hen over puden, mens hun svajede frem og tilbage. “Åh, fuck, åh jeg kommer tag mig baby, tag mig, fuck mig.” Helena skreg, da Jens trak hendes røv frem mod sin pik igen og igen. Helena kom lige idet, Jens trak sig ud og sprøjtede en stor portion varm sæd udover hendes røv. Hun så vanvittig sexet, ud da spermen begyndte at løbe ned over hendes røv og videre ned til hendes fisse og ned af benene. Hun knælede ned foran Jens fast besluttet på at slikke hver en dråbe sperm af ham. Hun slikkede hans stadig hårde pik, mens han gryntede og begravede sin hånd i hendes blonde krøller.

Min pik reagerede på dette scenarium ved at blive hård igen, og Lauras røv så lækker ud strittende i vejret, mens hun slikkede Birgittes fisse. Jeg kom ned på knæ på gulvet bag Laura og følte mig frem til hendes stadig våde fisse og gled op i hende. Hun tøvede men begyndte så at skubbe sig bagud mod min pik. Jeg kunne mærke hver en nervetråd i hver en celle af min pik, da den bløde, våde kusse omsluttede mig. Jeg kunne mærke hende klemme om mig med sin fisse, hver gang hun bevægede sig fremad, og selvom jeg allerede havde fået én orgasme, viste jeg, at jeg ikke ville holde længe.

Birgittes støn var skjulte næsten generte men jeg kunne høre, at hun var ved at være klar til endnu en orgasme. Hendes hænder var begravet i Lauras hår og hun løftede sine hofter mod Laura for at få mere. Det var nok ikke første gang Laura havde gjort dette, tænkte jeg. Som Birgittes stønnen voksede, kunne jeg mærke, at jeg også selv var klar til at komme. Jeg havde kun et minut eller to tilbage, derefter ville det blive for intens. Jeg ventede til Birgitte kom og sagde så “Lad Jens og mig komme ud over jer alle tre på én gang”. Jeg forventede næsten, at de ville grine. I et øjeblik så de chokerede ud men så så det ud til, at de besluttede sig for, at da vi allerede havde indledt et orgie, kunne vi ligeså godt slutte af med den store finale. Helena satte sig på sofaen ved siden af Birgitte, Laura satte sig foran dem. Jens stak sin pik i Helenas mund, som lod den glide ind og ud, så man kunne se aftrykket af den hendes kind. Laura startede med at slikke mig, jeg var stadig våd af hendes safter. Birgitte sluttede sig til hende og de skiftedes til at slikke, suge og sluge mig langt ned i halsen, indtil jeg ikke kunne holde mig længere. Jeg kiggede over på Jens, som gav mig et nik. Han trak sig ud af Helenas mund, og på næsten samme tid sprøjtede vi begge ud over pigerne. Store tykke sprøjt af varm hvid sperm landede på pigernes ansigter, i deres hår på deres bryster og løb ned af deres maver. De knælede foran os, smilte og grinede mens de holdte deres munde åbne for at få mere.
 

Skrevet af lystpigen

Published On: september 10th, 2007Categories: ! vindernovelle !, familie, gruppesex, lesbisk sex, sex56 Comments on Sandhed eller konsekvensLast Updated: oktober 2nd, 2007
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex