Vi skal tilbage til en af de varme somre i min gymnasietid, sidst i firserne. Jeg havde lånt en af mine venners speedbåd i en uges tid, som modydelse for at jeg havde hjulpet ham med at reparere på hans bil. Min daværende kæreste, Lotte, og jeg stævnede ud fra Rantzausminde ved Svendborg, hvor båden lå, og sejlede fra ø til ø i det fantastiske øhav, syd for Fyn. En af dagene, på vej mod Birkholm, en dag med absolut ingen vind og solen bagende ned, fløj vi henover vandet med godt 30 knob, da Lotte sagde til mig at hun havde lyst til en dukkert, her og nu. Nøgne. Jeg anede hvad der var i vente og sejlede udenfor de gængse sejlruter, lidt ind under Birkholm og stoppede motoren, så vi lå og drev. Da jeg vendte mig om, var hun allerede nøgen og sad og legede udfordrende med sig selv.

Lotte var ikke nogen skønhedsåbenbaring som sådan, men hun havde den der glød og det frække blik, der kan tænde enhver mand – og kvinde. Hun var vel det man kalder erotisk buttet, uden at være kvabset. Fyldige former for og bag. Og det bedste ved hende, ud over hendes enormt store og tunge patter (og her taler vi om patter, ikke bryster), var hendes sexuelle åbenhed og frisind trods hendes kun 18 år på den fyldige bag. Og så var hun en ægte ”pleaser”. Nok den største grund til at jeg var faldet for hende; intet var tabu og alt jeg foreslog, var hun med på at prøve. Der var noget magisk over den måde hun hele tiden søgte at tilfredsstille mig på, men det havde jeg endnu ikke opdaget fordelene ved, den sommer som 19-årig ung, viril knægt. Det var nok også derfor at hun allerede på det tidspunkt tilbage i firserne var glatbarberet, selvom det slet ikke var almindeligt dengang. Jeg havde set det i et pornoblad og sagt til hende at det så frækt ud og hun havde bedt om at se bladet, suttet den af på mig mens jeg kiggede på billederne – og næste dag overraskede hun mig med en nybarberet fisse.

Jeg gik hen til hende og holdt om hende bagfra, løftede hendes store, tunge patter og legede lidt med dem. Hun tog hånden bagud og tog fat om min pik og begyndte at spille den. Reaktionen udeblev ikke. Hun vendte sig om og gik ned på knæ og tog mig i munden, mens hun legede med nosserne med den frie hånd. Lynhurtigt blev pikken stor og hård og jeg tog fat om hendes hoved og mundkneppede hende under åben sol, midt på vandet. Heldigvis var der ikke så mange både i nærheden, kun en enkelt, ældre motorbåd lå for anker et stykke væk. Hun rejste sig op og vendte sig om og skød røven bagud og sagde kort: ”knep mig i røven, brug solcremen”. Sådan var hun. Hun vidste at jeg skulle have den fyret af inden vi hoppede i vandet og hun var med på en quickie. Altid. Hun var også klar over min svaghed for analsex og selvom hun i starten ikke havde prøvet det før, eller syntes særlig meget om det, havde hun ladet mig kneppe hende i det stramme hul. ”Jeg vil jo gerne gøre dig glad”, som hun sagde. Nu var hun selv blevet glad for at blive ”brugt der”, som hun udtrykte det, og opfordrede selv til det engang i mellem. Hun vidste at det tændte mig.

Jeg tog flasken med solcreme og smurte rigeligt på pikken og hendes anus. Lod først en finger komme ind og forberede hende lidt. Lod den glide lidt ind og ud og hun stønnede lidt. Da hun var klar, placerede jeg min stive pik i hendes røvhul og trykkede forsigtigt til. Hovedet smuttede ind og hun pressede selv røven bagud, så pikken gled længere ind. ”knep mig så, din tyr”, stønnede hun, ”knep mig i røven til du kommer”. Jeg arbejdede hårdt på sagen og pulede hende nu i hele pikkens længde. Hendes tunge patter dinglede frem og tilbage og jeg prøvede at holde om dem. En umulig opgave. Jeg rejste hende op og vi stod nu begge op, mens jeg legede med hendes patter og kneppede hende i røven.

Jeg fik øje på motorbåden. Vi var drevet tættere på. Jeg kunne ikke se nogen på dækket derovre, men fik en fræk ide. Jeg satte mig op ad vindspejlet på speedbåden og bad Lotte om at sætte sig på min pik, mens jeg blinkede til hende og nikkede mod motorbåden. Hun forstod og satte sig på hug med ryggen til mig og førte min pik ind i hendes stramme røvhul, lod sig sænke nedover den og lænede sig tilbage og begyndte at ride mig. Jeg æltede hendes fantastiske patter og hun strammede sin ringmuskel om min pik, mens hun red mig med vidt spredte ben vendt mod den ældre motorbåd, der lå for anker – og som vi drev tættere og tættere på. Da hun kunne mærke at jeg var ved at komme, hoppede hun hurtigt af og vendte sin fyldige røv direkte mod motorbåden, mens hun spillede min pik til den sprøjtede og jeg kom med et brøl. Min sæd ramte hende i ansigt og hår. Hun smilede og kyssede mig og hoppede i vandet. Jeg hoppede efter hende.

Vi svømmede lidt rundt og pjattede, dykkede under båden og kyssede. Lotte forsøgte at få min pik stiv igen, men det var vandet trods alt ikke varmt nok til når den lige var blevet fyret af. Men det var tydeligt at mærke at hun var blevet liderlig og var uforløst. Det var tid til at komme op af vandet…

Først nu opdagede vi, at der ikke var nogen badestige på speedbåden. Vi var fanget i vandet. Alle vores forsøg på at komme op mislykkedes, siden på båden var simpelthen for høj. ”Skal I have hjælp?”, en dyb stemme skar gennem luften bagved os. Vi var drevet helt tæt på den ældre motorbåd og i vores iver for at komme op i vores båd, havde vi ikke lagt mærke til det. Vi kiggede op og så en stor mand, sidst i halvtredserne, gråt hår på hovedet og brystet, der lænede overkroppen ud af motorbåden. Han havde de klassiske Ray-Ban solbriller på og var meget solbrændt. Et sekund efter kom en kvinde til syne og lænede sig ud ved siden af sin mand. Hun var væsentligt yngre, måske omkring de fyrre år, også solbrændt – og topløs. Hendes bryster var ikke så store og hang med brystvorterne pegende lidt nedad, men hvilke vorter! De var mindst et par centimeter lange! Parret var ganske velholdte af deres alder og kiggede interesseret på de to fortabte unge mennesker, der lå og plaskede rundt. ”Svøm hen agter og kravl op ad badestigen”, sagde manden henvendt til os og vendte sig mod kvinden ”Lise, kan du ikke tage bådshagen og fange deres båd mens jeg hjælper dem op”. Det var ikke et spørgsmål, men en instruktion der kom fra en mand, der var vant til at bestemme. ”Jo, Aksel”, sagde hun og gik op på dækket og fremefter i båden. Hun var nøgen og solbrændt over hele kroppen; ingen hvide aftegninger efter en bikini. Hun var slank og spændstig og jeg kunne ikke lade være med at stirre på hendes dejlige, lille røv, da hun kravlede op på dækket – og det opdagede hendes mand, men kommenterede det ikke.

Da vi kom om bagved motorbåden, havde Aksel slået badestigen ned og Lotte kravlede først op. Aksel havde sat sig op på dækket og hjalp hende det sidste stykke vej op. Pludselig rejste han sig op og jeg så at også han var nøgen. Hans pik var nu lige ud for Lottes øjne og hun stirrede betaget på den. Den var enorm! Selv i slap tilstand var det tydeligt at se at Aksel havde en kæmpestor pik. Tyk og lang hang den bare der lige foran hende i et par sekunder, der føltes meget lange. Lotte tog et skridt mere op af stigen og det uundgåelige skete: hendes patter strejfede hans pik. Kæmpe pik og kæmpe patter. Endelig flyttede han sig lidt, så hun kunne komme forbi og op i motorbåden. Jeg kravlede op og denne gang flyttede han sig i tide. Jeg gik hen til Lise og hoppede ned i speedbåden, som hun nu holdt fast med bådshagen. Hurtigt fandt jeg en trosse og vi fik bådene fortøjet til hinanden. Jeg kiggede op – lige op i Lises behårede kusse. Der var ingen tvivl om at de var friluftsmennesker og nød det naturlige look. Hun spurgte om vi ikke ville have en øl og rakte hånden frem for at hjælpe mig op.

Oppe i motorbåden havde Aksel allerede knappet en øl op til Lotte og stod og betragtede hendes unge krop uden at gøre noget for at skjule det. Lotte derimod, kunne næsten ikke få øjnene væk fra hans gigantiske lem, der hang tungt mellem hans behårede ben. Aksel var en på alle måder stor mand og meget behåret overalt på kroppen. Der var ingen tvivl om at han stod og vurderede min kæreste og nød synet af hendes store patter. Jeg stod også og gloede på Lise og tog mig selv i at forestille mig have sex med hende. Hun måtte være mindst dobbelt så gammel som mig, men hun havde en god, slank krop som fortjente noget pik. Mon ikke hun for øvrigt fik rigeligt af Aksels kæmpelem, tænkte jeg.

Vi skålede og sagde tak for hjælpen og jeg undskyldte at det jo egentlig var os, der var i gæld til dem ”og nu står vi her og drikker jeres øl og drypper på dørken”. Der var ingen af os, der kommenterede nøgenheden. Det føltes faktisk bare naturligt at stå sammen med Lise og Aksel og drikke øl og være nøgne. ”Det var da det mindste, vi kunne gøre”, sagde Aksel, ”nu gav I jo os et show tidligere, som vi nød rigtig meget”. Lotte rødmede ganske lidt og sagde at hvis det var vores knalderi han hentydede til, var det vist for langt væk til at være interessant. ”Vil du se?”, spurgte Aksel og vendte sig om og tog et videokamera frem. Kort efter så vi på en lille skærm at kameraet havde en ganske effektiv zoom og tydeligt viste Lotte ridende på mig med min pik i røven og patterne lystigt dinglende.

”Jeg synes det ser ud som om I laver et show for os”, sagde Aksel bestemt, ”eller kan du forklare hvorfor du sidder og spreder ben over mod os på den måde?”.  Han kiggede kun på Lotte nu. Nød at være i kontrol. ”Jeg kan se at du er en lille, liderlig luder, der kan lide at få pik i røven og vise dig frem”. Nu blev Aksel skarpere i retorikken. Jeg skulle til at blande mig, men Lise var gået om bag ved mig og pludselig mærkede jeg hendes hænder på min pik og rundt om mine nosser. Hun pressede sig ind til mig og jeg kunne mærke hendes stive brystvorter mod min ryg. Min pik rørte forræderisk på sig. Lotte så det også og vi udvekslede blikke. Situationen var højspændt. Hun kiggede hurtigt ned på Aksels kæmpepik og tilbage på mig med et liderligt blik. Hun var stadig uforløst og stangliderlig efter vores leg tidligere. Jeg havde aldrig tidligere delt min kæreste med nogen, ej heller været sammen med nogen der var ældre end mig selv. Jeg forstod i dette sekund at vi var fanget i dette spil af det ældre, meget mere erfarne par. De havde lokket os i fælden og nu klappede den! Det gjorde mig bare endnu mere liderlig.

Jeg nikkede kort til Lotte, der vendte sig om mod Aksel. ”Du har ret, Aksel, jeg er en ung, pikliderlig tøs – og min stramme ungpigefisse er totalt våd og har længtes efter at mærke din kæmpe pik, lige siden jeg så den da jeg kom op ad vandet”, sagde hun med påtaget rolig stemme og gav ham et kys. Derefter gik hun ned på knæ, tog hans pik i hånden og gabte over den. Aksel stillede kameraet fra sig og lænede sig lidt tilbage over bordet han stod ved, med begge hænder hvilende på bordkanten. ”Sut, min pige, lad mig mærke hvad du kan. Det er lang tid siden at kalorius der har prøvet så ungt kød”, Aksel var mærkbart tilfreds med situationens udvikling. Hans store pik rejste sig under Lottes kyndige behandling og hun havde efterhånden svært ved bare at gabe over hans enorme pikhoved. Samtidigt med at hun suttede det bedste hun havde lært, spillede hun hans lem med begge hænder i forlængelse af hinanden. Jeg gættede på at hans pik måtte være et sted mellem 25 og 30 cm. Og den var monster tyk. Pikhovedet fyldte nu hele Lottes mund og hun begyndte at massere hans behårede nosser med den ene hånd. Også de var kæmpestore. Han kiggede nu over på mig. ”Dygtig lille ludertøs du har med! Så hurtigt havde Lise ikke fået kalorius kampklar. Men jeg kan da se at hun stadig godt kan vække en viril, ung pik til live!”. Lise stod stadig og legede med min pik, som stod fuldt beredt lige ud i luften. ”Vis nu drengen, hvad du kan”, sagde han til Lise som nu satte sig på hug foran mig og tog mit lem i munden, smagte lidt på det og begyndte at kneppe mig med sin mund, dybere og dybere. Til sidst havde hun alle mine 18 cm inde i mund og hals; det havde jeg aldrig prøvet før. Det var satanedme frækt! Med fuld deepthroat begyndte hun at lege med mine barberede nosser og hendes ene langemand cirklede omkring min anus. Det var mere end jeg kunne holde til og da hun pressede sin finger ind gennem min ringmuskel, kom jeg i en heftig udløsning med et brøl ned i halsen på hende.

”Det var sgu hurtigt!”, kommenterede Aksel, ”var det virkelig så godt?”. Jeg nikkede, kunne ikke sige noget, skulle lige til hægterne igen. Lise suttede mig ren og slikkede sig om munden. ”Tak for at jeg måtte sutte dig”, sagde hun, ”nu vil jeg lege med din kæreste”. Hun rejste sig og gik over og satte sig på hug bagved Lotte, kyssede hende i nakken og tog fat om hendes store patter og æltede dem med bløde bevægelser. Lotte var stadig i gang med Aksels kæmpepik; den gamle bandit var modstandsdygtig! ”Kom!”, sagde Lise, ”rejs dig op, din lille mær” og trak hende op ved patterne. Lotte gispede, da hun slap for pikken i hendes mund og kom op at stå. Hun blev vendt rundt, så Aksel nu kunne nyde at holde om hendes patter bagfra og han var langtfra nænsom. Hans greb var fast og mellem to fingre, nuldrede han Lottes brystvorter og klemte hårdt om dem. Hun stønnede igen af liderlig smerte. ”Du er jo en smaskliderlig so, der bare tager imod i forventningen om at blive bedækket, ikke?”, sagde Aksel hårdt, mens Lise havde fundet hans enorme lem frem imellem Lottes lår og spillede pikhovedet. Det så næsten ud som om at Lotte havde en pik, som den stak frem mellem hendes glatte skamlæber. Hun stønnede. Lise slap nu pikken og begyndte at massere Lottes fisse udenpå skamlæberne. Samtidigt tungekyssede hun nu også Lotte. Og de snavede igennem! Lotte lavede nu samlejebevægelser ovenpå Aksels pik, så hans store pikhoved gled frem og tilbage mellem skamlæberne. Jeg kunne se hvordan safterne tapløb ud af hende og ned over kæmpepikken. Jeg sad nu bare og så på, samlede kræfter, men på samme tid var det ophidsende og liderligt at se sin 18-årige kæreste være under kyndig behandling af en kvinde, der var lige godt dobbelt så gammel som hun – og en mand, der var tre gange så gammel. Og hun nød det!

Lise lagde sig på knæ og begyndte at slikke Lottes fisse, samtidigt med at hun spillede Aksels pik. Han løftede Lottes ene ben op og hun støttede det på bordet. Hendes lille fisse var nu helt åben for indtrængning. Han vidste hvad han gjorde. Måske de havde prøvet det før med andre ”uskyldige” unge mennesker? Lises tunge arbejdede stadig og Aksels store, stive kæmpepik nærmede sig min kærestes kønsåbning. Han lod erfarent pikhovedet glide lidt frem og tilbage i revnen, op og markere i røvhullet så Lotte gispede. ”Nej, ikke der! Please!”, jamrede hun, og fortsatte: ”knep mig i fissen, jeg vil bedækkes som den liderlige so jeg er!”. Aksel brummede et eller andet. Lotte blev ved: ”knep mig nu, din store tyr, lad mig mærke din kæmpestore pik i min lille, stramme fisse”. Hendes stemme var ved at knække over af liderlighed. Endelig fik Aksel skubbet sin pik et lille stykke ind i Lotte, pikhovedet var kun lige dækket. Hun gispede af vellyst og smerte, vendte det hvide ud af øjnene. Hans pik var for stor, men hun ville have den! Aksel stødte igen og lidt hårdere. Lotte skreg nu og lænede sig frem over og holdt fast med hænderne i skottet, så hun kunne støde imod. Lise slikkede hende stadig, mens Aksels nosser blev masseret og den del af hans pik, der ikke var inde, blev spillet med et fast greb. Lotte skreg igen, da Aksel nu stødte i bund. Hans pik var langtfra helt inde i hende, men den kunne ikke komme længere. Han tog fat om hendes fyldige hofter og begyndte at kneppe hende i lange, seje stød. Lottes skrig blev til gisp og liderlige støn, hendes patter dinglede tungt under hende. Hold kæft hvor var det frækt at se sin kæreste blive kneppet af den store pik på den gamle mand mens hans kone slikkede hende. Det syntes min pik åbenbart også, for den begyndte at rejse sig igen.

”Ah, din stramme pigefisse gør godt om kalorius”, stønnede Aksel, der med et hårdt greb om Lottes hofter nu stødte hårdere og hårdere. Lise opgav at slikke mere; det var blevet for dyrisk knepperi til at hun kunne følge med bevægelserne. Idet hun rejste sig fik hun øje på mig og min pik, der var halvejs oppe igen. Hun smilede og kom hen til mig; jeg rejste mig op og mødte hende i et kys. Hun smagte af min kæreste. Jeg tog fat om hendes lille røv og opdagede at den var overraskende fast. Hun lagde sig ned på ryggen på det lille bord og jeg satte mig ned for enden og spredte hendes ben. Hendes behårede kusse virkede underligt ophidsende på mig, den duftede anderledes, og – inde mellem alle hårene sad der en kæmpe klitoris! Jeg spredte skamlæberne lidt, nærmest for at få hårene væk – og begyndte at lade min tunge arbejde ganske blidt. Den var næsten et par centimeter stor, svulmende og følsom. ”Slik mig, knægt”, stønnede Lise nu, ”stik dine fingre ind i mig og knep mig med din hånd”. Jeg stak langemanden ind og fandt den riflede overflade og slikkede løs, så en finger mere og lidt efter en mere. Til sidst havde jeg alle fingre inde i hende og kneppede hende med hånden op til knoerne. Det var noget hun kunne lide. Lise begyndte at stønne og mumle noget om unge drenge, jeg ikke helt fik fat i.

Aksel havde sluppet Lotte med en hånd og vred nu Lises ene brystvorte kraftigt rundt, så hun klynkede. Han tjattede til begge hendes bryster og tog igen fat i vorten og vred til. Lise jamrede. ”Hold kæft”, sagde Aksel bestemt og gav hende en lussing. Hun tav. Jeg var nu virkelig ophidset.  Aksels alpha-han opførsel vakte noget i mig, jeg ikke havde opdaget før. Og underligt nok generede det mig ikke at han kaldte min kæreste for luder. Jeg kiggede op på ham og han forstod mit spørgende blik. ”Nu bruger du bare kællingen, som du har lyst til, knægt. Du kan ikke gøre nogen skade på hende, jeg har været alle steder. Hun kender sin plads og nyder at tage imod. Ikke også, min lille luder?”. Lise fremstønnede et ”Jo, Aksel”. Jeg var lamslået. Aldrig havde jeg oplevet noget lignende, endsige hørt nogen fortælle om noget tilsvarende. Jeg rejste mig op, holdt hendes ben ud til siden og lagde min nu stive pik på Lises behårede kusse, lænede mig indover hende og suttede lidt på hendes brystvorter. De var fascinerende store og knaldhårde. ”Åh, det er dejligt”, stønnede hun. ”Sut på mine stive brystvorter, vil du ikke nok blive ved?”. Hun lå med lukkede øjne og holdt om sine bryster, samlede dem for mig.

Jeg kiggede op på Aksel igen, lidt usikker på hele situationen. Det var han til gengæld ikke. Han havde godt fat i Lottes brede hofter og nærmest trak hende ind over sin enorme pik, hver gang han stødte den i bund i hendes dejlige fisse. Hans ligefremme måde at dominere på, min begyndende forståelse for deres forhold, samt det, at jeg var pænt ophidset af at se min kæreste få så meget kæmpepik og opdage at hun nød at være en gammel mands kneppedukke, fik mig til at reagere på en for mig indtil dette øjeblik uvant måde. Så jeg lod min pik glide ned over Lises store klitoris og jog min pik hårdt i Lises kusse. Helt ind i et hug. Lise stønnede lidt og begyndte at spille sin klitoris. Jeg tog hendes ben op på skulderne og holdt godt fat i hendes hofter og kneppede løs. Jeg tog fat i hendes brystvorter og nev hårdt og hev i dem. Hun klynkede, men det ophidsede mig bare endnu mere. Jeg gav hende en lussing og Aksel kiggede væk fra Lottes røv igen og sagde opstemt: ”jeg tror sgu vi har fundet en skjult lyst i dig, min knægt! Bare gi los og gennempul hende, gør ved hende, hvad du kommer i tanke om”. Således ansporet og høj af liderlighed, tog jeg pikken ud af hendes kusse og pressede den uden videre op i hendes røv. Også her gik den relativt nemt i bund i et hug. Hun var helt sikkert vant til Aksels kæmpepik, så min pik var barnemad for hende. Jeg pulede hendes røv, mens hun masserede sin store klitoris i hurtigere bevægelser. Jeg nev hende hårdt i brystvorterne, gav hende et par lussinger, tjattede til brysterne – og nød det. Og nød at jeg havde lyst til at gøre det.

I mellemtiden var Lotte ved at være nået til klimaks og stønnede højlydt. Utroligt at Aksel kunne blive ved, han hamrede den store pik frem og tilbage i min kærestes forsvarsløse fisse. Hun kom. Skreg sin orgasme ud, som jeg aldrig har oplevet det før. Hele hendes krop rystede og hun faldt hulkende sammen i Aksels arme og han trak sig ud af hende. Han satte hende ned på bænken og tog fat om hendes patter, lagde sin enorme pik imellem dem og klemte sammen omkring den. Han begyndte at kneppe hendes patter som hans stod der foran hende. Kommanderede hende til selv at holde dem og klemme godt sammen om kalorius. Tog fat om nakken på hende og pressede hendes mund ned til pikhovedet, der kiggede frem i kavalergangen, så han nu både pat- og mundkneppede Lotte. Det kunne åbenbart få selv Aksel til at gå til tælling. Tyk sæd sprøjtede pludselig ud af pikken, op ad halsen på Lotte og ned over patterne. Han gryntede lidt, da min kæreste slikkede hans kæp ren og fin.

Jeg kunne mærke at Lise var ved at komme. Jeg trak pikken ud og stak den ind igen gennem det stramme hul, der lige nåede at lukke til. Begyndte nu at slikke og sutte hende på brystvorterne. Reaktionen udeblev ikke. Hun kom med et par klynk. Mine nosser var også ved at stramme til i forventning om at skulle afgive en leverance sædceller, men nu blev Lise kommanderet hen til Aksel og min pik svuppede ud af hendes røv. ”Slik hende ren”, sagde Aksel og pegede på Lotte, der sad med sæden løbende ned over hendes store patter. Hun adlød. Aksel satte sig ved siden af mig og vi nød synet af Lise, der skiftevis slikkede de store patter og kyssede med Lotte. De kunne have været mor og datter. Lise var nu færdig og satte sig foran Lottes barberede fisse og lod sin langemand glide ind og begyndte at slikke hendes klitoris, mens hun fingerkneppede min kæreste. Lotte rykkede lidt frem og spredte benene endnu mere, gav sig hen til Lises kyndige behandling. Der gik nok ikke mere end et par minutter, før den gik på Lotte igen. ”Oh, yes! Bliv ved, bliv ved, yes, yes!”, hun kastede hovedet bagover i ekstase. ”Kom her”, beordrede Aksel henvendt til Lise. Hun vendte sig mod os og forstod at der skulle suttes pik. Hun tog den kæmpestore pik i munden og cirka halvejs ind, længere kunne den trods det tidligere deepthroat på mig ikke komme. Aksel tog hende om nakken og begyndte at mundkneppe hende hårdt. Jeg fangede Lottes blik og smilede tilbage til hende. Lise blev nu løftet op på skødet af Aksel, så hun sad på hug hen over ham med fødderne på bænken og røven strittende ud over pikken, mens hun holdt ham om halsen. Langsomt lod hun sig glide ned over den enorme pik og begyndte at ride ham. Aksel fik fat om røven på hende og bestemte hastigheden ved at skubbe hende ned over sit kæmpelem, hver gang hun gled op. Pludselig kiggede han på mig og sagde: ”Nu skal du kneppe tæven her i røven mens hun sidder på mig”. Jeg var på nippet til at spørge om han mente det alvorligt, men forstod at det ikke var til diskussion.

Jeg stillede mig hen bagved Lises røv og gik ned i knæ, for at højden passede med at jeg kunne trykke mit pikhoved mod hendes anus. Mens jeg holdt om min pik for at føre den på plads, kunne jeg mærke Aksels monsterpik bevæge sig ud og ind af hendes kusse. Jeg havde aldrig rørt ved en anden pik før, så det gibbede lidt i mig, men jeg fik placeret mig og stødte forsigtigt op i Lises røvhul. Hun var noget strammere nu, med den enorme pik i kussen. Jeg gled længere ind og begyndte at kneppe hendes røv igen. Jeg kunne meget tydeligt mærke den store pik på den anden side. Hold op, hvor var det frækt og grænseoverskridende at være så tæt på en anden pik, kneppe en anden mands kone sammen med ham. Aksels nosser klaskede mod mine og hans hår kildede, det var pirrende på en helt anden måde, end jeg havde oplevet før. Lises vejrtrækning var nu meget tung og hun stønnede og klynkede: ”knep mig, brug mig i alle hullerne, jeg vil have jeres sperm”. Hun holdt fast om Aksels hals og nød dobbeltpenetreringen maksimalt. Det var tydeligt at det ikke var første gang, de legede denne leg. Pludselig begyndte hun at tale bedende til Aksel: ”Aksel, jeg kommer snart, jeg vil så gerne komme med begge jeres pikke i mig, vil du ikke nok være sød ved mig og lade mig komme?”. Hun kyssede ham og så bedende på ham. Han gav lov og hun lukkede øjnene og smilede. ”Tak, søde skat”, sagde hun taknemmeligt og overgav sig til liderligheden. Kort efter kom hun med små klynk og ryk i underlivet, Aksel blev bare ved med at kneppe løs og kort efter kom hun igen. Da hun var kommet tredje gang, løftede Aksel hende op og vores pikke svuppede ud og klaskede sammen. Fandme en underlig fornemmelse.

”Nu skal din billige tæve have den samme tur!”, proklamerede Aksel og kiggede Lotte dybt i øjnene. Hun havde siddet og samlet kræfter og fulgt med i, hvordan Lises åbninger blev brugt og var begyndt at varme fissen op igen. Nu sad hun der med hænderne i skødet og patterne samlet af armene omkring dem og så forskrækket ud. ”Men først skal hun give et lille show”, Aksel gik over til Lotte og stod med hans mere end 25 cm monsterpik strittende lige ud foran hendes mund. Da hun åbnede munden og gjorde mine til at begynde at sutte på den, fik hun en syngende lussing. ”Du har ikke fået lov til at røre kalorius”, snerrede han. ”Undskyld”, fik Lotte fremstammet spagt, ”hvad vil du have mig til at gøre, Aksel?”. ”Rejs dig op!”, hun adlød og han satte sig ned på hendes plads. ”Nu skal du gøre dig til og vise dig frem, så vil jeg afgøre om du gør mig liderlig nok til at jeg gider stikke kalorius op i dig igen”. Lotte stod lidt og vaklede og kiggede usikkert over på mig. Jeg gav hende tegn til at gå i gang og smilede til hende, var spændt på hvad der nu fulgte. Så vidt jeg vidste, havde hun ikke prøvet at ”give shows” før…

Lotte lod hænderne glide ned over sine hofter og op over sine kæmpe patter, holdt under dem og viste os hvor tunge de var. Lukkede øjnene og suttede på sin langemand og lavede kneppebevægelser med underlivet, lod derefter langemanden gå på opdagelse i hendes fisse, rundt om hendes klitoris, mens hun stønnede højlydte pornolyde. Jeg havde sgu aldrig set hende sådan i den tid vi havde været sammen; hun var helt væk i Aksels mentale magt. Hun vendte sig om med røven til os og trak ballerne fra hinanden, så vi kunne se hendes røvhul. Nu lænede hun sig forover og kyssede Lise hedt og længe, mens hun stak den ene hånd ind mellem lårene og gnubbede sin lille fisse. ”Leg med mine patter”, bad hun Lise, der adlød. Mens hun med langemanden nu masserede sin knop, tog hun den anden hånd op over røven og lod den anden langefinger lege med hendes anusåbning. Hun lod den glide indenfor og begyndte at kneppe sig selv med fingeren i røven og samtidigt med tre fingre i fissen. Aldrig har jeg set hende så fræk.

Aksel lod nåde gå for ret. ”Du er sgu den liderligste, yngste luder-so, jeg nogensinde har set”, udbrød han begejstret, rejste sig op og gav hende et klask på den ene balde. Hans imponerende pik stod stadig lige ud i luften. ”Kom her”. Han tog Lotte i hånden og lagde sig ned på dørken på ryggen. ”Sæt dig på kalorius og knep mig med din våde ungpigefisse”, forlangte han. Lotte satte sig lydigt på hug over ham og tog fat om kæmpejernet og satte hans enorme pikhoved på plads foran hendes snævre fisse. Jeg beundrede Aksel for hans cool måde at styre tingene på. Nu lå han med hænderne under hovedet og betragtede min kæreste, der tog mod til sig og lod sig glide ned over hans gamle, stive kæmpepik. Hun klynkede og holdt vejret, pressede øjnene sammen og bed smerten i sig. Snart havde hun igen taget den helt ind og begyndte at ride ham. Problemet var bare, at hans pik var så stor, at hun ikke kunne ride frem og tilbage på samme måde, som når hun red på mig. Hun blev nødt til at sidde på hug og lade røven hoppe op og ned. Den gamle alpha-han greb fat i hendes tunge patter og trak hende ned over sig. Han var helt tosset med hendes store bryster og suttede og slikkede på den, krammede dem og nev i vorterne. Hun lod dem daske ham i ansigtet og tørrede dem rundt omkring ham, så han blev helt rundtosset.

Lise havde sat sig over mellem mine ben og aede mine nosser. ”Jeg synes det er helt vildt frisk af jer, sådan bare at hoppe ombord og knalde løs med os”, sagde hun. ”Vi havde jo ikke ligesom et valg, havde vi?”, replicerede jeg. ”Man har altid et valg, Martin. Man kan vælge fra eller man kan vælge til”. Vores samtale blev afbrudt af Aksels kommanderende stemme: ”så er det nu, knægt. Nu er det tid til at kneppe denne lille ludertøs i røven, mens hun har kalorius i fissen”. ”Neeej, please!”, fik Lotte fremstammet forskrækket, ”det har jeg aldrig prøvet før og din pik er simpelthen alt for kæmpestor til det”, forsøgte hun. ”Hold kæft, din tæve”, afbrød Aksel og holdt fast omkring hende så patterne maste sig ned i hans behårede bryst og hun lå med fissen udspilet af hans rå manddom, med det lille røvhul tittende frem mellem de fyldige balder. Lise tog mig ved pikken og trak mig over til Lottes røv. Hun satte sig ned bagved dem og slikkede Lottes røvhul, først forsigtigt og derefter lidt hårdere, stak tungen ind og kneppede hende i røven med tungen, mens hun spredte balderne med hænderne. Lotte gispede af liderlig forventning og nød behandlingen. Lise stak nu en finger ind og så en mere. Lotte stønnede og gispede endnu mere. Lise forlod min kærestes røvhul og lod sin tunge glide ned til hendes skamlæber og den store pik, som hun begyndte at slikke på, mens den kørte ud og ind. Hun slikkede videre ned over pikken og tog en af klunkerne ind i munden og suttede lidt. Hun kiggede op på mig med et sigende blik; var jeg faldet i staver, eller hvad?

Nu måtte det være. Jeg gik helt tæt på Lottes røv og gik lidt ned i knæ – og satte mit pikhoved i Lottes dejlige anus. Hun sukkede ængsteligt: ”vær forsigtig, please”. Jeg lod ganske stille og roligt mit pikhoved trænge lidt ind og kunne mærke at hun prøvede at slappe af i musklen, men var bare alt for udspilet i fissen til at det rigtig hjalp noget. Jeg pressede lidt mere og jeg gled ind med hele hovedet. Hun skreg! Jeg kunne tydeligt mærke den store monsterpik glide frem og tilbage i min kærestes fisse. Jeg begyndte at kneppe hende stille og roligt. Hun var stadig ikke helt afslappet, men tog imod og nød opmærksomheden fra to pikke på en gang og bed smerten i sig. Pludselig mærkede jeg Lises tunge på min røv og hendes fingre på mine nosser, som hun begyndte at massere. Samtidigt fandt hendes våde tunge hen til mit røvhul, som hun nu slikkede med en bred og våd tunge. Det var svært at slikke mig i røven samtidigt med at jeg røvkneppede min kæreste, hvorfor hun igen stak en finger op i mig. Det var dråben, hun kendte allerede min hemmelighed. Min pik eksploderede med det samme og sendte min sæd langt op i Lottes bagerste hul. Jeg rystede over hele kroppen, trak mig ud og vaklede over og satte mig ned.

”Hva pokker, knægt. Du kører sgu ikke langt på literen!”, råbte Aksel hoverende. ”Skal jeg virkelig ondulere din kæreste for dig?”. Han ventede ikke på svar, men satte sig op med Lotte ridende på hans duracell-lem. Fik benene ind under sig og mens han støttede sig til skottet, løftede han hende op på sin pik og gik over og satte hende ned på bordet, stadig med det store lem oppe i fissen på Lotte. Nu skubbede han hende bagover og bad Lise holde hendes arme fast over hovedet. Han tog igen fat om Lottes store patter, det var tydeligt at han var babsoman. De blev æltet godt og grundigt, mens han kneppede Lotte i lange, seje stød. Efter et stykke tid tog han fat om hendes ankler og førte dem op på sine skuldre, så hendes ben nu lå op ad hans bryst. Han lænede sig lidt ind over hende og begyndte nu at støde hårdere. Lotte stønnede og klynkede nu endnu mere. Jeg kunne se på hende at orgasmen nærmede sig igen. Aksel tog fat om hendes dejlige, fyldige røv og løftede den ud over bordkanten, bøjede sig endnu længere indover hende og legede med hendes patter, der væltede frem og tilbage. Lotte begyndte nu med sine karakteristiske lyde, der fortalte at hun var klar. Det var han også ved at være og han tog nu fat i hendes skuldre og lå nu nærmest ind over hende over bordet og bankede kæmpepikken i bund, gang efter gang, med hendes ben på skuldrene, så han havde fuld adgang og kontakt til hendes skamben og klitoris. Det virkede for dem begge. Lotte skreg sin sidste orgasme op til mågerne og Aksel kneppede nu i et heftigt tempo med alt det sidste han havde i sig. Endelig måtte han slippe og alle muskler i ham spændte op og han rev hurtigt monsterpikken ud af min kærestes sønderkneppede fisse og sprøjtede igen store sprøjt af tyk sæd ud over Lottes patter. Lise var hurtigt på pletten og tog fat om hans pik med begge hænder og malkede det sidste ud af ham. Han stønnede lidt, kiggede på Lotte, derefter på mig og sagde lidt overlegent: ”sådan skal det gøres, knægt. Skal vi ha en øl mere?”.

Skrevet af Bjørnen

Published On: december 3rd, 2013Categories: analsex, gruppesex3 Comments on SejlturenLast Updated: december 3rd, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex