Læs også:
Skabstransens debut 1
Skabstransens debut 2

Efter vi havde spist, satte vi os ind i den topersoners sofa i stuen. Vi havde taget en flaske rødvin med, som vi ville hygge os med.

Vi sad så vi både kunne se hinanden men også røre.

Jeg havde tidligere fortalt min historie så nu bad jeg ham fortælle, hvad det havde bragt ham hertil.

Han fortalte, at han var opvokset i en rimelig velstillet familie med en storesøster, der var 2 år ældre end han.

Han havde et godt forhold til søsteren, der havde taget sig meget af ham. En af hendes yndlingslege var at klæde ham ud i sit eget tøj så han også kunne være hendes lillesøster.

Allerede tidligt havde han opdaget, at han kunne lide at være klædt ud, og selv om han det meste af tiden var en rigtig dreng, glædede han sig altid til deres små lege.

Efterhånden som de blev ældre, kom der nogle seksuelle undertoner og han blev mere bevidst om, hvilke ting han særligt kunne lide.

Da de blev teenagere blev de klar over, at det de lavede måske ikke var helt normalt, så de legede kun når de var alene hjemme. Så kunne de rigtig nyde det, hun bestemte, hvad han skulle tage på og han huskede tydeligt den første gang de forberedte en aleneweekend.

Hun havde sparet en del penge sammen til noget nyt tøj og lørdag formiddag tog de i byen sammen. Han sagde til hende, at han syntes, det var meget ophidsende at gå rundt i de forskellige tøj- og skoforretninger sammen med hende og det tændte hende så meget, at han også skulle med hende i prøverummene.

I en lingeriforretning fandt hun flere sæt hun ville prøve. I prøverummet skulle han så føle på de forskellige bh´er og trusser hun prøvede. Han blev meget ophidset af at lade sine hænder glide over de glatte bh´er og han kunne mærke, hvordan hendes brystvorter blev helt stive. Han kyssede de stive brystvorter uden på det glatte stof og han kunne mærke hvordan hans pik blev helt stiv. Han lod sine fingre glide hen over hendes dejlige trusser og kælede lidt for hendes fisse, hun stønnede lavmælt for at de ikke skulle høre noget udenfor. Til sidst måtte hun vælge et sæt, for at de kunne komme ud og få vejret igen.

I en tøjbutik fandt de en flot rød regnfrakke og et par stramme satinbukser. Til sidst købte hun et par lange højhælede skindstøvler med en lille plateausål.

De skyndte sig hjem, de kunne næsten ikke vente med at komme hjem og lege.

På hendes værelse hjalp han hende i alt det nye tøj mens han kælede for hende for hvert nyt stykke tøj hun fik på. De var begge meget ophidsede, da han skulle hjælpe hende hendes nye støvler på. Hun stak foden ned i den ene støvle og han lagde sig på knæ og lynede den langsomt, derefter kom den anden på på samme måde.

Hans pik var så stiv, at det gjorde lidt ondt, men ih, hvor han nød det. Til sidst hjalp han hende i den lækre regnfrakke og hun stillede sig hen foran hendes store spejl for at nyde synet. Han stillede sig bag hende og begyndte at kæle for hende uden på tøjet. Han lagde begge arme rundt om hende og sagde, at han var helt vild med hende og at han ønskede, at de altid kunne have godt med hinanden. Hun lænede sit hoved tilbage og sagde, at det han gjorde ved hende betød rigtig meget for hende og at hun nød, at de havde det så godt sammen.

Han gik om foran hende og kælede for hendes bryster og videre ned over maven og rundt om de glatte satinbukser, der sad som om de var malet på. Til sidst kunne han ikke længere styre sin lyst til hende, lynede bukserne ned og trak dem ned over hendes faste velformede ende og begyndte at kysse hendes fisse uden på trusserne. Hun stønnede nu tydeligt og begyndte at trække ham med bagud, hvor hun så lagde sig på ryggen på sin seng. Han trak trusserne ned, så han kunne komme til at slikke hendes fisse. Det var en helt ny fornemmelse, for det havde han aldrig prøvet før – men det var dejligt og han nød hendes duft. Han slikkede først lidt prøvende og lod tungen gå på opdagelse, men hun greb fat om hans nakke og trykkede hans ansigt fast imod fissen. Han slikkede nu det bedste han kunne og kort tid efter, gav hun et skrig og rullede hovedet fra side til side, mens orgasmen rystede hendes krop. Hun lå helt stille og hev efter vejret mens han beholdt sin mund på hendes fisse for at trække nydelsen lidt længere. Det var det bedste han havde oplevet i sit liv.

Da hun havde fået vejret bad hun ham om at lægge sig på ryggen ved siden af hende. Hun lagde sig på siden, lynede hans bukser op og trak dem lidt ned, så befriede hun hans stive pik fra underbukserne og begyndte at kæle for ham, hun slap ham et øjeblik og tog det nederste af hendes regnfrakke og pakkede den om hans pik. Han blev endnu mere ophidset og så hende i øjnene mens han nød at mærke det glatte lak omslutte hans pik. Hun fortsatte med at gnide hånden op og ned uden på regnfrakken og kort tid efter kom han i en kæmpe orgasme og sprøjtede sin sæd ud i regnfrakken. Da han igen trak vejret nogenlunde normalt pakkede hun pikken ud. Den var helt fedtet og glinsende af al den sammensparede sæd og regnfrakken så ligesådan ud. Hun kiggede på regnfrakken, tog en finger, dyppede den i sæden og stak den i munden af ren nysgerrighed for at smage det. Så tog hun og dyppede den endnu engang og stak så sin finger i munden på han. Han slikkede sine egne safter i sig og syntes, at det i grunden smagte godt. Så lå de en tid og kiggede hinanden i øjnene og nød det hele.

Jeg var blevet meget ophidset mens han fortalte, han havde lagt sine ben hen over mine lår og jeg havde siddet og kælet for hans dejlige støvler. Nu lod jeg min ene hånd glide videre op ad hans strømper og nåede hans pik, der var helt stiv. Han nød sikkert også at fortælle om hans dejlige minder. Jeg masserede blidt hans pik og bad ham fortsætte.

Da han var 16 havde hans søster fået weekendarbejde hos en bager, og en lørdag formiddag, hvor han var alene hjemme, gik han ind på hendes værelse og begyndte at gennemgå hendes garderobe. Han nød at røre ved hendes tøj, sko og støvler og blev mere og mere ophidset. Han tog alt sit tøj af og begyndte at finde noget af hendes tøj frem, han bare måtte prøve.

Hans fandt et par selvsiddende strømper som han forsigtigt tog på, det var skønt at mærke det glatte nylon på sine ben, et par tynde trusser kom også på sammen med den tilhørende bh. Trusserne kunne ikke dække hans stive pik, så det spændte hoved stak ovenud. Bh´en blev stoppet ud med et par strømper, så det lignede et par rigtige små bryster. Et stykke tid stod han foran spejlet, kælede for sig selv og nød følelsen og synet. Et par lange skindstøvler blev taget frem, de klemte noget, men følelsen og glæden ved til sidst at kunne lukke lynlåsen og mærke dem stramme hele vejen op ad benet var ubeskrivelig. Han var nødt til at lege lidt med pikken, men måtte hurtigt stoppe, ellers var han kommet. Han ville ikke tage mere af tøjet på men måtte dog have hendes røde regnfrakke på. Han knappede den og stod så helt stille foran spejlet og nød synet, så begyndte han at gå lidt rundt. Det var skønt at mærke, hvordan anklerne blev strakt og han øvede sig i at gå ordentlig på de høje hæle. Jo bedre han blev til at gå ordentligt, jo mere glad blev han. Han mærkede en vidunderlig frihed og vidste nu, at det ikke skulle være sidste gang han havde dametøj på. Han stillede sig igen foran spejlet og gned sin pik uden på regnfrakken og var helt væk i sine drømme.

Pludselig lyder det henne fra døren: “Sikken sød lillesøster jeg har”.

Der gik et chok gennem ham, han havde slet ikke hørt, at hans søster var kommet tidligt hjem og følte, at han blev kokrød i hovedet. Han vendte sig om og så sin søster stå lænet op ad døren og smile til ham. Han vidste slet ikke, hvad han skulle sige men stod bare med åben mund.

Hun gik langsomt hen mod ham og betragtede ham, bad ham dreje rundt, så hun kunne se det hele og gik så hen og gav ham et kys på munden. Befippet besvarede han kysset og mærkede så hendes tunge skille hans læber. Han besvarede også det og de stod længe og kyssede. Så begyndte hun at røre ham uden på tøjet, stak hånden ind mellem to knapper på regnfrakken, tog et fast greb om hans pik og begyndte at gnide frem og tilbage. Hun tog hans pik gennem regnfrakken og skubbede ham blidt om på sengen, lagde sig på knæ og tog hans pik i munden. Hun lod sine bløde læber glide op og ned af pikken samtidig med at hun trak sin nederdel og sine trusser af. Hun sagde, at hun var blevet så liderlig af at se ham i hendes tøj, at hun ville mærke hans dejlige tunge, vendte sig rundt og sænkede sin fisse ned over hans mund og tog igen pikken i munden.

De slikkede og suttede vildere og vildere, han kunne næsten ikke holde sig mere, da hun lænede sig mere bagover og pressede sin våde fisse hårdt mod hans mund og begyndte at ryste. Det var mere end han kunne klare, han følte det som en eksplosion i sine nosser og så sprøjtede han hele sin ladning ud i munden på hende. Hun sugede sig mere fast og roterede med underlivet tæt presset mod hans ansigt.

Hun rullede om på siden, stadig med hans pik i munden og slikkede ham ren. Han var helt ør men vendte sig, så de lå med ansigterne ud for hinanden og så kyssede han hende blidt og inderligt og tænkte på, hvor heldig han var, at have en så dejlig søster.

Resten af dagen brugte de på at snakke det hele igennem. De vidste begge, at det var forkert, det de havde gjort men var enige om, at det var deres egen hemmelighed og så måtte andre jo mene, hvad de ville.

Han sad et stykke tid stille og nød min leg med hans pik og sagde så, at de havde bevaret deres gode og kærlige forhold til hinanden selv om hun kort tid efter flyttede hjemmefra. Han havde fortsat med at tage dametøj på, når der var mulighed for det men havde i stedet gået på opdagelse i sin mors klædeskab.

Han var blevet gift med en dejlig kvinde, som allerede inden de var blevet gift, havde fået at vide, at han havde disse lyster til at gå i dametøj. Hun var selvfølgelig blevet overrasket og lidt utryg, men de havde brugt en del tid på at snakke det igennem og var blevet enige om, at hun sikkert ikke kunne deltage men at hun accepterede det, hvis bare han holdt det hemmeligt for omverdenen.

Det var lykkedes ham at undertrykke det en del år, men så var han begyndt at samle lidt udstyr. Det havde han fortalt sin kone, og hun havde sagt ok.

En enkelt gang havde hun indvilliget i, at de en aften havde været fælles om at give ham noget af hans dametøj og støvler på og så elske. Det havde ikke sagt hende noget men hun havde heller ikke syntes, at det var frastødende. Det havde været en lettelse for ham, men han ønskede ikke at presse hende mere. De havde i øvrigt et skønt sexliv, hvor hun af og til af sig selv havde taget både regnfrakke og lange støvler på fordi hun vidste, at det gjorde ham til “endnu mere tyr” som hun sagde.

Han havde stadig tæt kontakt til sin søster, der aldrig var blevet gift fordi hun syntes, at de mænd hun havde været sammen med var nogle selvglade fjolser.

Han sagde, at hun nu havde et lille selvstændigt job som hun kunne lide, det kunne jeg jo selv se, når jeg engang mødte hende.

Jeg sagde, at jeg synes det havde været en dejlig historie og at jeg var noget misundelig på ham, at han havde sådan en dejlig storesøster. Det havde jeg altid ønsket mig selv.

Jeg trak mig ud under hans ben, trak ham op at sidde midt i sofaen, lagde mig på knæ på sofaen med spredte ben over ham, lynede op i bunden af mit lakkorset, tog fat i hans pik og sænkede forsigtigt min fisse ned over den. Det var skønt at mærke den presse hårdt mod min åbning. Ganske langsomt kom den dejlige pik længere op i mig og jeg mærkede, hvordan min fisse foldede sig ud over ham. Pludselig var han inde og jeg sænkede mig så han kom helt i bund.

Sådan sad vi et stykke tid inden jeg begyndte at hæve og sænke mig. Han løftede mit skørt, åbnede lynlåsen helt så min pik nærmest sprang ud, og begyndte at massere mig. Jeg lænede mig tilbage og placerede mine hænder på hans støvlebeklædte knæ og fortsatte med at ride ham hurtigere og hurtigere. Lidt efter gav det et ryk i hans pik og jeg kunne mærke at han sprøjtede langt op i mig. Det var for meget for mig og jeg sprøjtede op over hans skindjakke. Vi sad lidt sådan inden jeg rejste mig op og vi gik ud for at gøre os lidt rene. Så drak vi vores vin og lagde os fuldt påklædte ind på sengen og faldt i søvn i en tæt omfavnelse.

Vi vågnede engang senere på natten, det var blevet varmt med alt det tøj på så vi stod op og klædte os af og fjernede den makeup, der var tilbage og gik så i seng igen og faldt omgående i søvn.

Om morgenen vågnede vi ved, at efterårssolen skinnede os i øjnene. Vi gav os god tid til at vågne rigtig, snakkede og nussede lidt inden vi stod op.

Jeg satte kaffe over, dækkede bord og gik ud til Erik, der var på badeværelset. Det blev til et hurtigt bad og noget soignering inden vi satte os til bordet i hver vores kimono.

Vi snakkede lidt om, hvad vi havde lyst til at lave i dag. Erik spurgte, om jeg havde lyst til at vi tog til Odense og besøgte hans søster, hvis hun var hjemme. Det syntes jeg var en god ide, jeg kunne ikke sige mig fri for at være noget nysgerrig efter at møde hende efter det han havde fortalt i aftes.

Han ringede til hende og aftalte, at vi ville komme midt på eftermiddagen.

Vi blev enige om, at vi også ville være lidt frække i dag, selv om vi tog ud for at se på butikker inden vi fortsatte til Odense.

Efter morgenmaden gik vi på jagt i vore garderober for at finde det helt rigtige at tage på. Vi skulle jo have vores almindelige herretøj på, så der måtte ikke være noget inden under, der ville kunne ses.

Vi havde begge tidligere prøvet at have dametøj på inden under vires normale tøj, så det tog ikke længe inden vi havde fundet det rigtigt; Høje elastiske glatte trusser, der strammede dejligt, selvsiddende nylonstrømper og kort satinunderkjole. Vi valgte begge sorte lårlange støvler med 2 cm. Hæl.

Så tog vi almindeligt pænt tøj udenpå og var klar til at tage i byen. Det gav en dejlig kildrende fornemmelse at have det glatte undertøj og støvlerne på inden under, ingen af os kunne sige sig fri for at blive lidt ophidsede, også ved tanken om at skulle gå blandt en masse mennesker, der ikke anede, hvad vi havde på.

Vi tog i Kolding Storcenter, der var så mange butikker samlet, så der altid var noget spændende at kikke på

Vi gik en runde først for at se, hvor der var noget, der var interessant inden vi gik ind i den første butik. Det var en lædertøjsforretning, bare duften af læder, da vi kom ind var nok til at pirre os. Vi skulle selvfølgelig røre og dufte ved så meget som muligt, det var kun det blødeste læder der var interessant. Vi fik fat på en yngre kvindelig ekspedient i et par flotte stramme læderbukser og højhælede sandaler til at hjælpe os med at finde det rigtige til vores “kvinder”. Det var tydeligt for os, at hun også var meget tiltrukket af læder på den måde hun talte om varerne.

Jeg ved ikke om hun havde gennemskuet os for jeg lagde mærke til, at hun ofte så på  mine bukseben, hvor man på låret kunne ane den øverste støvlekant gennem mine jeans. Vi havde fundet et par lækre bløde nederdele, der gik lige ned over knæene, Erik en sort og jeg en rød. Pludselig spurgte hun om vi ville prøve dem. Erik var heldigvis hurtig og sagde, at det vist ikke nyttede noget, da han ikke var samme størrelse som sin kone. Havde han ikke været hurtig kunne jeg godt være faldet igennem og sagt ja.

Hun smilede og sagde, at det var da klart, men hendes øjne sagde noget andet.

Vi betalte og gik ud smågrinende, det havde været tæt på, at vi var blevet opdaget – det havde været meget spændende.

Inden vi blev enige om at sætte os ved en cafe og få noget at spise havde vi købt et par lange røde lakregnfrakker, nogle nylonstrømper, et par læbestifter, noget neglelak og så havde jeg købt en flot blomsterbuket til Eriks søster

Vi satte os og nød maden studerede de mange, der gik forbi. Det bar et broget skue, men der var da nogle få stykker, der kunne gå på et par høje hæle og samtidig kunne være smarte, både i påklædning og makeup.

Vi fik pakket vore indkøb i bilen og fortsatte mod Odense med Erik som vejviser, da vi kom ind i byen. Jeg kendte selv byen nogenlunde og vidste cirka, hvor vi var. Der var noget bekendt ved området, uden at jeg kunne sige, hvad det var.

Vi holdt uden for et mindre, velholdt hus. Erik glædede sig til at se sin søster igen, det var længe siden de sidst havde set hinanden.

Ud kom en smuk mørkhåret kvinde som løb hen til Erik og gav ham et stort knus. Efter diverse hilsner pegede Erik på mig og sagde:” Det er så min ven Peter”. Hun slap Erik og kom smilende hen mod mig. Jeg kunne se genkendelsen i hendes øjne og sagde: “Jeg har taget en buket med til dig, du skulle have haft en allerede for et par år siden”.

Hun sagde smilende tak og sagde, at det så ud til at have virket.

Erik stod og gloede på os og forstod ingenting. Hans søster grinede ad ham og bød os indenfor. Da vi kom ind ville han godt have en forklaring på optrinnet udenfor og det fik han.

Det var Eriks søster jeg havde besøgt for to år siden, da jeg havde det så skidt, det var hende der havde pisket mig til at få åbnet, så jeg kunne komme af med al min vrede og sorg. Nu vidste jeg, hvad det var for en lille virksomhed hans søster havde.

Skrevet af Hans

Læs også:
Skabstransens debut 1
Skabstransens debut 2

Published On: december 21st, 2009Categories: familie, gruppesex2 Comments on Skabstransens debut – Del 3Last Updated: december 29th, 2009
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex