Det var efterhånden lang tid siden jeg havde hørt fra ham. Vi mødtes for år tilbage på en fælles arbejdsplads, hvor han var ansat på en korttidskontrakt. Jeg havde haft noget af et crush på ham i den tid, og det lykkedes mig da også at lokke ham med i seng en enkelt gang, til trods for at han havde en kæreste. Det var rigtig god sex, men ganske standard, dengang. Min forelskelse gik dog heldigvis over, da jeg fandt ud af hvor kold og ligeglad han var med mig, i hvert fald på et følelsesmæssigt plan. Jeg tror endda det har gjort mig stærkere i de forhold jeg har haft sidenhen.

Vi holdt kontakten efter han forlod arbejdspladsen, mest på facebook, men ind i mellem på sms. Mest for bare lige at høre hvordan det gik osv.

Men en dag tikkede der en sms ind fra ham, hvor der stod at han nu var blevet single, og lige ville høre hvordan det gik. En klump samlede sig i min hals, og jeg blev med det samme varm mellem benene. ”Single”, hvorfor lige nævne det? Jeg skrev tilbage at det gik fint, og vi skrev lidt uskyldige beskeder frem og tilbage om ligegyldige ting. Jeg fornemmede lidt, at der lå noget i luften, og sms´en jeg ventede på kom da også inden længe. Han ville rigtig gerne nyde min krop igen. Han havde altid været meget direkte, og det viste sig at det ikke havde ændret sig, heldigvis.

Jeg var med det samme tændt på ham, og jeg vidste det var gengældt. Jeg svarede ham at jeg også rigtig gerne ville nyde ham og hans krop igen. Han var ikke sen til at minde mig om de fantasier, jeg havde fortalt ham om, da vi arbejdede sammen, og vi fik hurtigt konkluderet, at vi begge havde udviklet os, og havde fået endnu mere appetit på at udforske sexuniverset. Han beskrev hvordan han gerne så mig ride en sort, veludrustet mand. En mand som virkelig kunne fylde mit varme skød med en stor sort pik. Når jeg var på randen til at skrige min orgasme ud, skulle endnu en sort mand trænge op i mit stramme røvhul, så jeg var fyldt helt ud i både fisse og røv. Han beskrev hvordan det, til at starte med, skulle være mod min vilje, at jeg blev voldtaget og udnyttet, og at smerten var ubeskrivelig og standsede min orgasme brat. Det to sorte mænd skulle holde mig fast og fortsætte med at kneppe mig, og banke deres gigantiske pikke helt i bund, indtil jeg til sidst, modvilligt, skulle overgive mig til den vildeste orgasme. Følelsen af de to sorte mænd der tømte sig i begge mine udspilede huller, skulle få mig til at komme i en sprøjteorgasme, der fik det til at sortne for mine øjne, og hele mit underliv nærmest krampede sig sammen mens mine safter flød ud over maven og nosserne på manden under mig.

Lige til at starte med var jeg overrasket over at han havde gjort sig de tanker, og hvor levende han beskrev det. Faktisk følte jeg mig et kort øjeblik lettere forurettet over at skulle voldtages. Men jeg måtte dog alligevel indrømme at jeg selv ofte fantaserede om at blive taget med magt, og især af sorte mænd, så blev ekstremt opstemt ved tanken.

Han skrev at han var blevet vild med hård sex, gerne med kvælertag på kvinden. Jeg skrev med det samme at det bestemt ikke var mig, med kvælertag i hvert fald. Jeg havde prøvet det med et one-night stand engang, og for det første kom det som en overraskelse, og for det andet var det ikke rart eller ophidsende på nogen måde.

Men som vi udvekslede sms´er i løbet af de næste par uger, og nogle aftener billeder til hinanden, blev jeg mere og mere tændt på tanken om at blive domineret på den måde. Han ville elske at ydmyge mig, og virkelig bruge min krop, kommandere med mig, få mig til at gøre ting jeg ellers aldrig ville gøre, eller forbinde med sex. Det tændte mig voldsomt meget, og hver eneste gang jeg fik en sms fra ham, begyndte safterne straks at drive ud af mig, og jeg gav mig selv nogle fantastiske orgasmer mens vi delte frække billeder.

Endelig, langt om længe, fik vi aftalt en dag hvor vi kunne mødes hos mig. Det var weekenden efter han havde været på skitur. På skituren havde han hver eneste aften onaneret til billeder fra mig, og jeg til billeder af ham. Nu måtte vi bare ses. Da aftenen oprandt, havde jeg fået besked på at åbne døren nøgen når han kom. Jeg sad i timerne op til i min sofa, nøgen, og tænkte på hvad der mon skulle ske. Alt var gjort klar, jeg havde barberet ben og trimmet min fisse. Jeg har aldrig været vild med det helt glatte look, og det har han heller ikke. Jeg havde smurt benene i en ny creme, og som jeg sad der og kiggede ned af mig selv, blev jeg pludselig meget usikker på hele situationen. Hvad nu hvis han ikke synes jeg levede op til hans fantasi? Hvad nu hvis JEG ikke synes han levede op til det? Hvad nu hvis han ikke synes jeg var lækker og fræk mere? Hvordan så han egentlig ud nu? Havde jo kun set billeder af hans pik. Sidst vi sås var han lige kommet ud af militæret. Han var en høj fyr, godt trænet. Ikke bodybuildertypen, men store markerede muskler, og meget ”hård” at se på. Hans ansigt var flot, et fantastisk smil, der var den direkte modsætning til den jernhårde krop, sammen med nogle utroligt kønne, blå øjne, der kunne skifte fra at være utroligt rare og beroligende at kigge på, til at have det frækkeste glimt jeg nogensinde har set. Ikke underligt at jeg var så forelsket dengang.

Midt i mine egne tanker, ringede det pludselig på døren. Jeg for sammen, havde siddet og drømt mig helt væk. Mit hjerte hamrede af sted, nu skete det virkelig. Jeg gik ud i gangen hvor lyset var slukket, og trykkede på dørtelefonen. Jeg kunne høre ham komme op ad trapperne med rolige skridt. Jeg åbnede døren på klem og kunne se hans silhuet i mørket tage de sidste trappetrin op til min dør. Nu kunne jeg se hans ansigt, han kom imod mig med et smørret grin. Han lignede sig selv, rigtig meget endda. Jeg lukkede ham ind mens jeg lod døren skjule min krop. Han sagde hej med dæmpet stemme, lidt som om det ikke skulle opdages at han var hos mig. Han tog skoene af og stod åbenlyst og kiggede vurderende på min nøgne krop.

”Du ser godt ud!” sagde han. Det lettede at han sagde det. Jeg følte mig stadig lidt akavet, sådan at stå dér nøgen foran ham, så jeg spurgte om ikke også han tog tøjet af. Han smilede og gik ind i stuen og begyndte at tage sit tøj af. Stille og roligt, først T-shirten, som han lagde meget omhyggeligt sammen på en taburet. Han var bestemt ikke blevet mindre lækker med tiden. Stor markeret overkrop, med nogle blodårer på tykkelse med vandslanger der løb ned over hans overarme, som han stod der og tog sine bukser af, hold kæft det så godt ud. Til min store overraskelse havde han ikke noget på under bukserne, og hans pik hang dovent og vippede. Den var halvstiv kunne jeg se, det tændte mig jo kun endnu mere.

Han lagde sig over i min sofa og slukkede for tv´et. ”Skal vi ikke se noget porno sammen?” spurgte han. Jeg kom nu i tanke om at det også var noget han ville dengang vi var sammen for år tilbage, men at vi aldrig fik det gjort. Jeg tændte for den bærbare, og gik på redtube. Han ville se hvad der tændte mig, så jeg fandt en film med en lille blond tøs, der mildest talt blev gennemkneppet af en flok sorte kæmpepikke. Det var tydeligt at det tændte ham, og også mig. Han satte sig om bag mig så jeg sad mellem hans ben, med ryggen mod hans brystkasse. Jeg kunne mærke hans stive pik i ryggen da han bad mig lege med mig selv. Jeg begyndte at massere min klit, mens vi begge nød synet af den lille pige der fik negerpik i alle huller. ”Jeg vil se dig komme!” hviskede han i mit øre. ”Allerede?” spurgte jeg, lidt tvivlende. ”Ja, du kan vel flere gange!” sagde han drillende, og tog fat om min kæbe med venstre hånd og gav mig et vidunderligt liderligt tungekys, mens han med den anden hånd tog hårdt fat i mit højre bryst. Jeg gav et dybt støn fra mig, og kunne mærke at jeg godt kunne komme inden længe. Han blev ved med at holde mit hoved fast og kysse mig, nu mere bestemt, mens han skiftevis nev mig i begge brystvorter. Jeg kunne ikke holde til det, jeg kom dér, midt på sofaen, i løbet af 5 minutter, med en blondine der nu blev sprøjtet til med sæd, og en tunge der masserede min egen, og mine brystvorter spændt til bristepunktet af liderlighed. Jeg rystede let bagefter, og slappede nu helt af. Fuck det var godt! Der gik lige et par øjeblikke før jeg kom til mig selv igen. Nød bare at ligge op ad hans varme bryst og mærke ham trække vejret. Jeg blev dog vækket da han gav en ryk med pikken under mig. ”Jeg vil have dig for vildt!” Sagde han lavt, men bestemt i mit øre. ”Lad os gå i bad sammen.” sagde han, og halvt skubbede, halvt løftede mig op fra sofaen, ud mod badeværelset.

Mit badeværelse er aflangt, men bruseren helt oppe ved døren, og toilet i den anden ende, mod væggen. ”Er du liderlig?” spurgte han. ”Ja” svarede jeg. ”Godt. Fra nu af skal du gøre som jeg siger!” Han var meget bestemt, både i tonen og i blikket. Han gik ud og satte sig på toilettet og sagde at jeg skulle lukke døren bag mig. Jeg gjorde som han sagde, og stod nu med ryggen mod døren, og kiggede på ham. ”Sæt dig på hug og leg med din fisse, jeg vil se din fisse!”, sagde han. Jeg gled langsomt ned, så jeg sad på hug med ryggen op mod væggen og spredte mine ben. Min fisse brændte af liderlighed, jeg nød virkelig at være udstillet på den måde. Jeg begyndte at massere min klit igen, den var ekstremt følsom efter lige at være blevet stimuleret, så jeg stak en finger op og begyndte at tilfredsstille mig selv foran ham. Der var ingen tvivl om at han nød synet. Han begyndte at sidde og massere sin pik, i lange, seje, træk. Kørte hånden helt ud, og så helt ned til roden og blottede hver gang hans dunkende lyslilla pikhoved. Vi sad sådan et par minutter, og nød hinanden, hver for sig. Pludselig rejste han sig og gik over og stillede sig foran mig, med hans stive pik lige foran mit ansigt. ”Tis!” sagde han. Jeg kiggede forbavset op. ”TIS!” gentog han, i en noget hårdere tone.

 Jeg skulle lige fatte at det rent faktisk var dét han sagde. Jeg kunne mærke at jeg blev rød i hovedet. Både fordi det var lidt akavet, men samtidig tændte det mig. Det var beskidt, ydmygende, på en eller anden måde meget privat for mig, men det tændte mig kun endnu mere. Inden jeg dog nåede at tænke længere mærkede jeg en varm, tyk stråle ramme min hals. Han stod fandeme og pissede på mig! Jeg kunne mærke min klit vokse til dobbelt størrelse, og stønnede, ja nærmest skreg af fryd, som jeg selv begyndte at tisse på hans fødder, og udover min hånd. Aldrig er jeg kommet i en sprøjteorgasme så hurtigt som dér. Der var det vildeste jeg nogensinde havde prøvet. Han havde ikke nævnt det i en sms, så jeg var fuldstændig uforberedt. Men at mærke hans varme urin plaske udover min krop, ansigt og hår, mens jeg samtidig sad med mit skød blottet og sprøjtede både tis og mine safter ud over hans fødder, var ekstatisk ud over alle grænser.

Jeg var gledet helt ned og sidde på gulvet, i en pøl af urin, da min hidtil bedste orgasme var overstået. Han stod bøjet over mig, og dryppede de sidste gyldne dråber ned af min kind. Jeg kiggede sultent på hans nu halvstive pik, og han var ikke sen til at proppe den i munden på mig. Den skarpe duft i mine næsebor, og smagen af urin gjorde at jeg atter var tændt på ny. Hans pik voksede sig hurtigt stiv i munden på mig, og jeg legede med tungen på hans store pikhoved, løftede pikken op og tog han nosser i munden, én efter én. Han brummede af fryd, mens han fik tændt for bruseren. Han trak pikken væk, efter alt for kort tid, og hev mig op at stå. Bruserens varme vand løb ned over os, og han tog fat om mine hofter, pressede mig hårdt op af den kolde væg, og kyssede mig hårdt og inderligt. ”Du er pissefræk!” Sagde han, og kiggede på mig med netop dét frække blik jeg ikke kunne stå for. Jeg var klar på mere!

Fortsættes…

Skrevet af Sarah

Published On: august 12th, 2010Categories: gruppesex, sex, utroskab1 Comment on Skjulte lysterLast Updated: august 12th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex