Trysil er koldt som bare fanden. Jeg har været skilærer mange steder, og jeg foretrækker helt klart alperne. I år skulle jeg slet ikke afsted, men bare afslutte mit speciale. Men kort før jul bød chancen sig til, og jeg tog imod en uges arbejde i sæsonen mellem jul og nytår. Egentlig er jeg træt af at lære skiturister at begå sig på bakkerne – køre i plov og slange er ikke min opfattelse af sjov, men det giver penge og mulighed for at trykke den af offpiste, når jeg har fri.

Jeg får en storfamilie som elever, hvor de vil følges ad fordi det er jul. Der er to ægtepar, 3 børn, en onkel og et par tanter, og så er der Thea på sytten, som jeg ikke lige kan placerer i flokken. Det er deres første uge på ski nogensinde – de er jammerlige. Vi går laaaangsomt frem gennem øvelserne. En af tanterne flirter åbentlyst med mig. Hun har sikkert været rigtig pæn for få år siden, og kunne sikkert sætte fantasierne i gang hos de fleste mænd , men hun er blevet småtyk med årene. Som ugen skrider frem, og hendes sjofle hentydninger bliver værre beslutter jeg at give hende en lærestreg. Jeg standser gruppen der, hvor pisten deler sig i en sikker blå og svær sort piste. “Her kan I vælge piste, jeg tager sort”, siger jeg. Som forventet vil tanten med mig – en klar konsekvens af hendes generelle selvovervurdering. Thea vil også med. Hun har fysikken til at løbe godt på ski, men teknikken er stadig ikke helt god nok til sort piste. de andre holder sig klogeligt til blå. “Vi ses i bunden!”, råber jeg til gruppen og glider afsted.

Tanten stivner i sin plov i samme øjeblik pisten knækker nedad og bliver smal. Vi er 35 meter nede af sort piste, og hun vil have hjælp. Jeg vil ikke køre bremseplov med hende, så jeg sender hende retur op ad pisten med skiene på nakken. Planen er lykkedes og jeg ser smilende hvordan hun svedende pruster sig op til blå piste. Thea klarer sig imponerende modigt ned af pisten. Hun stopper leende halvvejs nede og ser ud over det tilsneede landskab. Jeg carver ned til hende i hurtige, korte sving, og kan ikke lade være at bremse hårdt foran hende, så hun oversprøjtes med løs sne. Hendes tænder glimter i den lave sol, da hun grinende børster den hvide sne af sig. “Se, der har slet ikke været nogen i den nye sne”, siger hun og peger ud i offpisten. “Jomfrusne”, siger jeg. Hun kigger spørgende på mig, men jeg er allerede i fart igen. Da jeg når ned er resten af holdet kommet ned af blå piste og venter ved gondolliften. Vi mangler dog tanten. Thea og jeg venter på hende mens resten af familien tager gondolen op til restauranten. Så kommer tanten langsomt plovende. Hun puster og er rød i kinderne. Hun skuler til mig. Jeg tror, at hun har forstået budskabet, hun er ihvertfald ret stille i køen. Jeg står midt imellem de to kvinder. Jeg kan høre på deres snak, at Thea au pair hos tantens lillesøster, og med for at passe deres børn. Vi nærmer os gondolenliften, og jeg når lige at klemme mig ind i en tom gondol, fordi en gruppe svenske piger vil følges op og tøver for længe. Thea dumper ind og sætter sig over for mig på den tomme bænk. Jeg ser efter tanten, men hun når ikke med, og i den almindelige forvirring får hun den næste gondol alene.

“Jomfrusne?”, spørger Thea igen. Jeg forklarer at det er uberørt sne, ligesom en kvinde der er uberørt. Hun lyser op i et smukt forstående smil og tager hjelmen af, så det lange nøddebrune hår kan få luft. Jeg har en støvle placeret på hendes bænk lige ved den runde hofte. Jeg skal lige til at byde et bolsje, da gondolen stopper og gynger faretruende. Thea udstøder et “uhh”, og ser på mig med opspilede øjne. Jeg smiler beroligende og siger – “nå, nu igen”. Jeg kan se ned til den anden gondol hvor tanten sidder alene og ser bekymret ud. Hun vinker, og jeg løfter hånden diskret.

Thea fryser på hænderne og gnider dem i handskerne. “Giv mig dine handsker”, siger jeg, og hun rækker mig dem tøvende. Jeg lyner min skijakke ned og skubber handskerne ind under trøjen til min bare mave. De er iskolde mod min nøgne hud. Jeg rækker Thea mine gode forvarmede handsker, og hun tager dem taknemmeligt på. Hun er stille, men ømmer sig lidt da varmen, og dermed smerten, når fingrene. Jeg smiler til hende og rækker hende bolsjet. Hun kan ikke åbne papiret med de store handsker på. Jeg tager det tilbage og åbner for hende. Jeg rækker bolsjet frem mod den røde mund. Hun skiller læberne og griber den ovale blåviolette sukkerknald mellem dem. En lyserød tungespids stikker frem og trækker det ind i hulen. “Tak”, smiler hun, “og mine hænder er varme igen”. “Varme hænder og et koldt hjerte”, siger jeg skælmsk. “Nej, mit hjerte banker varmt og voldsomt”, svarer hun mens hun ser ud i det hvide.

Jeg fortæller om min dragning mod offpisteløb, om det dybe puddersne og om det fantastiske ved at bryde jomfrusne. Det småsner og temperaturen er langt under nul. På norsk bliver der sagt et eller andet om “kablet vort” i den lille højttaler i loftet. “Jeg fryser stadig”, hævder Thea. “Tag støvlerne af”, svarer jeg. Hun bakser med lukkesystemet, og jeg tager hendes støvler op på mit knæ og åbner spænderne og trækker støvlen af. “Vrik med tæerne”, kommanderer jeg. Hun vrikker mens jeg tager den anden støvle af. Jeg gnider og gnubber hendes små fødder i de røde skisokker. De er iskolde og hun smiler af taknemmelighed og velvære efterhånden som varmen vender tilbage. Jeg løfter op i jakken og placerer den ene fod ved siden af handskerne. Jeg kan mærke hvordan hun vrikker med tæerne mod min mave. Imens koncentrerer jeg mig om den anden lille fod. Jeg masserer foden, og jeg tager læggen med. Hendes mobil ringer. Det er de andre der vil høre om hun er OK. Det forsikrer hun om, og smiler. Jeg bytter fødderne rundt, og giver samme behandling til den anden fod. Hun sukker let, og strækker sig. Hælen glider lidt ned ad min mave og ender ved roden af min pik. Jeg tror ikke hun gør det med vilje, men tanken om, hvor tæt hun er på min pik får det til at rykke i den. Måske kan hun mærke det, for de smukke grønne glugger fanger mine blå med et overrasket ryk. Hun ser straks ned, og hun stopper med at vrikke. Jeg kommer den anden fod ind på maven også. Hun er helt stille, men begynder langsomt at vrikke med tæerne igen. Denne gang virker det tilsigtet da hælene hviler på roden af min halvstive pik. Hun ser ud af ruden og siger at hun også vil bryde jomfusne. Jeg forstår, og spørger om hun aldrig har prøvet? Thea smiler med sammenknebne læber, mens hun ryster langsomt på hovedet – og så bukker jeg mig frem og kysser hende blidt. Thea spreder benene, så jeg kan komme ind til hende. Hun søger min tunge, men får kun lige lov at strejfe den. Jeg slikker hendes læber og tænder. Pirrer hende i et langt og ømt kys. Min pik bliver endnu stivere i mine skibukser. Den presser på lynlåsen og vil ud. Jeg kysser Theas hals og små ører. Hun krymper sig af fryd, når min tunge fugter øregangen. Jeg rækker hånden ned og lyner hendes jakke ned. Idet vi stadig kysser trækker jeg mine handsker af hende og fisker min pik frem. Jeg lægger hendes hænder på mit stive lem, og siger, at det giver varmen. Hun holder tøvende den ene hånd ved roden mens fingrene fra den anden prøver at nå rundt. Så lader hun forsigtigt hånden glide op og ned over den. Langsomt. Min hånd masserer det varme bryst med den hård knop i midten, da mobilen ringer igen.

Forfjamsket tager Thea den. Det er tanten fra gondolen nedenfor. Hvad vi laver, om vi er OK? “. Jeg kigger derned og kan se tanten prøve at stirre op til os. “Ja, ja” er det eneste Thea får sagt, men tanten bliver ved at snakke. Jeg tænker om hun kan se os? Mere snak. Tanten er bange, vil have de skal holde samtalen i gang, det vil Thea ikke. De enes om at tanten betaler. Thea ligger den tændte mobil på bænken. Jeg kysser hende igen. Mere dybt, mere krævende. Thea tysser og nikker sigende i retning af mobilen, men hun slipper ikke min pik. Jeg stikker hånden ned i hendes bukser, mens jeg kysser hende lige under øret. Min øvede hånd når ned til de bløde krøller, og endnu længere ned, hvor krøllerne er fugtige. Theas skød brænder af varme. Jeg lader min midterste finger nulre hendes klitoris. Hun gisper og bider i min skulder, da jeg rammer plet. Fingeren fortsætter ned i revnen, bøjer, og glider ind mellem de våde rosenblade. Thea klynker ned i min jakke. Min finger arbejder roligt, så roden af den gnider på klitten, og de yderste led er begravet i fissen. Hun peger febrilsk mod telefonen og lægger en finger på sine læber. Jeg tager mobilen og vil slukke den, men samtidig kan jeg se tanten presse sin mobil tæt til øret og stirre intenst i vores retning nede fra sin gondol. Det tænder mig, at hun er med på en lytter, så jeg nøjes med at skrue lyden ned, og lade som om jeg slukker. Jeg presser en finger mere ind i den varme grotte mellem Theas ben – hun giver sig, men hendes klynken intensiveres.

Liggende på knæ foran Thea, knapper jeg hendes bukser op. De bliver trukker ned til knæene sammen med skiundertøj og trusser. Jeg betragter hendes unge fisse. Kussehårene er også nøddebrune. De er arrangeret i nydelige krøller, som ligger i en stribe fra venusbjerget og ned til kønslæberne. De inderste rosenblade er næsten ikke synlige, men klitten titter frem lige over dem – som en rosenknop, der snart vil springe ud. Der hænger en dråbe dug i de krøllede dun. Jeg smager på den, og lader så mine læber kysse det jomfruelige skød. Mine læber trækker blidt i hårene. Mine tænder napper de yderste læber forsigtigt. Min tunge slikker alle andre steder end på knoppen. Thea gisper hver gang jeg nærmer mig. Min tunge cirkler rytmisk om den bristefærdige rosenknop, og hun klynker i et væk. Jeg har mine kinder hvilende mellem de to bløde, hvide lår – og jeg nyder de lyde vi sender til mobilen på bænken. Jeg lægger Thea ned på bænken, så hun har hovedet længst muligt væk fra mobilen, og så rammer min tunge endelig rosenknoppen. Thea knækker over i falset, da jeg slikker løs
lige på og hårdt. Stemmen i mobilen stønner sammen med de våde lyde fra Theas lækre fisse. Jeg drejer hovedet lidt, og kan akkurat se den fyldige tante, arbejde med en hånd nede i de oplynede bukser, mens hun har mobilen tæt til øret. Thea er på grådens rand, da jeg stopper slikkeriet. hun tikker om mere, men jeg rejser mig op, og sørger for at tanten kan se min fede pik. Jeg spørger Thea om hun er klar. Hun nikker med en tåre i den ene øjenkrog. Jeg læner mig ind over hende og fører hendes hånd til min pik. “Styr den ind”, hvisker jeg til hende. Hun trækker i den. Der er ikke rigtig plads, men langsomt giver den stramme våde fisse efter. Thea får den lidt ind, og jeg møder jomfruhinden med spidsen af mit blåviolette pikhoved. Jeg ser hende i øjnene, kysser hende, ser spørgende på hende, hun blinker bekræftende, og så støder jeg – én gang. Hårdt, men ikke hurtigt. Hun hviner et kort hvin, men så slapper hun af. Jeg arbejder langsomt. Jeg lægger hendes ben op på min ryg. Længere og dybere presser jeg mig ind, og Thea tager imod med en stønnende klynken. Jeg øger rytmen forsigtigt. Min bagdel kører op og ned og Thea stønner “ja” mellem de uforståelige strubelyde. Igen og igen støder jeg min svulmende pik op i hende. Jeg har begge mine hænder på hendes spændte bryster, og min ryg arbejder for at give hende masser af pik. Jeg er tæt på at komme, da jeg ser tantens hånd køre som et stempel i skibukserne, og jeg stønner for hende til mobilen. Theas stemme stiger en halv oktav, hun stønner i falset, og jeg nulrer de stive vorter. Så kommer hun, og jeg pumper hende langsomt helt færdig, så tanten har tid til at følge min pik glide ud og inde. Jeg er tæt på at miste kontrollen, og jeg trækker mig langsomt ud. Min pik svæver foran mig, den glinser af fissesaft og en smule blod. Jeg tager Theas hånd og lægger den igen på pikken. Hun forstår og gnider på den med de kolde fingre. Jeg stønner højt, til ære for dem begge, og min sæd forlader mig i tykke sprøjt, til et langtrukkent “jaaahhhhhr”, imens jeg kan se tanten kaste nakken tilbage og spjætte med benene. Min hvide sæd plasker ud over Theas skipulli, mens hun ser til med nysgerrige grønne øjne.

“Så er den jomfrusne brudt”, smiler hun, mens hun tørrer trøjen af med kluden til mine skibriller. Jeg slukker behændigt mobilen, da jeg rækker den til hende – hun er rød nok i hovedet i forvejen. Jeg kan se tanten i den anden gondol lyne op og slukke sin mobil. Hun trækker benene op under sig, og folder armene rundt om knæene.

Vi møder resten af familien på toppen. De har ventet længe. De spørger forundret om vi ikke fryser? “Næh”, svarer tanten og Thea i kor.

Skrevet af Peter

Published On: maj 2nd, 2014Categories: sex214 Comments on Skøn skiturLast Updated: maj 2nd, 2014
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...