Snedronningens Sommerhus
Jeg havde tit drømt om at kneppe Inga, men vidste også at det blot ville være en fantasi jeg kunne bruge, når jeg i ny og næ spillede pik. Inga var min kærestes chef, en høj mørkhåret, smuk, men arrogant og kølig bitsch, som ledede et IT firma med hård hånd, hvorfor hun gik under øgenavnet Snedronningen.
Jeg kunne lige se hende for mig – i høje hæle – når hun måtte løfte op i sin nederdel, og lige tage trykket med en lindrende langfinger, på toilettet på direktionsgangen, inden hun hastede videre til næste møde.
Denne sene sommereftermiddag sad vi på hendes terrasse ved hendes sommerhus ved Blokhus og drak et glas hvidvin. Jeg var kørt ud til hende med tre sække brugt tøj, som skulle indgå i en større indsamling til Syrien – et projekt Inga havde startet op – og jeg havde været spændt på at møde hende alene i hendes sommerhus, og havde haft visse tanker på vejen derud.
Ved ankomsten viste det sig at Inga ikke var alene. Hun havde besøg af veninden Nana fra Aalborg – en køn og spinkel blondine – med levende øjne, og et skævt indbydende smil, helt modsat Inga, og mens vi fik vor drink var det mest Nana og jeg som snakkede om løst og fast, mens Inga tavst kiggede ud mod stranden.
– Skulle vi ikke tage os en dukkert, foreslog Nana og kiggede på Inga og mig.
Jeg havde ingen badebukser med, men Inga tilbød mig at låne et par, som jeg kækt hoppede i – inde i stuen – mens de to kvinder klædte om i soveværelset.

Vi pjaskede løs i det halvkolde vand på stranden, hvor der ikke var ret mange mennesker, og det virkede som om Inga løste noget op ved dukkerten, for hun lo og smilede ligesom Nana.
De havde begge bikini på, hvilket i den grad fremhævede deres lækre kroppe. Nana havde små faste bryster og en fræk bagud-struttende pariserrøv, men Inga var helt i særklasse med sit brune hår, lange ben, tunge bryster, og en stor og bred røv som vuggede og gyngede, når hun kastede sig i de bølger som brusede imod os.
På trods af det kolde vand fik jeg stådreng på ved fantasien om at Inga sænkede sin store røv ned over mit ansigt og lod mig gennemslikke hende.
Nana opdagede bulen i badebukserne og strejfede min pik med sin venstre hånd mens hun lo imod mig.
– Det ser da bestemt ikke ud til at din kammerat skrumper i Vesterhavet.

På vejen tilbage mod sommerhuset gik jeg nogle meter bag de to kvinder – og studeredede deres bagdele – mens jeg kunne høre dem viske ihærdigt om dildoer og måder at anvende dem på, og jeg fik en mistanke om at de – selv om de ikke var lesbiske – måske kunne finde på at tilfredsstille hinanden, når jeg var kørt. Hvis det var tilfældet gad jeg virkeligt godt gemme mig i haven nogle timer til det blev mørkt, og så liste hen til vinduet og overvære forestillingen.

Tilbage i sommerhuset blev vi enige om at tage en hurtig skylle og få saltvandet vasket af. Nana og Inga ville tjekke op på noget aftensmad, og de havde spurgt om jeg ville blive og spise med, hvilket jeg takkede ja til. De gik i køkkenet og bad mig tage bad først.
Ude i brusenichen smed jeg badebukserne og fandt en shampoo. Mine tanker hvirvlede rundt, og min pik var stiv som et koben. Jeg skulle spise sammen med de to kvinder og tænkte, at det nok var smartest at tage en hurtig spiller for at undgå pinlige episoder. Derfor tog jeg pikken i hånden og begyndte rytmisk, frem og tilbage.
I det samme gik døren op og gennem det duggede glas kunne jeg se at Nana kom ind. Hun råbte – undskyld – og kiggede efter sin toilettaske. Forskrækket slap jeg pikken og håbede at duggen ville sløre hvad jeg havde haft gang i, men Nana stirrede direkte op og ned af mig.
– Nå da da, står du og onanerer.
– Øhm.
Hun havde stadig bikini på, men gik nu frem til mig og ind i nichen og satte sig lynhurtigt på hug, og med sin højre hånd tog hun resolut min pik i sin mund, og kørte tungen rundt i cirkler omkring pikhovedet.
Det var virkeligt godt, og pikken der var blevet lidt slap ved forskrækkelsen, blev omgående hård ved hendes fremragende orale massage. Jeg kiggede ned og kunne se hvordan hun med sin venstre hånd krængede bikinitrussen lidt ned og åbenbart begyndte at røre sin klitoris, mens hun stiftevis suttede og gokkede min pik. Jeg var helt væk og så småt ved at gøre klar til en gevaldig udløsning, da døren med et smæk – så den ramte toilettet – gik op igen, og Inga kom brasende ind og stirrede direkte på os i brusenichen.
– Tænkte nok du var gået herind, din lille liderlige tøjte, sagde Inga.
Nana slap mig og rejste sig mens hun trak bikinitrussen på plads.
– Ved i hvad i to, i må kneppe lige så meget i vil, men så skal i fandeme gøre det ordentligt – og jeg vil have lov at kigge på imens, befalede Inga.

Nana kom i klynkende orgasmer et kvarter efter situationen i badeværelset. Vi lå på lædersofaen i stuen i en god gammeldags missionærstilling, mens Inga sad på sofabordet og studerede os. Inden vi var nået dertil havde Nana og jeg kysset hinanden – ligget i en smaskende 69´er i nogen tid – hvor jeg havde nydt at smage hendes lille glatbarberede fisse, for endelig at kneppe igennem, mens hun nærmest krydsede fødderne på min ryg.
Inga forholdt sig passiv indtil hun kunne høre at Nana var ved at komme, men så kunne jeg ud af øjenkrogen skimte, hvordan hun selv begyndte at stønne og havde sin hånd langt nede i sin egen bikinitrusse, ligesom hun havde hævet skridtet frem over bordkanten, og altså var i gang med at køre sig selv af, mens hun stirrede på Nana og mig – i fuld damp – på den knagende sofa.
– Ja gi den frække tøs en ordentlig omgang pik, stønnede Inga.
Det tændte mig som aldrig før, og sikkert også Nana, der nu kom i en hurtig serie af bølgende orgasmer. Lidt efter skubbede Nana mig ud af hendes fisse og min glinsende pik stod nu i fri luft hen over hendes venusbjerg og navle.
– Du må helst ikke komme oppe i mig, hviskede hun.
Der lød et bump fra stubordet hvor et stearinlys faldt, mens Inga rejste sig i fuld højde, og lænede sig lidt tilbage med lårene spændt som flitsbuer. Duften fra hendes kusse drev ind over sofaen og med lukkede øjne kørte hun hastigt sine fingre rundt i trussen – og kom kort efter i et hæst suk.
Med nogle små bevægelser holdt jeg pikken stiv og vidste ikke rigtig hvad jeg nu skulle gøre, men Nana sendte mig et drømmende blik, og trak mig lidt længere frem så jeg kom til at sidde over hendes mave, med pikken tæt på hendes små hårde bryster.
– Det der ordner jeg lige, lød det fra Inga, som med et skridt kom hen bag mig og bøjede sig frem og tog fat i min pik.
– Jeg vil sig dig sprøjte på tøsens bryster, hvæssede hun og begyndte med en hård og fast hånd at bearbejde min pik. Det var hun virkeligt god til, og havde det helt rigtige tag – både dybt og også med lette ture hen over pikhovedet – i rytmiske skift, mens hun holdt mine ene balle i sin kølige hånd, og det varede ikke længe inden det strammede i min lænd, hvor varmen bredte sig, og jeg kom i en kraftig udløsning som sendte en byge af sperm ud over Nanas bryster.

Der kom igen gang i badeværelset hvor sperm og safter blev vasket af, og lidt efter åbnede vi stuedøren og luftede ud i den em af sex som fyldte den lille stue.
Vi lo og fik noget mere vin, og jeg sendte en sms til min kæreste, at Inga havde inviteret mig på middag, hvilket hun svarede var ok, når jeg nu havde kørt genbrugstøjet ud til hende.
Solen var ved at gå ned, men inden vi skulle spise kom Inga hen til mig og åbnede sin hånd.
– Tag lige den her, sagde hun.
Det var en viagra.

En time efter var jeg lettere svimmel, men min pik var igen hård som sten, og nu genstand for Nana og Ingas beundring. Efter maden havde vi sat os i sofaen og de trak bukserne af mig og stirrede ærefrygtigt på mit skræv. Nana tog den i sin lille mund, som nærmest blev spilet helt ud.
Igen befalede Inga hvad der skulle ske.
– Først kan du pule Nana som du vil. Hun kommer jo ret hurtigt, og bagefter er det så min tur, men du må kun kneppe mig bagfra. Jeg vil ikke have du kysser mig eller rører mig på nogen måde. Du skal bare kneppe mig bagfra, indtil jeg siger stop, er det en aftale.
Jeg nikkede og tænkte at det var da en fin aftale, og tænkte at det godt kunne være, at jeg fik lov at smage hendes kusse senere.
– Jeg vil også gerne tages bagfra, men mig må du gerne røre, lød det fra Nana som gik over mod sofaen, hvor hun trak sin sommerkjole op og lagde sig klar på alle fire. Jeg nikkede til Inga og gik over og placerede mig bag Nana. Hun var allerede drivende våd, og langsomt gled min pik op i hende, mens jeg holdt godt fast i hendes små balder og nød synet af hendes lille lyserøde røvhul gyngede frem og tilbage i takt med mine bevægelser.
Der gik ikke to minutter så kom Nana i nye hulkende orgasmer, mens Inga trak sine busker af og stod i hvide trusser og så på.
Nana satte sig op på sofaens armlæn, vendt mod Inga som nu langsomt lænede sig frem over sofaen og lagde sig på knæ. Jeg kiggede paralyseret til mens hun med langsomme bevægelser rakte en hånd bagud og trak sine hvide trusser ned til sine knæ. Så bukkede hun ryggen hvorved hendes vidunderlige kusse kunne ses, rammet ind af hendes brede baller.
Men pikken i hånden gik jeg hen og gjorde mig klar. Højden passede fint så jeg kunne kneppe hende stående.
– Vent lidt, sagde Inga og med to-tre fingre begyndte hun nu at massere sin klitoris og skamlæber, med rolige bevægelser. Jeg var så ophidset, at jeg nu var bange for hvor længe jeg ville kunne holde mig, for det her var bare lækkert, og jeg kunne skimte en lille mørk dusk på hendes venusbjerg.
Lidt efter signalerede hun med hånden, at hun var klar, og jeg trådte nu helt frem bag hende, hvor hun med venstre hånd rakte bagud og tog fat i min fede og stive pik, som blev gelejdet ind i kussen. Med begge mine hænder på min lænder begyndte jeg at vugge underkroppen frem og tilbage, og nød synet af min pik der pumpede ind og ud af hendes kusse, mens hendes baller gyngede i takt.
– Årrrhh ja..stød nu helt i bund, lød det fra Inga.
Det var himmelsk og Inga var en sand ekspert i baghylere. Hun pressede røven tilpas baglæns i rytmen, samtidig med hun indimellem vuggede røven let fra side til side, hvormed mine stød blev varieret i hendes dybe skede. Som afveksling holdt jeg nogle gange mit pikhoved i små rytmiske bevægelser lige omkring hendes kusseåbning og dikkede lidt fra side til siden, inden jeg igen trykkede den helt i bund, og fortsatte som et stempel på et damplokomotiv.
Jeg var ikke i nærheden af at komme og pillen holdt min pik hård og fyldig, så jeg følte mig nærmest som en ung avlshingst i topform. Ved hendes første orgasmer kunne jeg mærke hvordan hun kneb kussen sammen om min pik, mens hendes fyldige balder dirrede kraftigt og kussesaften begyndte at løbe ned af hendes lår.
– Uhmm..jeg er en hore, lød det fra Inga.
Tidsfornemmelsen var helt væk og Inga syntes umættelig, men da hun havde fået fire eller fem orgasmer og den høje klaskende lyd mellem hendes balder og mit skød fik ruderne til at dirre, så jeg hen over hendes ryg, hvordan Nana langsomt havde lagt sig tilrette med en pude under sin røv, så hendes lille glatbarberede fisse kunne nås med Ingas mund. Jeg bøjede mig lidt til side – mens jeg fortsat kneppede løs – og kunne se hvordan Inga nu kørte sin begærlige mund rundt i Nanas fisse og samtidig kørte sin venstre langfinger op i røven på Nana, der jamrede sig med lukkede øjne.
Det var det Inga ville. Betjenes hårdt bagfra, mens hun selv slikkede og fingerkneppede sin veninde i røven.
Der gik igen nogle minutter og Nana måtte give op med et højt skrig, og trak sig tilbage, men Inga vrikkede med sin røv og lod mig forstå at hun var ved at nå finalen.
Jeg koncentrerede mig og hørte nu en dybe støn fra Inga, ligesom jeg kunne mærke hun havde nogle fingre i gang med sin klitoris.
Årrrhhh…for helvede, skreg hun, og hele hendes krop rystedes i en voldsom orgasme og langsomt stoppede hun op og bad mig trække pikken ud.

” Er du på vej hjem ” lød en SMS besked tikket der var tikket ind, mens jeg havde ordnet Ingas formidable kusse og røv.
Inga var gået direkte fra sofaen ud i bad, mens Nana sødt og tjenestevilligt havde prøvet at fik mig til at komme med et solidt håndjob, som dog ikke havde nogen virkning.
Vi lod det være og tog en hurtig skylle sammen og stod og kyssede hinanden under vandet.
– Det her bliver selvfølgelig mellem os, sagde Inga, da vi over et glas vin tog afsked og klokken nærmede sig 23.
Nana og jeg nikkede, og lidt efter gav Inga mit et kindkys og takkede ovenikøbet for en god indsats.

Da jeg kørte hjemad var min pik blevet halvstiv, men ved tanken og billeder af den sexede og pornografiske hor jeg havde oplevet, endte det med at jeg måtte stoppe op på en ensom og mørk rasteplads, hvor jeg gik om bag en busk og knappede mine bukser op.
Jeg lukkede øjnene, og så igen Inga trække sine hvide trusser af og fingererer sin kusse med hele bagpartiet vendt mod mig.
Det var rigeligt – der i nattemørket – og jeg spillede min pik af i nogle kraftige ryk og sprøjtede min sperm ud over busken.

Vrigstad.

AnnonceTantra massage og Tantra sex

Published On: april 15th, 2018Categories: gruppesex0 Comments on Snedronningens Sommerhus – kunne jeg kneppe IngaTags: Last Updated: april 15th, 2018
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex