“Er på vej….elsker dig” stod der på mobilen. Aftalen var helt klar; når Peter kørte fra fodbold skulle han sende en SMS, og så skulle hun gøre sig til for ham, så han kunne lure på hende gennem vinduet.

I bilen glædede Peter sig til det lille rollespil, de skulle gennemleve. Han havde vasket sig ekstra grundigt i badet, og han havde en halvfed i bukserne af forventning. Det var Theas idé – at blive luret på af ham, mens hun ville kærtegne sig selv i sengen.

Thea lagde mobilen fra sig uden at svare og begav sig ned i soveværelset. Hun tændte stearinlys rundt om i værelset og lod sengelampen være tændt, så Peter bedre ville kunne se hende tilfredsstille den brændende lyst, der havde greb i hende. Hun havde altid vidst, at hun nød at blive betragtet, men hun havde aldrig ladet det udspille sig så direkte. Hun tog jeansene og blusen af, så der kun var det sorte silkeundertøj tilbage. Ved tanken om det forestående begyndte en kildrende varme at brede sig fra maven og kinderne til skødet. Hun følte sig lækker i det varme lys. Thea slog dynerne til side og lagde sig på tværs af sengen i de glatte silkelagner. Hun tænkte nervøst på de mulige konsekvenser ved den lille leg, men lysten til at vise sine hemmeligheder frem vandt.

Anneline nyder at løbe et par gange om ugen som supplement til volleytræningen. Som regel den samme rute. Hun havde tænkt sig at løbe lidt længere denne aften, og derfor drejede hun ned af vænget for at fange cykelstien. Venstre snørrebånd gik op lige da hun var drejet ind på stien Hun knælede for at binde det. Et svagt flakkende lysskær fra et kældervindue fangede hendes øjenkrog. Der var ellers helt mørkt i huset bag hækken. Annelines sensuelle mund spredtes i et smil. Hun havde et klart billede i hovedet af, hvad der måtte foregå derinde bag ruden i stearinlysets skær. Et nysgerrigt begær dragede hende ind i haven, hen til vinduet.

Peter triller ind i indkørslen. Han ser at lyset er slukket i huset. Pikken er stiv da han sniger sig over græsset og rundt om hushjørnet. Først, er han lige ved at råbe op, men så tager han sig i det og træder tilbage om hjørnet. Han stikker hovedet frem, og i mørket foran vinduet står en høj slank kvinde. Hun stirrer ind gennem ruden, og Peter ved, at hun kan se hans nøgne Thea på sengen med fingrene på vandring over sin lille slanke krop.

Thea fornemmer en skygge ved vinduet og gætter at Peter er kommet hjem. Hun lukker øjnene. Nu begynder det, tænker hun, og pulsen stiger mærkbart i brystet på hende. “Hvad mon han tænker?”, “mon han rør ved sig selv imens?”, “hvad sker der bagefter?”. Thea lader sine spinkle hænder med de slanke fingre glide ned over den sorte BH. Hun føler brysterne hvælve sig over den flade mave. Hun kærtegner maven og lårerne, og hun bøjer et ben lidt, så Peter kan følge med. Thea kan mærke hvordan hun rødmer, da hun lader BH-stropperne glide ud over skuldrene. Hun føler sig meget fræk og eftertragtet ved tanken om Peter, der står derude i kulden og er liderlig efter hende. Brystvorterne stritter allerede, da hun skubber BH´en ned over maveskindet. Blonderne kilder behageligt. Hun krammer brysterne, så de løftes mod loftet. Hun efterlader den ene hånd på brystet, og lader den anden følge mavens gåsehud ned mod det ventende skød. Hånden smutter ind under blondekanten på trusserne. Hun kan mærke de sorte krøllede hår glide gennem fingerne før hun når ned til revnen.

Anneline, “Dronningen af volleyklubben”, skammer sig, da hun ser kvinden på sengen. Der er ingen store mandehænder, men kun kvindens elegante fingre og den spinkle krop. Anneline bemærker det smukke blondesæt, der sidder som en drøm på den feminine krop. Hun vil gå, men kvindens fremmedartede mørke hud, hendes rødmen, elegancen, og simpel nysgerrighed låser benene fast på stedet. Hun stirrer med store øjne, og en begyndende snurren i mellemgulvet, og hun tager sig selv i at nyde forestillingen på silkelagnerne.

Peter er ude af sig selv. Hans pik er rejst i begejstring, men han er rasende over at nogen har trængt sig ind på hans privatliv. Havde det været en mand var han allerede slået i jorden, men den høje slanke kvinde i løbetøjet virker ikke truende eller ubehagelig. Peter kan se at hun er i kamp med sig selv – at hun ikke ønsker at forulempe nogen. Han kan også se at hun har hånden nede i de stramme løbetights. Kvinden må stå lidt på tæer for at se nedad-ind. Hendes stærke lår og faste røv er spændte ved bevægelsen – det ligner at hun er i høje hæle. Løbejakken kan ikke skjule brysterne, der sidder flot i sports-BH´en. Det er et frækt syn, men det er fand´me ikke i orden!

Thea har trukket trusserne af og lagt sig på maven. Hun strutter med røven i retning af vinduet og vil have Peter til at se alt. Imens har hun begge hænder beskæftiget med at onanere sin våde fisse. To fingre pirrer skedeindgangen, og en finger cirkler om klitten. Hun kan mærke hvordan den stritter frem mellem kønslæberne, og hun håber Peter kan se den, og at han længes efter den.

Anneline følger den mørke kvindes bevægelser med øjnene, og hånden imellem hendes egne ben kopierer kvindens rytme – det er bare så forbudt det her, tænker hun og det snurrer i benene og spænder i brystvorterne. Nu dør jeg, tænker hun, da hun mærker et par stærke arme gribe hårdt om hende og trække hende brutalt til side. Hun fornemmer duften af aftershave tæt ved sit øre. Manden tvinger hende ned på græsset. Han er langt stærkere end hende og ligger over hende. Hun kan mærke mandens pik presse mod sine tights og bliver bange. De store hænder låser hendes arme i et jerngreb, Anneline klynker undskyldende “nej”.

Peter overvejer at kneppe kvinden. Simpelthen voldtage hende der på græsset som straf. Hans moral stopper ham, men han gider ikke skjule sit stive jern da han trykker kvinden ned. “Bliv liggende”, hvæser han i øret på hende. Langsomt rejser han sig med en løftet pegefinger mod den liggende kvinde. Han stiller sig hen til vinduet. Thea er nøgen, den lækre krop dirrer, og hun fingerknepper sig selv så safterne driver ud af den smukke mørke fisse. Peter overvejer at lade kvinden ligge og løbe ned i soveværelset til Theas villige fisse. Han nyder synet af Theas onani, og han ved at det er til ære for ham. Han skyder hoften lidt frem så den liggende kvinde kan se hans pik presse mod bukserne. “Rejs dig!”, siger han så.

Anneline følger de bydende bevægelser hen til den store mand. Han griber hende i hestehalen og trækker hende om til døren og ind i bryggerset. ” Hun trygler om at måtte slippe fri, og ved ikke om hun frygter død, politi, eller konfrontation med den anden kvinde mest. “Thea!”, “kom lige!”, kalder han med en bydende ryst. Han presser Anneline ned på en køkkenstol, men han slipper ikke nævens faste tag om hestehalen. Kvindens stemme dirrer lidt, da hun kalder tilbage, at han kan komme ind til hende. “Det kan jeg ikke”, insisterer han. Kvinden har et sort silkelagen om sig, da hun træder ud i køkkenet. Hun ser mere end forbavset ud, da hun ser Anneline sidde i løbetøj med mandens hånd lukket om hestehalen. Anneline kan også se, at kvinden bemærker bulen i mandens bukser. Anneline nægter at lade sig hyle ud af den. Hun mobiliserer al sin vilje og kampiver for at bevare et værdigt udtryk.

Thea er på orgasmens rand, da hun hører yderdøren gå. Hun skeler op til vinduet og ser ingen. Nu kommer han og ta´r mig, tænker hun med glæde og vender sig, så han kan trænge op i hende uden tøven. Peters kalden irriterer hende – har han da slet ikke forstået? Hun tager lagenet og dækker sin lille krop med den drivvåde fisse. Skuffet går hun ud i køkkenet. “Er der sket en ulykke?”, hører hun sig selv spørge forvirret. Den lange smukke løber i hendes køkken begynder med en fast og sikker stemme at undskylde. Hun forklarer om tilfældet og nysgerrigheden, og om at det hele er en misforståelse. Peter tilføjer vredt det, som kvinden har udeladt – at denne flotte høje kvinde har stået med fingrene i fissen og luret på hende! Thea smiler ved synet af de to store mennesker i hendes køkken, og hun smiler ved synet af Peters pik, der buler tydeligt ud. Tænder oplevelsen ham virkelig? Måske, hun synes jo selv det er frækt at tænke på. Men hun irriteres over kvindens ro, hendes sikre stemme, og hendes højde, der ville være et flot match til Peters på et kirkegulv. “Det er fan´me ikke i orden!”, siger hun så.

Anneline kan mærke angsten tage til da den lille kvinde går om bag hende.  Hun tør ikke protestere, da lagenet bliver viklet om hende og strammer Annelines arme ind til kroppen. Hun bliver indhyllet fra top til tå. Hun fornemmer varmen, den lille kvinde har efterladt i lagenet, og hun fornemmer en duft af elskovssaft hænge ved silken. Hun bliver næsten løftet i hestehalen, og lagenet vikles forsigtigt rundt om hals og ansigt så alt bliver sort.

Peter er målløs, da han ser Thea gå om bag kvinden og fjerne lagenet fra sin nøgne krop. Hun binder kvinden stramt til stolen med lagenet. Hvert af de lange ben er bundet til et stoleben. Han trækker op i hårtoppen, så Thea kan komme til. Ingen siger noget, men Thea peger mod stuen og han følger med derind. “Hun skal straffes!”, hører han sin elskede hviske. “Hun skal pirres, teases, drilles halvt ihjel.” “Hun skal svæve på kanten af orgasme så længe, at hun skriger efter at komme” “Peter, vi skal lege med hende, som katten leger med musen”. Peter nikker indforstået – idéen går lige i pikken på ham. Thea peger mod silkepuppen og så mod soveværelset. Peter forstår og løfter bylten derind. Thea tripper nøgen efter.

Anneline mærker hvordan hun løftes op sammen med stolen og bliver båret tværs igennem rummet. Hun kan dufte stearinlysende, da hun bliver sat på gulvet. Hun kæmper med sig selv for ikke at tude af angst og afmagt.

Thea lægger sig på sengen med fissen vendt mod Peter og silkepuppen. Det ser fristende ud, da hun skiller kønslæberne, så farven skifter til lyserød. “Jeg må ha´hende”, tænker han uden hensyn til den tredje i rummet, men han får ikke lov at røre, og Thea begynder sin forestilling fra før. Peters stive lem dunker voldsomt, og han lukker det ud af bukserne. “Hvor er den stor og flot”, siger Thea frækt. “Gnid på den”, “jeg vil se dig spille pik”.

Billederne ræser igennem hovedet på Anneline. Hun ser det mørke skød for sig, hun ser manden spille pik, hun ser sig selv sidde svinebundet i et sort silkelagen. De to bliver ved med at sige frække ting til hinanden. Anneline hører ham beskrive hvordan han vil slikke sin kone, hvordan han vil spidde hende på sin pik, hvordan han har lyst til hende. Kvinden sukker og stønner liderligt. Anneline ser for sig hvordan hun fingerknepper sig selv, og hun kan høre svuppende fra den våde fisse. Og hele tiden dukker billedet af de store hænder, der spiller den store pik frem. Hun har lyst til at røre sig selv, men kan intet bevæge. Det er smaskliderligt at høre på, og angsten dæmpes af lysten. Med ét bliver lagenet viklet fri af ansigtet, og Anneline kan se kvinden ligge på siden med en arm under hovedet. “Du kan gå nu, og så skal du leve med din dumhed og din skam”, siger den lille mørke skønhed. “Eller du kan tage din straf her og nu og blive elsket og tilgivet”. Anneline er i syv sind. Hvad hvis de melder hende? “Men hvad er straffen?”, får hun fremmumlet. “Den der”, siger kvinden og nikker mod et punkt skråt bag Anneline. Hun skæver helt ud til siden. Der står manden med en voldsom stivert stikkende ud af bukserne. Han holder den med sin ene store hånd, men der er stadig masser af pik at se. Anneline kan ikke få øjnene fra den. Hun tænker på de mænd hun har haft, men husker ingen pik så perfekt. “OK” siger hun så, med en lille stemme.

Thea ler påtaget hånligt, da kvinden vælger Peters pik. “Kom Peter”, siger hun og sætter sig på sengekanten. Hjertet banker nervøst ved tanken om, at hun bliver set på af en anden kvinde. Hun griber kærligt om Peters lem, drejer ham lidt, så kvinden kan følge med og så

begynder hun på lange søde slik med den lille kattetunge. Hun elsker den pik. Stor, men ikke så stor at den gør ondt. Hun kæler for de spændte nosser og nipper i huden ned langs skaftet. Så tager hun mod til sig og rækker den frie hånd ned til sit skød. Langsomt begynder hun at spille sin fisse. Hun gaber op og tager pikhovedet ind. Det fylder godt ud, og silkehuden presser mod ganen. Hun bevæger hænderne rytmisk og lytter opmærksomt til Peters stønnen. Han skal ikke komme endnu!

Peter nyder at se hvordan løberen vrider sig i sædet. De kønne øjne flakker fra pikken og munden til hånden og fissen. Peter vil gerne røre kvinden også, men han er varsom, og lader Thea styre farten. Hun giver sig god tid, og hun stopper, hver gang han er tæt på at komme. Det er så vildt! tænker han, og lader sine øjne hvile på Theas lille arbejdsomme hånd.

Kinderne blusser, både på grund af lagenets varme og lysten til at mærke mandens pik. Anneline forestiller sig, at det er hende selv, der har tungen spillende på det blåviolette agern og hun kan næsten mærke kvindens lille mørke fisse under sine fingre. Hun føler hvordan sveden løber ned mellem brysterne og ned af maven. Hun kan høre hvordan Peter er ved at komme flere gange, og det lyder til at kvinden er med ham. Anneline prøver at gnide lårene mod hinanden, men det kan ikke blive rigtigt godt på grund af lagenet, det er lige nok til at blive skør af, men ikke nok til at komme af. “Du skal smage”, siger kvinden. Hun udbryder på skrømt et klagende “nej”, men manden ignorere hende og lægger stolen på ryggen, så Anneline ser lige op i loftet. Han placerer sig med et knæ ved hver skulder. Den tunge pik gynger lige over Annelines mund. Hun drejer hovedet væk, og presser læberne sammen. Kvinden siger, “så må du gå!”. Anneline klynker et nej og drejer hovedet tilbage. Hun fanger mandens øjne, og lader sig forsvinde ind i dem. Hun giver pikken et forsigtigt kys. “Mere!”, siger kvinden. Anneline undertrykker et smil, da hun kysser den lidt varmere og vådere. “Slik den!” beordres hun og lader tungen stikke ud. Manden vugger pikken frem og tilbage over tungen. Anneline lader en tilfreds lyd slippe ud: “Mmmm”. Hun beslutter at han skal komme under hendes behandling. Hun vil overtrumfe den lille forkælede gås. Hun lader tungen sno sig rundt om pikken, hun trækker tænderne hen over skaftet, hun stønner af begær, hun sluger alt det pik hun magter, hun tigger om at blive mundkneppet – bare fordi han er lækker og kvinden ikke skal vinde hans udløsning.

Peter kører løs i kvindens mund, mens Thea ser på. Han kæmper for at holde sine safter i pikken. Kvinden ser ham hele tiden i øjnene. Hun ligger forsvarsløs på gulvet, men hendes tiggen om pik, er ved at sprænge ham. Netop som han skal til at give op og lade spermen sprøjte hører han Thea sige “STOP!” og mærker hvordan hun skubber ham til side, så pikken svupper ud af kvindens mund.

Thea kan se hvordan Peter er ved at sprøjte. Hun vil ikke lade den høje kvinde tilfredsstille Peter. Med kræfter der forbavser hende selv skubber hun Peter til side. Hun tænker ikke nærmere over det – det kommer mere som en reaktion på kvindens arrogance, og som en følge af den enorme liderlighed, der suger og kilder i fissen – det er mere Theas krop end Thea, der skræver over kvindens forbløffede ansigt og presser fissen ned over munden på hende med et bydende “slik!”.

Anneline mærker hvordan mandens skønne pik glider ud af munden på hende. Hun suger efter den, men den forlader hendes mund. Den lille kvinde har tilsyneladende uanede kræfter. Det er duften, der først rammer hende. En duft som minder om duften i silkelagenet, men mere påtrængende. Det næste der strejfer hende er en sort hårdusk, der kilder næsen, og så indser hun at hun har ansigtet begravet i den fremmede kvindes fisse. I arrigskab prøver hun at vride sig fri af stolen og fissen, men det er kun hovedet, der lader sig bevæge. Anneline må acceptere at kvinden gnider sit skød rundt i hendes ansigt. Hun kan mærke kønslæberne på næsen, på læberne, på kinderne, og hun kan føle saften der hænger som dug i de sorte hår. Det er ikke en ubehagelig lugt. Meget som hendes egen, men en anelse mere krydret. Hun slikker sine læber uforvarende for at rense dem. Smagen af den mørke fisse rammer hendes tunge, på samme forbudte måde, som da hun første gang stjal sig til en smøg – mere pirrende pikant og uartigt, end egentlig velsmagende. Hun hører kvindens småhæse stemme sige “slik!”. Anneline stikker prøvende tungen ud. Indersiden af kønslæberne føles ufatteligt glatte – glattere end den silke hun er pakket ind i. Igen stikker hun tungen ud – hun følger kønslæberne opad – nysgerrigt søger hun den lille hårde knop, hun langt tidligere så fra vinduet titte ud i toppen af kvindens fisse. Hun må synke spyt og fissesaft for at få vejret. Da hun finder knoppen med sin søgende tunge kan hun mærke det øjeblikkeligt på kvindens sitren. Hun føler at hun har magten over kvinden, og lader igen og igen tungen finde knoppen. Når Anneline ser op kan hun se undersiden af kvindens faste bryster. Vorterne stritter lystigt. I munden har kvinden mandens tunge. Hun bevæger ikke sin egen mund – det er manden der kysser og slikker den, som var det hendes fisse. Hun har fat om hans pik med begge hænder. Hun hænger nærmest i den, for ikke at falde bagover. Anneline ønsker kun at mærke den pik langt inde i sig. Hendes kusse er mere end klar, og det bliver ikke bedre af at mærke hvordan kvinden nyder hendes behandling.

Peter er vild med synet af kvindens tunge i Theas skød. Han bukker sig over Thea, der griber hans pik. Han er glad for at hun ikke bevæger hænderne på den, men bare holder fast. Han er ikke sikker på han kunne klare det, hvis hun så meget som rørte hans pikhoved. Han lader tungen røre hendes læber. Han kysser og suger, slikker hendes mund, slår smut med tungen på overlæben, bider blidt i tungen, kilder mundvigene og snor tungen om hendes. Han kan fornemme på Thea, at hun er tæt på at komme. Hun sitrer og stønner, hendes øjne er slørede, hun knuger hans pik hårdt, og hendes mavemuskler arbejder rytmisk over den sorte hårtot. Peter løfter hende fri af kvindens ansigt og hun slipper grebet om hans pik. Peter sætter hende på pikken, så hun sidder overskrævs på den som på en vejbom, han kan mærke hvordan hendes vægt presser på den, men den er alt for stiv til at bøje af. Thea gnider fissen hen over den, mens han løfter hende med hænderne under ballerne. Sådan sidder hun lidt, mens han fortsætter sin slikken af hendes mund og hun genvinder kontrollen med den snigende orgasme. Peter løfter hende op og sænker hende tilbage ned over kvindens ansigt og forlader så soveværelset.

Anneline kan høre lyden af saksen, selv om hun har kvindens lår om hovedet. Hun gyser af angst og forventning, da hun mærker lagenets silkepuppe blive klippet op mellem hendes ben. Luften føles kølig gennem løbetightsene da manden har klippet hul. Hun kan stadig ikke bevæge overkroppen, og hun er ved at gå til, efter at bruge hænderne. I stedet er det mandens hænder hun mærker. De trækker ud i tightsene og trusserne. Så mærker hun det kolde stål hvile mod sin mave. Hun gyser da spidsen glider ned over venusbjerget. Hun prøver at samle benene, men anklerne er stadig bundet fast til stolebenene. Så hører hun saksen skære gennem trusser og tights. Manden klipper forsigtigt hendes skød fri for stof. Den lille kvinde forlader hendes mund og lægger en hånd på hans dejlige pik, og Anneline vil have hun skal styre den ind i hendes fissen. Igen holder hun den blot i et fast greb. Manden kærtegner Annelines faste volleylår. Hans stærke hænder glider hen over de glatte tights, men slutter hver gang i millimeters afstand fra hendes våde kusse. Hun ønsker hænderne nærmere, og for første gang den aften udtrykker hun sit begær i et frivilligt drømmende suk.

Thea nyder at se Peters hænder på arbejde. Hun kan se hvordan kvindens kusse åbnes lidt når hænderne presser mod lårene. Hun kan se at læberne er glatbarberede og indersiderne af dem er fugtige. Hun kryber ind foran Peter og lægger hans pik op langs fissen, så hun igen rider på skaftet af den. Måske for at sikre at han ikke presser den ind i den fristende lyshårede kusse. Peter er lænet ind over hende og fortsætter arbejdet med hænderne. Thea har lyst til at røre de glatte kønslæber og de lyse dun. Forsigtigt, forsigtigt, lader hun fingerspidserne strejfe det bløde maveskind lige over hårerne. Hun kan mærke den bløde brændende hud sitre let. Den høje kvinde har lukket øjnene under rynkede lyse bryn. Hun sukker. Theas nakkehår rejser sig, da fingerspidserne akkurat rører de krøllede lyse dun. Pegefingeren fortsætter ned til den ene kønslæbe. Den superglatte hud føles fantastisk. Ringfingeren føler på den modsatte bred af den lyserøde kløft der ligger mellem læberne. Langfingeren ligger stadig i de lyse krøller, mens hun igen og igen kærtegner de hårløse skamlæber. Thea smiler af den store kontrast mellem hendes små fingre og Peters store hænder og kraftige fingre, der masserer lårerne. Hun kan høre at kvinden nyder det, og når Peters pres på lårerne deler kløften stikker en lille lyserød blomsterknop hovedet frem under en lille hudfold. Prøvende, lader Thea langfingeren røre knoppen. Det giver et voldsomt sæt i kvinden. Hun slider i lagenet, men hun sidder fast. Peters fede tommelfingrer følger kvindens inderlår hen over hullet i tightsene og op på ydersiden af Theas små fingre på kvindens fisse. Så kan Thea se at han lader den ene tommel hvile ud for skedeindgangen. Kvinden presser sig ned mod den og neglen forsvinder mellem de våde læber – det ser frækt ud synes hun. Peter presser hele den tykke finger ind og håndens muskler arbejder tydeligt, mens han masserer hende i kussen. Kvindens klynken morer Thea. Hun øger farten af langfingeren på knoppen og fingrene på kønslæberne bøjer hun, så neglene skrider ned over den følsomme nøgne hud. Kvinden er helt væk. Hovedet kører fra side til side. Thea svajer ubevidst i ryggen, for bedre at mærke Peters pik og hun gnider sig mod skaftet, så den fedtes helt ind, mens hun koncentrerer sig om at stimulere den lyse kusse foran hende. Kvinden lyder som om en orgasme er under opsejling. Hendes stønnen er intens, hun klynker et lille “åh”, hver gang Theas finger rammer knoppen. Peters tommel får selskab, så begge hans fingrer arbejder oppe i kussen på løberen.

Peter kan høre at kvinden er tæt på at komme. Han griber saksen og klipper fra hullet og hele vejen op mellem brysterne på hende så puppen deles i to. Sports-BH, T-shirt, sweatshirt er klippet op. En mild duft af frisk kvindesved møder hans næse. Så klipper han benene og armene fri. Hun gnider hænderne og strækker prøvende benene, men de er ikke i stand til at bære hende. Peter løfter kvinden over til sengen. Han dropper hende ned på ryggen. Han holder armene fast mod madrassen, og Thea binder dem til sengemederne med strimler fra lagenet. Kvinden tigger om at få lov at bevæge sig. Peter må bruge alle sine kræfter for at holde hendes ben mens Thea binder dem. Hendes tiggen stopper straks da Peters tunge hurtigt finder hendes hårde klitoris. Peter hører hendes stemme knækker over, da hun tigger om “mere”. Så stopper han, og kvinden protesterer bedende. Hun ligger sårbart og frit tilgængelig på sengen. Peter knæler ved hendes side. Thea sidder over for ham. De lader deres fire hænder stryge over den atletiske krop. Peter kan nå fødderne med den ene hånd og halsen med den anden. Olien står, hvor den plejer, da Peter rækker ned efter den. Han lader en tyk stråle danne en flod fra kvindens halsgrube til de lyse krøller på venusbjerget. Thea smiler indforstået til ham. Han ved hvilken effekt olien plejer at have på hende, og det ved hun også. Så begynder de at fordele olien på hele den flotte krop under dem. Hænderne cruiser langsomt rundt i det fede oliehav. Al huden på kvinden er trukket sammen om den elegante muskulatur, så små knopper af lyst er rejst overalt. Peter mærker at Thea læner sig over til ham, og han kysser hende kærligt, mens værelsets tredje par øjne ser til. Ved en fælles overenskomst rører de ikke brysterne og kussen. Alt andet bliver berørt. Halsen, ørerne, tæerne, maven, siden af brystkassen, hofternes svaj, lårerne, maven, venusbjerget, men ikke kussen og ikke brysterne.

Anneline er ved at blive vanvittig. Tsunamier af lyst skyller ind over hele hendes krop. Det eneste hun tænker på er at flodbølgen af hænder og olie skal nå hendes kusse og skylle orgasmen ind over hende. Men hver gang den nærmer sig finder den et andet leje og løber udenom. Hun er tæt på at græde af afmagt og længsel. Alle nerver i hendes krop mødes i de tre strittende knopper, som manden og kvinden behændigt undgår. Hun kan se, at kvinden nyder at plage hende, men hun er ligeglad, vil bare komme. Så samles flodbølgen omkring hendes bryst. alle fire grene af floden glider rundt om brysterne. De strømmer langs flankerne, hen over nøglebenet og brystmusklerne, ned på ribbenene og videre rundt – lansomt. Anneline hører sig selv hulke, da hans store hænder lægger sig som en lindorm rundt om hele det ene bryst, mens de små kvindehænder strækkes for at gøre det samme om det andet. Hænderne på dem begge klemmer og vrider. Alle bevægelserne går i retning af de overspændte knopper, på toppen af brysterne. Hænder og fingre arbejder sig op mod de mørke kranse om vorterne. Alt er hænder og bryster på Anneline. Hun knytter hænderne i lagenstrimlerne, til knoerne lyser kridhvidt, og hun hulker og klynker af desperation for at få hænderne til at give det hun vil have. Da den første oliefinger snor sig om brystvorten er hun ved at gå til. Hun har aldrig oplevet noget lignende. Hendes bryster brænder og spænder og hver gang deres dygtige behandling når til en af knopperne klynker hun tryglende. Mandens fede pik stritter ind over maven på hende, og peger indbydende lige mod kvinden. Alle fire hænder nulrer og masserer hendes olieglatte bryster. Huden kan ikke trække sig mere sammen, det dirrer og suger i den, hun kan mærke at hun snart vil få orgasme, hun prøver at skjule det, er bange for at de stopper, men hun kan ikke længere kontrollere sin krop. Lige da vulkanudbrudet begynder langt inde i brystet, og lavaen hæver sig, klar til at bryde gennem toppen af de smukke kegler, stopper hænderne pludselig. Anneline vræler et opgivende nej. Der løber en tåre fra øjenkrogen og ned over kinden, og hun føler sig i alle henseender afklædt. Alt på hende er spændt op. Hun er en stor knude af uforløst lyst, da hænderne flytter sig bort.

Thea lægger sig på tværs over kvinden, med sin lille frække røv drejet over mod Peter. Hun skæver ned og ser en tåre løbe fra kvindens bedende øjne, og hun mærker Peters stærke hænder gribe sine hofter. Thea rækker fornøjet hånden ned og styrer Peters pik ind mellem sine smaskvåde læber. Hun kan mærke hvordan hovedet presser mod g-punktet, og hun kan mærke hvordan han målbevidst presser sig langsomt ind. Han stopper ikke før pikhovedet trykker på livmoderhalsen. Sådan arbejder han langsomt frem og tilbage. Når pikhovedet glider fra g-punktet og længere ind kan hun mærke det rykke i klitten. Hver gang han trykker pikhovedet mod livmoderhalsen suger det i maven. Han øger tempoet ganske roligt. Han knepper hende uden dikkedarer. Fra g-punkt til livmoderhals og tilbage. Lidt hurtigere for hvert stød. Han stønner liderligt, og Thea lader sig falde forover, så hun ligger med brysterne på kvindens flade mave og kan se hvordan hun følger pikkens vej ud og ind af hendes fisse – det overrasker Thea hvor meget det tænder hende. Hun hører kvinden tigge med en lille stemme om at få lov at komme. Så griber hun saksen og klipper kvindens højre hånd fri. Hun kan mærke sin orgasmen bygge op. Den starter fra den ild, der har brændt i hende hele aftenen. Den fænger i fissens våde kød, i klittens nervebundt, i hudens varme, i brysterne bløde fasthed og den næres af Peters pik, der puster frisk ilt til i en stigende rytme. Thea slipper selvkontrollen og lader ilden blusse op. Hun aner hvordan kvindens frie hånd er krøbet ned til kussen som glinser ved Theas side. Alt i hende står i brand, flammerne slår ud i lys lue og så kollapser hun med et klagende skrig, mens Peters store pik presser al kontrol ud af hende.

Anneline kan mærke de hårde brystvorter mod sit maveskind. Hun ser mandens dejlige pik køre i en taktfast bolero ud og ind mellem de mørke læber på den lille kvinde. Hun er ved at græde af misundelse. Så mærker hun at højre hånd klippes fri. Hun lader den klemme hans nosser kortvarigt på vej ned til sit skød. Kvinden over hende er tydeligvis ved at komme. Det ser uendeligt frækt ud med mandens store hænder og store pik, der behandler den lille kvinde. Annelines finger finder hurtigt klitten. Hun hører kvinden skrige sin orgasme ud, og alle oliefloderne i og på Annelines krop mødes i knudepunktet mellem hendes ben. De skyller voldsomt ind over klitten og lader deres tunger slå imod den. Alt bliver et øjeblik sort, og så spredes oliestrømmen langsomt fra skødet og ud i hele kroppen, mens hun sukker uendelig dybt.

Da Peter mærker, at de to kvinder kommer presser han sig dybt ind i Thea. Hendes fisse pulserer om hans pik. Han lader hende synke helt sammen over kvinden før han trækker pikken ud. Kvinden slår øjnene op, og hendes frie hånd finder hans pik. Hun når lige at samle sine lange fingre om den, før spermens hvide slanger slynger sig ud over Theas røv og ryg. Peter føler sig som verdens herre. Kvindens øjne er rettet mod hans udløsning, og hun styrer den næste ladning ud over sine olierede bryster. Thea rækker en spinkel hånd ud og stryger kærligt hen over dem, så floderne af sæd og olie løber sammen. Peter samler armene om Thea, og holder hende tæt ind til sig, mens de lægger sig på sengen ved siden af kvinden, som selv klipper sig fri. Sådan ligger de sammen en stund…

Skrevet af Peter

Published On: september 7th, 2014Categories: gruppesex, lesbisk sex, tvang6 Comments on Sød hævnLast Updated: september 7th, 2014
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...