Debut-novelle, kritik modtages gerne!

Det var midsommer, 2.g var vel overstået og det skulle selvfølgelig fejres med et brag af en fest. Hele klassen mødtes hos en af pigerne, Mette, som boede i et skønt hus med en kæmpe have lige ned til fjorden. Huset var omgivet af skov og der var derfor ingen naboer som vi kunne forstyrre med al vores glade feststemning. Vi satte telte op og drak de første kolde øl på stranden. Stemningen var næsten euforisk, lidt mere fri end det var sædvanligt i vores klasse. Sikkert en kombination af lejrstemningen, feriekuller, træthed efter eksamensperioden og så alkohol selvfølgelig. Vi fik gang i grillen og fik indtaget rigelige mængder af mad og drikke.

Hele aftenen var der en jævn trafik af folk der gik frem og tilbage imellem huset og stranden. På et tidspunkt gik jeg også ned på stranden og stod nærmest hypnotiseret af den blikstille fjord. Jeg opdagede derfor ikke at næsten alle var gået tilbage til huset. Kun Jacob var stadig tilbage. Jacob var en supersød fyr, som jeg havde snakket rigtig godt med lige fra første skoledag, men der havde aldrig været andet i vores venskab end netop det. Han kom hen til mig, og vi stod og talte om bådene på fjorden, stilheden og den slags. Jeg havde ikke taget jakke på derned, og pludselig fik jeg kuldegysninger af den kølige aftenluft. Jacob lagde armene om mig og trak mig tæt ind til sig. Det virkede meget naturligt og uskyldigt, til trods for at vi begge to havde kærester. Vi snakkede videre om løst og fast, men så drejede Jacob pludselig samtalen over på mere personlige ting. Han spurgte om hvor mange fyre jeg havde kysset, hvor mange jeg havde været sammen med og ting i den dur. Da jeg svarede ærligt, at jeg kun havde været sammen med min kæreste, sagde han at det da var for lidt, for så havde jeg jo ikke noget at sammenligne med. Jeg kiggede op på ham, for at kommentere på den lidt for smarte scorekommentar, men idet jeg gjorde det, lænede han sig frem og kyssede mig på munden. Meget let, et kys der var overstået før det begyndte, og så alligevel et kys, der blev ved at brænde på mine læber. Jeg havde jo en kæreste, jeg skulle ikke kysse med Jacob. Alligevel stod jeg og ønskede mere. Jeg fik samlet mig nok til at vende ansigtet væk fra Jacob, og kigge ud over vandet. Han holdt mit hoved ind til sig, så jeg kunne mærke hans hjerteslag. Sådan stod vi en tid, før vi blev enige om, at vi hellere måtte komme tilbage til festen, før det blev mistænkeligt.

Jeg blev stående foran huset sammen med en del andre og fik noget mere at drikke, imens Jacob fortsatte ind i huset. Ingen havde tilsyneladende bemærket noget. Vi havde jo hele tiden været gode venner, og der var derfor ikke noget mærkeligt i at vi kom tilbage fra stranden sammen. Efter en øls tid gik jeg indenfor. Alkoholen havde efterhånden en del indflydelse på mig, og jeg fumlede i lang tid med at få bakset snørebåndene på mine sko op. Endelig lykkedes det, og jeg skyndte mig ind for at komme på toilettet. Imens jeg var derude kunne jeg høre nogen foreslå at vi alle sammen skulle ud og gå en tur, hvorefter jeg kunne høre lyden af festen, der brød op og folk, der fandt sko og jakker og gik udenfor. Jeg hørte også stemmer der spurgte hvor jeg var henne af, og så hørte jeg Jacob svare at jeg var på toilettet og at han nok lige skulle vente på mig. Da jeg kom ud var de alle gået, undtagen Jacob, der stod og smilede til mig. Jeg skyndte mig hen for at få sko og jakke på igen, og så gik vi sammen ud på terrassen. Vi stod og lyttede men kunne ikke høre de andre. Det var lidt underligt, da det trods alt var en temmelig stor gruppe fulde, feststemte unge mennesker. Vi vidste ikke om de var gået ned til stranden eller ad vejen igennem skoven. Vi nåede frem til at nå vi ikke kunne se dem, så var de nok gået ad vejen, så vi gjorde det samme.

I skoven var der bælgmørkt. Der var ingen gadelygter, ingen huse med oplyste vinduer. Det tog lidt tid før vores øjne vænnede sig så meget til mørket at vi kunne finde vejen og følge den. Jacob lagde sin arm om mig, og det føltes trygt og godt. Vi havde ikke gået mange meter før han styrede mig hen mod et træ, og blidt skubbede mig tilbage så jeg stod med ryggen mod træet. Så bøjede han sig ned og kyssede mig. Først let, men snart blev kysset mere krævende. Hans tunge skilte mine læber og listede ind for at udforske min mund. Jeg kunne ikke andet end at gengælde kysset. Jeg mistede helt pusten, og nød det dybe kys. Han pressede sin krop imod min, og jeg hev ham tættere på mig imens vores tunger legede med hinanden. Men ligeså pludseligt som kysset var startet, lige så pludseligt var det forbi. Han tog mig i hånden og beruset af kysset og alkohol fulgte jeg med ham.

Vi nåede ned til kysten et stykke fra Mettes hus. Der var en lille bådebro ved en lysning, og jeg satte mig på sådan en meter høj fortøjningspæl lavet af en tyk træstamme. Jacob kiggede hen langs kysten og fik øje på alle vores klassekammerater et langt stykke fra os. De var åbenbart gået langs stranden, og var gået i modsat retning af os. Det var som om det øjeblikkeligt ændrede stemningen hos os. Nu vidste vi der ikke var nogen fare for pludseligt at løbe ind i de andre. Jacob kom hen til mig og pressede sig ind så han stod i mellem mine ben. Han tog mit ansigt imellem sine hænder og kyssede mig grådigt. Jeg lagde benene omkring ham, og nød det voldsomme kys. Uden at slippe hinanden fik vi byttet plads, så Jacob nu sad på træstammen og jeg stod imellem hans ben. På den måde passede højden bedre, så vi kunne kysse uden fare for hold i nakken! Jacob lod sine hænder glide ind under min løse t-shirt og kærtegnede min ryg. Jeg havde som sagt aldrig været sammen med andre end min kæreste, så de kuldegysninger jeg fik skyldtes nok både kærtegnet i sig selv, og det forbudte og spændende i at det ikke var mine kærestes hænder mod min hud. Jeg fulgte hans eksempel og lod mine hænder glide ind på hans bare ryg. Kysseriet ændrede karakter. Det var ikke længere så grådigt, men mere ømt og intenst. Vi havde mere tid nu. Vi havde fået stillet den værste sult, og der var ikke udsigt til at vi blev afbrudt lige nu. Vi kyssede hinanden, nappede i hinandens læber og vores tunger legede med hinanden, drillende. Hans hænder forlod min ryg og gled om og kærtegnede min mave i stedet. Han gled op og fik hænderne ind under kanten på min BH. Han tog fat i mine tunge bryster og vi stønnede begge. Han tog begge sine hænder om og lagde dem på min faste røv og trak min ind til sig. Jeg kunne tydeligt mærke han stive pik igennem vores tøj, og det ophidsede mig endnu mere. Jeg ville ha ham helt, og tænkte i det øjeblik ikke det mindste på min kæreste.

Pludselig stoppede han kysset, og trak mig ind til et kram. Han snuste til mit hår imens vi begge forsøgte at få pusten igen. Han vendte mig om, så jeg stod med ryggen til ham, og han holdt mig tæt ind til sig imens han småkyssede mig i håret. Imellem kyssene spurgte han mig henkastet om jeg skulle sove i telt til festen, og jeg fortalte ham at jeg skulle dele et tomandstelt med Louise, klassens meget stille pige. Jeg drejede hovedet til siden og så på ham. Han smilede og kyssede mig imens hans hænder igen fandt ind under min t-shirt og fandt frem til mine bryster under BH’en. Han æltede dem hårdt og besiddende, og jeg nød det. Jeg borede neglene ind i hans lår, som lå på hver side af mig. Han tog sin ene hånd ned og kælede for mit skridt uden på mine jeans. Jeg sitrede af længsel efter at mærke ham i mit allermest trængende sted, og han opdagede min længsel. Hurtigt fik han knappet mine jeans op og fik en hånd ned i mine trusser. Han lod en finger glide ned igennem den lille trekant af hår, før han nåede til min glatte hud. Jeg vred mig og stønnede af forventning. Han fandt min klit og begyndte langsomt at cirkle omkring den med sin finger. Den anden hånd vendte tilbage til mine bryster. Jeg var så tændt, og måtte afbryde kysset for at kunne gispe efter luft. Jeg kunne mærke hvordan safterne ligefrem drev ud af min fisse. Jacob begyndte at snakke til mig imens han fortsatte sin behandling af min klit. Han sagde til mig at han ville spørge Louise om han måtte sove i vores telt sammen med os, og blev enig med sig selv om, at hun helt sikkert ville sige det var ok. Og så ville han kneppe mig i nat, imens Louise sov lige ved siden af. Om jeg ville ha det? ’Ja selvfølgelig ville jeg det’ var min umiddelbare tanke. Jeg ville jo allerhelst have ham lige her og nu. Han sagde at jeg skulle sige det, bede ham om at gøre det. Jeg sagde ’Jacob, jeg vil ha dig i nat, du skal tage mig imens Louise sover ved siden af’.  Jeg var ved at blive vanvittig af hans behandling af min klit, og hungrede efter at mærke hans fingre i min våde fisse. Men i stedet for at opfylde mit ønske trak han sig i stedet helt tilbage, knappede mine bukser og gav mig et let kys på kinden. Med en let triumferende stemme sagde han at vi hellere måtte se at komme tilbage til festen. Jeg var helt ved siden af mig selv, og var så liderlig at det næsten var ubærligt at gå tilbage til festen uforløst.

Tilbage ved festen lod vi som om intet var sket, men hver gang vi fik øjenkontakt på tværs igennem lokalet, så sitrede det i mig. Det var som om der udgik små ladninger af elektricitet imellem os, spændinger som ingen andre kunne se. Endelig blev det tid til at gå i seng. Jacob havde clearet det med Louise og var den første af os til at gå ned i teltet. Jeg gik på toilettet og trak i nattøj, en løstsiddende t-shirt, og tænkte spændt på hvad der nu skulle ske. Om vi kunne ligge og kysse i mørket, eller måske røre hinanden, eller måske gå hele vejen og slippe af sted med at have sex med hinanden. Det var så frækt at tænke på, og det tog mig lang tid at samle tankerne om tandbørstning, p-piller og den slags. Jeg tog en dyb indånding og gik ud fra toilettet. Et stykke tilbage i køen stod Louise og så meget træt ud, og jeg gabte og sagde at jeg ville gå ned i teltet med det samme.

Da jeg kom ned i teltet lå Jacob med armene bag hovedet og smilede til mig i det svage lys fra hans lommelygte. Han havde fået placeret sig sådan at han lå i midten, Louise skulle ligge tættest ved indgangen og jeg skulle ligge bagerst i teltet. Imens jeg sad og tog mine sko af i teltåbningen, gik det op for mig at jeg var nødt til at kravle over ham for at komme over til min plads. Han smilede bredt, og tænkte med garanti præcist det samme. I det jeg skrævede over ham greb han fast i mig og tog sine ben ud fra soveposen, der ikke havde været lukket. Han lagde benene på mine, så han på den måde låste mig fast i min stilling på alle fire hen over ham. Han trak mig ned til sig for at kysse mig og jeg landede på albuerne og gengældte kysset. Han trak min t-shirt op så han kunne se mine tunge bryster hænge ned imod ham. Han tog hårdt fast i dem og æltede og trak imens han kyssede mig krævende. ’For fanden hvor har du bare nogle lækre bryster’ sagde han. Jeg stønnede af hans behandling, og selvom jeg tænkte at jeg hellere måtte forsøgte at stoppe og komme over i min sovepose fordi Louise måtte være på vej, så kunne jeg ikke bevæge mig ud af stedet. Han tog en hånd ned til mine trusser og trak dem til side. Hans fingre fandt min ventende klit, og masserede den hårdt. Jeg stønnede og kæmpede igen for at forsøge at tænke klart og stoppe legen før vi ville blive grebet i fersk gerning. Men Jacob ville det anderledes. Han trak sine ben længere til siden og trak mine ben med sig, så mit skød nærmede sig hans. Hans fingre fortsatte med at lege med min klit og gled derefter ned for endelig at røre ved indgangen til min fisse. Jeg dryppede ligefrem af liderlighed. Hans fingre forlod mig igen alt for hurtigt, men han blev ved med at holde trusserne til side. Pludselig mærkede jeg hans pik ved min fisseåbning, lige der hvor jeg allermest ville mærke ham! Jeg stivnede af den berøring.  Det måtte jo ikke ske. For det første havde jeg en kæreste, og for det andet måtte Louise dukke op meget meget snart. Men liderligheden lyttede ikke rigtigt til fornuften på det tidspunkt. Så da hans hænder lagde sig på mine balder og trak mig nedad var den modstand jeg kunne mønstre mest af alt symbolsk. Han fik sit pikhoved indenfor og jeg var helt i ekstase. Det var så frækt, jeg havde aldrig prøvet noget lignende. Her lå jeg hen over en klassekammerat med hans pik i min fisse, vi kunne blive opdaget hvert øjeblik det skulle være, og udenfor kunne vi høre stemmer fra vores andre klassekammerater. Jeg nærmest stønnede til Jacob at vi måtte stoppe nu, at Louise ikke måtte opdage os sådan her. Men mine protester var kun tomme ord, og jeg lod mig villigt glide helt ned over hans stive pik. Jeg var tæt på at komme alene ved at mærke ham fylde mig ud. Vi knugede os til hinanden hvor efter han tog hænderne ned til mine hofter og styrede mig langsomt op og ned, i langsomme dybe kneppebevægelser. Det var så skønt.

Pludselig hørte jeg Mettes stemme faretruende tæt på vores telt. Hun snakkede med nogen oppe ved huset og råbte ’Nej, jeg henter det nu’. Jeg fløj af Jacobs pik, kastede mig under min sovepose imens han hurtigt fik dækket sig selv til med sin sovepose. Dog lykkedes det ham at ligge så hans ene hånd lå under min sovepose, skjult af hans egen sovepose, så det ikke kunne ses fra teltåbningen. Mette lynede op til vores telt få sekunder efter vi var kommet i sikkerhed. Hun satte sig i indgangen, så på os en af gangen og smilede. Vi har sikkert set tilpas forfjamskede ud til at hun har luret at hun afbrød noget. Selvom hun nok ikke gættede hvor meget hun lige havde afbrudt. Det lykkedes for mig at samle tankerne nok til at spørge hvad hun skulle, og hvad der var blevet af Louise. Mette fortalte at Louise var blevet dårlig og havde kastet op, og de havde ringet til hendes far, så han kunne komme og hente hende. På det tidspunkt begyndte Jacob musestille at bevæge sin hånd under min sovepose og fandt langsomt og sikkert frem til min sjaskvåde fisse. Han begyndte drillende at lege med den og fingerkneppe mig, alt imens jeg forsøgte at føre en almindelig samtale med Mette. Jeg var næsten overbevist om at Mette kunne høre smaskelyde, der kom fra mit våde skød på grund af Jacobs fingerbehandling af mig. Men hvis hun hørte eller opdagede noget, så valgte hun i hvert fald at lade som ingenting. Jeg fik spurgt Mette om Louises tilstand, og vi snakkede lidt om at hun ikke havde været specielt fuld, at det nok var noget sygdom og at det var derfor de havde ringet til hendes far.  Mette sagde at Louise havde bedt mig om at pakke hendes telt sammen for hende næste dag og det lovede jeg selvfølgelig at gøre. Så gjorde Mette sig klar til at gå med Louises ting. Hun smilede skævt til os, sagde godnat og ’Gør nu ikke noget jeg ikke ville ha gjort’. Så grinede hun lidt og gik.

Hun havde dårligt sluppet lynlåsen før Jacob greb ud efter sin jakke og fandt en pakke kondomer. Han rev lynhurtigt et frem, slog soveposen til side og trak kondomet over sin stive pik. Så vendte han sig over til mig, trak soveposen væk og uden mere forspil lagde han sig over mig og trængte dybt ind i mig i første stød. Jeg borede neglene ind i hans bare skuldre og vi kyssede hinanden grådigt. Dels af lyst, og dels for at skjule lyden af vores støn. Han trak sig næsten ud af mig, ventede et sekund og stødte så igen hårdt ind i mig. Sådan blev han ved i noget tid, før han trak sig næsten helt ud, støttede på albuerne og kiggede på mig. Han spurgte hvor mange gange jeg havde prøvet at ha sex på en nat, og jeg svarede at 3 gange vist var min rekord. Han sagde at han havde en hel pakke kondomer med, og at han ville bruge dem alle sammen på at kneppe mig i nat. Min kæreste skulle have mig hjem i en så gennembollet stand at han ikke ville kunne få sex af mig i flere dage. Jeg forsøgte at trække Jacobs hofter ned, og få hans pik langt ind i min fisse igen, men han stod imod, og lod sit pikhoved være lige ved min åbning. Han sagde at jeg ikke måtte få mere af ham før jeg bad pænt om det. Jeg skulle bede ham kneppe mig, og sige at han skulle kneppe mig hele natten, og at vi skulle kneppe i alle mulige stillinger og både hårdt og blidt, og igen og igen og igen. Jeg var så liderlig, og jeg fortalte ham at jeg ville have ham så meget, at jeg ville mærke hans dejlige pik gennemkneppe mig så grundigt at jeg ikke ville kunne gå dagen efter og at han skulle tage mig lige nu og her. Endelig gav han efter og begyndte at bevæge sig ind og ud af mig. Jeg slyngede benene om ham for at mærke ham så dybt som muligt og det gik ikke lang tid før vi begge var klar til at komme. Han stønnede ’Er vi enige om at det her kun er første gang ud af mange?’ og jeg lovede ham at det var det, at vi skulle være sammen så intenst hele natten. Så overgav han sig og kom med nogle hårde dybe stød. Jeg mærkede orgasmen komme rullende og maste mit ansigt ind i hans skulder for ikke at skrige højt. Han faldt tungt sammen over mig, og jeg blev ved med at holde mine ben i et jerngreb om ham. Jeg var slet ikke klar til at slippe ham endnu. Jeg ville have endnu mere. Og det fik jeg. Hele natten.

Skrevet af Den Frække Frøken

Published On: september 7th, 2011Categories: ! vindernovelle !, sex14 Comments on Sommerfest med gymnasieklassenLast Updated: marts 13th, 2012
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex