Hun gik langsomt hen foran det store spejl åbnede præstekjolen i ryggen og lod den falde til jorden, derefter åbnede hun bh en og lod den falde til jorden. Hun lod hænderne glide ned over kroppen og langsomt smøg hun trusserne af sig og betragtede sin unge og smukke krop som ingen mand endnu havde elsket endsige rørt.

Hun havde efter kraftig opfordring af sine forælde accepteret at blive præst som sin far og farfar. Hun havde nu været landsbypræst i mere end to år men hun havde altid oplevet afstanden til menigheden som stor og ubrydelig. Når hun stod i kirkedøren og hilste farvel til kirkegængerne følte hun sig meget alene, alle var venlige og smilende men når de var væk følte hun sig meget alene. Hvordan magtede hun at skabe forbindelse til en ung mand som hun kunne gifte sig med, sove og elske med om natten. Leve sit liv som de fleste andre mennesker det var hun ikke i stand til at overskue! Hun følte sig meget alene.

Det havde fået hende til at tage en beslutning hun ville have ferie i nogle dage, hun ville ud blandt andre mennesker og nyde det at leve og være til. Hun havde fundet et telefon nummer på en klub og havde ringet og talt med en meget venlig dame og havde fortalt hende at de havde værelser musik og festligt samvær om aftenen og hun kunne råde over værelset i flere dage undtagen fredag men da havde hun et værelse privat som hun måtte bo i indtil lørdag.

Efter nogen snak var de blevet enige om at hun skulle komme sidst på eftermiddagen om fredagen og at hun glædede sig meget til at se hende. Kvinden skulle jo have hendes navn og adresse og spurgte til hendes arbejde. Hvortil hun havde svaret om det var nødvendigt, men det var det ikke hun havde kun spurgt af interesse og så var der ikke snakket mere om det.

Det lå langt væk så hun var sikker på at der ingen var der kendte hende og som sådan heller ingen grund til at nogen vidste hvad hun lavede. Der havde ligesom været lidt spænding i luften under samtalen så hun glædede sig meget til at møde kvinden som Laila. Al den stund havde hun ladet tankerne flyve havde hendes fingre fundet vej til hendes fisse og hun mærkede at hun var drivende våd, hun var blevet liderlig bare ved tanken om hvad hun skulle opleve. Det var for sent at stoppe hun onanerede for første gang og det varede ikke længe inden hun oplevede en vidunderlig orgasme strømme gennem hele sin syndige krop. Hendes blik søgte Jesus på korset der hang over spejlet og hviskede, herre du har fået en synder i din fold! Tilgiv mig.

Hurtigt fik hun tøjet pakket og læsset i bilen, derefter tog hun bad og klædte sig om til køreturen, hendes krop var stadig ikke faldet helt til ro, hvad var det hun havde begivet sig ud i. Det var næsten mørkt da hun ankom til stedet der mest mindede om et tidligere landbrug der var meget smukt renoveret, og hun kunne se at der ovenpå var en række værelse det hele var smukt oplyst og et smukt skilt fortalte at det var en svingers klub” det var det rigtige sted. Men inden hun var nået ud af bilen åbnedes døren og en smuk kvinde omkring kom hende i møde. Hun stod ud af bilen og blev mødt med en rigtig knuser og et kindkys der var ganske tæt ved munden og hun blev budt hjertelig velkommen. Hun følte sig glad til mode og da hun havde parkeret bilen og hanket op i kufferten blev den blidt taget ud af hånden på hende og de fulgtes ind.

De blev mødt ag en nydelig mand der også kom og hilste hende velkommen samtidig med at han interesseret betragtede hende.

Husfruen præsenterede ham som sin mand Niels og havde hun nogle behov kunne hun altid henvende sig til en af dem. De fulgte hende begge ovenpå til deres lejlighed hvor hun fik anvist et lille men smukt værelse. Hvorefter hun sagde at hun kom tilbage om et kvarter og lavede te til hende så havde hun tid til at komme lidt på plads hvor efter hun forsvandt. Hun kiggede sig om i værelset og når hun så ud af vinduet anede hun i skumringen at der var en storslået udsigt. Her var dejligt og igen følte hun en rislen i kroppen, det var to meget søde mennesker hun havde mødt indtil nu havde hun ikke fortrudt at hun havde taget beslutningen. Hun så sig om i lejligheden efter at hun havde fået sine ting hængt på plads. Der var sirlig orden overalt og da der var helt stille vovede hun et kig ind i soveværelset. Det var det smukkeste hun havde set himmelseng og alt holdt i pink i den ene ende stod der en briks overdækket med et tyndt lagen også i pink natbordet var også pink og besat med forskellige flasker og lignende. Hun trak sig tilbage tænk om Laila kom uventet og hun snagede i hendes private ting.

Kort efter hørte hun hende på trappen og hun kom ind med et stort smil og tog omkring hende og undskyldte at det havde varet så længe, men nu skulle de have te og snakke. Da de lidt senere sad i sofaen og snakken gik livligt hvor hun fortalte at de havde travlt med at få alt på plads til i morgen aften de havde tilmeldt 15 par plus nogle enlige herrer så hun forventede at det ville blive rigtig sjovt der skal nok blive en kavaler til dig kan du tro. Hun rødmede samtidig med at hun følte Lailas blanke øjne hvilede på hende tog hun hendes hånd og sagde, du er rigtig sød Anna hvor var det dejligt at du kom jeg glæder mig til at vare sammen med dig i nogle dage, hun havde samtidig lagt sin arm om hendes skulder. Hun havde været anspændt for længe hun slappede af og hendes hoved faldt tilbage og hvilede mod Lailas skulder og hun sagde jeg er også meget glad for at være her du er så sød mod mig. Pludselig mærkede hun at en hånd havde lagt sig på hendes knæ og begyndte at kæle for hende samtidig med at den ganske langsomt søgte længere og længere op mellem hendes lår. Den varme søgende kvindehånd var for meget for hende. Hun lukkede øjnene og til hendes overraskelse nød hun at hånden gled helt op mellem hendes lår og begyndte at lege med hendes fisse. Hun følte sig liderlig og frygtede at hun var drivende våd. Hun spredte langsomt benene og hånden søgte ind i buksebenet og ind til hendes våde fisse. Langsomt gled hun om på ryggen og overlod det til skæbnen hvad der måtte ske. Hun følte at trusserne blev hevet af hende og nederdelen trukket op til navlen og hun kunne mærke at to fingre blev presset op i hendes liderlige fisse. Det eneste hun havde tanke for var den vidunderlige fornemmelse der gennemstrømmede hendes krop. Hun blev langsomt presset helt om på ryggen og hendes ben blev spredt så meget det var muligt og nu mærkede hun en varm tunge det fandt vej op i fissen samtidig med at hendes knop blev suget ind mellem et sæt tænder og en tunge begyndte at flyve rundt på den.
Aldrig havde hun forestillet sig at hun skulle ende liggende i den stilling, samtidig med at hun blev slikket i fissen. Hun kom ikke længere i tankerækken før hun udstødte et skrig det kunne høres over hele huset samtidig med at en orgasme gennemrystede hendes krop. Det eneste hun sansede var Lailas tunge og sin liderlige fisse.

Hun hørte en stemme der hviskede om det var dejligt og hun hørte sin egen stemme der hviskede at det var det mest vidunderlige hun havde oplevet. Hun mærkede nu et sæt varme læber der helt uventet kyssede hende lidenskabeligt og en stemme det hviskede, vil du også kysse mig og det blev et lidenskabeligt og inderligt tegn på et nyt venskab.

Nu skal vi ind og have et bad sammen hviskede stemmen samtidig med at hun blev hevet op i armene. Hun lod bare tingene ske hun havde mistet al modstandskraft og da de lidt senere stod tæt omslyngede under bruseren følte hun sig bare slap og tilfreds, hun havde syndet igen. Det var først da de havde hjulpet hinanden med at blive frotteret at Anna betragtede Lailas velformede krop hun var nydelig hendes lår velformede, det var først nu hun opdagede at hun var helt glatbarberet og hun betragtede interesseret den bare fisse. Kan du li den spurgte hun og stillede sig med let spredte ben foran hende. Ja hviskede hun rødmende barberer du den selv, hun svarede for det meste men ellers gør Niels det det er hans hobby. Igen mærkede hun at hun blev rød i hovedet, men svarede at det var pænt. Hun blev mere direkte nu og ville have hende til at mærke efter om hun var våd. Hun rødmede igen men lod hånden glide ind mellem hendes ben og lod fingrene lege lidt med den inden hun mærkede efter og hendes gled op i fissen, hun var drivende våd og hun lod fingrene lege oppe i den inden hun trak dem ud. Inden hun nåede at sige noget sagde hun, jeg er så liderlig samtidig tog hun hendes hånd og førte hende ind i soveværelset og bad hende lægge sig på ryggen. Hun adlød hun havde ingen anelse om hvad Laila kunne finde på men hun var allerede på vej glidende op over kroppen lægge armene om halsen på hende samtidig med at hun begyndte at massere hendes fisse mod hendes og pressede hun sine læber mod munden i et lidenskabeligt kys. Det var næsten voldtægt samtidig med at en vidunderlig fornemmelse bredte sig i hele kroppen. Hun følte at Lailas safter løb ud over hende og fisserne blev en klistret masse, Orgasmerne kom næsten samtidig og de lå begge helt udasede indtil de endte under bruseren igen. Da de begge var klædt på løb Laila nedenunder og hentede mad til tre.

De nåede at få dækket bord til Niels kom, han var i strålende humør alt var udsolgt til lørdag aften, det ville blive rigtig festligt sagde han og så havde han fundet en rigtig sød kavaler til Anne hun ikke ville blive skuffet mente han mens hans øjne begærligt søgte hendes krop. Da han var vasket og klædt om kom han med tre velkomst drinks og inviterede hende over i sofaen og de satte sig på hver sin side af hende så de kunne skåle og byde hende velkommen til klubben og han fortalte at de var rigtig glade for at have mødt hende og håbede hun ville nyde opholdet. Ha hævede glasset samtidig med at han lagde armen om hendes skulder. Laila havde fortalt at de havde haft en vidunderlig eftermiddag. Hun rødmede men undlod at sige noget hun følte at den store drink steg hende til hovedet. Hun mærkede at hånden havde sneget sig ind under trøjen og bevægede sig på hendes blanke hud.

Laila havde lagt sin hånd på hendes knæ hvor den sogte op og ned for omsider at liste sig op under nederdelen og kæle for hendes blanke lår samtidig med at hun smilte sit sødeste smil. Det var næsten mere end hun kunne modstå. Men da drinken var tømt skulle de spise og han skænkede rødvin til dem alle og nu gik snakken lystigt men Anna havde indset at weekenden nok ville udarte sig anderledes end hun havde forestillet sig da hun tog hjemmefra. Hun var sikker på at Niels havde noget for ag at det meget vel kunne komme til at angå hende. Det meget søde og underfundige udtryk i hans ansigt kunne tyde på det og hans øjne hang ved hendes bryster med påfaldende stor interesse.

Efter at middagen var indtaget og to flasker rødvin var tømt satte de sig igen hen i sofaen og atter anbragte de sig på hver side af hende. Han rejste sig og hentede kaffen og tre drinks nu skulle de hygge sig sagde han. Hun følte sig ophidset af al den omsorg og nærhed omkring hende og han havde allerede lagt armen om hendes hals og hånden nærmede sig faretruende det ene bryst. Samtidig med at Laila anbragte helt op ad hende ag tog hendes hånd medens den anden kælede for hendes lår der var blevet synligt på grund af hendes korte skørt.

Niels havde i mellemtiden ladet sin hånd vandre rundt og havde fundet hendes ene bryst som han nænsomt kærtegnede og hun havde bragt sig i en situation hvor hun ikke kunne sige fra og hun følte heller ingen lyst, hendes hoved bagover og hvilede mod hans skulder.

Det var det øjeblik Laila havde ventet på. Anna mærkede at en hånd tog fat under hendes knæ og benet blev løftet over på hendes og hun sad nu skrævende overfor ægteparret som nu havde frit spil stort set over hele hendes overspændte krop, hun følte hun var drivende våd i trusserne samtidig med at ivrige fingre søgte ind i hendes trusse ben og hun hørte lyden af flænset stof da Laila hev hendes trusser itu. Nu blev hun hevet i benene så hun kom til at ligge med hovedet i skødet på Niels. Han tig nu fat i underkanten af blusen og hendes bryster var blottede da hun havde forsømt at tage bh på. I mellemtiden havde Laila fået sig placeret mellem hendes ben og det ene var presset op på ryglænet at sofaen og hun lå med vidt skrævende men og hendes fisse var frit tilgængelig for hvem der måtte have lyst…

Hun bemærkede at Laila forlod sofaen og kort efter kom tilbage med et eller andet. Nu blev hendes nederdel åbnet og hevet af hende og hun lå nu splitter nøgen. Noget stof blev presset ind under hendes bagdel og noget skum blev sprøjtet i skridtet af hende. Derefter blev fissen masseret i land tid før hun registrerede at maveskindet blev presset op Og Laila gik i gang med at barbere hendes fisse bar. Efter en kort tid følte at fingre gled op i fissen og hendes ene skamlæbe rykket stram hvorefter hun fortsatte barberingen helt ned til hendes bagerste hul. Nu gjaldt det den anden side der fik den samme behandling indtil hun følte at der ikke var et eneste har tilbage.

Så blev fissen nænsomt vasket og til sidst smurt med creme. Hvem der gjorde hvad, vidste hun ikke, men hun var vanvittig liderlig. Så blev en stor glat stav ført op i fissen, hvorefter den blev startet, samtidig med at fingre smuttede over hendes knop i stor fart. Orgasmen rullede gennem hendes krop samtidig med udstødte hun et ukrontoleret skrig. Det var som orgasmen ingen ende ville få og hun besvimede. Det havde været alt for stor en prøvelse for hende. Hun vågnede ved at Laila nænsomt vaskede hende i ansigtet.

Stakkels pige hviskede Laila nu skal vi have kaffe så du kan komme til hægterne igen.

Da hun var inde og blive vasket studerede hun sin nøgne glatbarberede fisse og lod fingrene kæle for den. Hvordan kunne Laila få sig til at barbere hende fuldstændig bar, men den mærkede blød og dejlig. Så ville hårene vel gro ud igen i løbet af nogen tid, nu lignede den til forveksling den Laila havde mellem benene.

Da hun kom ind i stuen satte hun sig frivilligt mellem dem igen og de tog imod hende med åbne arme og Laila gav hende et langt kys og spurgte om hun var vred på hende. Hun rystede på hovedet og sagde det havde hun ikke forventet. De fortalte at de syntes hun var rigtig sød og de ville forære hende et gratis medlemskab hvis hun brød sig om det så kunne hun komme og besøge dem når hun havde lyst og fuldstændig anonymt og diskret og hun ville være hjertelig velkommen for de var begge meget glade for hende.

Laila havde lagt en arm om hendes hals og var nu i gang med at opknappe hendes bluse og hendes bryster var tilgængelige for dem som havde lyst. Hun lod hovedet falde bagover, hendes modstandskraft havde forladt hende og hun mærkede fingre og hænder der kælede overalt. En varm og blød mund fandt hendes og kyssede hende lidenskabeligt. Hun gengældte kysset og åbnede munden ganske let og den varme kvinde tunge fandt hendes. Hun mærkede at Nielses hånd havde fundet vej op mellem hendes lår og følte hendes små trusser blev hevet til side og hånden fandt hvad den søgte, hendes våde glatbarberede fisse. Hendes modstandskraft var have helt forladt hende og hun lod dem viljeløst gøre med hende som de lystede, han lod en finger op i våde slimede hul og fandt hendes kilder og begyndte langsomt at massere den og hun følte den voksede under hans nænsomme behandling indtil hun udstødte et skrig og orgasmen skyllede gennem hendes stakkels krop.

Så tog han hende i armene og bar hende ind i ægtesengen. Et øjeblik senere følte hun to bare kroppe der kælede overalt på hendes krop. Hun hørte Lailas stemme beordre hende til at vende sig om på ryggen og hun adlød uden tøven, der var noget i stemmen der ikke tålte modsigelse. I næste øjeblik blev hun løfter op på knæene og hendes ben blev spredt ud til siden og igen var det Laila der kommanderede, Voldtag hende den liderlige so. Hun følte hænder der greb hende i hofterne og i næste øjeblik mærkede hun Nielses store stive pik på vej op i hendes våde bare fisse og den blev udvidet så meget at et skrig pressede sig på hvorefter han trak den delvis ud for så at støde den helt i bund. Hun skreg, men så trak han den ud igen for så at gentage med et nyt stød hvorefter han begyndte at bevæge den ud og ind i stadig stigende tempo. Laila havde svunget sig over hende og kneppede hende i nakken så hendes safter drev ned over hende og hun var ved at blive kvalt i puden, samtidig med at hun ansporede Niels at kneppe hende hurtigere.

Hun hørte ham udstøde et brøl samtidig med at hun mærkede hans sæd sprøjtede langt op i underlivet samtidig med at orgasmen skyllede gennem hendes krop hun kunne mærke det helt ud i tæerne og hun besvimede.
Hun vågnede ved at Laila tørrede hende i ansigtet med en våd klud samtidig med at hun hviskede stakkels tøs, har han voldtaget dig. Hun lukkede øjnene og hun vågnede først om morgenen vad at hun var alene i sengen. Niels og Laila var stået op men inden hun blev rigtig vågen kom Laila ind og lagde sig i sengen og kælede for hende samtidig med at hun gav hende varmt kys og hviskede, hvor er du dejlig du skal altid være min bedste veninde, altså hvis du bryder dig om det.

Det vil jeg gerne du er så sød, men i var ved at tage livet af mig i aftes. Hun lo, det er bare en tilvænning så kan du ikke undvære det. Jamen det var din mand der gjorde det, synes du om det. Ja men så hævner jeg mig en anden gang og det har jeg jo allerede gjort sagde hun og lo.

Men nu skal vi have morgenmad og så skal vi ud at gå en lang tur så vi kan blive friske til i aften der kommer jo mange gæster. jeg føler mig allerede nervøs sagde Anne men også lidt spændt, men jeg regner med at du passer på mig lover du det. Det lover jeg og skynd dig så at tage et bad så skal vi have morgenmad.

Da de et par timer senere vandrede i skoven sagde Anna Der er noget jeg gerne vil snakke med dig om Laila! Sagde Anna og standsede op, jeg er tude nervøs for at der kan være nogen der kender mig, derfor vil jeg bede dig om at sikre at der ikke er nogen der rører mig i aften uden at det er med min vilje. Hvis du sørger for det vil jeg til gengæld være din når du ønsker det, når de andre er væk så må du gøre med mig som du har lyst til. Det lover jeg dig jeg siger bare at du er min og at de skal lade dig i fred. Kommer der så en du har lyst til så siger du det til mig. Anna nikkede glad og gav hende en varm knuser og modtog et langt hedt kys som tak samtidig med at hun mærkede Lailas hånd oppe mellem sine ben. Fingrene smuttede ind i trusserne og masserede hendes fisse til hun stønnede af liderlighed. Hun masserede hendes knop med hendes følsomme fingre til orgasmen strømmede gennem hendes krop. Nu var det Laila der krævede, masser min fisse sagde hun og hun turde kun adlyde, og snart
Omsluttede hendes hånd Lailas gloende fisse, safterne strømmede ned over hendes fingre hun masserede hendes knop indtil hun udstødte et skrig og orgasmen gennemrystede hendes krop. Bagefter kyssede de hinanden lidenskabeligt og de vandrede langsomt hjemefter glade og tilfredse.

Laila fortalte at hun jo var værtinde og som følge af det var der jo heller ingen der fik lov til at rørs hende, hun spiste hjemme sagde hun med et smil. Anna sagde hvor var det godt vi mødte hinanden, dig og Niels kan lære mig hvad det vil sige at være kvinde og jeg har ikke optrådt public”

Jeg er også så glad for dig hviskede Laila jeg vil savne dig når du er taget bort på mandag, Jamen det er kun lørdag i dag hviskede Anna og de to piger gav hinanden et heftigt knus. Da de to piger kom op i lejligheden tog hun Annas hænder og hviskede, jeg håber min private ven kommer i aften men jeg er ikke sikker. Ham og Niels plejer at deles om mig når de andre gæster er gået til ro. Så giver de mig den behandling tig har trængt til hele dagen. Hvis han kommer så skal du se hvilken behandling de giver mig, vil du det. Anna blev rød i hovedet, det ved jeg ikke om jeg tør hviskede hun med bævende stemme tror du det går an. Ja hviskede Laila du skal holde mig i hånden og trøste mig hvis det bliver for voldsomt.

Hvis du synes, men jeg er ikke klar over om jeg magter at se på at de næsten voldtager dig, hvad siger Niels til det. Hun lo, han kan godt li at de er to om mig så er han sikker på at jeg får det jeg trænger til. Anna tav det her havde hun ikke troet veninden kunne finde på. Jeg håber ikke han kommer, hviskede hun.

Klokken var blevet syv og de skulle i bad og kort efter stod de under bruseren og lod det varme vand strømme ned over deres bare kroppe og Lailas fingre bevægede sig overalt på hendes bare krop. Anna glemte både tid og sted og da fingrene nåede hendes mest følsomme sted og det var først da hun mærkede en finger glide op i fissen at hun opdagede at hun allerede var drivende våd. Nu mærkede hun en hånd om sit håndled og hånden blev ført ind mellem Lailas lår og hun lod en finger danse på hendes knop. Nogle minutter senere ænsede hun slet ingen ting og orgasmen strømmede gennem hele hendes krop Lailas lod hovedet falde bagover og de udstødte begge et skrig da orgasmerne blev udløst.

Nu skulle de klædes på og det blev inde hos Laila hun søgte i skabet og fandt en meget nedringet hvid bluse. Den skal du have på sagde hun prøv den da Anna søgte efter en bh sagde hun nej de skal være bare så jeg kan se dem. Derefter fandt hun en næsten gennemsigtig nederdel prøv den sagde hun. Anna iførte sig nederdelen og så sig i spejlet. Det var en meget dristig påklædning, hun kunne svagt se hendes bare lår nedenunder. Hvad med trusser sagde hun. Vi skal ikke have trusser på konstaterede hun. Hun havde samtidig iført sig en den samme påklædning bare i lidt andre farver.
Anna hviskede jeg kan da ikke gå til fest uden trusser. Det gør jeg da også, sagde Laila vi skal da virke inspirerende på herrerne og når de så ved at det er uopnåeligt så bliver de meget interesserede belærte hun, også hendes bryster var stærkt synlige og hun syntes stolt af dem. Nu skal vi bare have sko på så er vi klar inden Niels kommer og skal vaskes og klædes om og så skal vi ned til de andre gæster og føre os frem. Anna var nervøs, hvordan ville det ende, men Laila trøstede hun skulle nok passe på hende. Da e kom ned i de utroligt smukke lokaler var der allerede fuldt hus og de skulle rundt og hilse på alle gæsterne og Anna var helt klar over at hun og Laila vakte opmærksomhed hos både herrer og damer, især de sidste lagde ikke skjul på deres interesse især da Laila fortalte at det var min veninde Anna. Især min lagde hun ekstra vægt på så det ikke var til at tage fejl af at de skulle holde fingrene fra hende.

Efter spisningen var stemningen i top hos alle gæsterne og pludselig var der et bord hvor de begyndte at klappe, Anna mærkede Lailas hånd gled langt op ad hendes lår og hun hviskede nu sker der noget. Anna gjorde store øjne da en yngre kvinde rejste sig og begyndte at danse rundt midt på gulvet, samtidig med at hun begyndte at knappe blusen op og nogle minutter senere lod hun den glide ned over skuldrene og hun strippede mens hun kærtegnede brysterne. Nu begyndte alle at klappe og nu var det nederdelen hun løsnede og kort efter faldt den på gulvet og hun var nu nøgen med undtagelse af et par små trusser. Nu klappede folk helt vildt og hendes fingre nærmede sig trussekanten og hun smøg dem langsomt ned over bagen og nu var hun aldeles nøgen. Anna så at hun var helt glatbarberet mellem benene. Nu var der tre herrer der rejste sig og i næste øjeblik var de nøgne alle tre nu tog de fat i kvinden og bar hende hen til den store himmelseng der var indbygget til formålet. Nu rejste Niels sig og dæmpede lyset. Nu rejste alle sig og smed tøjet i en bunke og satte sig på gulvet foran sengen for at betragte når kvinden blev voldtaget af tre mænd.

Den første lagde sig på ryggen og de to andre smed hende overskræves over ham. De hev hendes knæ frem så hun faldt ned over hans stive lem og den ene styrede den op i hendes våde fisse. Nu begyndte den næste at smøre hende bagi og skrævede bag hende samtidig med at hans store stive pik søgte hendes bagerste hul og nu stødte han den langsomt op i kullet alt imens kvinden udstødte det ene skrig efter det anden. Anna var målløs det var et cheneri hun havde troet at opleve. Hun oplevede at hun blev meget ophidset af synet og det blev ikke bedre af at Lailas hånd havde fundet hendes fisse. Ubevidst adskilte hun benene så hun kunne få hånden ind i hendes bukser og hun mærkede mindst to fingre der lystigt smuttede op i hullet. I mellemtiden havde nummer to fået presset sit store stive lem op i hendes bagerste hul og han udstødte nogle høje grynt. Nu var nummer tre klar og han løftede damens hoved højt op og stoppede sit lem dybt op i munden på hende og begyndte at køre den ind og ud. Først langsomt, derefter hurtigere samtidig med at de to andre kørte los i hendes andre to huller. Nu kunne hun ikke skrige mere men hele kroppen rystede. Så kunne hun ikke holde til mere troede Anna men de fortsatte indtil de stort set brølede højt alle tre mens de pumpede sæd i alle hendes huller. Nu måtte hun give efter og hun skreg og hylede mens orgasmen gennemrystede hendes stakkels krop. Laila hviskede at det var den eneste måde hun fik orgasme på. Anna bed tænderne sammen og prøvede at holde et skrig tilbage men det lykkedes ikke og hendes hoved faldt bagover mens orgasmen strømmede gennem hele hendes krop. .forskrækket så hun op var der nogen der havde opdaget noget, det var der. Laila lagde armen om hende og lod hånden glide ind til hendes bryster hun pressede blusen til side og brystet var helt blottet. Hun var ikke i stand til at stoppe hende, magtesløs mærkede hun at også det andet bryst blev blottet. Da hun var tilfreds lod hun brysterne glide ind på plads igen.
Laila strålede af lykke endelig havde hun tilfredsstillet en kvinde foran alle gæsterne.

Nu blev der elsket i alle hjørner og kroge, der var endda et par der dansede mens han bollede dansepartneren. Anna syntes det var meget vildt det fik de hende aldrig til men hun skulle jo også stå til rådig hed for Laila og Niels, det havde hun jo lovet og hendes krop rystede ved tanken.

Hvad ville de gøre ved hende hjemme i landsbyen hvis det kom dem for øre at hun bød sin syndige krop til tilfældige mennesker. De ville nok brænde hende på bålet. Eller binde hende foran kirken og spytte på hende før de gik ind. Hun gøs ved tanken for der var interesse nok for synderen, hvis det ikke lige var fordi Laila vogtede på hende vat det helt sikkert at de ville voldtage hende.
Den stakkels kvinde der blev voldtaget i sengen var endelig sluppet fri og vaklede ind på toilettet med sæden rendende ned ad lårene, hun så meget medtaget ud men virkede glad. Hun mærkede at Lailas hånd gled op ad hendes lår og hun hviskede, nu sker der noget, hvorefter to mænd slæbte at sted med en dame der havde fået bind for øjnene og de fortsatte ned i kælderen som Anna ikke havde set. Mange rejste sig og fulgte efter. Hvad skal der ske hviskede Anna. Hun skal i gabestokken. Hun har været ulydig og nu skal hun straffes, kom vi skal ned og se hvad der sker.

Hun rejste sig tog Anna i hånden og sammen gik de ned ad trappen og kom ind i et torturlokale der fik Annas ansigt til at blegne. De to mænd var i fuld gang med at låse kvindens hoved fast mellem to brede planker hvor her var lavet hul der passede til halsen og beklædt så hun ikke kom til skade. Derefter blev hendes ben låst fast og derefter spredt til begge sider så Anna var bange for at hun skulle revne. Derefter løsnede de planken omkrig kvindens hals og førte den næsten til gulvet og fastgjort igen. Derefter løftede de armene ud til begge sider og fastgjort til to ringe. Den unge kvinde var nu fuldstædig slavebundet og fissen var presset bagud og tilgængelig for hvem der måtte ønske det. I denne ydmygende stilling måtte hun nu overhøre de to mænd diskutere hvilken straf der var den mest passende. Hvis vi opdager at hun bliver liderlig så skal hun piskes til hendes balder er gloende sagde den ene og den anden nikkede, hvorefter han satte en finger op i den stakkels kvindes fisse. Samtidig med disse forberedelser havde Laila stillet sig bag hende og med den ene hånd holdt hun hende tæt til sig mens hun med den anden åbnede hendes nederdel og lod hånden glide ned mellem hendes lår og begyndte at lege med hendes fisse.

Nu havde de to konstateret at kvinden var liderlig og skulle piskes og den ene stod med den i hånden og gjorde klar til at aflevere det første slag. Det faldt pludselig og hårdt og hun udstødte et skingrende skrig. Nu var der to damer der nærmede sig og trøstede hende mens deres hænder løb over hele hendes krop. Nu begyndte slagene at falde taktfast og hun skreg af smerte hver gang pisken landede tværs over hendes stramme balder. Efter de første ti slag bøjede den ene kvinde sig ned og stak sine fingre op i fissen bare for at konstatere at hun stadig var liderlig, meget liderlig sagde hun. Nu begyndte pisken atter at regne over hendes balder og de var allerede gloende rødstribede. Laila havde i mellemtiden stukket mindst to tre fingre op i fissen på hende alt imens hendes tommelfinger smuttede hendes knop og hun stønnede vildt og en kæmpe orgasme pressede sig på selv om hun strittede imod. Hendes hoved faldt bagover mod Lailas skulder og hendes øjne faldt i, da orgasmen gennem rystede hendes krop og benene gav efter under hende udstødte hun et skrig og et øjeblik troede hun at hun skulle besvime. Men Lailas arm holdt hende oppe og hun åbnede øjnene igen og forsøgte at stå på benene. Hun blev nærværende da hun så hvad der skete med kvinden i gabestokken em mand med det største lem og tykkeste lem man kunne forestille sig stillede sig bag hende og en af damerne førte den op i fissen. Et voldsomt stod og den forsvandt næsten, men så trak han den tilbage og et endnu voldsommere stød og den forsvandt helt til bunden. Kvinden udstødte, et skingrende skrig og hele kroppen bevægede sig som i krampe da han gang efter gang drog sit store lem op i hendes våde fisse.

Laila hviskede at det var den eneste måde hun kunne få orgasme på så hun ville have det på den måde. Pludselig udstødte manden et vræl og stødte sit store lem helt i bund hvorefter han tømte sin sæd dybt oppe i hendes underliv. Da han endelig havde trukket sig ud og sæden strømmede ud af fissen stod den næste parat, han stødte i bund første gang. Det måtte være anden gang i aften for han kneppede hende i et voldsomt tempo og det virkede som om han aldrig fik udløsning. Anna stirrede målløs på forestillingen det var som det aldrig fik ende, men pludselig stoppede han udstødte et langt brøl, hvorefter han trak sig ud og overlod hullet til den tredje der stod klar og nu gentog det hele sig for tredje gang også denne gang tog det lang tid men endelig skyllede han sin sæd op i underlivet på den arme tøs og trak sig væk.

Sæden strømmede ud af fissen på hende og de to damer hjalp hende med at komme fri og ledsagede hende ind på badeværelset og det tog lang tid før de viste sig igen. Laila havde stadig hånden omkring fissen på hende og hendes knop der føltes voldsom stor blev blidt masseret.

Hun troede aldrig Laila ville slippe men så drog hun hende omkring og gav hende et varmt kys hvorefter de gik op fra kælderen, der var åbenbart ikke flere der skulle i gabestokken lige nu. Da de efterfølgende sad omkring bordet og nød en drink var Annas indre kaos, hvad var det hun havde gjort, var hun stadig præst, eller var hun blevet en simpel hore, hvordan skulle hun prædike moral når hendes egen lå på et så lavt sted at hun lod en anden kvinde onanere hende mens hun betragtede en anden kvinde der var sat i gabestok blive voldtaget adskillige, gange vildt skrigende. Hun havde ladet Laila massere hendes fisse til orgasme og hun havde ikke protesteret. Tvært imod huskede hun at hun havde adskilt benene så hun fik bedre plads og hun følte ingen anger. Hun havde bare gjort hvad alle de andre også havde gjort, problemet var bare at hun var præst. Mens alle disse tanker løb gennem hendes hoved trådte det en velklædt ung mand ind i lokalet. Knap var han indenfor før Laila rejste sig og løb ham i møde og de mødtes i et hedt favntag og et heftigt langt kys, og det tog flere minutter inden de gav slip p hinanden og hun var sikker på at Laila fortalte ham noget for hans ansigt lyste som en sol da de fulgtes ad tilbage til bordet. Også Nils virkede velfornøjet og glad da han hilste på den unge mand som Anna fandt tiltrækkende.

Da de havde sat sig var han placeret overfor Anna og hun kunne ubemærket iagttage ham, og hun var sikker på at han heller ikke overså hende. Øjnene hang på hendes ansigt og heller ikke brysterne undgik hans opmærksomhed. Han had Peter fortalte han og hun præsenterede sig som Anna, men han spurgte ikke hvor hun kom fra eller hvad hun lavede. Niels kom med en flaske champagne den skulle de have fordi Anna var kommet.

Hun havde ikke taget del forklarede Niels hun ville bare se om det var noget hun brød sig om. Peter nikkede men spurgte ikke ind og det var Anna taknemmelig for.
Da champagnen var drukket hentede Peter en ny i Køkkenet og den blev åbnet under stor munterhed der endte mad at der var champagne over hele bordet. Stemningen var steget adskillige grader efter at Peter var kommet og Anna begyndte at føle sig lidt ør i hovedet og hun begyndte at sige ting hun normalt ikke ville have sagt, men hun følte sig veltilpas i selskabet selv om Niels løb frem og tilbage for at hjælpe med at servere for gæsterne. Det var blevet sent og de første gæster tog af sted eller gik op på deres værelse, de ville så forlade stedet efter morgenmaden.

Niels sagde at der ikke var mere end kogekonen kunne klare og hun ville låse og slukke når de sidste gæster var gået og han syntes de skulle gå ovenpå for at drikke kaffe, hvad mener du om det Anna spurgte han.

Helt tør i munden fik hun hvisket at det var en god ide. Laila var den første der rejste sig og gik forrest op ad trappen Og Anna mellem de to mænd og da de nåede entreen opdagede hun hvad hun kunne vente sig. Laila stod for enden af gangen og iagttog hvad der ville ske. Anna følte at hun havde hænder overalt på sin krop og flygte var umuligt da hun befandt sig mellem to stærke mænd.
Da de havde fået hende skubbet ind i stuen stod Laila henne ved barskabet og nu så hun igen meget bestemt ud. Træk hende af tøjet befalede hun og de to mænd adlød omgående. Inden hun nåede at reagere havde Niels flået trøjen af hende og Peter hev nederdelen ned omkring hendes ankler og hun stod splitternøgen og blev beskuet fra alle kanter.

Tag hende ind i sengen beordrede Laila, nu skal hun kneppes så hun ved hvad det vil sige at være kvinde. De slæbte hende ind i soveværelset hvor Mændene smed tøjet og hun stirrede på deres to store stive pikke. Igen var det Laila der havde kommandoen og beordrede Peter til at ligge på ryggen mens Laila og Niels smed hende overskrævs over ham. Hendes knæ blev rykket helt frem og hendes underliv gled ned. Hun mærkede Lailas fingre omkring hendes bare fisse mens hun intenst arbejdede med at hjælpe Peters stive pik op i fissen. Hun udstødte et gisp da hun mærkede hvorledes den åbnede hendes fisse og umiddelbart efter var hun spiddet helt i bund. Hun lukkede øjnene og stønnede når den gled ud og ind i hendes liderlige fisse. Nu mærkede hun Lailas fingre omkring hendes hul og hun blev indsmurt i en glat creme hvorefter hun masserede hullet med fingrene. Kort efter hørte hun et massageapparat blive startet og hun mærkede at hun pressede det ind i hendes hul. ganske langsomt gled apparatet op i hende, så blev det taget ud igen for derefter at blive presset længere op. hun udstødte et skrig og prøvede at vride sig udenom men det var umuligt da Peter holdt hende i en skruestik.
Nu trak hun det ud igen for at sprøjte mere creme ind i hende hvorefter hun atter lod instrumentet vibrere sig langt op i hullet, hun mærkede orgasmen nærme sig og et øjeblik efter kom udløsningen hele hendes krop sitrede og hun udstødte et højt skrig. Da orgasmen havde lagt sig Havde Laila ladet instrumentet glide ud og hun troede at faren var ovre. da hun hørte Laila beordre Niels op i hende. Hun rystede af skræk da hun mærkede det stive lem i nærheden af sit hul for derefter langsomt glide op i hullet. Hun kæmpede vildt for at slippe men der var ingen nåde langsomt gled det store stive lem op i hende til hun var spiddet i begge huller. Hen kæmpede for at komme fri men resultatet var at begge de store pikke gled helt i bund. Nu begyndte de systematisk at bearbejde med lange kneppebevægelser. Hun følte det som skulle hun revne indtil begge mænd udstødte nogle høje brøl og hun mærkede hvorledes sæden blev pumpet op i underlivet. Det medførte at hendes egen orgasme eksploderede inden i hende og hun huskede ikke mere før hun kom til sig selv og hun lå alene i sengen. Mændene var ved at tage tøj på og Laila hjalp hende op og ind under bruseren. Havde hun ikke støttet hende var hun
sikker på at hun var faldet.

Da de var færdig under bruseren følte hun at hun vendte tilbage til livet igen og kort efter sad de omkring bordet og nød en drink.

Laila kunne ikke holde fingrene fra hende og de endte omkring hendes fisse som de plejede samtidig med at hun modtog et langt kærligt kys og hun hviskede, jeg er vild med dig. Hvor lang tid var jeg besvimet spurgte Anna?Fem minutter svarede hun, jeg var ved at tro de havde kneppet livet af dig svarede hun med et skælmsk smil. Anna blev rød i hovedet men undlod at svare. Aldrig havde hun troet hun skulle blive udsat for en sadan behandling.  Om lidt er det min tur sagde Laila, så er det din tur til at assistere, tilgiv at jeg bliver så vild.

Anna så på hende hun var kommet til at holde den sexede unge kvinde der var så smuk når hun smilede men hun have ikke troet at hun ville opfordre mændene til at voldtage hende, men hun følte ingen vrede, kun at hun var totalt udslidt og øm i begge huller. Som på kommando rejste mændene sig og hev Laila op fra sofaen og ud på gulvet hvor de hev tøjet af hende. Derefter trak de selv nøgen og Anna så deres store stive pikke der var klar til voldtage Laila. Nu blev hun lagt på gulvet og hendes ben trukket op over hovedet således at hun hvilede på skuldrene og benene spredt ud til begge sider. Anna så at de havde skiftet plads og nu vred og vendte de hende til hun indtog præcis den stilling de ønskede, hvorefter hun blev smurt grundigt omkring hullerne. Derpå stak de begge et lem i hendes huller samtidig og i løbet af et øjeblik var de begge delvis forsvundet. Så blev de trukket delvis ud hvorefter de blev stødt i bund. Laila stønnede og skreg indtil hun var blevet rigtig åben. Nu begyndte de begge at kneppe hende i takt mens hun til syneladende kæmpede for at komme fri. Anna troede aldrig det fik ende, igen og igen stødte deres kroppe mod den stakkels kvinde. Men pludselig havde de fået nok høje brøl hørtes fra deres struber da de pumpede hende fuld af sæd der allerede flød ned over hendes krop.

Endelig trak de sig ud af hende og log hende falde til jorden. Anna rejste sig og hjalp hende op og ind i under bruseren. Først derefter var hun i stand til at klare sig selv og Anna nøjedes med at tørre hende på skuldre og ryg.

Prøv at mærke min fisse sagde hun og Anna log hånden glide ned til hendes skridt. Safterne løb ud over hendes hånd og hun måtte tørre den grundigt før det endelig stoppede. Nu er jeg tørlagt sagde hun, ønsker du mere. Nej næsten råbte Anna Nej.

Laila kyssede hende blidt og spurgte!Må jeg sove i din arm i nat. Hun nikkede og kort efter lå de to kvinder i hinandens arme og de faldt hurtigt i søvn.
Anna vågnede ved at n varm kvindekrop gled ind over hendes og hun spredte beredvilligt benene og kroppen smøg sig villigt ned mellem hendes lår og begyndte langsomt at bevæge sin fisse mod. Hun følte lidenskaben strømme gennem kroppen og hun lagde armene om hendes hals og hviskede.

Du stjal præsten, nu er der kun synderen tilbage.

Skrevet af Chris

Published On: april 27th, 2008Categories: ! ønskenovelle !, ! vindernovelle !, gruppesex, lesbisk sex19 Comments on SynderenLast Updated: juli 27th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex