Læs også:
Syndernes forladelse – del 1
Syndernes forladelse – del 2
Syndernes forladelse – del 3
Syndernes forladelse – del 4
Syndernes forladelse – del 5

Vi lå side om side i sengen på de fugtige lagner og pustede og stønnede. Det var længe siden vi havde elsket så heftigt, men også første gang i flere måneder at vi havde fået mine forældre til at passe pigerne.

Jeg følte mig altid tættere på Cecilie lige efter vi havde elsktet, det var ligesom der var mere rum og overbærenhed til at snakke intimt om fantasier og – nå ja fejltagelser og lige nu som vi lå her fik jeg denne her brændende lyst til at lette min samvittighed og fortælle hende om dengang jeg havde været sammen med Trine fra arbejdet.

Det havde ikke betydet noget for mig dengang, Cecilie og jeg havde været uvenner og seks gange havde jeg fundet trøst hos Trine der med sine store fyldige bryster og små buttede hænder havde været eminent til at “trøste” mig.

Hun fandt pludselig et andet arbejde og sagde op nogle måneder senere, siden da havde aldrig snakket med hende. Så for mig var det næsten glemt og alligevel bildte jeg mig selv ind at jeg ville sove bedre om natten hvis jeg bekendte den synd overfor Cecilie.

Jeg kyssede hende blidt, strøg min hånd igennem hendes hår og så lod jeg bombe springe, hurtigt, nøgternt og uden afbrydelser.

Da jeg var færdig lå jeg stadig i sengen, men Cecilie sad op og støttede ansigtet i sine hænder. Jeg var stille og afventede hendes dom, som en forbryder afventer sin straf. Jeg indså hvor naiv jeg havde været i at tro det ikke ville ramme Cecilie og var sikker på hun ville efterlade mig med huset, men uden pigerne. Helt så galt skulle det dog ikke gå.

Da Cecilie hævede sit hoved og lod sit blik falde på mig var det en forandret Cecilie jeg så på. Uden at kunne sætte en finger på hvad der var anderledes så var noget inden i hende forandret på de minutter det havde taget mig at fortælle om Trine. 

Cecilies spurgte mig om jeg stadig elskede hende, hvilket jeg selvfølgelig gjorde og også lod hende vide. Hun tyssede på mig og sagde koldt, at det ville jeg skulle bevise nu.

Seks gange var du mig utro med hende og seks gange vil du blive straffet hvis du skal beholde den ring på din finger sagde hun koldt og pegede på min ringfinger. Jeg nikkede uden at vide helt hvad jeg sagde ja til, men vidste kun at jeg havde dummet mig og nu måtte gøre alt for at redde vores ægteskab.  Indtil du har udstået din straf sover du inde hos pigerne på gulvet, jeg vil ikke have dig i min seng hvislede hun ud mellem tænderne som en slange. Jeg følte en naturlig trang til at protestere som alle mænd der bliver smidt ud af sin seng ville gøre, men måden hun sagde det på og hendes blik sagde mig at det har ville ændre vores sexliv for altid og jeg valgte at gå med på “legen” så jeg nikkede igen. 

Jeg ville kysse hende, men hun trak sig væk fra mig og sagde til mig at der ville gå 6 uger før jeg fik lov til så meget at røre hende igen. Hun gik i bad og en nyt kapitel i vores liv var lige begyndt. 

Nogle dage senere mens jeg sad på kontoret og forsøgte at arbejde i 28 graders ulidelig sommervarme, ringede Cecilie pludselig til mig. Hun var fåmælt og sagde bare at hun var taget på stranden og lå der hvor vi plejede at tage pigerne med når de skulle køles ned. Hun sluttede af med at kryptisk “kom ud os se til mig skat.” Hvorefter hun lagde på og efterlod mig med en underlig, frygtsom, men liderlig fornemmelse i kroppen.

Jeg var min egen chef, så jeg behøvede ikke at fortælle noget hvorfor jeg gik midt på dagen, så jeg lukkede min computer ned og kørte afsted, tændt ved tanken om hvad der ventede mig.

En halv time senere parkerede jeg bilen ved parkeringspladsen hvorfra der kun var 150 meter til vandet, jeg genkendte Cecilies Suzuki som jeg havde parkeret ved siden af. Solen var nådesløs og ingen skyer trak svalende skygger henover mig.

Da jeg nåede ned til vandet, var der færre mennesker end jeg havde troet på en varm dag som denne. Jeg spejdede efter Cecilie, men hun var ingen steder at se hverken på stranden eller i vandet.

Jeg tog min mobil frem og tastede hendes nummer, men inden jeg var halvvejs igennem det hørte jeg lyde fra klitterne der tiltrak min opmærksomhed. Langsomt og med bange anelser sneg jeg mig tættere på det sted hvor lydende kom fra og jo tætter jeg kom jo mere var jeg overbevist om at en af stemmerne var Cecilies.

De sidste par meter til kanten af gryden sneg jeg mig som en anden lurer og det var lige præcis hvad jeg var blevet degraderet til.

Jeg bildte mig selv ind at jeg godt vidste hvad der ventede mig nu. Min smukke kone liggende på et håndklæde, med spredte ben og en hånd dernede i fuld gang med at tilfredstille sig selv. Jeg tog fejl, men jeg havde ret med hensyn til én ting og det var at Cecilie rigtig nok lå på ryggen med spredte ben på håndklædet, men hun var ikke alene.

En ung fyr, som ikke så ud til at være en dag over 18 år, lå med sin stive pik i min kones fisse og en lidt ældre fyr med en masse bumser i hovedet som vel var omkring de 19 eller 20 år sad ved siden af Cecilies hoved med en voldsom tyk pik dybt begravet i hendes lille mund.

Øjnene var ved at trille ud af hovedet på mig ved dette syn og hjertet sank i livet på mig samtidig med en knude voksede i min mave.

Jeg lagde mig på maven i det varme sand på kanten af gryden og betragtede dem stjålent og vidste kun alt for godt at det har var Cecilies første straf for min utroskab med Trine. Flere tanker røg igennem mit hoved, men jeg blev liggende på maven og betragtede min kones utroskab passivt.

Cecilies todelte badedragt var revet af og lå ved siden af hende, de unge fyre var også helt nøgne og svedte voldsomt i den bagende sol. Det hele var som et fatamogana, men lydende, især Cecilies stønnen i takt med fyren der kneppede hende gjorde det hele kun alt for virkeligt.

Jeg havde aldrig set hende sådan, så liderlig og opslugt hun ænsede intet andet end de to fyres pikke der udblokkede hende lige nu. Jeg prøvede at forestille mig hvordan de to drenge var taget til stranden, måske havde de endda pjækket fra sidste time.

Cecilie der har lagt op til dem og deres ivrighed da de opdager at de for første gang for lov at kneppe en så smuk og fræk kvinde som min kone. Det her ville helt sikkert være en oplevelse som alle deres venner ville få af vide hundrede gange og ingen vil tro dem.

Klodset men ivrige så jeg nu de to bumsefjæs kneppe min Cecilie som jeg elskede mere end noget andet. Inderst inde vidste jeg godt at det ikke var vores kærlighed der var i spil her, vi elskede hinanden afgrundsdybt og vidste vi hørte sammen i al evighed og det var måske netop derfor jeg kunne holde ud at se min kone på denne måde. Jeg stak intetanende min hånd ned til min hårde pik og hev den frem i sandet.

Min kone fik en af de unge fyre ned på ryggen og satte sig overskrævs på hans lem, hvorefter hun tog den andens tykke pik i munden igen og suttede den dybt og heftigt. Jeg hev efter vejret mens jeg mærkede min egen liderlighed vokse til den bizarre forestilling kun nogle få meter fra mig.

De havde godt fat i Cecilie nu og jeg kunne se de virkelig tog hende hårdt. Jeg ved ikke om hun overhovedet vidste jeg lå og betragtede hende eller om det betød noget for hende, ligenu virkede det mest som om det eneste hun tænkte på var de to unge pikke der pumpede ind og ud af hendes mund og fisse som godt smurte stempler.

Fyren der fik suttet pik hev sin mobiltelefon frem fra sine bukser der lå i sandet og begyndte at tage fotos af Cecilie med hans pik langt nede i hendes hals – et evigt minde tænkte jeg og sank en klump.

Pludselig begyndte fyren med telefonen at stønne højt og trak sig ud af Cecilies mund, men han var åbenbart ikke interesseret i at komme endnu, i stedet satte han sig bag

Cecilie og tog godt fat om hendes hofter, mens han klodset men målrettet pressede sin tykke pik op i numsen på hende. Jeg havde aldrig fået lov til at kneppe hende i røven tænkte jeg, og nu lå ham pizzafjæset som knap var tør bag ørene endnu og bankede løs i numsen på hende. 

Min egen pik var hård som sten og efterhånden godt sandet til sådan som jeg lå på maven. Cecilie stønnede og skreg højt da begge pikke gennemtrængte hende og jeg kiggede mig bekymret rundt på stranden for at se om nogen skulle have opdaget noget.

Men hendes klynken druknede i bølgerne og til mågernes skrig over hovederne på os. Cecilie lagde sig helt ned over ham hun red og kyssede ham begærligt. Han gjorde sin tunge stiv og hun suttede på den som var det en pik. 

Måske var de ikke så uerfarne endda tænkte jeg og mærkede hvor tæt jeg var på at sprøjte i klitterne. Jeg tog hånden til mig samtidig med at de fik smidt Cecilie ned på badehåndklædet så hun lå på ryggen.

De satte sig på knæ på hver side af hende, så deres unge pikke hang som modne frugter lige over hendes smukke bryster. Hun greb om dem samtidig og spillede deres pikke mens jeg kunne høre de stønnede i kor.

Fyrene sendte hinanden et fuck-hvor-er-hvor-hun-fræk-blik og så gik der ikke mange sekunder før de kom. Først ham med mobilen, han brølede sin orgasme ud hvorefter jeg så tykke klatter ramme Cecilie bryster, sekundet senere kom den anden fyr, han sprøjtede langt og havde virkelig sparet sammen.

Cecilie var helt væk af liderlighed mens hun malkede deres pikke helt tomme for ungdommelig sæd, hvorefter hun gav sig til at tørre deres safter udover brysterne med deres pikhoveder. Noget hun tit gjorde når vi elskede, nu havde hun bare to pensler at male med i stedet for en.

Jeg var ikke selv kommet, men var bange for at sperme ved selv den mindste berøring. Jeg kunne høre dem snakke dæmpet sammen, men vinden bar lydene væk fra mig, så jeg ikke kunne høre hvad de snakkede om. 

Cecilie lagde sig om på maven og drengene spurtede ned til vandet hvor de sprang i bølgerne. Jeg lå længe og betragede min kone på afstand og skulle lige til at rejse mig for at gå ned til hende, da jeg modtog en SMS på min mobiltelefon. Det var var hende, og hun skrev: “Kør hjem nu og hent pigerne fra skole, jeg kommer hjem til aftensmad, er ikke helt færdig her.”

Mere stod der ikke og jeg havde allermest lyst til at gå ned og hive Cecilie med ind i bilen og køre hjem sammen, men jeg vidste at det ville ødelægge alt. Jeg sendte hende et sidste kærligt blik fra min plads i klitterne og sneg mig så væk som en tyv i natten.

På vej til parkeringspladsen, passerede jeg de to unge fyre der var på vej tilbage til gryden hvor Cecilie lå. Jeg hørte en af dem sige til den anden: “Hun sagde vi godt kunne nå at kneppe hende lidt mere inden hun skal hjem til sin mand.”

Den anden fyr nikkede med et smørret grin om læberne hvorefter de begge forsvandt i klitterne. På vej hjem i bilen var mine tanker et morads, men jeg var opildnet og liderlig og tænkte som en gal over hvad Cecilies næste straf ville være.

Fortsættes…

Skrevet af Thomas

Læs også:
Syndernes forladelse – del 1
Syndernes forladelse – del 2
Syndernes forladelse – del 3
Syndernes forladelse – del 4
Syndernes forladelse – del 5

Published On: august 15th, 2009Categories: ! vindernovelle !, gruppesex, sex, utroskab21 Comments on Syndernes forladelse – del 1Last Updated: marts 29th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex