Tina havde altid været bange for tandlæger. Ikke så meget for smerten i tænderne… Mere den i pengepungen. Så efter 4,5 år på SU med studiegæld til op over begge ører, havde hun besluttet at få fikset bisserne lidt billigere. Et kig på facebook havde afsløret, at hendes gamle klassekammerat Peter havde læst til tandlæge. Hun gav sig til at skrive nogle emails til ham for at genoplive deres venskab fra folkeskolen. Samtidig ringede hun ned til klinikken og fik en tid fra sekretæren. Tinas plan var enkel. Hun ville lade som om det var tilfældigt, at hun havde valgt Peters klinik. Når han så hende, ville hun diskret spørge, om ikke han kunne give hende en god pris for gammelt venskabs skyld. Som sagt så gjort.

Ugen efter tog Tina bussen og arriverede i den lille flække, hvor Peters klinik lå. Hun stavrede ind i venteværelset og kort efter blev hun kaldt ind til tandlægen. Peter genkendte hende straks, kunne hun se. Han spærrede begejstret øjnene op. Hun så smuk ud i sin tynde sommerkjole.

– Hej Tina – længe siden… Det var da pudsigt!

– Ja meget – jeg anede da ikke, at du var tandlæge…

– Der er vist meget vi ikke har fået talt om inde på facebook endnu hva? Sæt dig op i stolen – så kigger vi på sagerne…

Tina hoppede op og satte sig godt tilrette. Et kvarters tid efter havde Peter set hendes tænder efter.

– Du har en gammel plumpe, der skal skiftes Tina. Det kan godt gå hen og blive dyrt – Er du medlem af Danmark?

– Nej desværre Peter, men jeg tænkte… Siden vi kender hinanden fra folkeskolen… Kan du så ikke give en fattig studine lidt rabat?

Peter så skeptisk ud.

– Det er meget imod mine principper Tina…

– Please Peter! Kan du huske hvor tit jeg hjalp dig med matematik?

– Øh… Det var da mig, der hjalp dig!

– Nå… Jamen du har også altid været så sød og forstående! Du er det rareste og sødeste menneske, jeg kender!

– …. Okay okay… Du skal få behandlingen gratis, men jeg bliver desværre nødt til at putte dig i narkose! Det vil sige, at du kommer til at sove i 45-60 minutters tid.

– Hvorfor det? Kan du ikke bare bedøve mig normalt Peter?

– Nej det går ikke – nerverne i tanden sidder på en måde, så det ikke kan lade sig gøre…

– Jamen så gør, som du vil Peter…

Tina lagde sig veltilfreds tilbage i stolen og Peter gik i gang med behandlingen.

En times tid senere vågnede Tina op. Hun var helt rundt på gulvet, så Peter hjalp hende op af stolen og ud i gangen.

– Du vil nok stadig være svimmel i den næste times tid, men det fortager sig Tina!

Tina var for forvirret til at svare. Hun konstaterede blot, at behandlingen var gået som den skulle, plumpen var skiftet og regningen skulle ikke betales. Lidt efter stod hun ude på gaden og begyndte at gå op imod bussen. Hun havde en helt klar fornemmelse af, at der var noget, der manglede – noget hun havde glemt.

Midt på fortovet stivnede hun. Tankerne for rundt i hovedet. Langsomt lod hun hænderne glide ned langs maven og ned på hofterne uden på den tynde kjole. Det var netop gået op for hende, hvad hun manglede: trusserne. Stadig uden at røre sig tænkte hun som en gal… Hvor var hendes trusser? Hun måtte have glemt dem, men hvor? Havde hun husket at tage nogle på i morges…? Jo det havde hun: De hvide Sloggi. De havde også været der i formiddags, da hun var i svømmehalen. Langsomt gik det op for hende, at de var forsvundet, imens hun havde været hos tandlægen… Så langt kunne hendes hjerne følge med, men så stoppede logikken også. Et dilemma begyndte at tage form. Skulle hun gå hjem og lade som ingenting, eller skulle hun gå op til Peter igen og spørge ham, om han havde fundet et par trusser? Det sidste virkede tåbeligt og pinligt…

Endelig tog hun en rask beslutning. I hurtige skridt gik hun tilbage mod klinikken. Hun brasede ind af døren og forlangte at få lov til at tale med Peter omgående. Peter kom straks til syne og bad Tina følge med ind i konsultationslokalet igen, da han havde lidt travlt. Tina gik med og lukkede døren forsvarligt bag sig, så ingen kunne forstyrre dem. Peter virkede opslugt af sit arbejde:

– Er der noget galt Tina? Du har måske glemt noget?

– Ja det har jeg faktisk Peter… Og jeg tror godt du ved, hvad det er…

– Øhh… Umiddelbart ved jeg det ikke… Dine nøgler?

– Helt ærlig Peter! …. (Lang pause)

Tina stirrede bebrejdende på Peter, der kiggede uskyldigt tilbage. Endelig brød Tina stilheden:

– Mine trusser Peter… Hvor er de?

Peter smilede fjoget med et sigende smil.

– Jeg har taget dem som foreløbig betaling for den behandling, jeg gav dig, som ellers ville have kostet 5000,-

Tina blev en anelse mere ydmyg efter det svar.

– Hvad mener du med ”foreløbig” betaling?

Peter gik hen og tændte computerskærmen på computeren. Han dobbeltklikkede på en mappe på skrivebordet. Tina kunne se, at mappen indeholdte billedfiler. En følelse af angst greb hende, og det blev ikke bedre, da Peter åbnede den første fil. Computerskærmen viste et billede af det rum, de stod i. I tandlægestolen lå Tina i fuld narkose. Umiddelbart så alt normalt ud, bortset fra at hendes trusser var trukket ned om hendes ankler. Billedet var kun det første i en række, og det gjorde Tina rasende og flov.

– Hvad har du lavet med mig, mens jeg var bevidstløs dit svin?– Det må du se resten af billederne for at finde ud af Tina!– Svar mig Peter!? Har du rørt ved mig?– Billederne vil give dig svarene…– Så vis mig dem!

Peter satte et diasshow i gang og lod Tina sidde lige foran skærmen. For hvert billede krympede hun sig. Det var ydmygende at se. Der var både billeder af hendes nøgne bryster, som var kommet til syne efter, at Peter havde trukket kjolestropperne ned og krænget bh´en af hende. Andre billeder viste hendes nøgne lår. På de sidste billeder lå hun med spredte ben og blottet mis. Tina kunne mærke, at hun rødmede kraftigt. I en hurtig bevægelse greb hun musen og markerede billede-mappen på skærmen. Da hun trykkede på delete-knappen på tastaturet brød Peter ud i latter.

– Tror du virkelig ikke, at jeg har taget kopier Tina?

Tina skulede til Peter, men var fuldstændig paf.

– Jeg forlanger, at du sletter dem alle sammen med det samme Peter!

– Så længe du ikke har betalt regningen, så er jeg desværre nødt til at beholde dem Tina…

– Jamen du indvilgede selv i at gøre det gratis!?

– Tja men jeg fortrød, men du skal få en god rabat. Behandlingen kostede 5000,-. Du skal få den til 3000,- Dine trusser beholder jeg for 500,-, billederne kan du få 1000,- for, så mangler du at betale 1500,-!

– Men det har jeg ikke Peter…

– Det skulle du have tænkt på!

Tina var meget usikker nu. Hvordan pokker kunne hun slippe af sted uden at betale?

– Kan jeg skylde dig pengene Peter?

– Nej. De skal være betalt inden 2 måneder… Men du kan arbejde dem af!

– Hvordan? Hvad vil du have mig til at gøre?

– Ha´ sex med mig imens jeg optager det på videokamera!

– ALDRIG i livet om jeg vil have sex med dig Peter!

Tina løb ud af døren. Vreden havde taget overhånd. Hun trængte til at komme langt væk fra Peter.

Som månederne gik, blev Tinas økonomiske situation ikke bedre. Regningerne hobede sig op, og tandlægeregningen på 1500,- var blevet sendt med posten. Da der var kommet den første rykker, besluttede Tina at skrive til Peter på facebook. Måske var han kommet til fornuft. Han havde trods alt fået en masse nøgenbilleder af hende, som han kunne onanere til. Desuden havde han fået dem alt for billigt, mente hun. Hun besluttede sig for at skrue bissen på. I første besked skrev hun:

”Hej Peter,

Jeg vil anbefale dig meget kraftigt, at slette min regning hos dig. Ellers melder jeg dig til politiet for sexchikane! Tina”

Peter svarede:

”Hej Tina,

Jeg er glad for endelig at høre fra dig. Må jeg minde dig om, at du ingen beviser har… Til gengæld skal pengene snart falde! Ellers sætter jeg min advokat på… Mit tilbud står dog stadig ved magt, hvis du er interesseret? Bare husk at skrive i forvejen, så vi kan aftale et tidspunkt!”

Tina svarede:

”Dit røvhul Peter!”

 Herefter gik der stå i deres kommunikation. Månederne gik. Tina fik flere rykkere fra Peters advokat, men hun nægtede stadig at opsøge ham. Men pludselig en dag ramte ulykken hende. Hendes højre kindtand var begyndt at gøre ondt. Den skulle laves, og hun havde ikke råd til at gå til tandlægen, med mindre hun gik op til Peter. Det var med stor modvilje, at hun atter måtte skrive til Peter:

”Hej Peter,

Har du tid til at lave et hul min kindtand?

Kram Tina” (Hun indså at hun måtte være lidt sød ved ham…)

Peter svarede allerede to timer senere:

”Hej Tina,

Kom på torsdag kl. 15:15: Samme kjole som sidst – uden trusser. Først må du betale mig for sidste gang. Så giver jeg kigger jeg på dit nye problem, men betalingen for den nye behandling skal falde straks derefter!”

Mvh Peter”

Tina svarede:

”Jeg kommer på torsdag… Men den gamle regning skal være slettet, inden jeg sætter mine ben i din klinik! Og jeg vil heller ikke se nogen regning efterfølgende…”

Da klokken var blevet 1515 den torsdag trådte Tina ind i konsultationslokalet sammen med Peter. Stemningen var utrolig spændt. Tina undgik øjenkontakt. Peter slugte hende med øjnene.

– Vær venlig at tage plads i stolen Tina!

Tina satte sig op i tandlægestolen og følte sig ikke spor godt tilpas. Peter stirrede åbenlyst på hendes røv i håb om at finde ud af, om hun havde husket at komme uden trusser på.

– Har du afholdt vores aftale Tina?

– Har du Peter? Vis mig regningen…

Peter fandt en faktura frem, hvor det fremgik, at hun ikke længere skyldte ham penge. Tina kiggede grundigt papiret igennem. Før hun havde læst færdigt udbrød Peter utålmodigt:

– Nu er det min tur til at se Tina… Lad mig se om du har gjort, som du skulle…?

Hun kunne mærke, at hun rødmede. Forsigtigt trak hun kjolen op af lårene og afslørede, at hun ikke havde trusser på. Lige så snart han havde fået et glimt af hendes mis, trak hun kjolen ned igen. Peter virkede skuffet, men gik ellers lige til sagen. I skuffen fandt han et lille videokamera. Derefter låste han døren.

– Sæt dig godt tilbage i stolen Tina, så får du lige en papirserviet om halsen, som vi plejer…

Tina undrede sig. Hun troede, at han ville have sex først, men måske ville han vente til bagefter. Hun satte sig helt tilbage i stolen og mærkede, at han kørte stolen ned i en position, så hun næsten lå ned. Derefter trak han lampen hen, så den lyste hende i hovedet.

– Nu skal du gabe højt op!

Tina gjorde, som Peter sagde. Hun kiggede op på ham med helt åben mund. Han så faretruende stor ud. I stedet for at tage tandlægeudstyret frem, lynede han sine bukser ned. Panikken greb hende. Hun valgte at blive liggende. Peter havde tændt kameraet nu. Han filmede hendes ansigt og hendes åbne mund. Langsomt hev han pikken frem og bad hende sutte den af på ham. Hun løftede hovedet lidt og gik i gang. Det skarpe lys fra tandlægelampen fik hende til at lukke øjnene. Peter begyndte at stønne. Han nød det. Der gik ikke længe, før han nærmede sig klimakset.

– Åhh… Jeg kommer Tina! Jeg kommer…

I samme øjeblik holdt han hendes hoved fast med den ene hånd og pressede sin pik endnu længere ind i hendes mund. Hun kunne ikke flytte sit hoved. Sæden fyldte hendes mund og løb ud af mundvigene. Endelig slap han sit greb.

– Så må du gerne skylle Tina…

Tina lænede sig frem og spyttede hans sæd ned i den lille vask. Hun greb papkruset og drak alt vandet, hvorefter hun straks bad om mere. Peter virkede glad og gav hende, hvad hun bad om samt en tube tandpasta. Taknemmeligt gav hun sig til at skylde sin mund med tandpastaen også.

Lidt efter gik Peter i gang med at behandle Tinas kindtand. Hun havde et hul, så det tog en halv times tid med lokalbedøvelsen. Tina sad i tandlægestolen og ventede på, at bedøvelsen skulle virke. Peter stod bare og kiggede interesseret på hende. Da han fik et ophold i sit arbejde satte han sig ved hende og sagde:

– Den kindtand bliver ikke billig…

– Vær nu sød Peter! Du har allerede fået et blowjob…

– Det har jeg. Og det har jeg oven i købet på video, men du kommer til at gøre noget mere, hvis du ikke vil have en ny regning med hjem…

– Hvad?

– Jeg vil kneppe dig doggy-stile… Her i stolen!

Tina sukkede. Hendes krop dirrede af harme, men hun bed det i sig.

– Peter lover du mig, at jeg ikke hører noget fra dig igen, og at alt er betalt?

– Ja… Vil du lade mig kneppe dig nu, imens vi alligevel venter på at bedøvelsen skal virke?

Langsomt vendte Tina sig om på maven. Peter justerede stolen, så hun kunne ligge ind over den og slappe af i overkroppen, imens hendes bagdel strittede ham i møde. Tina lod ham trække kjolen op, så hun var blottet. Han lod et par fingre lege imellem benene på hende, så hun lige akkurat nåede at forberede sig lidt. Straks efter kunne hun mærke hans pik, der var blevet hård igen.

– Det her er min ret Tina!

Han pressede sig ind i hende og nød følelsen i fem sekunder, før han gav sig til at bevæge sig.

– Jeg har drømt om det her i mange år… Åhhh hvor er du stram! Jeg vidste, du ville give dig til sidst Tina….

Tina sagde ikke noget. Hun lukkede øjnene og bed i tandlægestolens læderbetræk for at holde situationen ud. Sådan lå hun, til han endelig var færdig med at bruge hende. Det føltes som om tiden stod stille. Endelig trak han sig ud. Som om det var det naturligste i verden lynede Peter sine hvide bukser og gik hen og vaskede hænder. Tina tumlede på plads i stolen, så Peter kunne færdigbehandle hende. Da de skiltes lovede Peter højt og helligt at slette materialet med hende igen. Men han forsikrede hende om, at hun altid var velkommen.

Skrevet af Godsejeren

Published On: november 10th, 2010Categories: tvang12 Comments on TandlægenLast Updated: november 19th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex