Det er tidligt søndag morgen, solen er lige stået op og farver den svagt lyseblå morgenhimmel rosa. Jeg kan høre at fuglene synger dejligt ude i haven. Jeg ligger og kigger på dig. Du ligger og sover så stille ved siden af mig. Jeg har haft den dejligste drøm.

Jeg drømte, at vi klædte hinanden af i hurtige glidende bevægelser. Vi var begge voldsomt liderlige, og havde kun denne ene ting i tankerne. Da vi er nøgne stiller jeg mig på alle 4, og gør god plads til dig så du kan se min glatbarberede kusse. Du står lidt i afstand og nyder synet, kigger på mine dejlige store hofter og siger at der er nogle gode håndtag, som du kan holde fast i, når du om lidt vil gennemkneppe mig. Du tager fat i din store stive pik og går hen imod mig. Mærker med hånden om min kusse er klar. Der er ikke noget at tage fejl af, jeg har lige nu kun en ting i tankerne. ”Knep mig” siger jeg, og du fører din pik hen til min kusse hvor du slår den mod min klitoris. Jeg er nu fuldstændig vild. Du stikker din pik ind, men ikke hele vejen ind. Du nyder at se mig så stærkt ophidset. Inden jeg når at sige noget, trænger du helt i bund i min kusse og vi stønner begge voldsomt. Du sætter tempoet op. Banker din stive pik ind i min liderlige kusse igen og igen. Du er tæt på at komme, men det er for tidligt. Du tager din pik ud og sammen går vi hen til sengen og lægger os der. Du lægger dig ovenpå mig, så vi har øjenkontakt, da du igen trænger ind i mig. Du tager fat i mine ankler så du bedre kan komme helt ind i mig, dybt, dybt ind i mig. Så stikker du en finger i munden og slikker på den. Fører den derpå ind i min røv og jeg kan mærke hvordan ringmusklen bliver stram omkring din finger. Du tager fingeren ud og trænger nu i stedet ind i min røv ganske langsomt med din stive, store pik. Du knepper mig i et roligt tempo. Jeg tager min hånd ned omkring dine nosser og masserer dem. Det gør os helt vilde. Du sætter tempoet op. Knepper mig nu helt i bund mens du masserer min klitoris. Du støder hårdt igen og igen. Gennemknepper min liderlige røv og så kommer vi begge pludseligt i en sanseløs orgasme.

Jeg ligger vågen i sengen og bliver voldsomt liderlig af at tænke på min drøm. Har sådan en lyst til at røre ved dig. Rækker min hånd frem og stryger dig over håret. Min anden hånd glider langsomt ned mod min kusse. Den er varm og fugtig, min klitoris er helt fast og det giver et stød igennem hele min krop, da jeg rører ved den. Bliver nødt til at putte mig ind til dig, mærke din varme og dufte til dig. Kysse dig blidt på munden og bide dig blidt i øreflippen. Du er så fandens dejlig som du ligger der så trygt og sover ved min side. Jeg bliver nød til at kysse dig på halsen. Kigger på dig og ser et lille smil på dine læber. Du sover stadig med nydelsen og lysten er ved at vågne. Jeg trækker dynen lidt til side og bevæger min mund fra halsen og længere ned, ned til dine brystvorter. Jeg sutter og bider stille i dem, mens jeg kæler for min liderlige kusse. Dine brystvorter bliver hårde og strittede lige op i vejret, og dette får mig til at bevæge mig længere ned af. Jeg slikker, napper og kysser dig over ned din dynevarme krop og trækker nu dynen så meget til side, at jeg kan se din pik. Jeg er ikke helt sikker på om du stadig sover, hvordan er det muligt at have så stiv en pik uden at være vågen? Jeg bevæger mig uden om den, og fortsætter med at slikke, nappe og kysse dig ned over nosserne og på indersiden af dine lår. Din pik er helt stiv nu og stritter lige ud i luften. Jeg tager din i hånden og læner mig frem og rører helt stille dit pikhoved med mine læber. Nu stønner du sagte. Din snyder, du sover rævesøvn. Langsomt lader jeg mine læber bevæge sig rundt om pikhovedet, og lader min tungespids løbe hen over revnen i din pik. Så begynder jeg i et stille tempo at sutte på din pik og lader langsomt min mund glide helt ind over den. Jeg bliver så stærkt ophidset da jeg hører dig sukke, at jeg kan mærke hvordan mine safter løber ud af min kusse. Min krop er nu voldsomt urolig. Jeg rejser mig op i sengen og sætter mig ind over dig. Griber fast om din pik, så jeg kan føre den ind i min varme våde kusse. Jeg presser mig ind over dig så din pik kan komme helt i bund. Du stønner nu voldsomt og dine øjne har åbnet sig. Du griber ud efter mine bryster og tager godt fat omkring dem. Jeg er så liderlig og så tændt, og det tager ikke lang tid inden at jeg kommer voldsomt. Jeg flytter mig, så du ikke længere er i min kusse og bøjer mig igen ind over din pik. Tager den i munden igen og holder med den ene hånd om din pik og med den anden om dine stramme nosser. Jeg sutter og sutter, pumpe hurtigere og hurtigere min mund ned over din pik og inden længe så kommer du i munden på mig. Du lader hele din ladning sprøjte ind i min mund der villigt tager imod. Jeg sluger det hele og slikker din pik helt ren. Så vender jeg mit ansigt mod din, slikker mig om munden og siger ”Godmorgen min skat, har du sovet godt?”

Skrevet af hende…

Published On: marts 4th, 2008Categories: ! ønskenovelle !, sex10 Comments on Tidligt søndag morgenLast Updated: marts 4th, 2008
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...