Jeg gik hen til kaffemaskinen og satte den i gang. Jeg hentede min bærbar og satte den i køkkenet. Jeg startede den op, ventede. Jeg gik ind på facebook og kiggede lidt på Karim’s profil. Det var min ekskærestes profil. Jeg så meget hvad han lavede. Det så ud til at han stadig var single. Det var godt. Jeg blev lidt jaloux, hver gang han var sammen med andre piger. Jeg ville ikke have ham, men det skulle andre heller ikke. Jeg scrollede op og så, at han havde skrevet på en af mine bekendtes væg. ‘Kender han hende?’ tænkte jeg og klikkede mig straks derind. Han havde skrevet det i dag.

 

Hey du.

Tak for en super dag i går. Især i nat – du ved vist, hvad jeg mener.

Kys.

 

Jeg fik en knude i maven. Han havde fået sex. Jeg klappede computeren sammen, hårdt og tog min kaffe. Jeg stilte mig foran et spejl. Jeg kunne godt se, hvorfor vi var gået fra hinanden. Jeg var den generte pige-type og han var fyren med pigerne. Dog var jeg meget køn; tynd, halv-høj, lyst pandehår og hår langt ned af ryggen. Det var uglet. Jeg havde en stor grå T-shirt på, ikke andet. Jeg vendte mig om og trak lidt op i min bluse. Jeg havde også superman-underbukser på.

 

Jeg gik hen til min store bogreol. Jeg kiggede igennem den ud på den anden side, tog så en bog og bladrede lidt i den. Jeg boede sammen med en ven, men han var altid ude sammen med nogle piger. Så jeg boede næsten alene. Han, Markus, duskede altid pigerne i deres eget hjem, på et hotel, i offentligheden og andre tænkelige steder, men aldrig hjemme. Jeg stilte bogen tilbage og gik ind på værelset. Jeg havde en stor seng, et bord på hver side, et tøjskab og udsigt over københavn.

 

Jeg fik en sms – ”Mød mig kl. 2 – dress nicely” – det var fra Karim. Det var længe siden vi havde mødtes, sådan, hvor vi havde aftalt det. ”Fint :)” skrev jeg tilbage til ham. ”Baresso på Strøget til en kaffe?” skrev han og jeg svarede, at det var helt ok. Jeg løb ind på mit værelse og hev tøj ud af klædeskabet. Han havde skrevet, at jeg skulle have noget pænt tøj på. Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle have på.

Til sidst besluttede jeg mig for nogle stramme bukser og en luftig top. Så fik jeg bundet et bælte omkring min talje, så trøjen ‘puffede’ lidt.

 

På baresse stod Karim og ventede ude foran. Han tog mig i armen og gik med mig ind. Jeg fniste for mig selv, da jeg stadig godt kunne lide ham lidt. Han var bare for player-agtig. Vi bestilte kaffe, satte os ved siden af hinanden og begyndte at snakke. ”Nå, nogen kæreste?” spurgte jeg. Jeg ville ikke afsløre, at jeg tjekkede hans facebook-profil næsten dagligt. ”Nja, ikke rigtig.” svarede han. ”Hvad skal det betyde?” spurgte jeg. ”Tjo, jeg ser selvfølgelig nogle piger, men jeg er ikke kærester med dem” sagde han. ”Hvad med dig?” ”Nope. Stadig” sagde jeg. ”Stadig?” spurgte han. ”Jeg har ikke haft nogen kæreste efter dig” sagde jeg. Det var ni måneder siden vi havde slået op. ”Når…” sagde han og smilte. ”Er du ikke kommet over mig?” spurgte han fjollet og grinte. ”Jo!” sagde jeg og slog ham blidt på låret. Han slog blidt igen på mit lår, men lod hånden ligge. Jeg lagde ikke mærke til det i starten, men da han begyndte at føre hånden længere ind, så jeg ned på den. Karim fjernede den ikke, men blev bare ved med at køre den langsomt mod min fisse. Til sidst lå hånden på min fisse og varmede. Jeg blev tændt af det. Jeg kiggede op på ham, ind i hans øjne. Han bevæge nu sit hoved tættere på mit. Vores læber mødtes og jeg tog mit ene ben over ham. Vi kyssede videre og jeg satte mig oven på ham. Det var ikke vildt, men det var nok til, at folk, tæt på os, kiggede. Karim satte sin hånd på mine læber. ”Skal vi ikke tage hjem til dig?” spurgte han. Han var ligesom Markus – duskede aldrig piger hos ham selv. Jeg nikkede.

 

Derhjemme satte han sig på vores sofa. Han kendte godt vores lejlighed, han havde været der meget. Jeg satte mig ved siden af ham og han lagde sin arm omkring mig. Han tog på mit ene bryst med armen, som var omkring mig. Jeg kiggede ned, men gjorde intet. Det var underligt. Han var min ekskæreste og nu sad han og tog på mig. Men jeg lod ham gøre det. Jeg lynede diskret ned i hans bukser. Han begyndte at grine. ”Nånå… Så det er det du vil?” sagde han. Jeg rødmede. Han tog fat i mit bælte og hev det af og det samme med blusen. Jeg havde taget en helt normal BH på, da jeg slet ikke havde troet, at han skulle komme til at se den. Han smilte, da han så den. Det var også med superman på. ”Det er derfor jeg så godt kan lide dig” sagde han. ”Men du behøver ikke den lige nu” sagde han og knappede den op. Jeg lod den glide af og hev fat i hans bukser. ”Nu har jeg vist noget, jeg vil også se noget” sagde jeg. Karim smilte og lod mig hive hans bukser af. Han havde ikke troet, at jeg var sådan. Det havde jeg heller ikke. Jeg fik arbejdet mig ud af mine bukser og han ud af hans bluse. Vi sad begge nu kun i underbukser og kyssede. Jeg satte mig op på ham og lod som om jeg red ham, bare med tøj på. Det tændte ham helt vildt. Han smilte og nød at se, hvordan mine store bryster hoppede. Jeg gned min fisse op af hans pik. ”Kun 2 stykker stof skiller os ad!” sagde jeg dramatisk og suttede på hans finger. ”Det skal vi nok få ændret” svarede han og smilte frækt. Han tog først fat i mine underbukser og fik dem hevet af, og derefter fik han sine egne af.

 

Jeg lagde mig på ryggen i sofaen og han satte sig oven på. Han placerede sine hænder på hver sin side af mig og arbejdede sin pik op i mig. Jeg stønnede i takt til hans hofter og lod min første orgasme komme hurtigt. ”Længe siden?” spurgte han og jeg nikkede og stønnede. Sofaen knirkede og vippede. Vores underbo kunne høre det. Jeg stønnede. Karim kom også nu og sprøjtede sperm op i mig. Dog stoppede han ikke. Han kæmpede næsten om at blive ved med at gennemkneppe mig, mens hans sperm flød ud af mig. Vi hørte begge døren blive åbnet og Magnus trådte ind. Han kiggede på os, men gik bare videre, som om intet var sket. Karim trak sig ud og fik sig lagt på ryggen på sofaen. Jeg satte mig på hans pik og red den. Jeg bevægede mine hofter langsomt om op ned i starten, men det blev hurtigere og hurtigere. Jeg trak vejret hurtigt og stønnede højt en gang i mellem. Jeg gik af og lige i samme øjeblik spermede Karim igen, op af mig. Jeg smilte og lagde mig på hans veltrænede mave og tværede hans sperm ud på os begge. Karim åbnede munden og slikkede mine bryster rene. Jeg stønnede højt uden pauser.

 

Det ringede nu på døren. Markus åbnede. Det var vores underbo. En meget gammel dame med en lille rød taske. ”Jo, jeg hørte bare noget støj heroppe fra” sagde hun hæst og hostede. ”Der sker intet heroppe” sagde Markus og smilte. Den gamle dame kunne godt høre mig ligge og stønne næsten lige bag døren, men hun rystede på hovedet og gik ned igen. Karim hev fat i min fisse. ”Den er min nu” sagde han og grinte. Jeg rystede på hovedet, men begyndte at grine og kyssede ham så. Jeg vendte mig om og tog hans pik i munden. Jeg slikkede først lidt rundt om den og op og ned af den. Så førte jeg mine læber omkring den og tog den langt ned i halsen. Jeg kunne høre Karim, sidde og stønne af nydelse. Jeg havde begge mine hænder på den og førte dem op og ned, for at få hans pik til at sperme i min mund. Jeg kunne mærke at Karim nu også var begyndt at lave små ryk i hofterne, for at få sin pik længere ned i halsen på mig. Jeg kunne ikke rigtigt få vejret, så jeg trak den ud og begyndte at slikke igen. Der spermede han. Jeg tog min mund hen til det og smagte på det. Det var lækkert. Jeg kunne mærke at der også var en tunge der var begyndt at slikke mig mellem benene. Det kildede og jeg stønnede af liderlighed. ”Åh, Karim! Stop så” sagde jeg og grinte. Han førte sin tunge op imellem mine skamlæber og flyttede så hovedet. Jeg vendte mig og kyssede ham. Karim begyndte at grine. ”Hvad?” hviskede jeg. Han nikkede i mod reolen og jeg kiggede på den. Bag den sad Marcus og spillede sin pik, mens han så på os ligge og kneppe.

 

I badet kunne jeg mærke, hvor brugt min fisse føltes. Jeg vaskede mig ren og gik ud. Karim var gået. Han havde forladt huset med ordene ”Markus nød det – han er klar”. Jeg vidste, hvad han mente.

 

Fortsættes…

 

Skrevet af Natasha

Published On: juli 13th, 2010Categories: sex1 Comment on (U)heldig 1. del – KarimLast Updated: august 8th, 2010
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...