Da jeg og min kone havde fået vores første barn, gik der lang tid før vi fik gang i sexlivet igen.

Det havde været en lidt kompliceret fødsel, og da vi tre måneder efter fødslen var til gynækolog for at min kone kunne blive undersøgt, fik vi at vide, at det ikke ville være en god idé at have sex før tidligst otte måneder efter fødslen, altså fem måneder senere.

Jeg og min kone havde selvfølgelig talt om, at det var ærgerligt, vi ikke kunne bolle, og hun havde også flere gange sagt, at hun håbede, jeg ikke gik ud i byen og var sammen med nogle andre, fordi hun ikke kunne give mig fisse. Det nægtede jeg selvfølgelig kategorisk at jeg ville gøre. Jeg havde da heller ingen planer om det. Jeg havde aldrig været utro – jeg havde faktisk aldrig knaldet andre end min kone. Og selvom jeg ofte kiggede efter andre piger og også fantaserede om at trænge ind i en fremmed fisse, var der langt fra tanke til handling. Jeg vidste, at min kone aldrig ville tilgive hvis jeg knaldede udenom, så jeg overvejede det aldrig seriøst.

Blot et par dage efter besøget hos gynækologen skulle der dog ske noget, der gav mig en helt legitim mulighed for at få opfyldt min drøm om at mærke en anden fisse end min kones.

Vi var inviteret til efterfødselssamtale med den jordemoder, der havde været med til fødslen. Hun var en lille, fræk blondine i midten af 20’erne, som jeg må indrømme at jeg havde fantaseret lidt om. Hun havde et rigtig frækt smil og en krop, der selv i den lidt uformelige hospitalskittel fik mit hjerte til at banke lidt hurtigere.

Samtalen med jordemoderen lå uden for hendes normale arbejdstid, og eftersom der jo bare var tale om en samtale, havde hun sit civile tøj på. Et par stramme jeans, en stram hvid skjorte, der fremhævede et par velformede C-skålsbryster og var knappet så tilpas meget ned, at man lige kunne ane en kavalergang. Dertil en diskret make-up, der fremhævede hendes frække øjne. Jeg måtte anstrenge mig for ikke at kigge for meget på hende, når nu konen var med.

Vi snakkede lidt om fødslen, og til sidst nåede vi så til tiden efter fødslen. Hun nævnte, at hun havde læst i journalen, at min kone ikke ville kunne have sex før der var gået mange måneder.

Nu rømmede hun sig, som for at markere, at hun skulle til at sige noget vigtigt – og måske også, fordi hun var lidt usikker.

“Vi har gang i et forsøg for tiden, som jeg vil høre om I kunne tænke jer at medvirke i,” sagde hun. Vi kiggede spørgende på hende og bad om at høre mere.

“Der er klinisk evidens for, at seksuel afholdenhed efter fødslen i en periode på mere end tre måneder øger risikoen for skilsmisse. Det vil vi gerne prøve at forebygge, og derfor har vi startet et forsøg, hvor vi prøver at fokusere på at undgå tillidsbrud i forholdet.”

Vi kiggede nu endnu mere spørgende på hende.

“Erfaringen viser, at mange mænd, som ellers ikke falder inden for den kategori, der normalt er utro, efter mere end tre måneders fravær af seksuelt samkvem, går ud og finder en anden sexpartner bag om ryggen på deres kone. Vi ved, at det ikke så meget er selve sexen som det er tillidsbruddet, der fører til skilsmisse. Derfor har vi startet det her forsøg, hvor vi tilbyder at manden kan få mulighed for at få afløb for sin seksualdrift med andre end konen, men med hendes samtykke.”

Min kone så nu meget skeptisk ud, og jeg anede ærligt talt ikke, hvilket ben jeg skulle stå på.

“Jeg forstår godt, hvis I lige nu synes, det lyder meget mærkeligt, men jeg synes, I skal se det som en investering i jeres forhold. Uanset hvor god en mand du er, Jesper, så kan du ikke løbe fra dine drifter. På et tidspunkt skal du have sex. Og så mener vi, det er bedst for forholdet, at det sker på en måde, hvor din kone kan være sikker på, at du ikke pludselig får følelser for din nye sexpartner.”

“Hvad er det konkret, I foreslår?” spurgte min kone nu.

Jordemoderen, Julie, tog en dyb indånding og så lidt nervøs ud.

“Konkret er det sådan, at vi er en række yngre jordemødre, der har meldt os til at medvirke til dette forsøg. Vi tilbyder så faren at han kan lave en aftale med den jordemoder, der var med til fødslen. I dit tilfælde, Jesper, er det jo så mig, det drejer sig om,” sagde Julie og smilede lidt usikkert til mig.

“Så du tilbyder simpelthen, at min mand kan få lov at kneppe dig, så han ikke går ud og er sammen med en eller anden tilfældig pige?”, spurgte min kone, nu i et let forarget tonefald.

“Vi har haft rigtig gode resultater med det her forsøg det sidste halve år,” sagde Julie. Jeg synes, I skal tænke over det.

Min kone kiggede i øjnene. “Jesper, hvad siger du?”. Jeg kunne ikke få et ord frem.

“Jeg kan se på dig, at du har lyst til at kneppe hende, Jesper,” sagde hun. “Og jeg ved, at normalt ville du aldrig gå længere end at kigge. Men jeg kan ikke byde dig 8-9 måneder uden fisse, så bliver du jo træt af mig, ikke?”.

Jeg vidste stadig ikke, hvad jeg skulle sige. Var det en fælde? Selvfølgelig havde jeg lyst til at kneppe Julie, men det kunne jeg da ikke indrømme over for min kone?

“Nu tager jeg en beslutning for os begge to, Jesper. Du laver en aftale med Julie. Jeg vil bare sikre mig, at du er glad. OK?”

Jeg nikkede forsigtigt, og prøvede at skjule et bredt smil. Julie smilede tilbage. Et øjeblik tænkte jeg, at hun både lignede en genert skolepige og en fræk pige, der sidder og flirter ved en bardisk.

“Skal jeg forstå det sådan, at I gerne vil være med i forsøget?” spurgte Julie.

Vi nikkede. Min kone beslutsomt og med en lidt tapper mine. Det var tydeligt, at hun selvfølgelig helst ville have eneret på min pik, men også at hun vidste, det var en nødvendig beslutning, hun havde truffet.

“Godt,” smilede Julie. “Vi har jo gjort os nogle erfaringer med det her gennem længere tid, og vi har fundet ud af at vi opnår de bedste resultater ved at tilbyde samkvem en-to gange om ugen. Bliver det mindre end en gang om ugen, er der stadig risiko for at manden finder andre sexpartnere. Til gengæld ser vi ingen forøget effekt ved mere end to møder om ugen.”

Jeg sad stadig og var lidt paf. Kunne det virkelig passe, at jeg fik lov at kneppe den sprøde, unge jordemoder? Jeg sad allerede og fantaserede om, hvordan hendes fisse ville se ud. Hvordan det ville føles at trænge ind i den. Fylde den ud med min dunkende pik.

Jeg blev vækket af min dagdrøm af Julie.

“Det bedste er faktisk, hvis man bare river plasteret af med det samme. Ellers kan I gå og overveje alt for længe, hvad der mon vil ske. Skal vi ikke prøve at kaste os ud i det med det samme, Jesper?” spurgte Julie på en måde, så jeg fornemmede at det ikke rigtig var til diskussion. Hun havde allerede rejst sig.

“Du kan bare blive siddende her i lokalet,” sagde Julie til min kone. “Så er vi tilbage om en halv times tid.”

Inden min kone kunne nå at svare, havde Julie taget mig i hånden og ført mig ud af lokalet.

“Det er ligesom at aflevere børn i vuggestuen første gang,” sagde hun. “Det bliver kun værre af, at man står og vinker i 20 minutter. Nu skal du ikke tænke på din kone. Nu er det bare dig og mig.” Hun kiggede mig dybt i øjnene og smilede frækt til mig.

Hun holdt mig stadig i hånden, og førte mig hen til et værelse lidt længere nede ad gangen. Vi gik ind, og hun låste døren efter os.

“Skal jeg ikke starte med at sutte din pik, frække?”, spurgte hun. “Det er sikkert længe siden, din kone har haft overskud til det.”

Hun skulle bare vide. Min kone gad aldrig sutte mig, heller ikke før hun blev gravid. Faktisk havde jeg aldrig fået et ordentligt blowjob, og heller ikke prøvet at komme i munden på en pige. Jeg havde kæmpe sommerfugle i maven ved tanken om al den frække sex, jeg ville få med denne smukke blondine med det søde smil.

“I øvrigt, Jesper,” sagde frækkerten, mens hun gik i gang med at åbne mit bælte og lyne mine bukser ned, “du skal ikke tænke på beskyttelse. Jeg tager selvfølgelig p-piller, og jeg har set i din journal, at du ikke har nogen seksuelt overførbare sygdomme. Så vi skal bare hygge os.”

Hun havde åbnet mine bukser så hurtigt og rutineret, at jeg blev helt overrasket, da jeg mærkede hendes varme tunge på mit dunkende pikhoved. Hun kiggede op på mig med sine store, blå øjne, da hun lod skaftet glide ind mellem sine bløde læber, der – det opdagede jeg først nu – havde en diskret rød læbestift på.

Hun lod tungen lege under pikhovedet, mens hun lavede undertryk og kørte pikken langsomt ind og ud af munden. Jeg var i himlen.

“Der er nok nogen, der er liderlig, hvad?”, sagde hun og smilede frækt til mig.

“Kom bare, Jesper. Giv mig din sperm. Jeg kan jo se, du har lyst til det. Jeg skal nok sutte dig stiv igen, så du også kan få lov at kneppe min liderlige fisse.”

Jeg stønnede tungt, mens jeg så ned på den frække pige, der sad på knæ foran mig med min manddom i munden. Det var for meget for mig. Det var for liderligt at se på. Jeg prøvede at holde mig tilbage, men kunne ikke.

Jeg kunne mærke, hvordan spermen pressede sig på dybt inde fra. Jeg kunne intet gøre, bare registrere hvordan den pumpede ud af min jernhårde pik og ud over Julies ansigt. Nogle klatter røg ind i hendes mund, som hun havde åbnet med tungen stikkende lidt ud, så hun bedre kunne fange spermen.

Hun slikkede sig udfordrende om munden. Smagte på spermen.

“Umm, du smager godt, frække mand,” sagde hun.

Hun kiggede op mod uret på væggen.
“Vi har stadig 20 minutter. Nu skal du tage mig. Fylde mig ud, så du kan mærke, at du er en mand.”

Jeg havde slet ikke bemærket, hvad der var i rummet ud over smukke Julie, der stadig sad på knæ foran mig og smilede frækt og afventende med klatter af min hvide sperm i ansigtet.

Bare synet af hende var så frækt, at jeg næsten ikke kunne få vejret. Min pik, der for et øjeblik siden havde pumpet tykke sprøjt af varm sperm ud over Julie, havde ikke nået at blive slap, og jeg kunne mærke, hvordan jeg allerede var ved at være klar til at mærke hendes varme fisse forkæle mig.

Jeg hjalp hende op at stå. Kiggede hende dybt i øjnene, mens jeg knappede hendes skjorte op, knap for knap.

Jeg mærkede på de bløde babser. En ægte C-skål. Perfekt runde og spændstige.

“Det burde være ulovligt at have så lækre bryster,” sagde jeg, uden at miste øjenkontakten med hende.

“Mmm, så straf mig, Jesper,” sagde hun kælent. “Vis mig, hvem der bestemmer.”

Hun masserede sit venstre bryst med venstre hånd, mens hendes højre hånd søgte ned mod min dunkende pik.

“Ummm, dit potente handyr,” sagde hun og bed sig i underlæben, idet hun fik fat om min flagstang, der stod næsten lodret og pegede på hende.

“Op på briksen,” kommanderede jeg.

Hun lagde sig artigt op. Jeg knappede hendes stramme, mørkeblå jeans op og begyndte at lirke dem af hende. Hendes dyre, hvide blondetrusser sad og dækkede det allerhelligste. De tiggede nærmest om at blive revet af. De var tilpas gennemsigtige til at jeg kunne se, der ikke var et eneste dun på hendes fisse.

Jeg stak en finger ind under trussekanten. Kunne se på Julie, at hun var mindst lige så spændt som jeg på det, der nu skulle ske. Vi vidste begge, at jeg om lidt ville trænge ind i hendes snævre fisse. Fylde den helt ud med min jernhårde pik. Jeg kunne næsten ikke tænke klart ved tanken om endelig at få fisse igen, efter alle disse måneders afholdenhed.

“Jeg vil mærke dig, Jesper,” klynkede hun. “Vil du ikke nok tage mig? Jeg kan ikke vente længere. Jeg er så våd og klar til din store pik.”

“Jeg vil smage dig først,” sagde jeg. “Jeg vil smage din lille, liderlige fisse.”

Jeg trak hende frem mod enden af briksen, så hendes fisse lå helt ud til kanten. Trak hendes trusser langsomt af. Hendes fisse åbenbarede sig, smuk symmetrisk og helt glatbarberet. Det så nærmest ud som om, hun havde barberet sig lige inden vores møde.

Jeg satte mig på hug foran hende. Slikkede med bred tunge rundt om fissen. Ville gerne have pirret hende lidt mere, men vi havde jo kun en halv time, og jeg ville ikke gå glip af at kneppe hendes stramme fisse, så jeg bevægede mig videre til hendes klit og åbningen. Slikkede rundt om klitten. Hun smagte sødt af ungpigeliderlighed. Kunne mærke, hvordan hendes åndedræt blev skiftevis hurtigere og tungere, efterhånden som jeg øgede intensiteten. Hun var tæt på nu.

“Kom så, din lille tæve. Giv mig den orgasme. Du får ikke lov at mærke min pik, før du er kommet.”

Netop da jeg havde sagt de ord, kunne jeg mærke at hendes krop begyndte at spænde. Hun holdt mit hoved fast mellem sine ben, mens hun bevægede underlivet liderligt mod min tunge.

“Åhh. Ahhh. Mmmmm. Jeg kommer, Jesper…jeg kommer….åååhhh, jeg kommeeeeeeerrr!!!”

Hun lå på briksen med lukkede øjne og nød orgasmen, mens hendes veltrænede, solbrændte krop bevægede sig i små, ukontrollerede ryk.

Netop som hendes orgasme var ved at klinge af, trængte jeg op i hende i ét langt ryk. Jeg stod for enden af briksen, med hendes ben løftet op på mine skuldre, og pumpede helt i bund i hendes fisse, der var så stram, at man nærmest skulle tro, hun var jomfru. Hun var næsten uvirkeligt snæver, men samtidig også så våd, at jeg ikke havde problemer med at komme helt i bund i første forsøg.

“Åh, bank den i bund. Du skal fylde mig helt ud. Straf mig som den uartige pige, jeg er,” klynkede Julie.

Jeg pumpede endnu hårdere i hendes guddommelige fisse, mens jeg med en tommelfinger på hendes klit sørgede for, at orgasmen blev holdt i gang så længe som muligt.

“Aahhh!” stønnede Julie, hver gang jeg bankede min pik helt i bund i hende.

“Du…..aaaahhHH!!!…knepper mig så….aaaaahhhhhh!……godt!”

Jeg kunne mærke, at jeg ikke havde langt igen. Jeg beordrede hende ned at stå på gulvet.

“Læn dig ind over sengen. Jeg skal tage dig bagfra, tøs.”

Hun stillede sig op og struttede fristende med sin spændstige røv.

Jeg stille mig bag hende. Lod pikken finde hendes varme, fugtige grotte, og trængte langsomt op i hende. Nu måtte det ikke gå for hurtigt. Jeg ville nyde hendes fabelagtige fisse så længe, jeg kunne.

Jeg stødte langsomt og dybt i hende, mens jeg havde et fast tag i hendes hofter. Styrede, hvor dybt jeg kom i hende for hvert stød. Igen. Og igen. Og igen.

“Tag mig nu hårdt,” klynkede hun. “Lad mig mærke din store pik fylde min lille fisse helt ud.”

Jeg så på uret. Der var gået 29 minutter. Jeg satte tempoet op. Pumpede i hendes snævre fisse, der forbløffende nok blev ved med at være lige så stram som da jeg trængte ind i hende første gang.

Min pik dunkede. Det føltes, som om alt blod i min krop var løbet ned i pikken. Det svimlede for mine øjne, og min pik føltes, som om den var ved at eksplodere.

“Vil du have min sperm, din liderlige tøs?”, stønnede jeg.

Inden Julie nåede at svare, stødte jeg en sidste gang dybt op i hende. Holdt hendes hofter fast, så min pik blev inde i hende, mens jeg pumpede hvad der føltes som litervis af varm sperm dybt op i hendes indre.

“Hvor mange har du kneppet på denne måde?” spurgte jeg, da jeg havde fået vejret.

“Kun dig, frække,” smilede hun. “Troede du virkelig på dén med det videnskabelige forsøg? Jeg havde bare sådan lyst til at mærke din pik fylde mig ud, lige fra jeg så dig første gang på fødestuen.”

“Du er godt klar over, at jeg ejer dig nu, ikke?” sagde jeg. “Hvis din chef får noget at vide om det her, bliver du fyret, og du vil nok ikke kunne få job andre steder i Danmark.”

“Hvad vil du gøre ved det?” smilede hun udfordrende.

“Næste gang tager jeg dig i røven. Har du prøvet det før?”. Hun rystede på hovedet og prøvede at stille et bekymret udtryk op. “Så meget desto bedre. Du skal kunne mærke, at du bliver straffet, din liderlige tøs.”

Skrevet af Martin

Published On: august 26th, 2013Categories: utroskab2 Comments on Utroskab på statens regningLast Updated: august 26th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex