Hun kom gående med hastige skridt ned af gågaden. Solen skinnede dejligt varmt på hende og hun kunne mærke varmen brede sig i hele kroppen. Hun var iklædt en lysegrå stramtsiddende nederdel, der tydeligt fremviste hendes velproportionerede bagdel. Dertil en hvid, tynd, let nedringet og meget løstsiddende T-shirt. En af den slags, hvor man helt tæt på, kan ane bh’en indenunder. T-shirten var så luftig under armene, at man kunne ane hendes bh når hun lænede sig lidt forover. BH’en var hvid med blonder og sad perfekt om hendes b-skåls bryster. Og inderst var en matchende g-streng. Hendes bare ben var placeret i et par smarte sorte sandaler med en halvhøj hæl. Hendes sorte skulderlange hår, med lange krøller, blafrede blidt i de lune briser, der jævnligt blæste gennem hendes hår og T-shirt.

 

Hun kiggede igen på sit ur og hun var stadig i god tid. Hun havde nok kigget på sit ur 10 gange de sidste ti minutter. Hun kunne mærke lille sug i maven over det møde hun var på vej til. Egentligt var det jo ikke noget særligt. Og så alligevel. Britt skulle mødes med sin veninde Louise og Louises ven Peter.

Louise og Britt var igennem det sidste års tid blevet bedste veninder. De havde mødt hinanden til et spinning hold i den lokale motionsklub og var efter nogle gange begyndt at snakke sammen. De var faldet så godt i hak, at de efter nogle gange også var begyndt at mødes privat. De havde helt fra begyndelsen kunne tale om alt. Både deres arbejde, kærester og sexliv. De fik jævnligt drøftet hvad de syntes var godt, og hvad der bare slet ikke fungerede i sengen. Begge to havde haft nogle kærester af kort varighed, det sidste års tid, men var nu begge singler igen.

Og det samme var Peter nu også blevet. Britt havde endnu ikke mødt Peter, men havde hørt en masse om ham. Louise og Peter var kollegaer i et reklamefirma og Britt havde i detaljer fået beskrevet, hvor lækker Peter var. Men han havde indtil for nylig haft en kæreste. Så nu hvor han var ”fri på markedet” havde Louise besluttet at han skulle møde Britt og omvendt. Det var overhovedet ikke, fordi hun ikke selv gerne ville flå tøjet af ham. Men hun mente bestemt, at hun tydeligt havde vist sin lyst over for ham, uden at han havde gjort nogen synderlig notits af det. Så hun kastet den idé fra sig og i stedet valgt at forsøge at sætte ham op med Britt. De ville bestemt klæde hinanden, mente hun. Og hvis hun ikke kunne få ham – kunne hendes bedste veninde måske få fornøjelsen af ham.

Louise havde utallige gange stået i badet og fantaseret om hvordan Peter havde stået bag hende i badet og ladet sine mandige hænder gå på opdagelse ned over hendes krop. Nu håbede hun i stedet på et detaljeret referat fra Britt, hvis ellers hun og Peter fandt sammen.

 

Britt var nu snart henne ved den cafe, hvor de havde aftalt at mødes. Hun overhalede en anden kvinde, der havde nogle meget stramtsiddende og små cowboyshorts på. Hun kom i den forbindelse til at tænke tilbage, på den allerførste gang hun havde set Louise. Hun havde siddet bag hende til spinning og havde beundret hendes røv. Louise havde haft et par meget tætsiddende ¾ lange træningsbukser på, hvor man svagt kunne ane hendes g-streng indenunder. Og i løbet af træningstimen fik hendes svedige krop kun gjort synet endnu bedre. Hun måtte indrømme, at dette billede, af denne perfekte røv havde hængt ved lige siden. Ikke forbi hun var til andre kvinder. Men det her billede, havde nu alligevel givet hende nogle frække tanker sidenhen.

 

Tankerne kom dog hurtigt tilbage til nuet, i det hun nu var ankommet til caféen. Hun stoppede op og kiggede rundt for at se om Louise og Peter var kommet. Der sad en del mennesker udenfor ved de små cafeborde og der var en god stemning. Ved mange af bordene stod der store fadøl og Britt mærkede straks tørsten og tanken om en dejlig kølig fadøl. Hun spejdede rundt efter Louise, men kunne ikke se hende nogen steder. Så kiggede hun efter Peter, som hun havde fået beskrevet i detaljer fra Louise. Der var to borde, hvor der sad en mand der kunne passe på beskrivelsen. Høj, veltrænet, sort halvlangt hår, der var redt bagover så det endte lige omkring nakken. Let solbrun hud og et charmerende smil, der kunne få de fleste kvinder til, at få fugtige trusser og bløde knæ.

Hun gik hen mod det første af bordene. Som hun nærmede sig, vendte manden sig rundt og kiggede hende dybt i øjnede, med det mest frække og charmerende smil. Det måtte helt klart være ham!

Og hans øjne. De kiggede på hende, på en måde, der både føltes, som om de kunne se hvad hun tænkte og følte, og hun kunne med det samme mærke en reaktion i kroppen. Han rejste sig gik et skridt hen i mod hende og gav hende et kram samtidig med han smilte og sagde: ”Hej du må være Britt – dejligt du kunne komme”. Det kom lidt bag hende at han gav hende et kram. De havde trods alt ikke mødt hinanden før. Men det føltes både dejligt og rigtigt. ”Hvad kunne du tænke dig at drikke?”. ”En stor fadøl ligesom dig ville være dejligt”. Han kaldte straks på en tjener og bestilte en stor fadøl. ”Ja det er jo lidt ærgerligt, at Louise ikke kunne komme, men jeg er glad for, at du kom alligevel”, sagde Peter. Britt kiggede lidt undrende på Peter og han kunne åbenbart godt se hvad det betød. ”Ahh du vidste det ikke?” smilte han. ”Nej det vidste jeg slet ikke. Er der sket noget?”. ”Det tror jeg ikke. Hun skrev bare en sms om, at hun ikke kom”. Da Peter sagde det omkring sms’en kiggede han samtidig væk og Louise fik et snert af, at han ikke helt talte sandt.

Tjeneren var meget hurtig og kom og satte en stor fadøl foran Britt.

”Nå, men skål fordi vi kunne komme til at mødes. Louise har fortalt en masse om dig”. ”Er det rigtigt” svarede Britt. ”Hvad har hun da fortalt?”. ”Tjoee”. Han lagde hovedet lidt på skrå og fik et skævt frækt smil på læben. ”Jo ser du. Til sidste firmafest havde vi fået en del at drikke og i den forbindelse fortalte hun nogle ting om dig”. Britt rødmede straks. Hun vidste nemlig godt, at når Louise først fik noget at drikke, så kunne hun tit finde på, at fortælle om selv de mest intime detaljer. Dog for det meste om hende selv. ”Såsom hvad?” spurgte Britt forsigtigt, men samtidig med et lille smil, der indikerede, at hun egentlig var ok med det.

”Hun har fx fortalt at du har en fantasi om at blive forført på en lidt dominerende måde”, sagde han igen med et frækt smil. Hun rødmede lidt igen. ”Nå så det har hun!” sagde Britt lidt stramt, men med et smil på læben og tog en stor slurk af øllen.

Hun havde helt klart en fornemmelse af, at han allerede havde planlagt hvad der skulle ske. Og hvordan. Og hun kunne også mærke at det tændte hende. Hun kunne mærke, hvordan hendes puls og varmen mellem benene steg. Han kiggede hende intenst i øjnene og lænede sig ind over bordet mod hende. ”Jeg vil have dine trusser”. Britt sad forbavset i nogle ca ½ minut og kiggede direkte ind i Peters øjne. Hun vidste godt, at det var nu hun skulle vælge hvilken vej det skulle gå. Den ene vej betød, at hun skulle afvise ham og gå fornærmet derfra. Den anden var den totalt uvisse og dominerede, men meget frække og pirrende vej. Hun rejste sig – smilte et lille forlegent smil til ham – og gik så indenfor i baren. Hun var slet nu slet ikke i tvivl om, at Louise havde fortalt rigtigt meget om en af hendes fantasier. Nemlig den som hun nu skulle udleve. At blive forført og domineret.

 

To minutter senere kom hun gående ud med noget i den ene hånd, som hun holdt ind mod nederdelen. Hun gik helt tæt hen til Peter, bøjede sig tæt ind til ham og lagde sine fugtige trusser i skødet på Peter. Derefter satte hun sig tilbage på stolen. ”Værsgo!” sagde hun lidt kækt, mens hun tog endnu en tår af sin øl. Hun kiggede intenst på Peter for at finde ud af, om det var noget han havde regnet med, eller om han faktisk også var blevet lidt overrasket. Og så kunne hun ellers mærke, hvor tændt hun var blevet over de. Hun fik følelsen af at være så våd, at det snart måtte løbe ned af benene.

”Tak”, sagde han og smilede. Han tog hendes trusser og puttede dem ubemærket i lommen, mens hun stille sad og afventede hvad der nu skulle ske. Det var pivfrækt at sidde der, i en kort nederdel, uden trusser, og mærke den varme brise helt op mellem benene. Han fortrak ikke en mine. Han sad stadig med sit frække smil og forførende øjne. Hun kunne ikke vurdere om han allerede vidste hvad der skulle ske eller om han nu sad og lagde planer.

”Jeg skal også have din BH”, sagde han så pludselig. ”Men jeg har ikke nogen taske til at gemme den i”, sagde hun forsvarende. ”Ikke mit problem”, svarede han igen med et smil. ”Du må jo finde en løsning”. Britt nåede på få sekunder at tænke scenariet igennem. Hun vidste udmærket godt at hendes trøje var svagt gennemsigtig. Hun nåede at føle både generthed og liderlighed, på denkorte tid hun sad og lod billederne suse forbi nethinden, inden hun resolut rejste sig og gik indenfor igen. Da hun et par minutter senere kom ud igen var det med sammenfoldet pose i hånden. Hun havde fundet en pose, hun kunne have sin BH i så hun ikke skulle gå med den i hånden tilbage. På vejen ud til Peter, var hun nu næsten sikker på at hendes safter var på vej ned af det ene ben. Hun tænkte, at hun nok skulle have tørret sig lidt for at undgå en plet på nederdelen. Men hun var ligeglad. Hun kunne mærke, hvordan hun var nået et punkt, hvor hun bare ville have mere. Meget mere. Og alt andet var ligegyldigt og susede ubemærket forbi i perifæren.

Hun rakte posen til Peter uden at sig noget, men kiggede i stedet intenst på ham. Han fangede tydeligt, at hun var blevet tændt over denne lille akt. ”Skål – og drik ud Britt. Lad os gå.” Britt tøvede ikke og drak med store slurk resten af hendes øl. Hun var spændt på hvad, der nu skulle ske. Hun var allerede begyndt at forestille sig, hvordan Peters nøgne krop ville føles. Hvordan hans pik ville smage. Hvordan den ville føles inde i hende. Hun tænkte på, at knappe hans sommerskjorte helt op og åbne op i hans ¾ bukser og langsomt føre hånden ned og mærke hans erektion. Mærke hans nøgne hud tæt mod hendes.

Mens han førte hende ned af gågaden med armen om hendes liv kunne hun mærke stoffet fra trøjen på hendes bryster. Dens fine berøring af hendes brystvorter gjorde, at hun efterhånden ikke kunne vente længere. Hun var så tændt og var villig til at gøre hvad som helst for at få mere. Mere af ham den lækre fyr, som hun knapt nok kendte. Hun kiggede på ansigt og kunne se, hvordan han kiggede på hendes bryster. Så tæt på, som han var, kunne man sagtens se de strittende brystvorter lave små fine buler i stoffet.

De drejede ned af en sidegade og gik et stykke, hvorefter Peter førte dem gennem en port. Videre ind i en lille hyggelig baggård, hvor lidt af sollyset godt kunne finde ned. Der, midt i en solstråle stoppede de op og Peter drejede hende rundt så deres ansigter næsten rørte hinanden. Han kiggede hende dybt i øjnene, tog sine hænder omkring hende, og trak hende ind til sig i et dybt og inderligt kys. I samme øjeblik deres læber mødtes, gav det et næsten elektrisk stød gennem Britts krop og ned i underlivet på hende. Hun gengældte hans kys og deres tunger legede mere og mere intenst. Deres åndedræt blev tungere og hurtigere og hænderne gik på opdagelse på begge kroppe. Efter alt for kort tid, tænkte Britt, skubbede Peter hende blidt fra sig. ”Kom”, sagde han og trak hende med hen mod en dør.

Han fandt et nøglebundt frem og rodede lidt med at finde den rigtige nøgle. ”Jeg passer nogle venners lejlighed”, sagde han samtidig med at han fik døren låst op.

De var kun lige kommet indenfor døren, da Peter skubbede Britt hen mod væggen og kyssede hende endnu mere intenst end udenfor. Han stoppede og trak sig et halvt skridt tilbage og kiggede studerende på hende hende, fra top til tå. Hun følte at han nærmest kiggede igennem hendes tøj og kunne se hende helt nøgen. Hun stod der. Uden trusser, med en halv gennemsigtig trøje med stive brystvorter og en drivvåd kusse. Og ventede liderligt og spændt på hans næste træk.

Han gik igen tættere på hende. Lod sin tunge glide langtsomt ned af halsen samtidig med at hans hænder langsomt blev ført ind under blusen ved livet. Han fortsatte med sin tunge udenpå hendes trøje og da han nåede hendes ene brystvorte nappede han blidt i den. Det var så intenst, at hun ikke kunne holde et støn tilbage. Hun lod sine hænder glide gennem hans hår, mens han fandt den anden brystvorte og hans hænder nu bevægede sig op mod hendes bryster. Hans varme hænder fandt begge hendes brystvorter samtidig med at hans tunge fandt hendes tunge i nogle lange kys. Hans fortsatte berøring gjorde hende helt blød i knæene og hun stønnede stille. ”Lad mig mærke dig”, sagde hun hæst. Han kiggede på hende, lod sine hænder finde om på hendes røv og trak op i hendes nederdel. Hans hænder trak hendes baller lidt fra hinanden og han skubbede sit underliv mod hendes. Hun kunne mærke hans store bule i bukserne. ”Knap min skjorte op!”, sagde han kommanderende. Hun kiggede på ham mens hun hurtigt knappede hans skjorte op. ”Også bukserne”, kommanderede han igen. Hun gjorde straks som han befalede og kiggede beundrende på hans manddom, da hun trak bukserne ned. Hans erektion var så kraftig, at den truede med at sprænge gennem hans stramme underbukser. ”Fortsæt”, sagde han. Igen gjorde hun med det samme hvad der blev sagt. Hun så frem til at smage ham. Hun trak langsomt hans underbukser ned, og ud sprang hans store pik. Hun kiggede op på ham mens hun begyndte at slikke ham. Først med tungen op og ned langs hele pikken. Derefter skubbede hun den op så hun kunne slikke nedenunder for til sidste langsomt at lade hendes tunge slikke hovedet. Da hun gjorde det, var det hans tur til at give et støn fra sig. Hun tog nu mere af pikken i munden og kørte langsomt frem og tilbage mens hendes ene hånd maserede hans pung. Han udstødte flere støn og efter lidt tid trak han hende op. ”Vend dig rundt!”. Hun satte hændere mod væggen og skubbede forventningsfuldt røven tilbage mod ham. Og hun skulle ikke vente forgæves. Han trak hurtigt hendes nederdel op og hun kunne mærke hans hånd finde vej til hendes plaskvåde kusse. Hun var så tændt. Og efter han havde kærtegnet hendes klitoris i ganske kort tid, fik hun en så intens orgasme, at han måtte holde hende for, at hun ikke faldt sammen på gulvet. Efter at have sundet sig et øjeblik førte han sin pik inde i hendes våde kusse. Den gled uden problemer helt i bund i første stød. Han kørte den først langsomt frem og tilbage, men det blev hurtigere og hurtigere. Og samtidig pressede hun sin røv længere tilbage så han kunne trænge længere ind. Ganske kort tid efter kom han med et kraftigt støn og hun kunne mærke, hvordan hun fyldtes med hans varme sæd. De stod der et øjeblik og sundede sig inden han trak sig ud. Hun vente sig og de kyssede igen intenst. Han fiskede hendes trusser frem fra lommen. ”Her. Dem kan du vist bruge til at tørre dig lidt med”, sagde han med et smørret smil.

Fortsættes…

Skrevet af Andreas

Published On: marts 18th, 2013Categories: dominans, sex5 Comments on Venindens venLast Updated: marts 18th, 2013
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...