Vi mødes på en bar en tidlig aften, og får nogle stille drinks sammen. Vi taler om alt. Vind og vejr, verdenssituationen, forhold og sex. Alt hvad der er interessant. Som drinksene bliver flere og humøret højere, dreje samtalen sig mere og mere om sex.

Vi sidder i det mørke hjørne af baren.

Jeg har lagt min hånd på dit lår og lader min hånd, stille, glide op af dit lår. Jeg kigger dig dybt i øjnene og dit smil og dine øjne fortæller mig at det er helt i orden. Jeg drister mig til at køre min hånd ind inder din lårkorte kjole og aer dig på inderlåret.

Du sukker tilfreds med et lille gisp.

Du lægger din hånd på mit skridt og mærker en voksende bule. Du giver den et lille klem og sender et skævt smil.

Du spreder dine ben lidt mere, for at lade mig vide hvad dine intentioner er.

Jeg lader min hånd glide langt op af dit lår. Meget langt. Du begynder at trække vejret dybere. Jeg lader min hånd glide næsten helt op. Lige før jeg ville have ramt din mis stopper jeg. Jeg lader min hånd blive liggende.

Det pirrer dig enorm at mærke min hånd så tæt på dit allerhelligste.

Du klemmer lidt ekstra med din hånd og mærker en fuldt ud voksen pik. Du gisper pludselig højlydt da min finger strejfer din skamlæbe. Min finger bliver våd med det samme. Jeg trækker fingeren tilbage, slikker den og smiler skævt men jeg siger tilfreds, ”ingen trusser på”.

Din krop har nu ophobet en farlig masse liderlighed, der kommer til udtryk ved at du ikke kan side stille. Din krop er ved at sprænges af liderlighed.

Du spørger om vi skal gå, men jeg ryster blot sagte på hovedet.

”Jeg vil have dig op i mig”, hvisker du hæst.

”Det ved jeg”, siger jeg blot, og lader min hånd glide op under din kjole igen.

Min finger finder hurtigt din varme mis. Jeg lader forsigtigt min finger glide indenfor i varmen. Du rykker dit underliv længere ud mod kanten af sofaen, og spreder dine ben så meget som din lårkorte kjole tillader det.

Jeg kører min finger helt i bund. Du er stram, våd og varm.

Din mis suger min finger til sig, og tigger nærmest om at blive kneppet.

Jeg kigger rundt i lokalet. Vi er de eneste gæster der er der, og bartenderen sidder med ryggen imod os, dybt engageret i dagens fodbold kamp.

Jeg trækker din kjole helt op, sætter mig hurtigt på gulvet mellem dine spredte ben, og sætter hurtigt min tunge mod din mis.

Du bider dig hårdt i læben for at undertrykke dit skrig mens du kommer.

Safterne læber ud af din brændende mis. Stakåndet sætter du dig op og retter på tøjet.

Selvom du nu er kommet er din liderlighed i top.

Jeg sender dig et lille frækt smil og spørger om vi skal drikke ud og gå ud og få noget frisk luft.

Du nikker hurtigt og bunder resten af din drink.

Da vi kommer udenfor siger du, ”efter den tur trænger jeg virkelig til at strække mine ben.”

Jeg nikker tavst.

”trænger du ikke til det”, spørger du undrende.

”Ved du hvad jeg trænger til?” Spørger jeg efter en lille pause.

Du rystes på hovedet og kigger forventningsfuldt på mit svar.

Jeg strækker mig i den varme aftenluft og tager et par dybe indåndinger.

”Jeg trænger til at slikke din fisse, men jeg knepper dig med et par fingrer.

Jeg trænger til at mærke dine skamlæber vige for min stive pik.

Jeg har lyst til at trænge langsomt op i din stramme fisse, og mærke hvordan din fisse grådigt sluger den til roden.

Jeg vil lægge mig hen over dig, mærke din nøgne krop mod min.

Slikke og nappe i dine store og bløde bryster.

Jeg har lyst til at mærke din liderlighed, lyst til at mærke din fisse malke min pik i en stor orgasme. Jeg vil sende min varme sæd langt op i din varme og våde mis.

Jeg vil mærke hvordan vores saftes blandes inde i dig.”

Dus stirrer måbende på mig og siger så. ”Jeg er så tændt lige nu. Har lyst til dig her og nu. Du beskriver det bare så godt. Mit underliv dunker af liderlighed.”

Jeg griner og nikker med hovedet over mod parken, ”der er en blød græsplæne der ovre hvis det er.”

Uden tøven siger du ”ja.”

Jeg kigger forbavset på dig og spørger om du mener det. Du nikker og siger at du vil have mig nu, uanset hvad.

Vi kysser dybt og inderlig inden du begynder utålmodigt at hive mig over mod græsplænen. Du peger på nogle buske der ville skjule os godt og siger, ”der skal vi ligge.”

Vi lægger os på græsset og kysser hedt. Vore hjerter banker, vores åndedræt dybe, vore sanser er på sit yderste. Hver berøring er sin en steppebrand. Som et stød af elektrisk elskov føles det.

Mens vi ligger og kysser for jeg behændigt klædt dig af. Og nu ligger du på ryggen i græsset, smuk som en gudinde. En meget smuk, nøgen gudinde.

Jeg kysser dig blidt rundt om brysterne, men uden at røre dem.

Kysser dig op af kravebenet, men uden at røre din hals.

Kysser mig ned over din mave ned mod dit venusbjerg, men uden at ramme det.

Kysser dig op af benene, hen over dine inderlår, helt op mod din dampende mis. Men rammer ikke din mis. Kommer kun så tæt på at du kan føle min varme ånde mod dine svulmende skamlæber.

Det gyser i dig. Det pirrer dig. Det pirrer dig at jeg nærmer mig dine erogene zoner uden at røre dem. Du vil mærke mig langt oppe i dig. Du vil mærke hvordan min pik trænger ind forbi dine svulmende skamlæber, og hvordan den presser din fisses væge ud, hvordan den fylder dig ud til bristepunktet. Hvordan den rammer alle dine mest dejlige punkter inde i din mis.

Men ikke nu. Nej ikke endnu.

Jeg lægger mig ind til dig, kravler tæt ind til dig og kysser dig blidt. Vores tunger mødes i en hed dans.

Nøgne ligger vi i den varme sommeraften, og nyder hinandens nøgne kroppe.

Du lader din hånd glide ned af din mave og ind imellem os. Du strejfer min stive pik og smiler frækt. Du tager blidt fat i ham og begynder at køre frem og tilbage.

Jeg lukker øjnene og begynder at trække vejret dybt. Du kan mærke hvordan blodet dunker hårdt i den stive pik.

Med et hurtigt puf skubber du mig om på ryggen, og glider hurtigt ned mod lemmet.

Med den ene hånd aer du min pik, mens du med den anden hånd ælter mine kugler.

Du kysser pikhovedet og lader samtidig din tunge cirkle rundt. Du presser mit lem mod dine læber mens du samtidig lader din tunge danse rundt på hele pikken. Med et let tryk, presser du pikken ind i din mund. Helt til roden. Du sutter med lange og dybe stød, op og ned, og hele tiden med følgeskab af din hånd.

Imens du sutter ælter du mine kugler hårdere og hårdere. Du tager ordentlig fat i dem og klemmer hårdt. Du holder dem hårdt mens du sutter. Jeg gisper og stønner over den hårde men dejlige behandling.

Mens du sutter mig på den måde drejer jeg mig så meget at jeg kan slikke dig samtidig. Så snart min tunge rammer din våde fisse, giver du mine kugler et ordentligt klem. Jeg stønner og borer min tunge langt ind i dig.

Der ligger vi så. Nøgne og i fuld gang på græsplænen. Nyder hinandens kroppe i fulde drag.

Jeg borer mine fingre ind i dit ben. Mine safter stiger. En varm følelse breder sig i mit underliv. Mit lem er ved at eksplodere. Jeg kan mærke at du også er ved at komme, så jeg kæmper mig fri af dig.

Du kigger skuffet på mig. Men jeg smiler blot og siger at det vist er tid til at du følger mig hjem.

Hurtigt får vi vores tøj på og skynder os hjem.

Dårligt er døren lukket bag os, før tøjet atter er røget.

På vej ind til sengen kysser og rager vi grådigt på hinanden. Jeg skubber dig blidt omkuld på sengen så at du lander på ryggen. Du kigger med forhåbningsfulde øjne på mig. Jeg sætter mig ned mellem dine ben, bøjer mig ned og kysser din mave. Jeg kysser mig opad din mave og videre op til dine bryster. Jeg kysser dem blidt og kysser mig videre op til din hals og igen videre op til dine læber.

Vores læber mødes atter igen i et hedt og lidenskabeligt tungekys.

Mens vi kysser støder jeg blidt med mit underliv. Mit stive lem rammer blidt dine skamlæber. Min pik glider let ind mellem dine våde skamlæber, presser dem blidt til side, giver min pik fri adgang til din elskovsgrotte. Jeg presser kun lige hovedet ind. Kan mærke hvor stram du er. Du hungrer efter resten. Du prøver at presse dit underliv ned mod mig, så at pikke skal glide ind. Men jeg trækker den ud igen, og støder så lige hovedet ind i dig igen. Sådan bliver jeg ved indtil du ikke kan ligge stille.

Jeg lægger mig ned på dig. Vi ligger næsten så tæt som vi kan. Nu mangler der kun at min pik bliver trykket i bund.

Mens jeg blidt kysser og napper dig i øret, lægger du dine hænder rundt om mig og hvisker mig hæst i øret, ”Knep mig.”

Denne gang hører jeg din bøn, og trænger ind i dig med et enkelt langt stød.

Du gisper da du kan mærke hvordan min pik borer sig langt ind i dig. Hvordan jeg udspiler din fisse.

I starten kører jeg min pik ud og ind af din stramme fisse. Du slynger dine ben rundt om mig og råber ”knep mig hårdt.” Jeg lader min pik hamre ind i dig og knepper dig så hurtigt som jeg overhovedet kan. Mine kugler klaske mod dig og dine safter strømmer ud af dig.

Du løfter dit underliv højere op og gisper højt da jeg kommer endnu længere ind i dig. ”Jeg kommer om lidt” stønner du.

Op på alle fire stønner jeg og trækker mig ud af din brand varme fisse.

Du stiller dig som en hund og stritter ekstra med måsen.

”Tag mig så dit handyr”

Jeg stiller mig bag dig, med min pik i hånden. Med en hurtig bevægelse og et hårdt stød er jeg igen langt oppe i dit underliv.

Mens vi knepper som et par hunde, lister jeg min hånd ned mellem dine ben. Jeg kæler for din elskovsknop men jeg pumper din fisse.

Din stønnen bliver hektisk og pludselig råber du, ”jeg kommer”

Og da din fisse trækker sig sammen rundt om min stenhårde pik og malker den, kommer jeg også.

Din fisse bliver ved med at malke min pik som sender sin varme sæd op i dig i lange varme sprøjt.

Jeg stopper med at kneppe dig, mens min pik sender det ene sprøjt efter det andet ind i dig. Du kan mærke hvordan pikke pulserer for hvert sprøjt den sender ind i dig.

Jeg vælter om på siden med dig med mig. Stadig forbundet med min pik langt oppe i dig.

Vi ligger stakåndet og udmattet i sengen. Du mærker hvordan pikken bliver slap, og giver dine safter og min sæd frit løb ud af dig.

Skrevet af Major

Published On: oktober 11th, 2011Categories: sex10 Comments on Vi mødes på en barLast Updated: oktober 11th, 2011
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...