Jeg fyldte 25 den sommer.

Vi havde solgt vores lejlighed og købt et hus. Men det skulle vi først overtage til september, så sommeren blev tilbragt på en campingplads syd for Køge. Helt fra slutningen af maj havde vi boet der. Lidt besværligt, men på den anden side praktisk og billigt.

Så var det jeg havde jeg havde fødselsdag. Vi var tidligt oppe. Min mand skulle på arbejde inde i Kbh. Men han ville absolut give mig gaverne inden han tog af sted.

Så jeg havde lavet kaffe og vi sad der i forteltet og hyggede os – det var dejligt vejr.

Han forærede mig nyt undertøj. Det var rødt. Det var flot. Og det var ikke ret stort.

Jeg sad jo der i morgenkåbe, så han forventede at jeg prøvede det nye. Og det gjorde jeg så – ind i vognen for at klæde om. Og ud igen og vise sig frem. Det skal siges, at bortset fra os og nogle ganske få pensionister, var det nærmest ingen på pladsen på sådan en almindelig hverdag.

 

Kort efter skulle han så af sted. Vi sagde farvel uden for teltet, jeg stadig kun i mit nye lækre undertøj. Vi kyssede og han kørte. Jeg sad lidt i solen og fik en smøg. Vores vogn stod helt yderst på pladsen, med udsigt ud over det åbne land. Så gik jeg ind i forteltet og gav mig til at rydde af efter morgenmaden.

 

Det var da jeg stod der lænet over det lave bord og børstede krumme væk, at jeg pludselig fornemmede nogen bag mig. Men jeg nåede ikke hverken at vende mig eller sige noget, før 2 stærke hænder greb mig, del om mine arme, men også en hånd over munden. Alle mulige tanker røg gennem mit hoved. Var min mand vendt om og var kommet tilbage for at overraske mig – det kunne han godt have fundet på, men en stemme hviskede i mit øre, at jeg skulle forholde mig roligt, og hvis jeg skreg, ville det koste mig livet.

Jeg fik ansigtet drejet så meget, at jeg kunne se det ikke var ham. Frygten fik mit hjerte til at hamre. Var dette virkeligt eller var det en ond drøm?

 

Stadig med et stramt greb om mine håndled og en hånd over min mund blev jeg skubbet ind i vognen. Hele den ene ende udgjordes af en sengen, og her blev jeg presset ned. Med ansigtet begravet i dynen, og min røv strittende lige i vejret. G-strengen kan jo ikke have skjult meget, pokkers også. Jeg skulle alligevel have taget morgenkåben på igen. Det provokerende i denne situation indså jeg nu slet ikke på det tidspunkt, for jeg var så bange at al tankevirksomhed nærmest var væk.

 

Jeg fik dog ansigtet drejet så meget, at jeg nu kunne se en stor muskuløs nærmest lidt rund fyr, som jeg aldrig før havde set. Halvlangt mørkt hår og skæg, og en masse tatoveringer opad armene. Han havde shorts og en sort T-shirt på. En fyr som i andre situationer havde virket som en hyggelig fætter – Vel omkring de 30, tror jeg.

 

Stadig bøjet ned over mig snerrede han, at hvis jeg holdt kæft og lå stille ville han være sød mod mig, hvis ikke svarede han ikke for følgerne. Skrækslagen som jeg var kiggede jeg ham i øjnene, og han må have vurderet, at jeg samtykkede, for han slap min mund, og benyttede den frie hånd til at lukke døren ud til forteltet. Min morgenkåbe lå på sengen, og fra den hev han bæltet, og surrede det stramt om mine håndled. Han hev mig op at sidde. Trådte et halvt skridt tilbage og betragtede mig. Kommenterede, at jeg så godt ud, og med den påklædning var det vist ingen tvivl om, at jeg var en liderlig sæk osv.

Han tog mig ved hagen og løftede mit ansigt og stirrede mig lige ind i øjnene. Jeg var skrækslagen.

”Nu skal vi to hygge os. Vi har jo hele formiddagen – har jeg ret?”

Jeg sagde ikke noget, men af mit blik og min holdning tror jeg ikke han var i tvivl om, at han havde ret. Der ville ikke komme en sjæl ned i vores ende af campingpladsen før tidligt over middag, hvor der blev tømt skraldespande og sandsynligheden for at der i det hele taget kom nogen før min mand kom hjem kl. 17 var minimal.

 

”Tænk sig, at finde sådan en lækker og liderlig steg helt her ude på landet” Han hev i mig og trak mig helt ud på kanten af sengen og stod selv op ved siden af mig. Han gramsede på mine bryster, og hev dem ud af BH´en. ”Lækre store patter har hun også” Han nappede mig i brystvorterne og jeg klynkede ved smerten. ”Kan du lide at blive nappet i vorterne?”

Jeg ved ikke om han forventede et svar, men smerterne ændrede karakter på en underlig måde. Mine brystvorter har altid været meget følsomme, og jeg har altid elsket at de bliver nulret og suttet på, men det her gjorde ondt, men ondt på en mærkelig inciterende måde, som spredte sig videre ud i kroppen.

 

Men selv om smerterne var anderledes, og selv om han var grov, følte jeg alligevel, at jeg skulle slippe ud af hans jerngreb og væk fra ham. Det var farligt det her, og det var noget jeg absolut ikke skulle finde mig i.

Så jeg snerrede af ham, prøvede på at komme til at bide ham, men han holdt bare fast i mine arme og holdt mig på så lang afstand, at det ikke var muligt.

Han var stor. Han gramsede videre på min krop, og da jeg spyttede efter ham, fik jeg sådan en lussing, så jeg røg helt bagover i sengen, nærmest som lammet, i hvert fald pacificeret for et øjeblik. Han benyttede det øjeblik til at flå G-strengen af mig.

”Nå fruen er barberet” – lækkert. Jeg er vild med glatte fisser. Han pressede hånden op mellem mine lår. Jeg kneb sammen – alt hvad jeg kunne. Han tog fat om begge mine knæ, og skilte mine ben, så han fik frit og uhindret udsyn til min hemmelige hule. Vel vidende, at den ikke skulle være hemmelig ret meget længere, sparkede jeg instinktivt ud efter ham. Han grinede bare, og gav mig sådan et klask i min røv, at der straks viste sig at tydeligt rødt aftryk af hans hånd. AV, hvor det sved. Men igen var der et eller andet ved den smerte, den lisom bredte sig, strømmede ud i kroppen. Jeg tror jeg var lammet lige et sekund.

Han satte sig på kanten af sengen. Hev mig sprællende og fnysende hen over sine knæ, og gramsede og nappede og kælede på en gang på min røv.

”Lækker røv, Lækker røv” sagde han og kælede på min røv og ned af mine lår. Da jeg vred mig for at stritte imod fik jeg igen et klaps. Ikke så hårdt denne gang, men fast og ubønhørligt. Og endnu et – og endnu et.

Ind imellem tog han godt fat i mine balder og æltede løs.

Men ved hvert klaps skete der noget som dengang chokerede mig voldsomt. Smerten, svien strømmede ud fra slaget, strømmede op i min krop, og strømmede direkte om i min fisse. Jeg kunne mærke der skete ting i min krop, som jeg aldrig havde oplevet før, at der gik besked ud fra både min røv og min fisse til min hjerne, at det her var ophidsende, det her var liderligt, det her var frækt.

Men jeg vidste jo, at det var direkte imod min pæne opdragelse og mine moralske begrebet at det skete, og at jeg på ingen måde kunne tillade mig at nyde det fyren gjorde ved mig. Men på den anden side måtte jeg jo sande, at jeg var bundet på hænderne, og at han med sin venstre hånd havde et fast greb om mine lår, mens hans højre klapsede løs på min forsvarsløse numse. Jeg sad som i en skruestik, og var slet ikke selv herre over begivenhederne og heller ikke følelserne.

Alle disse modsat rettede følelser fyldte min hjerne, al tankevirksomhed virkede som ophørt, og  min eneste reaktion var bare at jeg tudede. Tudede vildt og ubehersket, ikke af smerten snarere af tvangen og ikke mindst af ydmygelsen.

 

Da han mente jeg var beroliget fysisk, holdt han inde med at slå.

Min numse føltes som en stor erogen zone. Følsom og rød og letantændelig. Han kælede blidt hen over den, og pressede hånden længere og længere ned mod mit skød. Det føltes slet ikke ubehageligt, han var en god kæler, men jeg var bange og ydmyget. Især fordi jeg vidste, at han snart ville opdage, at min fisse var sejlende våd og åben.

Jeg kunne fornemme det, og ydmygelsen ville stå lysende klart, når det om et øjeblik gik op for ham, at jeg var liderlig. Det måtte ikke ske, så jeg kneb lårene sammen – alt hvad jeg kunne.

Han tog det naturligvis som almindelig modstand, og gav min nok et par klaps. Et støn, som nok ikke lød som smerte slap ud af min mund. Han stoppede op et sekund. Vendte mig om på ryggen, så jeg nu så lige op i hans ansigt. Hans ene hånd klemte mit lår, og den anden mit ene bryst. Jeg samlede sammen til at spytte på ham, men nåede det ikke før hans mund dækkede min i et grådigt kys.

Jeg protesterede og forsøgte at vende ansigtet bort, men nu gled hans hånd langsomt men bestemt op af mit lår. Mens han igen grådigt klemte sin mund ned over min lå hans højre hånd nu fast på mit venusbjerg, og han kælede langsomt for min mave.

Jeg sprællede nok noget, da hånden på maven langsomt søgte nedad. Tydeligt at han nød mit glatte venusbjerg, og lisom trak nydelsen ud. Jeg er sikker på, at han var en dygtig og erfaren elsker.

Men hånden nåede ned til min fisse, og stor både han og måske også min overraskelse, de finger han satte mod mine skamlæber trængte let og ubesværet ind, og jeg samtidig kunne mærke safter løbe ud og ned mellem mine balder. Nøj hvor var jeg våd. ”Pinligt” nåede jeg at tænke ”Dybt ydmygende og pinligt”.

Han stoppede brat, lod tungen køre imod mine læber. Løftede ansigtet og grinede. ”Tøsen er jo sjaskvåd og liderlig!”

Havde mine arme ikke været bundet sammen og løftet op over mit hoved havde jeg gemt ansigtet i hænderne. Det var nok det mest ydmygende øjeblik, jeg nogensinde havde oplevet.

Her blev jeg brutalt voldtaget og slået og hvad var resultatet. At jeg nærmest sejlede over af liderlighed. Jeg var dybt i vildrede med mine følelser, og det resulterede bare i, at jeg tudede endnu mere.

Han bøjede sig ned over mine bryster, og gav sig til at sutte og gnave i dem. Mine brystvorter kunne heller ikke lyve, de strittede, og han nulrede med tungen og småbed. Hvilket bestemt ikke fik dem til at flade ud. Tværtimod.

Jeg elsker at få suttet og nulret mine brystvorter, og som sagt var fyren her både dygtig og garanteret særdeles erfaren.

Fingeren han med så stor lethed havde placeret i min våde fisse trak han ud. Demonstrativt tørrede han den af på mine lår, og pressede den i bund igen. Dette gentog han et par gange. Jeg både håbede og frygtede at han ville give sig til virkelig at fingerkneppe mig, for jeg vidste jo, at det straks vil udstille min liderlighed endnu tydeligere med en rytmisk smasken, men naturligvis gjorde han det. Langsom men sikkert borede han først 1 så 2 fingre dybt op i mig, let som ingenting, og den umiskendelige lyd af saftig kusse fyldte campingvognen. Jeg måtte overgive mig, det her var for vildt, det her var for liderligt, det her var for dejligt.

Suget fast til mine brystvorter, og med fingrene i min våde og nu temmelig villige fisse begyndte min tuden at gå over i en mere rytmisk og knap så klagende stønnen. Han kørte mig op. Helt derop, hvor fornemmelsen af at styrte ud i mørket griber en, men lige før afgrunden stoppede han.

Den fyr kunne bare sit håndværk. Han vidste præcis hvordan en kvindes reaktioner skal tolkes, og han kørte ikke bare løs, men lod mig stege. Helt ud på kanten og ind igen og helt ud på kanten. Jeg havde mest lyst til at skrige at han skulle lade mig komme, men det var jo alligevel så dejligt og det skulle helst blive ved.

Under min forslåede og knaldrøde numse kunne jeg nu mærke hans pik begynde at røre på sig. Langsomt fin han mig balanceret ned fra hans skød og ned på sengen, og det uden at slippe mig et øjeblik. Og stadig med fingrene i min våde kusse fik han løsnet sine shorts. Jeg gjorde store øjne, da de dalede ned om hans ankler og han trådte ud af dem. Sikket syn. En stor flot og helt lige pik, med store tydelige årer på skaftet, og nydelig barberet åbenbarede sig for mine øjne. Uhmmmmm.

Nu var jeg ligeglad med, at han kunne se min begejstring. Jeg nød også hans.

Stadig var jeg dog det passive offer, og stadig var jeg bange, det skal der ikke herske tvivl om. Jeg var stadig skræmt fra vid og sans ved hans tilstedeværelse og hans hårde facon, men min krop følte ikke på samme måde som min sjæl, og kroppen glædede sig ubehersket til at mærke ham tage for sig af de tilbud, der lå foran ham.

 

Han flyttede sig hen, så han stod lige ved siden af mig. Og ikke lige i øjenhøjde. Et sjældent flot syn.

”Sut” kommanderede han, ”og ikke noget med at bide, forstået?” Jeg nikkede og åbnede munden. Stak tungen ud og smagte på kæppen, som strittede mere og mere foran mit ansigt. Hans ene hånd holdt om mit bryst. Jeg slikkede lidt på den. ”Sut” sagde han og vred min brystvorte. Jeg klagede mig, men åbnede munden, og tog den ind. Kæmpe var den ikke, men den hørte bestemt til de større, og flot og dejlig. Skal indrømme, at jeg under andre omstændigheder ville have elsket at lege med den. Nu var det lisom på hans betingelser det foregik, og jeg suttede, som jeg havde fået ordre til.

Eller suttede, er måske så meget sagt. Han nærmest mund-kneppede mig. Holdt fast om mit hoved og stødte kæppen dybere og dybere ned i min hals. Jeg er normalt ikke til deep troat, og jeg følte næsten jeg blev kvalt. Gylpede og harkede og var hele tiden på randen til at kaste op. Men på trods af det tog jeg mig selv i at nyde det og håbe, at han syntes det var dejligt. Han gryntede og stirrede mig lige ned i mine garanteret vildt udstående øjne. Mon ikke vi begge så liderligheden dybt derinde.

Han trak pikken ud. Den var totalt slimet og våd af spyt. Han tværede den ud i mit ansigt. Hev i mig, så jeg kom til at ligge med numsen helt ude på sengekanten og helt åben og klar for ham.

”Lækkert, hvad?” ”Er du klar til pik ?” ”Liderlige dåse” Jeg lå bare og gispede og forsøgte at holde styr på min vejrtrækning og på begivenhederne i øvrigt. Nu ville han bolle mig. Garanteret banke sin store dejlige pik dybt op i min fisse, og gennemkneppe mig til han sprøjter, og sikkert også kaste spermen oppe i mig. Tanken om at blive gravid fór gennem mit hoved.

Han satte en finger direkte på min klitoris, virrede med hånden, og mine tanker røg direkte ud af tangenten. Jeg fornemmede, at han kunne give mig orgasme på under et minut på den måde. Han fornemmede måske på samme måde, for han stirrede på mig og blev ved. Så lagde han sig på knæ foran mig, og begravede ansigtet i mit skød. Ild for gennem mit indre. Hans tunge ramte præcis hvor den skulle, og samtidig sugede han skamlæberne ind i munden. En himmelsk fornemmelse. Jeg løftede helt ubevidt underlivet op imod ham. Min orgasme begyndte at tage form. Al tankevirksomhed var ophørt, og jeg er sikker på, at havde mine hænder ikke været bundet havde jeg taget om hans hoved og presset ham endnu tættere på min fisse.

Så skete det. Det hele ramlede og orgasmens bølger væltede ind over mig. Mit underliv hævede og sænkede. Nærmest snurrede, og hans mund og tunge fulgte med. Jeg er sikker på jeg stønnede og jamrede højlydt. Han holdt mig som i en skruestik, og det var ham, der bestemte, hvornår min orgasme skulle klinge ud. Og han blev ved. På et tidspunkt kan det næsten gøre ondt. Man ønsker det skal stoppe og håber det bliver ved, jeg havde ikke noget valgt. Kunne ikke bare skubbe hans ansigt væk. Jeg var prisgivet, og han blev bare ved. Om der gik 20 sekunder om der gik 1 minut eller 5, jeg aner det ikke, men hurtigt begyndte en ny og fantastisk fornemmelse at bygge sig op i min krop. Og jeg vidste, at blev han ved ville den næste orgasme indfinde sig rimelig snart. Jeg fortsatte med at vride understellet. Fortsatte med at skrige og stønne, og ganske rigtigt, næste bølge kom væltende. Måske endnu stærkere og endnu længere.  Pludselig hørte jeg mig selv råbe: ”Jamen så knep mig dog” ” Knep mig for fanden”

Han løftede ansigtet helt våd og grattet af mine safter og sved.

Han flåede T-shirten af og var lynhurtigt over mig. Og endelig, endelig følte jeg ham trænge op i mig. Som en længe ventet ven, som om jeg ikke havde fået pik i ugevis. Og han kneppede. Hurtigt og dybt, langsomt og dybt, tirrende og kun med spidsen indenfor og atter dybt, dybt. Jeg hylede og han stønnede. Jeg snoede benene stramt om ham, så mit underliv fulgte hans bevægelser, og vi bankede ned i sengen og jeg mærkede ham hver gang trænge om muligt længere op i mit indre.

Knepperiet blev mere og mere hektisk, ukontrolleret og voldsomt, og jeg fornemmede, at nu ville han snart komme. Han kørte i et vanvittigt tempo, og snart begyndte han at grynte og pludselig stivnede han totalt. Jeg fornemme hans sæd sprøjte ud i mit indre. Lange kraftige sprøjt fornemmede jeg, og han nærmest krampede i orgasmen. Da han igen tøede op, stødte han pikke rigtig dybt op i mig nogen gange, så trak han den ud og nærmest hoppede op på min brystkasse. Tog fat om pikken og forlangte ”Slik den ren”. Det gjorde jeg med stor fornøjelse. Suttede og suttede den skrumpende pik, og nøde virkelig hans vægt på min brystkasse.

Men ret hurtigt hoppede han ned. Rodede rundt efter sit tøj. Jeg lå bare og forsøgte at få vejret. Han tog sin T-shirt og sine shorts på. Jeg lå nok og ventede at han skulle sige et eller andet. Han kiggede slet ikke på mig – åbnede døren. Idet han trådte ud af vognen vendte han sig halvt imod mig og sagde stille: ”Tak!”

Så var han væk.

Jeg lå der tilbage gennemkneppet, forslået og fuldstændig i psykisk oprør. Hvad skulle jeg stille op?

Ringe til min mand. ?

Løbe op til lejrchefen. ?

Ringe til politiet. ?

Bare rydde op. ?

Mine tanker fløj rundt mellem de mange muligheder. Alt var kaos.

Jeg lå nok en time. Måske mere.  Tog ikke engang bæltet af mine håndled.  Jeg gennemgik i tankerne forløbet den ene gang efter den anden.

Han var trængt ind på mig, mod min vilje. Det var helt klart. Han havde tvunget mig, Det var helt klart. Han havde slået mig. Det var helt klart. Men det var også helt klart, at det havde tændt noget i mig, som jeg aldrig før havde følt, og som havde givet mig nok den største sexoplevelse, jeg nogensinde havde oplevet. Fornemmelsen af at være bundet, være ufri og blive tvunget havde været fantastisk. Det var ham der bestemte, og jeg var bare reduceret til en kneppedukke, som han kunne forlyste sig med.

At han havde slået var lisom en logisk konsekvens af, at han skulle sætte sin vilje igennem, og dermed måtte han have et magtmiddel. Men det var mere end det, for det havde jo virkelig også tændt noget i mig. Den sviende, brændende følelse slagene efterlod, gav virkelig ophidsende strømme gennem min krop, og liderligheden kunne lynhurtigt overstige smerten og fylde kroppen med lyst og velbehag. Og det var tydeligt at den havde sit afsæt f.eks. i min smertende røv.

Jeg løsnede bæltet om mine håndled. Hænderne var nærmest døde. Følelsesløse og kolde. Jeg gned dem for at få liv i dem, og jeg måtte ned og føle min numse. Øm ja. Rød, ja mon ikke, men samtidig følsom og varm. Ja kunne ikke lade være med at kramme mine balder. Fornemmelsen var der igen. Varmen spredte sig. Jeg nulrede den brystvorte han havde vredet hårdest. Samme effekt. Og inden jeg fik set mig om, lå jeg med en hånd plantet på min klitoris og kælede og gned, samtidig med at jeg nulrede mine bryster.

Orgasmen udeblev naturligvis ikke. Den var dyb og dejlig. Og den gav lisom ro på mine tanker.

Her havde jeg fået en gigantisk sexoplevelse af en vildt fremmed mand. Jeg havde ganske vist ikke selv valgt det fra starten, men måtte jo tilstå overfor mig selv, at så jeg bort fra angsten, var mine følelser jo mest udsprunget af min krop, og de var jo positive. Seksuelt havde det været en fantastisk og lærerig oplevelse. Der var jo ikke gået skår af mig.

Jeg tog en beslutning. Stod op af sengen. Greb min morgenkåbe og mit håndklæde og toilettaske og spurtede op til baderummet. Efter et godt langt bad tilbage til vognen ryddede op. Skiftede sengetøjet, men måtte konstatere, at mit nye undertøj havde lidt skade G-strengen var rykket i stykker. Ærgerligt. Men ved et kig på mærkesedlen kunne jeg se, at det var købt i Køge.

Da alt var ryddet og alle spor slettet svingede jeg mig på cyklen og ræsede ind til Køge. Købte et par nye G-streng trusser og smed de iturevne ud.

Min mand fik alle tiders kneppetur den aften. Jeg var virkelig tændt. Heldigvis var der mørkt i vognen, for jeg var sikker på, at min numse stadig var rød.

For resten. Cykelturen var en oplevelse i sig selv. Øm og varm. Så lækkert at tankerne slet ikke kunne koncentrere sig om andet. Jeg er sikker på, at jeg sad der på cyklen med et smørret grin.

Min mand fik det aldrig at vide. Han var slet ikke med på ideen om tvang og smæk. Det var nok det jeg var allermest ked af, for der var vækket noget i mig, som jeg allerede da var sikker på skulle udforskes videre.

Skrevet af TrineLu

Published On: august 20th, 2011Categories: ! vindernovelle !, analsex, tvang17 Comments on VoldtægtenLast Updated: marts 13th, 2012
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex
Tantra massage og Tantra sex