Hun kiggede ned af sig selv da hun spildte ned farverige drinks ned af sin ellers flotte hudfarvede, tætsiddende kjole. Hun havde egentlig købt den til den gymnasiefest der skulle holdes weekenden efter, men det var endt med, at den allerede blev vist frem nu, til hende bedste ven, Kaspers fødselsdag. Kjolen sad tæt om hendes bryster og hun kunne mærke hvordan hendes brystvorter kæmpede sig frem under det tynde stof. Egentlig gjorde det hende ikke noget, for hun kunne godt lidt når brystvorterne tittede frem og tiltrak sig opmærksomhed. Hun forsøgte at få det værste af det klistrede farverige stads af, men måtte overgive sig og gå ind for at finde en våd klud til formålet. Langsomt gik hun tværs over den store græsplæne, gennem festteltet og ind gennem terrassedøren til det store hus, og hun nød hvordan alles øjne rettede sig mod hende på vejen.
Indenfor fandt hun en klud og gik i gang med at få kjolen ren, men hun måtte hurtigt opgive. Hun gik ind på sin bedste vens velkendte værelse. Hvor mange gange havde hun ikke overnattet på gulvet i dette værelse, hvor mange gange havde de ikke ligget vågen her hele natten og grinet til de fik ondt i maven. Hun gik hen til hans tøj skab og fandt en mørk T-shirt frem fra en af hylderne. Hun lagde trøjen fra sig på sengen og trak kjolen op over hovedet så hun stod kun iført sin sorte BH, de små sømløse trusser og de højhælede rustfarvede sandaler.
Der går et set gennem hende da hun vendte sig om for at række ud efter T-shirten, og opdager at Kasper står henne ved den kun lige åbne dør. Et øjeblik stod de sådan og stirrede på hinanden, hende kun iført undertøj og Kasper der stadigvæk havde fat i håndtaget på den næsten lukkede dør.

Kasper brød tavsheden da han lod døren lukke med en høj knirkende lyd. Først så han lidt forlegent på hende. Han kiggede på hendes fødder i de høje hæle, så op af hendes ben, hendes knæ, derefter hendes lår og helt op til hendes strittende brystvorter og hendes ansigt. Først følte hun sig lidt forlegen, han havde aldrig set på hende på den måde før. De havde kendt hinanden siden de var 5 og havde været venner lige så længe. Men som hans øjne bevæger sig op langs hendes krop bliver hun mere tilpas og da hans blik når hendes talje og hendes bryster, nyder hun den måde han spiser hende med sit blik. Hun smilede til ham, som for at acceptere hans hensigt, og han forstår hendes hentydning. Som i en trance slipper han dørhåndtaget og bevæger sig over til hende. Han tager fat om hendes hofter og hans berøring giver hende kuldegysninger, han har aldrig rørt sådan ved hende før. Han kærtegner hendes len og hendes skuldre, og lader sin hånd finde vej til forsiden af hendes krop. Hun kan mærke hvordan begæret vokser i hende mens han hånd forsigtigt kærtegner hendes bryster. De var barndomsvenner og hun havde aldrig i sin vildeste fantasi forestillet sig at hun nogensinde skulle længes så meget efter han.

Hurtigt fandt hun bunden af hans trøje og rev den over hovedet på ham, mens han åbnede hendes BH så hendes bryster strittede ud i luften. Nu kunne hun ikke rumme sit begær mere, hun skubbede ham over på sengen og stillede sig over ham så han rigtig kunne se hendes flotte kvindelige krop. Ude på gangen kunne hun tydeligt høre festens øvrige gæster gå forbi, men det gjorde hende bare endnu vildere. Hun greb efter hans bælte og spændte det hurtigt op. Under de stramme bukser kunne se hvordan hans begær også voksede hurtigt. Hun trak bukserne af han og betragtede ham som han lå der helt nøgen og med hans lem strittende mod loftet. Nu var det ham der tog kommandoen og han kastede hende ned på sengekanten og rejste sig, så hun kunne studere hans pik i øjenhøjde. Hun kunne slet ikke være i sig selv af liderlighed, og da han tog fat i hendes nakkehår og førte hendes ansigt helt tæt på pikken tog hun den grådigt i munden. Han havde godt fat om hendes hår og sørgede for at hun gjorde sit arbejde ordenligt, og han gav hende ikke en eneste kort pause. Hun kunne mærke at han ville have hende, og hun nød det.

Før hun selv synes at hun var færdig med at slikke på hans lem, slap han grebet om hendes hår og skubbede hende bagover i sengen. Hun rørte sig ikke mens han trak de små trusser af hende og kyssede hende på maven og ned af låret. Han løftede hendes ben op på skulderen og lod sin tunge vandre fra midt på hendes lår og ned til hendes skede, under den lille blonde tot hår. Han smagte grådigt på hende, og stak en finder helt op i hende så hun udstødte en høj lyd af nydelse. På skift havde hun hans tunge og hans fingre inde i sig og hun vendte sig af nydelse. Da han var lige ved at komme trak han fingrene ud af hende og trak hende op at stå. Hun var lige ved at drukne i lidenskab hun ville mærke ham dybt inde i sig. Før hun overhovedet nåede at tænke tanken til ende havde han taget fat i hendes hofter og stod nu med sit skridt grubbende op af hendes faste balder. Han tvang hende til at læne sig frem og lod sin enden af sit lem finde hendes drivvåde åbning.

Hun svajede i ryggen og lod sin numse stritte lige op i ansigtet på han. Han tog hårdt fat i hendes hofter og borede sin pik helt ind i hende. Hun fyldtes til randen og mistede næsten balancen, men han holdt hende fast med sine hænder og sit lem dybt inde i hende. Han tvang hende frem og tilbage og skubbede hårdt til så hun kunne mærke hvordan han ramte hende helt inde i bunden. Han blev ved, tog hende hårdere og hårdere for hver slag. Hun blev helt svimmel aldrig før havde hun været fyldt på den måde. Med et hårdt tag om hendes hofter stødte han til mens hun mærkede det hele trække sig sammen inden i. Han flyttede den ene hånd fra hendes hofte til hedes gyngende bryster og trak sig helt ind til sig så hun kunne mærke hvordan hele hans pik blev stoppet op i hende. Havde det ikke været for han faste greb om hendes hofte og bryst var hun faldet om da hendes ben gav under for en voldsom orgasme. I det samme øjeblik kunne hun mærke at de varme safter fra hans sprøjtede op i hende mens han holdt hende fat med pikken oppe i hende.

Da han gav slip i trak pikken langsomt ud af hende kunne hun mærke hvordan blandingen af hans varme sæd og hendes egne safter løb ned af hendes ben og ned over de rustfarvede stiletter. Hun lod trusserne ligge da hun igen trak i den fugtige kjole og gik ud af værelses døren. Det var ikke sidste gang hun gik derind.

Published On: juli 18th, 2018Categories: sex0 Comments on BarndomsvennerTags: Last Updated: juli 15th, 2018
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...