Beslutningen.

Statens museum for kunst lå pompøst på hjørnet ved Sølvgade, og med Østre anlægs grønne træer og smukke lyse forårsgrønne farver som akkompagnement til det syn der hver morgen frydede hende, på hendes vej til jobbet som chefkonservator på museet. Hun blev aldrig træt af de sidste meter fra gaden ind mod hendes arbejdsplads, og tænkte tit på hvor priviligeret hun var, at bo i Sølvgade med udsigt over Kongens have, og så have sit arbejde få minutters gang derfra, med en omend endnu smukkere udsigt i fra den 2 værelses i Sølvgade.

Efter skilsmissen, der iøvrigt var forløbet ret gnidningsfrit, da begge børnene jo var fløjet fra reden, havde de delt indtægten fra villaen i Lyngby, hvormed hun havde fin økonomi til at købe den lille attraktive andelslejlighed helt centralt i København.

Det var altid en lidt særlig dag at møde på arbejde, når hun skulle tage imod nye studentermedhjælpere, der skulle assistere med konserveringsarbejdet, som hun selv havde viet sit liv til. Kunsten og det at bevare den til eftertidens nysgerrige kunstelskende. Idag skulle hun byde velkommen til to nye, Jakob og Rie, begge kunstbachelorstuderende fra KU.
Under samtalerne havde netop de to vist det engagement som hun søgte.
Rie, der var midt i 20’erne, var en frisk og energisk pige, som havde løst den case hun blev stillet overfor med stor præcision og dygtighed.
Thomas der var sidst i tyverne havde noget mere modent over sig, og havde et meget vindende væsen, hvor han på charmerende vis både løste opgaven, og samtidig havde turdet provokere opgavens tankesæt en smule. Havde han flirtet lidt med hende?
Han virkede ihvertfald som en person der var både modig og maskulin i al sin ungdommelige styrke og skønhed. Hun havde især dvælet ved hans øjne, der helt ublufærdigt havde udæsket hende, og hvor hun kort mærkede et par forhøjede pulsslag, og derfor lod ham vinde ved at slå blikket ned efter en stund, og fortsætte med at læse op fra nogle af sine notater.
Ellen blev glad i sjælen når hun oplevede disse unge nye kunstengagerede, og tænkte hver gang på om det var nogen hun kunne tænke sig at have som kolleger i fremtiden.
Det var hun ikke i tvivl om med Jakob og Rie. Der var også et eller andet ved Jakob, der mindede hende om en gammel kæreste hun havde. Hun havde derfor taget sin Ninna Ricci parfume på, som mindede hende om kæresten, og som hun i øvrigt fandt ret så erotisk.

Jakob havde sat sig på en bænk inde i museet, da han var kommet alt for tidligt. Han ville ikke komme for sent den første dag på den arbejdsplads, han drømte om kunne blive rammen om et voksent arbejdsliv, når han engang blev færdig med sit studie.
Som andetårsstuderende, var tidshorisonten til at overskue.
Mødet med Ellen Einersen havde været ret så fascinerende, og han glædede sig til at møde hende igen, og ikke mindst at arbejde for hende.
Ellen var en kvinde sidst i fyrrerne, med et smukt langt gråligt, nærmest hvidt hår, som var sat koket op i en høj hestehale, som både fik hende til at virke yngre og mere pågående – mere modig. Hendes øjne var bemærkelsesværdigt lyseblå og meget smukke, med en elegant mascara og en tynd eyeliner, der fik hendes øjne til at fremstå afdæmpet sexede. Han måtte tage sig selv i ikke at stirre længselsfuldt i dem alt for længe, men heldigvis havde hun slået øjnene ned, og var fortsat med sine notater uden at lade sig anstøde af situationen.
Ellen havde ellers responderet ret varmt på hans blik, og netop derfor havde han ærgret han sig over sine senere småprovokationer under casearbejdet og det efterfølgende interview. Det var jo helt unødvendigt. Han glædede sig dog over, at det tilsyneladende ikke havde haft nogen negativ effekt i forhold til ansættelsen.

Hans øjne fæstnede sig ved hovedindgangen, hvor han fra sin position kunne holde øje med hvem der kom og gik.
Han betragtede på afstand Ellen, som travede frisk mod indgangen.
Hun bar en kort sort jakke, der stod åben i forårsluften, så han kunne fornemme hendes fyldige bryster, der bevægede sig under det hvide skortestof i en synlig blonde BH. Det var som om at stoffet kærtegnede hendes bryster tilstrækkeligt til at hende brystvorter blev en anelse mere synlige end under samtalen.
Han lod blikket glide nedad, hvor Ellens ben for hvert skridt brød gennem det overlappende stof i hendes nederdel. “Det er en rigtig slids” tænkte han, mens han følte en varme i lænden som træk ned og ud i hans lem, der fyldtes umærkeligt med blod.
Det hele var afsluttet med et par elegante Ecco støvler, med halvhøje hæle.
Han nåede lige at tænke, at “hun sgu var ret lækker” inden han samlede sine ting og gik hende frisk imøde.

“Hej Ellen, og god morgen” udbrød han frisk mens han rakte hende hånden.
“God morgen” svarede hun. “Du er tidligt på færde..”
Han mærkede hendes hånd var let kølig efter forårsluften. Hånden var fin, spinkel og med halvlange smukke blanke negle.
Han kiggede hende atter direkte og selvsikkert i øjnene, og kom til at holde fast i hendes hånd lidt for længe, situationen taget i betragtning. Hun lod blikket falde ned et sekund, som skulle hun checke at alt tøjet sad som det skulle, men var straks tilbage med øjenkontakten, som hun denne gang fastholdt.

De fulgtes op på hendes kontor, hvor han og Rie skulle have en kort introduktion til kollegerne og arbejdspladsen. Rie var ikke kommet endnu, så de var alene på kontoret, og Ellen fik den indskydelse, at Jakob kunne udfylde nogle papirer med det samme.
”Sid ned, Jakob – vil du ha’ en kop kaffe”. Han takkede ja.
”Så gå med. Du kan lige så godt lære det sted at kende. Der kommer vi ofte” fortsatte hun, med henvisning til deres lille ret spartanske køkken, hvor der stod en kaffeautomat.
De stod ganske tæt nu, så han kunne dufte hendes parfume. Han kendte den – en tidligere kæreste havde brugt den samme.
”Love in Paris” udbrød han, og fortrød med det samme, at have gået så tæt på.
”Undskyld?”
”Din parfume – er det ikke den fra Nina Ricci, Love in Paris”?
Han kom hende i møde så snart hun trådte ind på museet. Han lyse kraftige hår flagrede overmodigt, mens han hilste på hende.
Hun bemærkede at hans øjne omgående stillede skarp på hendes, og derefter et kort sekund kiggede nogle få grader lavere, hvorefter han omgående kiggede hende i øjnene igen.
”Hvad fanden?” nåede hun at tænke.
”Kiggede han ikke direkte på min bryster?”.
Reaktionen var umiskendelig. Det skete hver gang en attraktiv mand betragtede hendes bryster eller ben. Denne forsigtige sitren, der omgående sendte tynde tråde af spændinger ud i hendes krop, og som udløste varme i hendes skød, og en kølig gysen over brystet, så hendes brystvorter strittede yderligere for sit publikum.
De satte sig ved hendes mødebord, hun for enden og han på hjørnet ved langsiden.
Han satte sig først, og nød synes da Ellen drejede sig ned på sædet skråt ved siden af ham.
Han bemærkede at hendes nederdel åbnede sig tilfældigt da hun satte sig, og hun rettede omgående på nederdelen, så den var tækkelig igen.
Mon hun var klar over sin fremtoning?
Var hun klar over, at blodet atter begyndte at pumpe ned i centret af hans krop, så det prikkede kælent i svulmelegemerne? Det pressede bag stoffet i hans bukser, så han måtte sprede benene umærkeligt for at få plads.
”Du er en meget smuk kvinde” udbrød han pludseligt, og mærkede med det samme at han blev lidt varm om halsen og op mod kinderne.
”Tak for komplimenten” svarede hun og sendte ham et strålende smil.
Han var lettet. Den helt impulsive indskydelse, havde ramt ham selv også. Det var et helt vildt sats, og så med chefen første dag på arbejdet.
Med smilet stadig siddende i hendes smukke ansigtstræk, lagde hun et chartek med nogle papirer foran ham.
”Du skal blot lige udfylde disse papirer til vores lille personalekartotek her på kontoret. Det er en ren formalitet” sagde hun venligt og drejede chartekket så han kunne læse indholdet.
Det gav et gip i hende, da han sagde ”Love in Paris”. Det var som om han havde gennemskuet hende på et øjeblik, at hun havde taget den på for hans skyld, og at han vidste at hun associerede netop den parfume med kærlighed, erotik, sex.
”Han er sgu ikke så lidt fræk ham Jakob. Første dag på arbejdet, og han flirter allerede med chefen”, tænkte hun med en blanding af forargelse og fryd. Hun var vild med den unge mands erotiske anerkendelse, og slikkede det i sig med stort velbehag.
”Undskyld?” kom hun alligevel til at svare ham afvisende, og da han holdt modigt fast med sit blik, gav hun ham lidt snor igen, og fortsatte.
”Du har ret. Du har sandelig en fin sans for detaljer” svarende hun ham. ”Det lover godt for dit virke her”. Hans efterfølgende impulsive ros af hendes udseende fandt hun på samme tid rørende, og sexet flabet, som et forsøg på at redde stumperne efter det han måske opfattede som et kort verbalt forlis. Da hun slet ikke så sådan på ordvekslingen, valgte hun ligeså så impulsivt men helt bevidst at svinge sig ned i stolen, således at hun vidste hendes nederdel ville blotte Wolford strømpen.
Den varme han havde startet i hendes skød kort forinden blussede yderligere op, og varmen i hendes underliv tog til, og hun fornemmede at blive umærkeligt våd mellem sine Wolford beklædte ben.

Døren gik op, og Rie kom ind.
”God morgen” sagde hun morgenfrisk, og satte sig ned på den anden side af bordet.
Der var ingen yderligere flirterier den dag.

Mødet med Jakob, og den daglige kontakt med hans småflirterier havde skabt en ny optimisme i Ellen. Hun bemærkede Jakobs blikke, hans let flirtende tilgang til alle samtaler, og hun nød hans opmærksomhed.
Ofte når hun lå i sin seng om aftenen passerede billeder for hendes indre lærred, hvor hun var centrum for yngre mænd, og ofte alle i skikkelse af Jakob.
Det tændte hver en fiber i hendes krop, og hendes fingre arbejde sig rundt på hendes krop, ind i hendes åbninger og frem mod atter en varm orgasme, som gav hende den bedste søvn og gjorde hende klar til endnu en dag.
Hun kunne også mærke at hun i stadig højere grad savnede selskab i disse fantasier, en krop at kærtegne, et lem at smage på, at blive penetreret.
Når hun klædte sig på om morgenen var hun begyndt at gøre sig parat til sex i løbet af dagen, også selv om det var ret utænkeligt, at det skete i museets rolige dagsrytme.
Ofte klædte hun sig i sirligt lingeri under sit mere klassiske ydre påklædning, og en dag besluttede hun sig for at opgradere sin garderobe med lidt ekstra spændende frækt lingeri.
Efter arbejde cyklede hun ned i Skindergade, hvor hun besøgte en lille lingeriforretning.
Der stod til hendes ærgrelse en ung spinkel pige i butikken. Pigen var højst midt i tyverne, men hendes alder og fremtoning til trods, var hun ualmindelig professionel, og gav en meget fin rådgivning.
Ellen kom derfra med en klassisk fransk hofteholder, med stropper til strømperne samt et par ultratynde nylonstrømper. Hun prøvede det samme aften, sat sammen med en sort stram kjole, som ikke var alt for kort, men som trods alt gjorde hende mere end tilgængelig.
Hun tog det på næste morgen, men valgte at sætte sine eccostøvler til, der trods deres elegance alligevel var en smule nedtonet.
Jakob kiggede intenst på hende da de mødtes, som om han allerede havde gennemskuet hende, og afkodet hendes småliderlige sindsstemning. Snart tog arbejdet imidlertid over, og hun ærgrede sig lidt over sit tøjvalg, for det snærede en smule under kjolen, og hun havde svært ved at koncentrere sig.
Hun gik rundt på museet, og havde et ærinde på 3 sal i den faste udstilling. Hun kunne mærke seletøjet under kjolen, og gav sig selv nogle minutter til blot at nyde Gaugain udstillingen inden hun gik videre i arbejdet.
Hun stod og betragtede maleriet med de to Tahitianske kvinder, begge med nøgne bryster, og funderede over hvad deres rolle egentlig havde været i forhold til Paul Gaugain. Var det blot modeller foran hans lærred, eller havde de haft et mere intimt forhold til hende. Hun lod sine tanker glide tilbage til 1800 tallets kunstverden, og forestillede sig hvad der mon reelt var foregået.
Hendes tanker blev forstyrret af duften fra en maskulin eau de cologne som pirrede hendes næsebor, og ud af øjenkrogen kunne hun fornemme en mand midt i 30’erne, som netop havde stillet sig meget tæt på hende, idet han betragtede samme maleri.
Manden havde taget en fridag, hvor han bevidst havde valgt at bruge dagen erotisk.
Han havde derfor gjort lidt ekstra ud af sig selv denne morgen, således at han med lidt held kunne gøre indtryk på en kvinde på sin vej.
Dagens emne var faldet på kunst, og han håbede på at der måske ville opstå et eller andet interessant i det miljø.
Han stod alene i et hjørne af Gaugain udstillingen, da en smuk kvinde var trådt ind i rummet, uden at se ham.
Hun måtte være sidst i fyrrerne.
Han noterede sig straks den stramme sorte kjole, der afslørede den smukke kvindes former, hendes talje, hendes fyldige barm, hendes æggende hofter og det lange hvide krøllede hår, som nonchalant var sat op med et clips i nakken, så noget af håret bølgede smukt og feminint ned over hendes nakke og slanke hals.
Da hun stod ved billedet af de tahitianske piger, dvælede hans blik ved hendes hofte, og den umærkelige forhøjning i stoffet, der for en opmærksom mand var tydeligt afslørende, for en kvindes underliggende erotiske kapital.
Han fornemmede omridset af hendes hofteholder, hvilket omgående fik hans pik til at svulme i bukserne, mens han gik helt tæt hen ved siden af hende. Han besluttede sig for at satse hele butikken på denne smukke ukendte kvinde.
Hun mærkede hans erotiske udstråling tæt ved sig, men følte sig også eksponeret, grænsende til det ydmygende over sit tøjvalg denne morgen. Hun kørte sin hånd ned over hoften der vendte væk fra manden, for at mærke om man kunne se hendes hofteholder igennem stoffet, og stoffets forhøjninger forhøjede hendes puls, og gjorde hende varm. Hun stod bomstille men rettede øjnene skråt nedad mod manden, og bemærkede aftegningerne i hans buksestof af et betydeligt lem, der svulmede under det tynde stof.
Hun mærkede en sitren ned ad ryggen, som sendte kildrende tråde ud i hendes underliv, og op mod brysterne, der omgående reagerede ved at lade brystvorterne presse mod stoffet indefra, så deres kontur blev meget tydelige i kjolestoffet, som om hendes krop havde besluttet sig for at lade manden komme til.
Hun stod helt stille og betragtede maleriet, mens hun intellektuelt undrede sig over hendes krops egne helt ukontrollable aktiviteter, og fantasierne som pressede sig på i hendes sind.
”Tag trusserne af og giv mig dem” lød det pludseligt fra manden.
Hans stemme var rolig, varm og rungende dyb. Stemmens mørke dirren var atter en besked til hende ukontrollable dele af kroppen, og hun mærkede at hun blev meget våd. Hun svarede ham ikke, men hendes ører havde modtaget beskeden og sendt den til hjernen, der var i gang med at bearbejde perspektivet af hans ord.
Han havde opdaget hendes hofteholder, så han vidste at hendes trusser måtte være trukket på til sidst, da det ellers ville blive meget besværligt at gå på toilettet. Det betød også at han vidste at hun ville være blottet forneden ved en meget hurtig bevægelse, men beskeden betød også at han kendte til hendes længsel, efter..
”Tag trusserne af og giv mig dem” gentog han inden hun havde processet tanken færdig. Han talte stadig roligt, men denne gang en anelse mere insisterende.
”Hvad fanden bilder han sig ind” tænkte hun, mens hendes kusse producerede så meget væde at det begyndte at sive uden for hendes skamlæber, og opsamle sig i stoffet på de sorte hvidstribede trusser, som hun købte med hofteholderen.
Hun var i vildrede, for på den ene side, ville hun ikke lade sig diktere af en fremmed, men på den anden side var der en længsel i hende, under ledelse af hendes indre biologi, der tryglede om at hun gav slip, smed det hele, lod sig tage, lod sig gennemkneppe af en fremmed mand med noget stort i buksen, her på hendes eget museum.
Hun tog en hurtig beslutning.
Næsten umærkeligt trak hun kjolen op i den side der var væk fra manden og trak sine trusser ned over hægterne, trak dem skråt ned over begge lår, hvor trussen løsnedes og faldt ned over hendes støvler.
Hun bukkede sig hurtigt men koket ned, og trak trusserne ud over støvlesnuderne og rakte den våde trusse til manden med den mørke stemme.
Hendes hjerte bankede helt vildt nu, hele hendes krop skreg på at blive taget, men hun beherskede sig, og stod fortsat roligt foran de to helt uvidende tahitianske kvinder, og afventede næste step, på samme måde som de formentlig også gjorde med Paul Gaugain.
Hun skævede til hans hænder, som skamløst holdt hendes trusser foran sig. Han trak let i stoffet med fingrene og fandt det stof som hendes kusse havde nået at gøre en smule fugtigt på grund af situationen.
”Dygtig pige” sagde han, fortsat med sin rolige mørke stemme. ”Jeg kan se at du er klar og villig”.
”Klar til hvad?” foer det gennem hendes hoved. ”Har han tænkt sig at tage mig lige her?” flammede hendes tanker videre, mens hun afventede hans næste træk.
Hendes hjerte bankede med en styrke nu, så det sendte pulsslag op i hjernen på hende, og som viste sig som synlig ophidselse i halsens pulsslag og hendes forøgede åndedræt, alt sammen noget hun var sikker på at han med fryd måtte have bemærket. Hendes safter begyndte at løbe i en lille kildrende streg ned ad det bare stykke lår.
”Stik en finger op i dig selv” fortsatte manden ”og lad mig se hvor våd du er”.
Hun gøs, men adlød ham, og pressede sin langfinger mod skedeåbningen der grådigt slugte fingeren. Hun drev af safter.
Hun trak fingeren ud igen, bemærkede hvordan den glinsede af hendes indre og rakte den over mod ham, i en for situationen absurd ”fuckfinger” bevægelse.
Det gav et sæt i hende, da han med en stor varm hånd greb hendes, så på den og førte den tilbage mod hende selv.
”Lidt lipgloss vil klæde dig” fortsatte han, og førte hendes våde finger op til hendes mund.
Det svimlede for hende, og hun åbnede munden let, for at få mere ilt ind, og en let sukken undslap hendes mund, og kunne høres mellem dem. Han kørte den våde finger rundt på hendes smukke fyldige læber så de begyndte at glinse af hendes egen kussesaft, og hun kunne mærke at hun var tæt ved at komme, selv om dette lige nu var den eneste berøring mellem dem.
Helt reflektorisk, afsluttede hun med at sutte sin finger ren for kussesaft, og orgasmen kom et skridt nærmere.

Jakob var på vej op på 3.die, hvor han skulle hente nogle papirer fra et kontor, da han passerede Gaugain udstillingen. Der var næsten mennesketomt i museet, så derfor reagerede han naturligvis på de to mennesker der stod inde i salen foran maleriet af de haitianske piger.
Han genkendte omgående Ellen, og hans øjne fangede en helt absurd situation, som fik ham til at stoppe, gå langsomt tilbage og skæve ind i salen igen. Han havde omgående fanget, at der foregik noget intimt, så han tog helt instinktivt sine forholdsregler, så han ikke kom til at forstyrre det han så.
Ellen stod med let spredte ben, og selv om hun stod med ryggen til Jakob, kunne han godt fornemme hvad der skete. Hans lem svulmede øjeblikkeligt og hele hans underliv spændtes, da hun rakte en glinsende finger over mod den fremmede mand, som greb hendes hånd og tilsyneladende tvang hende til at smøre sine læber ind i det der måtte være hendes egne indre safter.
Jakobs lem blev smerteligt stift bag hans jeans, og pressede på stoffet, som ville det af egen drift ville slutte sig til legen.
Manden drejede sig 90 grader mod hende.
”Spred benene” beordrede han roligt, og hun adlød ham ved at flytte det fjerneste ben 10 cm til siden.
Manden rakte sin hånd ned mod hendes kjolekant, og lod hånden køre op ad hendes inderlår.
Først her mødtes deres øjne. Hans var grønbrune og varme, men også insisterende, som en løve der skal til at bedække sin løvinde.
Hendes øjne havde et sørgmodigt skær over sig, som tilbad hun ham allerede, tryglede ham med øjnene om mere.
Hans store langfinger, placerede sig ud for hendes drivende skamlæber, hvorefter han pressede fingeren helt op i hende – op i sin fulde længde. En demonstration på sin nyopnåede magt over hende. Et statement om at han godt vidste hvor våd hun allerede var, og at det derfor var hans ret uden videre at jage fingeren helt i bund i hendes hemmelige hule.
Ellens orgasme ramte hende lige der, og så kraftigt at hun vred sin ryg bagover uden tanke for at hun kunne falde.
Hans arm var allerede rundt om hendes talje hvor den holdt hende stramt og trygt fast, mens fingeren begynde at arbejde sig ind og ud af hende i en rolig rytme.
Hun spredte benene endnu mere, mens hun stod i en bue bagover kun sikret af mandens venstre arm.
Han trak fingeren ud af hende og kiggede sig om efter et sted hvor de kunne være mere for dem selv. Et sted hvor han kunne blotte sig lem, og fylde hendes indre med hans pik, fylde hendes indre med hans safter.
Han bemærkede i samme nu, den unge mand ved dørkarmen til salen, og som muligvis havde set det hele.
”Interessant” tænkte han og smilede i sit indre ved tanken. ”Måske to pikke..?”
”Kom med” hviskede hun, som om hun kunne læse den første del af hans tanker. ”Jeg ved et sted”..
Jakob fik et hårdt sug i maven, da manden pludselig kiggede på ham, og næsten tilfreds noterede hans luren.
Han trak sig lidt baglæns væk fra mandens blik, gik et par skridt og stillede sig med ryggen ind til væggen på gangen bag søjlen til udstillingens indgang. Hvad skulle han gøre?
Skulle han kigge igen, skulle han gå videre. ”Fuck, det er chefen der får finger” tænkte han, og smilede flabet, mens pikken var ved at sprænges.
Han hørte skridt, og bemærkede Ellen og manden gå lidt hurtigt over til kontoret der lå overfor, og som var tomt i disse måneder da indehaveren var bortrejst. Ellen låste dem ind, døren lukkede og smækkede.
Jakob gik meget langsomt og helt lydløst hen til døren, og hørte Ellen og manden tale sammen, i hvad der for ham forblev en svag mumlen blandet med næsten uhørlig hvisken.
Han tog sine nøgler frem, og stak hovednøglen i låsen. Den gled ind, og han drejede langsomt låsen mens han holdt et fast tag i døren, så den ikke sprang op og således med lyden ville afsløre hans entre.
Han åbnede forsigtigt døren, og kiggede ind på gangen. Han hørte Ellens stønnen på kontoret inde til venstre, og han skubbede sig forsigtigt ind på gangen, og lukkede med stor følsomhed døren igen, og drejede låsen i manuelt, så den ikke afgav hørbare smæklyde.
Han bevægede sig hen mod døråbningen til kontoret, og kiggede forsigtigt ind – velvidende at han kunne blive afsløret i dette øjeblik, og hvad endnu værre var, forpurre den ophidsende aktivitet, der foregik for næsen af ham.
Ellen lå på maven hen over skrivebordet med kjolen trukket op over hoften, og med sit skød blottet for den fremmede mand, der var i gang med at kærtegne hende med sine fingre.
”Fint” tænkte Jakob veltilfreds over hendes placering med ansigtet væk fra ham, hvilket gav ham mod til at stå roligt og nyde forestillingen, med sin højre hånd på lemmet.
”Læg dig over bordet” havde manden kommanderet, og Ellen, der nu havde mistet al modstandskraft, adlød villigt hans ordrer. Hun kunne næsten ikke vente på hvad denne frække fremmede mand kunne finde på at bruge hende til. Hun følte sig som en koket luksusluder, hvilket blot gjorde hende endnu liderlig.
Manden trak hendes nederdel op over hoften, og hun udstødte et gisp ved tanken om hvor sårbar og blottet hun nu var i denne stilling. Han kunne uden videre tage hende. Bruge hendes huller som han lystede, og atter var orgasmens brænding ved at køre en bølge i stilling. Hun svajede en smule i lænden, så hendes huller skød sig umærkeligt bagud mod ham. Han bemærkede det straks.
”Ja, vis mig dine liderlige huller tøs” beordrede han selvopfyldende retorisk.
”Tag mig, knep mig” gispede Ellen til sin egen forbavselse. ”Brug mig”.
”Tag det roligt tøs”, lad mig lige betragte dig først, svarede han roligt.
Længslen i hende voksede. Hun ville fyldes, mærke hans lem i hende, omslutte hans organ.’

Manden stod med siden til Jakob, og kunne ved blot at kigge til venstre, se den lidt yngre lidelsesfælle stå halvt skjult bag dørkarmen.
Jakob kunne næsten ikke udholde synet, og lyden af den tiggende Ellen, der nu lå helt blottet for både manden og hendes nyansatte studentermedhjælper, mens hun frækt tiggede om at blive taget.
Manden kørte en finger op i Ellen, som responderede omgående med en lys stemme næsten piben, der gik lige Jakobs underliv. Han lynede forsigtigt sine bukser op, løsnede bæltet og trak sit lem frem. En lettelse gik gennem hans underliv, som nu gjorde sig klar til forplantning, helt uvidende om at det var situationen nok ikke til.
Manden trak fingeren ud, og Jakob kunne se at den glinsede af Ellens indre.
Han kørte fingeren et par centimeter op, og pressede den ind i Ellens lille fine anus, der villigt åbnede sig for fingeren. ”Åhhhh” lød det fra Ellen, der tydeligvis ikke havde noget imod at blive penetreret dér også.
Jakob begyndte at onanere sin pik, og kiggede ned på den mens han kom lidt spyt på fingrene og kørte det rundt om sin glans.
Netop i dette øjeblik noterede manden sig tilfreds, at han havde sin tilskuer med sig.
Han stak hånden ind i inderlommen på sin jakke og trak et halvlangt sort stof frem.
”Du vil have pik nu?” spurgte han Ellen retorisk, blot for at få hende til at gentage de frække ord, mens hans unge tilskuer lyttede med.
”Åhh ja, ja knep mig, knep mig nu” svarede Ellen helt overgivet til sine lyster.
Han førte tørklædet hen foran hendes øjne, trak det ind over dem, så alt blev sort for hende, og hun en krampende orgasme væltede ind over hende. Hun havde aldrig fået orgasmer før alene på grund af en situation, men dette var så grænseoverskridende at hendes sammentrækninger i skeden ved tanken om det der skulle ske, var tilstrækkeligt til at frigøre endnu en orgasme.
Han bandt tørklædet stramt, og kiggede direkte på Jakob.
Jakob trak sig reflektorisk tilbage, væk fra mandens blik. Men der var noget i blikket og hele situationen, der hurtigt fik han frem igen.
Manden kiggede stadig på ham.
”Du vil kneppes nu – have pik?” spurgte manden Ellen en gang til.
Hun pressede ordene ud i halvt visken og halvt stønnen: ”ja, ja – giv mig pik, jeg jeg vil have pik”.
Manden pegede på Jakob og dernæst på kussen, som var han seksualitetens færdelsbetjent, der diregerede trafikken af lem og kusser i de ønskede retninger.
Det svimlede for Jakob, men hans unge instinktive drift havde taget over enhver moral, og han trådte lydløst frem til Ellen, mens manden stadig berørte hendes drivvåde skamlæber og den svulmende klitoris.
Med to fingre spredte han Ellens skamlæber og gjorde plads til Jakob, som jog sit lem helt i bund i Ellen.
Hun gav et lille skrig fra sig. Et skrig af fryd og indfriet længsel. En verbal respons på den ultimative lystfølelse hun mærkede. Hans pik var større end nogensinde nu, og han pumpede ind og ud af Ellens varme våde indre, mens hun responderede med bølgende, nærmest krævende hoftebevægelser, mod hans takter så godt hun kunne i stillingen henover bordet.
Manden viste med en markant håndgestus, at det var hans tur nu, og Jakob trak sig ud, mens han betragtede sin glinsende pik, og Ellens våde åbne hul, og hendes svulmende læber, der slet ikke var tilfredsstillet endnu.
”Bliv ved åhh du må ikke stoppe” tryglede Ellen halvt stønnende.
Manden havde allerede sit lem fremme, en anelse større end Jakobs bemærkede han, idet han pressede pikken i bund i Ellen, der fortsatte sin stadig højere og mere skingre stønnen.
Pludselig tog manden fat i Ellens arme og samlede dem på ryggen, og holdt dem hårdt fast, som havde hun fået håndjern på, eller var blevet bundet.
Ellen reagerede omgående på følelsen af denne overmagt, ved at stønne endnu højere, dette var hendes tydelige besked til manden om at fortsætte, men hun ville være helt sikker, og gispede derfor:
”Åhh ja, knep mig, voldtag mig, misbrug mig”…
Jakobs pik var ved at sprænges, da manden pludselig pegede på Ellens ansigt, der befandt sig ved bordkanten på den anden side af bordet. Jakob vidste instinktivt hvad manden pønsede på, og rystede tøvende på hovedet.
Han ville sgu da ikke kneppe chefen i munden mod hendes vilje og viden. Manden trak hårdt i Ellens hænder, som for at vise Jakob at han ville sikre at hun ikke kunne trække sit blindfold af, og derfor aldrig ville finde ud af hvem der havde deltaget.
”Åhh ja, misbrug min luderkrop” responderede Ellen på hans træk. Manden nikkede til Jakob. Her var det grønne lys fra Ellen selv.
Jakob stillede sig hen foran Ellen, der lå med munden åben på vid gab allerede grundet situationen, og pressede resolut sin pik ind i hendes mund.
Der gik et krampelignende ryk gennem Ellen, der omgående blev klar over at der måtte være en mand mere i rummet. Hun kunne ikke skrige eller råbe på grund af Jakobs stive lem i hendes mund, så det blev kun til et gutturalt skrig, men ikke af ubehag eller frygt. Mere som den ultimative fryd, og som et varsel om at endnu en orgasme var på vej. Ellens sultne og krævende suttebevægelser fortalte også Jakob, at hun gerne så det fortsætte, og han lod sin pik presse dybt ned i halsen på Ellen, så hendes lyde blev svagere, og hendes ansigt rødmedes. Han trak den helt ud, og en højt brøl forlod Ellens mund.
”Hvad fanden, hvad sker der” stønnede hun, men da manden pressede hendes arme hårdt ned mod hendes ryg, gispede hun og suttede begærligt videre på Jakobs stive manddom.
Hendes mund var så våd og saftig nu, at alle sanserne i Jakobs pik blev tilfredsstillet, så han kunne mærke hvordan hans orgasme nærmede sig, og spekulerede kort på hvordan den ret langvarige seance havde samlet en massiv ladning sperm, som han om lidt ville sprøjte ind i munden på denne smukke kvinde, der tilfældigvis også var hans dejlige chef.
Tanken fik det til at kulminere for ham, og spermen væltede ud af hans pik, der stadig var helt omsluttet af Ellens fugtige bløde mund.
Han brølede, og Ellen tog imod hans varme tykke spermstråler med korte liderlige klynk, mens han mærkede hende gøre synkebevægelser flere gange. Han forblev en stund med pikken dybt begrave i Ellens mund, mens hun fortsat klynkede over eftervirkningerne af både den store pik i hendes kusse, samt denne nye fremmedes og sin egen orgasme, da smagen af sperm bredte sig i hendes mund og hals. Tanken om at de var to om hende, og at hun på den måde stod til fremmede mænds rådighed, blandedes med de fysiske påvirkninger i underlivet og smagen af sperm – smagen af sex – fik en lammende orgasme til at rulle ind over hende. Aldrig havde hun mærket så voldsom en orgasme. Hendes ben bukkedes, så hun slap jorden og alene hang i mandens kæmpelem, men hendes ryg svajede mens pikken stadig var i hendes mund. Hendes krop gav en række spasmiske ryk mens orgasmen var i gang. Aldrig tidligere var hun blevet taget på den måde – af vildt fremmede. Dette måtte være den vildeste gang sex hun nogensinde havde oplevet.
Jakob trak sig ud af Ellens mund, og noterede sig med glæde, at hun havde en tilfreds, næsten smilende krusning om munden, mens hun åndede tungt stønnende, men hans glinsende sperm på læberne, tungen og tænderne.
Manden, stadig var oppe i hende fortsatte sine bevægelser, men han med et lidt nedladende nik tydeligvis beordrede Jakob til at forlade rummet. Manden var ikke selv kommet endnu.
Ellen havde lagt sit ansigt på siden, så manden kunne se hendes spermglinsende læber hvorfra der løb en smule ud på bordet.
Mens Jakob fortrak sig, fik synet af Ellens spermmund manden til at brøle højt mens han bankede sit lem hårdt op i Ellens indre. Ellen, der stadig havde eftervirkninger fra den forrige orgasme lod ham bruge hendes hul, og kom ret hurtigt igen, men denne gang med noget mindre kraft, som et signal fra hendes indre om at det var tid til at stoppe denne sindssyge og fantastiske leg.
Hun mærkede mandens hede sprøjt af sæd i sit indre, og den energi det spredte ud i hendes underliv, og hun krympede sig i en gysende vellyst.
Han trak sig ud, og lod hende ligge på skrivebordet mens han betragtede denne smukke kvinde, der lige havde ladet sig seksuelt misbrug af to ukendte mænd, og givet sig fuld ud – ladet dem gøre hvad deres lyster bød dem, uden at hun behøvede at forholde sig til dem. Hun var deres luder for en stund, og hun nød det.
Hun lå stille på bordet, blottet, brugt, tilfredsstillet og med deres varme sæd løbende ud af både mund og kusse.
Lige der, på dette sted, i den stilling, og på det tidspunkt, besluttede hun sig for at ville mere. Hun ville misbruges igen – gerne jævnligt – tages af manden og hvem han lystede at invitere. Hun ville stå til hans og andres rådighed, og villigt efterkomme hans ønsker og perverterede lyster.
Han bukkede sig over hende og hviskede langsomt og tydeligt et telefonnummer og et tidpunkt tæt ved hendes øre. Hun var opmærksom med det samme, og som en laserstråle brændte hans nummer sig ind i hendes hjerne, som det vigtigste huskespil hun nogensinde havde deltaget i.
Derefter rejste han sig og forlod museet.

Jakob var i gang med at forberede sig på opgaven i morgen og lod helt som ingenting, da Ellen efter et kvarters tid trådte ind på kontoret.
Hendes hår sad upåklageligt, og intet, absolut intet afslørede hvad hun netop havde været udsat for.
Måske lige bortset fra hendes mund, der stadig havde denne underfundige krusning af tilfredshed, en tilfredshed som når man har opnået noget helt særligt, vundet en gevinst for første gang, eller da man havde haft sex første gang.
En krusning omkring den mund han netop var kommet i, som sultent havde slugt al hans varme sperm, og intet efterladt på tøjet eller i håret, men som alligevel afsløredes af denne lille ubetydelige trækning ved mundvigen.
En tanke ramte ham som et slag. Han kendte det jo godt, når nogen på forskellige tidspunkter af hans liv havde givet ham bind for øjnene, måske som en del af en selskabsleg. Det var jo ret ofte at disse blindfolds ikke altid dækkede helt, og ofte kunne man alligevel se lidt af hvad der skete foran en.
Havde hun set at det var ham? Var hun helt bevidst over at det var hans sperm hun havde slugt?
Var det derfor hun var fortsat med at sutte ham begærligt?
Han fik en lille tilfreds krusning ved mundvigen.

Published On: december 8th, 2019Categories: tvang0 Comments on BeslutningenTags: Last Updated: december 8th, 2019
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
escort5 escortguide og gratis sex