Læs også:

En helt almindelig torsdag – del 1

Næste morgen var jeg fuldstændig smadret. Da vækkeuret ringede, havde jeg problemer med overhovedet at åbne øjnene. Men da jeg endelig fik det gjort, kom jeg i tanke om nattens udskejelser, og blev næsten vågen alene af denne tanke. Jeg tog hurtigt noget tøj på, og bevægede mig ned til den fælles morgenmad. Dér sad han allerede, men kiggede ikke på mig, da jeg kom op og hentede noget mad. Dog kiggede jeg heller ikke på ham, for vi måtte jo på ingen måde blive opdaget.

Da skoletimerne endeligt var færdige var der selvfølgeligt weekend. Jeg tog hjem som sædvanligt, og var i dag den eneste, der skulle med bussen. Det regnede og mine store tasker var yderst besværlige at bære op til stoppestedet. Da jeg havde stået der i over et kvarter og bussen stadig ikke var kommet, overvejede jeg at gå tilbage til skolen for at få lidt ly for regnen, men så kom der en bil kørende langsomt hen imod mig. Den stoppede op foran mig og mine tasker, og chaufføren rullede vinduerne ned.

Det var ham! Han sad der bøjet ind over passagersædet, og smilte frækt til mig. Jeg rødmede straks, men skyndte med at sætte mig ind i bilen, så ingen ville kunne nå at se os. Bilen duggede til med det samme, fordi jeg var så gennemblødt af regn. Der lugtede sødt af vinden, og musikken i radioen spillede The Police. Jeg nynnede med, men stoppede brat, da jeg mærkede hans hånd på mit venstre lår. Ingen af os havde sagt noget endnu, men jeg kunne ikke lade være med at gispe overrasket og nervøst, da hans fingre kildede mit lår let. Han holdt ind på en rasteplads og vendte sig så mod mig. Så kyssede han mig inderligt og blidt, og jeg blev til gelé i hans kys. Mit hjerte hamrede og min fisse begyndte at dunke.

Jeg kunne mærke at safterne løb ud af mig, og overvejede, hvordan jeg skulle bevæge mig over gearstangen hen til hans pik. Han knappede selv sine bukser op, som om han havde læst mine tanker, og hev min jakke og bluse af. Nu sad jeg i en sort bh med et kæmpe smil på læberne, og tænkte på at jeg nu for anden gang skulle have sex med min lækre lærer. Han rullede stolesædet helt tilbage, så han lå halvt ned, og spændte så begge vores seler op. Jeg kravlede over på ham og kyssede ham inderligt. Han fik hevet mine bukser af med meget besvær, og trak nu mine trusser til side.

Da hans fingre gled indenfor måtte jeg strække mine arme op over mit hoved og støtte mig til bilens tag. Det føltes så godt, og jeg kunne virkeligt mærke, at jeg var sammen med en voksen mand, der virkeligt vidste, hvad han havde gang i. Han pirrede mig og masserede mit g-punkt med lange bløde strøg. Jeg krampede i mine ben, fordi jeg var ved at komme, og da han mærkede dette, stoppede han straks. Jeg kiggede skuffet ned på ham, men kunne så se på hans pik, at han hellere ville massere mig med den end med sine fingre.

Jeg var ikke sen til at forstå at jeg fra nu af skulle styre slagets gang, og derfor gled jeg langsomt ned over ham. Så trak jeg mig næsten ud af ham, så kun hans pikhoved var inde i mig. Jeg begyndte derefter at rotere i langsomme bevægelser med mine hofter, og ud fra hans ansigtsudtryk, røg han hurtigt i den syvende himmel.

Der kom dybe støn ud mellem hans læber, og jeg kunne se på ham, at han higede efter at måtte støde helt ind i mig. Jeg fortsatte med at drille ham lidt endnu, men til sidst kunne han ikke klare det mere. Hans stærke arme placerede sig på mine kvindelige hofter, og pressede mit skød ned over hans fyldige og stive pik. Jeg skreg af vellyst og red ham nu med hårde bevægelser.

Han stønnede højt, og snakkede om hvor meget han elskede min våde fisse, og aldrig ville have mig til at stoppe. Jeg kunne se på ham, at han snart var ved at komme, og derfor trak jeg mig ud af ham og fik hurtigt placeret mig sådan, at jeg fik hans dunkende pik i munden. Den var så hård som sten, og jeg slikkede mine egne safter af den. Det smagte rent og sødt, og mit blowjob blev hurtigt meget pornoagtigt.

Jeg tog ham helt ind i munden, så den kom ned i halsen, og jeg fik brækfornemmelser. Men dette tændte ham endnu mere, og han pressede mit hoved ned. Jeg sank, og denne bevægelse gjorde noget ved ham. Hans blik tændte helt og han blev meget vild. Han rev mig op, åbnede bildøren og steg ud. Så smed han mig på det nedrullede sæde og trængte derpå langsomt op i mig. Han store pik kneppede mig på en sådan måde at jeg kunne mærke den i mit andet hul.

Jeg var simpelthen på udspilet af hans lækre pik, at hverken han eller jeg kunne holde til det meget længere. Bilruderne var fuldstændigt duggede til, og jeg skreg i vilden sky. Hans pik var så lækker og dejlig, at jeg måtte give efter, og kom i en stor orgasme. Få sekunder efter gjorde hans pik det samme, og han faldt sammen over mig. Vi kyssede rigtig heftigt og intenst. Derefter begyndte vi begge at grine.

Det var fuldstændig fucked up, at vi havde indledt denne affære. Vi var lærer og elev, og dette var meget risikabelt. Dog vidste jeg med sikkerhed, at dette ikke ville være sidste gang, vi skulle have så vidunderlig sex. Da bilen var dugget af, kørte han mig hjem, og jeg fik hans private nummer.

Skrevet af Alberte

Læs også:

En helt almindelig torsdag – del 1

Published On: november 9th, 2010Categories: sex7 Comments on En helt almindelig torsdag – del 2Last Updated: marts 29th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...