Læs også:

En helt almindelig torsdag – del 2

Da jeg var 18, gik jeg på en efterskole lidt udenfor en halvstor by i Jylland. Jeg brød mig ikke specielt meget om at være der, og syntes egentligt de andre elever var mere til besvær end til sjov. Men efter et par måneder med dyb kedsomhed, skete der dog noget, det vakte min interesse. Der blev ansat en ny mandlig lærer på skolen, og han var virkelig et skår. Straks løb sladderen blandt pigerne på skolen, om hvor lækker han var, og om hvem der dog kunne score ham. Selvfølgeligt foregik denne snak bag lukkede døre, og alle mente jo bare det var snak, så ingen ville på nogen måde gøre noget ved det. Bortset fra mig.

Jeg fortalt aldrig nogen om min hemmelige fantasi om ham, men da han viste sig at skulle være min engelsklærer, var det svært ikke at blive ved med at holde fast i den. Han var høj, havde markerede kindben og bar den smukkeste lyse manke. Jeg kunne ikke lade være med at blive våd hver gang jeg så ham stå og skrive på tavlen. Mine fantasier løb løbsk i timerne, og jeg kunne sjældent holde koncentrationen. Det gjorde ondt indeni at vide, at han var min lærer, så jeg på ingen måde havde en chance. Men så en dag skete der noget; han begyndte at se på mig på en anden måde. Begyndte at tale til mig på en anden måde. Han flirtede med mig! Og jeg var ikke sen til at forstå, hvad han ville. Derfor besluttede jeg mig for at løbe en risiko, der kunne få ham fyret og mig bortvist. Men det var dét værd.

På en efterskole er der altid en lærer, der overnatter på skolen, og hver anden torsdag, var det altså min engelsklærers tur. Og denne torsdag havde jeg planlagt at liste mig ud fra mit værelse efter elevernes sengetid. Da klokken blev 22, og vi alle skulle være på vores værelser, kom han rundt og tjekkede os, og sagde godnat. Denne aften var jeg så heldig, at min værelseskammerat var blevet syg, så hun var hjemme hos sig selv. Jeg var altså med andre ord alene og bundliderlig efter denne lækre lærer, jeg i evigheder havde fantaseret om. Så da han nåede mit værelse, havde jeg kun en tynd natkjole på, der bestemt ikke skjulte min meget kvindelige krop. Jeg kunne med lethed vise mine store og faste bryster frem i kjole, og samtidig give et godt indtryk af, hvordan min lækre røv så ud uden tøj. Han bankede på som sædvanligt og åbnede døren, men straks ændrede hans ansigtsudtryk sig fra et lille smil til en kæmpe overraskelse. Han kunne ikke skjule sin begyndende lyst, og gav mig et blik, der indikerede, at han var klar på mig, når han var færdig med sin runde. En time senere sneg jeg mig ud af mit værelse uden at vække resten af eleverne på min gang, og gik derefter ud i natten op til ham. Der var køligt, så mine brystvorter blev med det samme helt hårde og stive. Da jeg bankede på til lærerlejligheden, kunne jeg mærke den første dråbe af saft løbe ned af mit lår. Han åbnede hurtigt og gennede mig ind; ingen måtte se os! Da døren var lukket og låst pressede han mig hårdt op af den, så jeg fik en god fornemmelse af hans kæmpe pik, der allerede var helt stiv. Jeg skreg min vellyst ud, da han trak mine sorte g-streng til side, og med lethed førte to fingre op. Mens vi stod der op af døren og kyssede for vildt, fingerkneppede han mig så hårdt, at jeg kom i en voldsom orgasme. Jeg faldt lidt sammen, men hans stærke arme holdt mig fast. Han førte mig ind i soveværelset i lejligheden, og smed mig på sengen. Så trak han sin bluse af, og viste mig sin stærkt muskuløse overkrop. Jeg kunne mærke min fisse begyndte at dunke meget hårdt, og mine brystvorter rejste sig på ny. Uden at tænke over det begyndte jeg at røre ved mig selv, og dette tændte ham åbenbart helt vildt. Han tog sine bukser af, og viste mig den største pik, jeg nogensinde i mit liv har set. Han spillede pik foran mig, og jeg begyndte at klynke efter hans velformede pik. Men pludseligt så han på mig på en anden måde, og jeg kunne se, noget fornuft komme til ham. Han begyndte at sige noget om, at han jo var min lærer, og at vi ikke måtte det her. Men jeg fik ham hurtigt overtalt til at se sandheden i øjnene; hans eneste ønske var at komme til at gennemkneppe min sultne fisse, og det gav jeg ham lov til nu. Han smilte og fortsatte med at spille pik. Snart lagde han sig over mig, og trængte ubesværet op i min dunkende fisse. Han begyndte at kneppe mig i et moderat tempo, og jeg skreg så højt, at han måtte holde mig for munden. Han kyssede mig ned langs halsen, og tog mine patter i munden på skift. Han slikkede mine brystvorter, og kyssede mig på igen. Langsomt trak han sig ud, og jeg kiggede forundret på ham: Hvad skulle der nu ske?

Derpå kyssede man igen mine bryster, kyssede min mave, pustede på de steder, hvor hans tunge netop havde været, så utallige kuldegysninger løb gennem min krop. Jeg kunne mærke min fisse blive endnu mere sulten, og kunne mærke safterne løbe ned gennem ballerne på mig, så der dannedes en kæmpe klat under mig. Der var varmt i rummet, og da hans tunge ramte min klitoris, kunne jeg mærke sveden dryppe fra min i ryg, der var i bug. Han slikkede min klitoris med iver, og stak så pludseligt en finger op i mig. Efter lidt tid kom endnu en finger til brug, og til sidste var nærmest hele hans hånd op i mig. Han slikkede videre, og jeg kunne næsten ikke trække vejret af smerte og liderlighed. Da hans hånd endeligt kom helt indenfor, løb tårerne ud af øjnene på mig, men jeg tryglede ham om at blive med at kneppe mig på denne måde. Jeg var aldrig blevet fistet før, men det føltes så godt, at jeg ikke kunne forestille mig nogensinde at stoppe. Jeg græd og skreg på samme tid, og dette tændte ham meget. jeg kunne mærke på hans åndedræt at tanken om min nydelse, var ved at få ham til at komme. Derfor trak jeg mig lidt væk fra ham, så hans hånd røg ud af mig med et svup. Derpå tog jeg mig kærligt af hans stive pik. Jeg tog den i munden, og sugede først på hans pikhoved. Det smagte af sperm, og dette fik min hjerne til at gå amok. Jeg mundkneppede ham så godt, jeg kunne, gik helt ned til roden, rallede fordi hans pik var for stor. Puttede hans kugler ind i munden, og dyppede dem i mit spyt. Slikkede hans skaft, og stak tungen ind i rillen ved pikhovedet. Jeg kunne mærke hans nosser trække sig sammen, og skyndte mig at sætte mig på ham og ride ham hurtigt. Han kom i en lang stråle op i mig, den varme sæd løb ned af hans pik og ud af min varme fisse. Det dunkede stadig i mig. han var ikke sen til at forstå, at jeg ønskede endnu en orgasme. Jeg trak mig væk fra ham så han vendte mig om, og slikkede mig nu bagfra. Snart kom jeg i høje støn, og dette fik hele min krop til at falde sammen i hans seng. Jeg kunne næsten ikke trække vejret, og nu mærkede jeg pludseligt den voldsomme smerte, der trykkede i min skede. Jeg prøvede at rejse mig, men kunne ikke rigtig gå. Smerten var for stor. Han smilede let, og begyndte derpå at grine lidt. Så løftede han mig og bar mig ud i bad med sig selv. Han skrubbede hele min krop ind og vaskede mit hår. Jeg nød hver en berøring, og begyndte at lege med mig selv. Han så det, og hans lem voksede igen. Vi kneppede stående i badet mens vand og sæbe løb ned af vores nøgne kroppe. Da jeg var ren og træt, trak jeg i min lille kjole igen, og løb ned på værelset og sov..

Men her slutter historien ikke helt endnu…

Skrevet af Alberte

Læs også:

En helt almindelig torsdag – del 2

Published On: oktober 13th, 2010Categories: sex10 Comments on En helt almindelig torsdagLast Updated: marts 29th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...