Læs også:
Ombord – Del 1: Bryllyppet
Glædesskibet – Del 3: De svenske fyre
Glædesskibet – Del 4: Far og søn
Glædesskibet – Del 5: Brudeparret

Skibet er stukket til søs, og efter middagen møder Mona og den anden nye pige Jane op til deres præsentation overfor passagererne. Mona føler sig spændt og forventningsfuld, men også noget nervøs over hvad der mon skal ske.

Præsentationen foregår på en lille scene i skibets ene natklub, og er en tilbagevendende begivenhed hver gang der er kommet nye piger om bord. Publikum udgøres af godt et halvt hundrede, hovedsagelig mandlige passagerer, der har valgt denne adspredelse først på aftenen.

Ud over en hurtig bemærkning, om at hun bare skal følge med, og gøre som han siger, når den travle steward, der skal forestå præsentationen, ikke at fortælle Mona noget om hvordan hun skal forholde sig, inden hun som den første bliver kaldt op på scenen.

“Værsartig mine damer og herrer. Jeg har hermed æren af at præsentere den høje, smukke og stilfulde skandinaviske pige Mona på 26 år.” Siger stewarden medens hun står smilende ved siden af, og gør sit bedste for at se elegant ud, med det ene ben lidt foran det andet.

“Lad mig læse op fra hendes profil i kataloget,” fortsætter stewarden: “Slank, med lange velformede ben, den yndigste numse, smal talje og søde små ungpigebryster. Mona er parat til alle former for brug og alle tre kropsåbninger er til rådighed, men hun er især glad for at sutte.” Siger han og vender sig imod hende, idet han uden varsel begynder at åbne tryklåsene i den lille dragt.

Hun har skiftet til et par mørke selvsiddende strømper, der når hede til midt på lårene, og bortset fra skoene er det det eneste hun har på et øjeblik senere.

“Drej dig rundt, tag dig selv på brysterne, og bug dig forover,” hvisker han til hende, der uden at tænke over det efterkommer hans ordrer, så hun efter langsomt at have drejet sig et par omgange, bøjer sig fremover med let adskilte strakte ben, så alle har frit udsyn til hendes nøgne underliv med de glatbarberede skamlæber. Stewarden afslutter præsentationen med at sige: “Monas motto er, kort og godt: Brug mig som du vil”.

Bagefter går hun ned i baren for at få en drink og tale med gæsterne, og det varer ikke længe før nogen igen har åbnet dragten, for at vurdere hendes krop. Kutymen er, at gæsterne når som helst må se pigerne nøgne, men at en hver berøring ud, over et let kærtegn af bryst eller baller, indebærer, brug af pigen, og dermed en regning. Hun har dog allerede fået at vide, at hun har en booking samme aften, og må med beklagelse afvise adskillige potentielle kunder, for at nå sin aftale.

Det viser sig at hun er engageret til at servere til en bryllupsfest.

“Ja det hele er gået meget hurtigt i dag.” svarer en af de andre servitricer, da Mona, spørger om hvad der skal foregå.

Selskabet var først ankommet umiddelbart før afgang, og havde altså kun havde været på skibet i et par timer inden festmiddagen skulle begynde. Det var ikke noget almindeligt bryllupsselskab, i det det ud over de unge nygifte udelukkende bestod af ca. en halv snes mænd. De virkede mindst lige så uvant med situationen som Mona. En af servitricerne fortalte, at gommen i sidste øjeblik åbenbart havde ændret planerne, så selskabet, blev reduceret betydeligt, så blandt andre alle andre kvinder end bruden blev efterladt på Hotel La Cote i Nice, hvor festen ellers skulle ha’ været.

Mona havde fået besked på at hun skulle indgå blandt servitricerne, men søge at holde sig i nærheden af gommen, som var den der havde bestilt hende.

Det fremgik hurtigt, at brudgommen var den eneste, der havde kendskab til skibets særlige karakter, og umiddelbart var der ingen, der bemærkede, at de andre servitricer havde en matchende men lidt længere dragt på, eller at de i modsætning til hende bar trusser. Gæsterne var naturligt nok urolige og oprørte over det der var sket, men gommen afviste på det bestemteste en hver forklaring, og sagde, at de tids nok ville få besked.

Der var efterhånden faldet lidt mere ro over selskabet da gommen rejste sig for, efter et bydende blik til Mona, at holde sin tale.

“Der er noget i skal vide, om det her bryllup og om min smukke brud.” Begyndte han, medens han gav tegn til en af tjenerne, som trak et lærred ned langs den ene væg og tændte for en projektor. “Jeg skal gøre det så kort som muligt: Den dejlige Yvette, som alle kender som en sød og pæn pige er i virkeligheden en liderlig tøjte, der giver sin fisse til alle der gider ta’ hende, og det er der såmænd rigeligt der gør.”

Her trykkede han på fjernbetjeningen til projektoren, hvorved lærredet fyldtes af et stort billede af bruden og en af den mandlige gæster i en hed omfavnelse udenfor et billigt hotel, som man på næste billede så dem gå ind på.

“Jamen, der skete jo ikke noget. Det lover jeg dig, du må ikke misforstå!” Udbrød bruden desperat, medens hendes partner fra billedet, viste en overrasket og beklagende mine, der kun kunne tolkes som en tilståelse. “Nå, så det vil du påstå.” Svarede gommen medens han trykkede igen, og et billede af den yndige Yvette i endnu en hed omfavnelse, denne gang i en stor bil, sammen med en anden af gæsterne. Denne gang var bruden tavs, og næste billede viste situationen kort efter, hvor manden sad tilbagelænet i sædet medens Yvette ved første blik så ud til at være væk, indtil man fik øje på hendes trussebagdel nederst i passagervinduet, hvilket gjorde det nemt at regne ud hvor hendes hoved måtte befinde sig.

“Det er derfor vi er her på skibet. Jeg kan ikke bruge denne kvinde under disse omstændigheder, og vender mig derfor imod servicen her om bord.” Sagde han og rakte armen bagud efter Mona, og førte hende frem til bordet.

“Jeg behøver ikke lide nogen nød.” Fortsatte han medens han langsomt åbnede hendes dragt foran, og lod hånden gribe om hendes bryster og derfor lod den glide ned til hendes blottede skød, “Og det behøver i så sandelig heller ikke, jeg giver jer Yvette til deling. Hvis jeg overhovedet skal overveje at tilgive hende, skal hun som straf, under de kommende dages rejse, stå til rådighed for jer alle. Ja faktisk kræver jeg at hun skal tilslutte sig glædespigerne her om bord, som Mona her,” sagde han medens han synligt for alle lod et par fingre glide op i hendes allerede våde og parate kønsåbning, og henvendt til bruden fortsatte, “Du skal med andre ord stå til rådighed for alle passagererne her på skibet. Og du har nøjagtig 20 minutter til at overveje tilbuddet og begynde arbejdet med den første kunde.”

Herefter bøjede han Mona frem over bordet lige ved siden af den stakkels brud, der så sig desperat omkring i lokalet, medens gommen åbnede bukserne og langsomt trængte op i Mona bagfra.

“Undskyld, undskyld, jeg trygler dig….” Udbrød den desperate Yvette. Tag mig i stedet for, her foran alle, hvis det er det du vil. Jeg gør alt hvad du ønsker!” Fortsatte hun, medens hun begyndte at flå brudekjolen af sig. Men gommen ofrede hende knap opmærksomhed, og mumlede kun, “Jeg har sagt hvad jeg vil ha’.” samtidig med, at han tog Mona langsomt og dybt, pressede hendes krop længere ned imod bordet, og med et fast greb i talgen intensiverede sine metodiske stød op i hendes underliv. Et underliv som hun i samme takt villigt løftede op imod ham til hver indtrængning, for at give ham det dybeste stød og den største fornøjelse af hende.

Mona koncentrerede sig fuldkommen om sin opgave, og bemærkede knap bruden, som snart kun var iført sit hvide korset og strømperne, og havde vent opmærksomheden imod de andre herrer, som hun næsten med vold forsøgte at få til at benytte hende inden fristens udløb. Gommen fortsatte sit arbejde oppe i hende, og det var som om hendes underliv var blevet vægtløst, så hun uden besvær fandt den perfekte vinkel, der åbnede hende mest muligt imod ham, i et lille næsten sugende stød imod hvert af hans.

Ikke længe efter mærkede hun ham skælve og snart efter hans udløsnings våde varme, i det han til ære for bruden trak sig ud og sprøjtede en stor mængde sæd ud over hendes baller og ryg. Da det stilnede af førte han et par gange sit lem ned imellem hendes baller og dækkede også hendes underliv med sæd, inden han slap hende.

Igen gled hun i en smidig bevægelse ned imod det stadig halvt rejste lem, som for at rengøre det. Og som med bartenderen, gik der ikke længe før organet igen begyndte at leve i munden på hende. Men denne gang blev hun ikke skubbet væk. Brudgommen nøjedes med at sætte sig ned i en stol for bedre at kunne modtage behandlingen, og for at betragte det sceneri der udspillede sig i lokalet, hvor gæsterne nu tydeligvis havde taget ham på ordet og var i gang med bruden, der på samme tid måtte betjene en mand med sit underliv, en med munden og en med hånden.

“Det ser godt ud min egen,” råbte gommen og fik et blik fyldt af ydmygelse tilbage, “Du skal nok komme efter det.”

Det var lykkedes Mona at trække hans bukser ned på lårene så hun også havde adgang til hans pung, der sammen med hele skaftet og naturligvis det igen svulmende hoved, var genstand for al hendes opmærksomhed. Hun mestrede ikke den berømte ‘deap throught’ teknik, men pressede sig selv til at tage ham så langt ned som hun overhovedet kunne, og selvom han lige havde afleveret en ladning, der vidnede om at han havde sparet sig til bryllupsnatten, var der snart en næsten lige så stor gevinst igen, og hun slikkede grådigt sæden i sig, som hun instinktivt vidste han ville have det. Det der efter de første voldsomme sprøjt løb ned af hendes hage fangede hun med fingeren og førte tilbage til munden.

Et øjeblik senere ankom serviceteamet for at hjælpe hende. De tørrede det værste sæd af og kastede en badekappe over hende for at føre hende ud, men hun tøvede lidt og spurgte stille gommen, om han havde mere brug for hende. “Nej tak, ikke lige nu. Du har været helt vidunderlig.” Svarede han med et smil og kærtegnede kort hendes kind.

På vejen ud så hun, at bruden også fik sin rigelige andel af verdens sæd, efterhånden som gæsterne skiftedes om hende, og hun mødte hendes forpinte blik medens to mænd sprøjtede hende i munden og ansigtet.

Det hele, og ikke mindst spændingen ved ikke at vide hvad det var der skulle ske, havde udmattet Mona lidt, og hun var glad for at kunne slappe af under badet hvor hun igen blev vasket og renset både udvendig og indvendig, og under den efterfølgende behandling i Salonen.

Men hendes vagt var endnu ikke forbi, og da hun ikke havde flere reservationer gik hun ned i baren for at tale med bartenderen og stille sig til rådighed for gæsterne. Inden længe blev hun genkendt som den “nye pige” og måtte snart efter, lidt diskret i det ene hjørne af baren, betjene to herrer i moden alder, med mund og hånd.

En anden herre, der var blevet nægtet deltagelse af de to modne herrer, der havde førsteret til hende, ventede til efter hun var blevet gjort i stand, og blev hendes sidste opgave den aften.

Skrevet af Alex Canyon

Læs også:
Glædesskibet – Del 1: Bryllyppet
Glædesskibet – Del 3: De svenske fyre
Glædesskibet – Del 4: Far og søn
Glædesskibet – Del 5: Brudeparret

Published On: december 18th, 2011Categories: gruppesex, utroskab5 Comments on Glædesskibet – Del 2: BrylluppetLast Updated: april 10th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...