Læs også:
Glædesskibet – Del 1: Ombord
Glædesskibet – Del 2: Bryllyppet
Glædesskibet – Del 4: Far og søn
Glædesskibet – Del 5: Brudeparret

Skibet havde kun kapacitet til Ca. 100 passagerer, hvortil kom et personale på knap 200, hvoraf Glædesafdelingen ud over de tre ‘Vor Mor’ og den styrmand, der havde som det hed, SDS ansvaret (sikkerhed, disciplin og service) for afdelingen, bestod af ca. 40 personer af begge køn, dog hovedsagelig kvinder. Hertil kom ca. 20 til at servicere dem. Endelig var der under visse omstændigheder nogle af servitricerne og tjenerne kunne stille sig til rådighed.

Resultatet var, at der ikke var mange timers fritid. Det var mest sove, spise, arbejde. Mona fik dog orienteret sig lidt bedre om forholdene den næste dag. Hun havde spist en dejlig og rigtig morsom brunch sammen med en større gruppe af sine kolleger, og hun fik også talt mere intimt med et par af de andre piger, inden det var hendes tur til at komme i Salonen for at blive klargjort, inden hun skulle på vagt kl. 15.

Hun havde en reservation om aftenen, noget med en far og hans søn, men hun havde resten af eftermiddagen at afsætte. Endnu uvant med skibets rytme gik hun lidt rundt i passagererområdet, og blev også standset et par gange af passagerer der åbnede dragten og vurderede tilbuddet. “Måske senere.” Bemærkede en. Ellers skete der ikke mere før hun mødte et par unge svenske fyre i skibets franske cafe.

De bød hende plads, og de snakkede lidt sammen som alle unge mennesker gør, medens hurtigt gik fra at se på til at undersøgte hendes krop, og også bad hende åbne deres bukser. Hun havde indstillet sig på at betjene de to unge mænd der i cafeen, da yderligere tre unge fyre stødte til selskabet.

“Jeg tror vi har fundet det vi skal bruge.” Sagde en af de to første fyre. Det var der åbenbart enighed om, for kort efter befandt Mona sig i et smagfuldt indretter lokale, sammen med fem unge virile svenskere.

De var alle nøgne og befandt sig på et stort rundt underlag midt i lokalet, og inden hun rigtig opdagede hvad der var ved at ske, lå hun på ryggen ovenpå en af mændene, der mens hun gispede, trængte op i hendes bagerste åbning. Umiddelbart efter og næsten samtidig trængte en anden sig op i hendes skede og en tredje i hendes mund.

De sidste to forholdt sig forholdsvis afventende, i det de gned deres erigerede organer i nærheden af hendes hoved. De ville alle til på en gang og hun forsøgte at skifte mellem hvilken af de tre mænd ved hendes mund, der skulle betjenes. Til sidst lykkedes det hende, at få hænderne fri, så hun kunne betjene alle fem på samme tid.

Det var umuligt at finde nogen form for fælles rytme, og hver gang hun var ved at få lidt overblik skiftede mændene plads. Mona holdt af at fokusere helt på at tilfredsstille én mand optimalt, finde hans rytme, åbne og positionere sit underliv perfekt for hvert af hans stød, og fandt det i begyndelsen frustrerende ikke at kunne yde dem alle bedre service.

Lidt senere gav hun sig mere hen til følelsen af bare at blive brugt ultimativt, og trak sig lidt ind i sig selv, medens hun bare koncentrerede sig om at være så meget til rådighed som muligt.

Efterhånden som de var parate lod de hende tage deres udløsning i munden, så hendes ansigt og bryster blev dækket af deres sæd. Hun skiftede mellem at masere og slikke deres nu kun halvt erigerede organer, til de var helt tomme og hun selv sejlede i sæd.

Hun havde nu forstået, at glædespigernes aktiviteter blev video overvåget af Vor Mor, der også dirigerede serviceteamet ind, når der var brug for det. Og teamet ankom da også så snart de fem svenskere var færdige med hende. Og der var bestemt også brug for dem. De fandt hende let konfus, skælvende, gennempulet i alle kropsåbninger og drivende af sæd. Så det krævede et større serviceeftersyn inden hun kunne mødes til middag med sin aftensreservation.

Skrevet af Alex Canyon

Læs også:
Glædesskibet – Del 1: Ombord
Glædesskibet – Del 2: Bryllyppet
Glædesskibet – Del 4: Far og søn
Glædesskibet – Del 5: Brudeparret

Published On: december 28th, 2011Categories: analsex, gruppesex2 Comments on Glædesskibet – Del 3: De svenske fyreLast Updated: april 10th, 2017
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...